sobota 9. prosince 2023

Glanc box - zima 2023

 Glanc box si tentokrát dal na čas - přece jen je předvánoční čas a tedy doba maximálního vytížení všech dopravních a zásilkových společností. Ale nakonec přece jen v pátek dorazil - dokonce v době, kdy byl manžel doma, takže jsem byla ušetřena čekání na poště. A co jsem našla v krabici s mottem "Pro vaši domácnost, společně určujeme trendy"? To se teď můžete podívat.



Mixa Ceramide Protect (400 ml - 249,90)
Krém s ceramidy, skvalanem a glycerine je vhodný pro citlivou pokožku a měl by posilovat její ochrannou bariéru. Podle obrázků na obale je určený jak pro ošetření obličeje, tak i na tělo. Nemám moc ráda krémy v takhle obrovských balení, ale na druhou stranu ho ráda vyzkouším. Asi ho vezmu na jaře na chalupu...

Meridol Complete Care (75 ml - 189,90)
Zubní pasta Meridol bojuje proti krvácení i dalším problémům dásní a chrání citlivé zuby. I tu ráda vyzkouším - už proto, že sama bych si takhle drahou zubní pastu  naslepo rozhodně nekoupila.

StrepHerbal Černý bez a echninacea (24 pastilek - cca 150 Kč)
Pastilky na zklidnění podrážděného krku obahují vitamín C, zinek, extrakt z echinacey, jitrocele a černého bezu. Určitě na ně v zimě ještě dojde. Příchuť černého rybízu mi vyhovuje.

Sally Hansen Repair + Rescue (13,3 ml - 299 Kč)
Posilovač na nehty obsahující ametyst dodává nehtům pružnou ochrannou bariéru a zatvrzuje je, aby byly odolnější proti lámání. Tohle je tip produktu, který je pro mne úplnou novinkou, takže jsem na něj zvědavá...

Savo Univerzální - Jarní svěžest (26 kapslí - 449 Kč)
Kapsle na praní by se měly rychle rozpouštět i za nižších teplot a v rychlých pracích cyklech. Jejich složky jsou biorozložitelné ajsou balené v  recyklovatelné kartonové krabičce. Kapsle této značky jsem na trhu ještě neviděla, takže je to pro mne novinka.

Ariel+Touch of Lenor (26 kapslí - cca 350 Kč)
Další kapsle na praní, taky balené v  recyklovatelné kartonové krabičce. Jsou navrženy pro praní při nižších teplotách a měly by odstraňovat skvrny. Současně by měly zajistit svěžest prádla i při jeho skladování.

Air Wick 24/7 Active Fresh (228 ml - 399,90)
Tento osvěžovač vzduch už byl v letním boxu, ještě jsem ho ani nespotřebovala. Ale už jsem ho vyzkoušela a vůně jasmínových květů je docela příjemná a provoní pokoj tak akorát. Funguje automaticky a má náplň na vodní bázi doplněnou přírodními esenciálními oleji. Jen mi tedy přijde hodně drahý.
 
Robomop (450 ml - 99,90)
Čistící prostředek pro robotické mopy (lze o použít i ve vysavačích s mopem) je novinkou, kterou momentálně nevyužiju. Kombinaci robotického mopu a vysavače sice doma máme, ale v současnosti stávkuje, takže vytírám hadrem. Ale třeba nás to namotivuje konečně robotka odnést do servisu Prostředek se vyrábí ve vůni "Šeřík" a "Fantazie", já jsem měla v boxu tu druhou variantu (i když bych asi raději šeřík)

Lenor Vonné perličky (210 g - cena cca 150 Kč)
Perličky do praní  byly v boxu už několikrát, ale je fakt, že mně zrovna nedávno došly, takže mi "opáčko" až tak nevadí. Používám je hlavně na ložní prádlo, které příjemně provoní a vůně vydrží nějaký čas při uskladnění ve skříni. Tyto mají vůni pivoňky a ibišku - tu už jsem taky měla a není špatná.

K2r Colour  Catcher ubrousky (1 ks - cca 9 Kč)
Prací ubrousky zabraňují nežádoucímu obarvení prádla při praní. Já prádlo třídím podle barev, takže nechtěné obarvení moc nehrozí, ale občas se hodí u nějakých kousků s kombinací barev. Vzorek je označen jako novinka, ale mám pocit, že jsem od této značky už nějaké ubrousky měla. Možná jsou nějak vylepšené...

Box jsem získala v rámci spolupráce s Novinky s chutí za zvýhodněnou blogerskou cenu

V boxu bylo celkem 9 plnohodnotých produktů a jeden vzorek v úhrnné ceně zhruba 2200 Kč (u některých výrobků nebyla doporučená prodejní cena uvedena, tak jsem brala nějaký odhad podle cen na e-shopech) a box byl doplněn brožurkou o českých kosmetických značkách, kterou docela ráda prolistuji. Počet produktů i hodnotu obsahu lze hodnotit kladně (za cenu 499 Kč se fakt vyplatí), ale obsah byl trochu nuda - dvoje kapsle na praní, dva výrobky, které už v boxu byly ...). Kosmetické produkty tam byly vlastně jen dva - krém a posilovač nehtů. Na druhou stranu jsem pracími  prostředky zásobena tak na čtvrt roku a využiju v podstatě bez problémů i to ostatní (pokud se tedy servisu povede oživit náš robotický mopovysavač).


33 komentářů:

  1. Stáňo, tak za tu cenu to asi jde. Spotřebovat se dá asi všechno...
    Měj příjemnou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, trochu mi tam chybělo něco, nad čím bych si řeka "wow", ale rozhodně to nebyly vyhozené peníze :).
      Hezkou adventní neděli

      Vymazat
  2. Zajímavé vzorky.Některé znám a používám.Nejvíce kapsle na praní Ariel.Nádherně voní.
    Stáňo,měj hezkou druhou adventní neděli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, kapsle Ariel už jsem měla a byla jsem vcelku spokojená.
      Hezkou adventní neděli

      Vymazat
  3. Krásnou adventní neděli. Tak tento boxík se vážně vyplatil. Super složení. ☺☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eri, vyplatil se určitě, trochu tam chybělo něco, co by mne nadchlo (kapsle na praní jsou sice praktické, ale zas úplně k nadšené reakci prostě nevedou ;-)
      Hezký adventní večer

      Vymazat
  4. Používám ubrousky a jsem s nimi spokojená.
    Hezkou druhou adventní❤️
    Eva http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, já je používám jen občas - většinou dám dohromady pračku prádla v takových barvách, že obarvení nehrozí.
      Hezký večer

      Vymazat
  5. Mě obsah nudný nepřišel, jen mě zamrzel ten difuzér, ten už byl v boxu a nepotřebuji ho 2x. Jinak jsem spokojená, i když ty jedny kapsle v boxu už také byly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nemůžu říci, že bych byla nespokojená, ale chyběl tomu nějaký "bonbónek" ;-)

      Vymazat
  6. Ariel kapsle jsou super, používám je na praní v práci. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jedno balení z boxu měla (dodělala jsem ho před pár dny) a taky jsem byla spokojená.

      Vymazat
  7. Stáni, celkem dobrý box, taky bych ho využila. Měj pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, špatný box to nebyl - obsah je bez problémů využitelný a hodnota dost dobrá.
      měj se fajn

      Vymazat
  8. Určitě se dá zužitkovat všechno. Mne zaujal posilovač nehtů.
    Měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, na ten posilovač jsem taky zvědavá.
      Hezký den

      Vymazat
  9. Zajímavé produkty, za tu cenu se asi vyplatí :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ano - všechno se dá spotřebovat a hodnota byla hodně dobrá

      Vymazat
  10. Marcela - Nordic Passion11. prosince 2023 v 19:02

    Vypada to na velmi vyhodny balicek:-). M.

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný boxík, využitelný a za tu cenu super. Jen je škoda, že se opakují produkty, člověk rád vyzkouší něco nového. Značku Meridol mám ráda a na velké butelky krémů mám stejný názor, raději menší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, taky jsem samozřejmě raději, když se produkty neopakují, ale vzhledem k tomu, že využiju vše, tak jsem nijak zklamaná nebyla.

      Vymazat
  12. skvělé praktické a užitečné věci :)

    OdpovědětVymazat
  13. Stáňo, zaujaly mě kapsle Ariel a perličky na praní. Zrovna včera jsem si koupila perličky Lenor fresh, větší balení v akci, jejich vůně je mi příjemná. Měj se hezky, opatruj se, pá 🙋‍♀️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já perličky používám hlavně na ložní prádlo a zejména pak na to z chalupy (jak tam jezdíme jen občas a míň se tam větrá, ta se navonění hodí).

      Vymazat
  14. Ahoj Stáni, za mě super složení. U nás se pere hodně takže kapsle ani perličky by neurazily, ubrousky taky používám, akorát běžně nějaké levnější. Krém vypadá skvěle, já mám 400 ml tak na měsíc, někdy ani ne čili jsem se u názvu obří musela pousmát. Jediné, co bych si nevyužila je ta záležitost na nehty. Moc pěkný box :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabčo, kapsle na praní jsou fajn, to myslím využije skoro každý. Já na mazání těla preferuju mléka a na obličej je to fakt mega...

      Vymazat
  15. Obsah boxu je velmi povedený, měla bych z něj radost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byly tam hlavně praktické věci, třeba kapsle se hodí vždy

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)