středa 27. prosince 2023

Listopadové nákupy II

 A je tu minule slíbený článek o mých listopadových nákupech, ve kterých uvidíte jednak knížky, které přibyly do mé knihovny, a jednak nějaké nové svíčky. 



Dekorace
Dekorace jsou tu zastoupeny tentokrát především svíčkami, který jsem si nakoupila hned několik. Na první fotce je sada svíček do adventního svícnu od značky Diana, které jsou označeny čísly. Koupila jsem ji v Rossmannovi za 139 Kč. A pak tu je svíčka Profissimo  "Zmrzlé bobule", kterou jsem pořídila v DM drogerii za 49,90.


V Rossmannovi měli docela dobré slevy na svíčky, takže jsem tam nakoupila hned dvakrát. Poprvé jsem si vzala svíčku Yankee Candle s vůní Winter woods (za 249 Kč),  svíčku Lumar Aromation se dvěma knoty a vůní sakury (za 139 Kč) a svíčku Domol s vůní Waldspazirengang za 69,90. Při druhém nákupu jsem své zásoby doplnila ještě o další svíčku Yankee Candle s vůní Winter woods, protože se mi cena 249 Kč zdála poměrně výhodná, a o svíčku Scented candle Christmas Gift za 49,90.

V DM drogerii jsem pak ještě doplnila zásobu čajových svíček, které používám doma do různých malých svícínků i v práci do aromalampy. Balení 50 ks vyšlo na 79,90.

Na poslední fotce je malý keramický stromeček, který mi padl do oka v Kik a kterým jsem doplnila převánoční aranž na tácu s obýváku. Pokud se dobře pamatuju, tak stál 39,90.

Knihy
První fotka představuje knížku, kterou jsem dostala od manžela k svátku - další pokračování série s lovcem odměn Colterem Shawem od J. Deavera s názvem Čas lovu. Už ji mám přečtenou a recenze bude v nejbližších dnech. Nějak se mi sem  předvánočním období nevešla.

Další dvě knížky jsou se spolupráce z nakladatelství Grada. Obě knížky - Horké vafle a ledové koupele od K. Härjegärd i Vražednou temnotu od L. Regan -  mám už přečtené a recenze na ně jste si už mohli u mne na blogu přečíst (tady a tady).

Poslední dvojici knížek jsem si koupila na Knihoootu, kde mám ve virtuální peněžence nějaké peníze z prodeje mých vyřazených knih. Pořídila jsem si dvě knížky od A. Marsons ze série s Kim Stoneovou, které jsem ještě nečetla. Knihu První krev už mám přečtenou a i na ni jste si už mohli přečíst recenzi. Titul Ďábelské hry ještě čeká na přečtení na hromádce knih na mém nočním stolku. 


Na druhý článek o listopadových nákupech asi naváže rovnou článek o vánočních dárcích a pak už zase změníme téma...



18 komentářů:

  1. Moc pěkné přírůstky :). Svíčky se vždy hodí a něco na čtení také :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Stáňo, v Rossmann i DM nakupuji svíčky ráda. Mám velkou spotřebu :o), ale dost jsem jich i dostala...
    Beletrii už až na výjimky nekupujeme, těším se na tvá hodnocení...
    Měj příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, já si ještě včera z Rossmanna další dvě svíčky přinesla - byly ve slevě, tak jsem po nich sáhla. Teď je na ně období ;-)
      Hezký den

      Vymazat
  3. Stálo, prosincové nákupy se I u mě odehrávaly ve znamení svíček, pálím pořád. Angelu Marsons jsem už nějakou četla, měla jsem půjčeno z knihovny. Měj se hezky, pá 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, svíčky jsou teď potřeba. Já ještě včera kupovala dvě zlevněné ;-). Já AM měla taky nějako z knihovny a něco jsem pořidíla na Knihobotu.
      Hezký den

      Vymazat
  4. Ahojky,
    To jsou moc pěkné nákupy. Já jsem si taky pořídila poměrně dost svíček, teď mám velké zásoby.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svíčky jsou teď třeba a podle spotřeby soudím, že ty jsi ještě větší palič než já :D
      Měj se fajn

      Vymazat
  5. Super nákupy 🙂 Horké vafle na mě taky čekají, ale Angelu Marsons mám až na prequel celou přečtenou a docela je mi to líto. 🙂 A svíčky miluju, taky jsem jich několik pořídila 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, mně ještě z AM pár knížek k dočtení čeká. Svíčky pálím taky ráda, tak jsem si teď pořád kupovala zásoby :)

      Vymazat
  6. Ahoj Stáni, tomu říkám doplnění svíčkových zásob, to jsem zvědavá co na jednotlivé kousky budeš říkat. Z knížek mě nejvíc zaujaly Horké vafle, ale to je ti asi jasné :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabčo, protože tě znám jako milovnici J. Caplin, tak mi to jasné je :D. Z těch svíček už skoro všechny padly - pálíme teď opravdu hodně. Už mám dost materiálu na další svíčkový článek, ale budu to muset sepsat - nějak se mi teď sešlo námětů na články hodně a nestíhám ;-)

      Vymazat
  7. Koukám hodně svíček, to se teď v zimě hodí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to jsem ještě teď dvě přikoupila a dvě dostala :)

      Vymazat
  8. Marcela Nordic Passion30. prosince 2023 v 22:29

    Stano, svicky a knizky me u tebe uz neprekvapi, ale chapu, vlastne je to i hezka kombinace - zapalit si svicku, cist, pohoda... M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, k zimnímu období svíčky patří... Už si je oblíbil i manžel, takže se u nás pálí hodně. A knížek teď mám zásobu na docela dlouho...

      Vymazat
  9. JD - Čas Lovu, můj oblíbený autor, ale jak nečtu, vše mi uniká. Super svíčkové nákupy. Vše nejlepší do Nového roku, ať nám to blogování jde. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svíčkami jsem se docela zásobila, ale taky pilně pálím :)

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)