úterý 17. října 2023

Brand box - říjen 2023

Ani jsem si v běhu času neuvědomila, že už je to víc než dva měsíce, do dorazil poslední Brand box. Takže jsem byla docela překvapená, když na mne dneska doma čekala krabice  plná jídla. Zatímco minule jsem ji sotva dotáhla z pošty, tak tentokrát byla docela lehká. Však taky neobsahovala žádné lahve ani plechovky s pitím. A co v ní tedy bylo? To se pojďte kouknout...
 

 
Adriana Pasta - Nejen na pánev (500 g  - 52,90)

Letošní novinka - těstoviny, které lze vařit nejen ve vodě, ale i přímo v omáčce na pánvi. Vaří se jen 2 - 4 minuty, takže by měly ušetřit čas i energii i špinavé nádobí. Vyrábí se v několika tvarech, já měla v boxu vrtulky, co je moje nejoblíbenější varianta, takže spokojenost. Teď by měly být  v obchodech k dostání za akční cenu 36,90.

Fini-Mini Noodles Poddravka (75 g - 19,90)

Novinka v portfoliu firmy Podravka - instatní polévka s nudlemi, které stačí zalít horkou vodou a přidat koření a případně chilli, které jsou součástí balení. Nudle lze také zasmažit a použít jako přílohu. Vyrábí se ve třech variantách - kuřecí, hovězí nebo zeleninová (ta byla v mém boxu). Já tyhle instatní polévky nemám ráda, ale manžel si je občas rád udělá, takže využití najdou. 

Jacobs Velvet Crema (180 g - 139,90)

Na této kávě je nové pouze balení - místo ve skle je balená v znovu uzavíratelném sáčku, samotná káva už v boxu byla. Sice trend náhradních balení, která jsou skladnější a lehčí, považuji za přínosný, ale instantní kafe u nás nikdo nepije, takže mne tehle produkt v boxu moc nenadchl.

Tortilla grilovaná Funtastic (4 ks - 39,90)

Pšeničná tortilla je bez palmového oleje a lze ji využít jak ve studené, tak v teplé kuchyni. Mám wrapy docela ráda a už jsem je dlouho doma nedělala, takže je to takové připomenutí. Fajn je balení jen po 4 ks, protože to nebudeme mít problém ve dvou zkonzumovat. Mělo by jít o novinku.

Proteinové musli basic jemné KetoDiet (500 g - 129 Kč)

Musli obsahuje namleté vločky, oříšky a mandle a má zvýšený obsah bílkovin. Musím přiznat, že mne zatím většina produktů KetoDiet moc nenadchla, ale na tento výrobek jsem zvědavá a myslím si, že by u mne mohl uspět. Aspoň moje snídaně doznají nějakou obměnu.

Orion Studentská pečeť Borůvka a cookies (235 g - 149,90)
 
Mléčná čokoláda s  borůvkovou a mléčnou náplní a kousky sušenek je další novinkou mezi Studentskými pečetěmi. Já nemám moc v oblibě čokolády s náplněmi a obávám se, že na mne bude hodně sladká. Ale ze zvědavosti asi ochutnám. Ovšem cena mi přijde dost přepálená.

Večerní chlebík Penam (250 g - 46,90)

Několikátá varianta různých chlebů a toustů od Penamu. V tomto případě jde o chleba s vyšším obsahem bílkovin a nižším obsahem sacharidů, takže se hodí právě na večeře, kdy už by člověk měl trochu omezit sacharidovou nálož. Sice se snažím Penam svými nákupy moc nepodporovat, ale když už  chleba v boxu je, tak ho samozřejmě ochutnám.

Chio Tortillas Nacho cheese (110 g - 49,90)
 
Kukuřičné tortilla chips mají sýrovou příchuť. Myslím, že ani tady nejde o novinku na trhu, nicméně já je ještě nikdy neměla, takže se s nimi ráda seznámím. Ale asi je otevřu až pro nějakou návštěvu, abych náhodou nezbaštila sama celý sáček (což se mi u chipsů občas stává).
 
 
Box jsem získala v rámci bloggerské spolupráce za zvýhodněnou cenu
 
Celkem bylo v boxu 8 produktů v celkové hodnotě přes  600 Kč, což je poměrně vysoká hodnota. Kromě toho byl v boxu ještě časopis Domácí lékař (jako obvykle poputuje do knihobudky) a měla jsem tam i balíček dražé Mentos jako odměnu za hodnocení produktů.  Nejmíň mne nadchlo instantní kafe, to nejspíš někomu věnuju a moc asi neocením ani tu borůvkovou Studentskou pečeť (což zrovna byly dva nejdraží produkty v boxu). Ale zbytek ráda vyzkouším. Nejvíc zvědavá jsem asi na musli KetoDiet a na ty rychle vařené těstoviny a určitě  brzo udělám wrapy. Celkově jsem s obsahem boxu docela spokojená.
 

31 komentářů:

  1. Krásný den! Tento boxík by mě obecně asi zklamal a já bohužel absolutně nejsem zastánce čehokoliv Keto :/ Zaujaly mě ale těstoviny, protože jestli mě něco nebaví, je to čekání na uvaření těstovin, než je můžu s něčím smíchat :) Co se týká Studentské pečeti, taky mi přijde cena přepálená. Co ještě nechápu jsou tyhle jejich nové pokusy z cookies apod. Největší radost by mi udělal asi chlebík a tortily :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. KetoDiet má u všeho dost přepálené ceny a navíc mi vlastně z toho, co jsem díky boxu vyzkoušela, chutnal jen čokokrém v kapsičce. Ale u musli věřím, že by mohlo být dobré.

      Vymazat
  2. Stáňo, ta cena čokolády je tedy astronomická! Adriana těstoviny mě před lety hodně zklamaly, od té doby jsem je doma neměla. Třeba se zlepšily...
    Děkuji za nahlédnutí do krabice a přeji příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, my Adriany kupujeme docela často a vyhovují nám. Takže se buď zlepšily nebo máme nižší nároky :D.
      Hezký den

      Vymazat
  3. Mně se obsah docela líbí. Cena čokolády je opravdu přemrštěná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak mi to zase nepíše jméno 🤨 Míša

      Vymazat
    2. Já jsem zklamaná taky nebyla, jen to kafe ...

      Vymazat
  4. Mě by zajímala tak ta tortilla,ale vzhledem k tomu,že ji manžel nejí a po dvou ji neprodávají,tak už
    ani ta ne.Mám ji ráda a zkoušela jsem péct doma na grilu.Já zkouším pořád něco,mám spousty času.
    Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, manžel z tortill taky úplně nejásá, ale jednou za čas je zvládne ;-). Takže 4 jsou pro nás akorát.
      Měj se fajn

      Vymazat
  5. Díky za zhodnocení. Ale pro mě asi nic, co bych chtěla ochutnat.
    Měj se hezky Stáňo.
    Eva http://es-ideas.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, to já si docela ráda zaexperimentuju ;-)
      Hezký den

      Vymazat
  6. Ahoj Stáňo, mě přijde toto složení boxu takové spíš průměrné, asi bych z něj 2x nadšená nebyla, sice se relativně vše upotřebí, ale taky jako novinky vše nevidím. Alespoň nebyl box těžký a splnily hodnotu produktů. Měj krásný den. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eri, já byla docela spokojená. Vyloženě nevyužijeme jen to kafe, i tu čokoládu asi ochutnám, když je to novinka.

      Vymazat
  7. Tak tentokrát bych skoro všechno kromě kafe ráda vyzkoušela. :) Ať ti chutná!

    OdpovědětVymazat
  8. Večerní chlebík je momentálně můj nejlepší kámoš :D. Každopádně tvrzení, že by se měly sacharidy večer omezovat, se už naštěstí vyvrací – ale to jen tak mimo :D. Zrovna ta Studentská pečeť mě jako příchuť láká, ale ta cena je fakt šílená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne u té čokolády neláká ani příchuť - tuším, že to bude děsně sladké...

      Vymazat
  9. Stáni, zaujaly mě ty těstoviny na pánev a tortilla, tu už jsme dlouho neměli. Měj pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, my už tortillu neměli taky pěkně dlouho, tak teď budu mít příležitost to napravit.
      Měj se fajn

      Vymazat
  10. Ahoj Stáňo já bych si u Tebe dnes vybrala ty těstoviny na pánev. To jsem nikdy neměla, to se prodává běžně v obchodech ? Měj se hezky, Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, myslím, že už by měly být na trhu, ale zatím jsem je nikde nezaznamenala (což může být i tím, že jsme nakoupili vrtulí trochu moc, takže teď žijeme ze zásob :)).
      Hezký den

      Vymazat
  11. mně by se hodily ty těstoviny a tortilly :) ale jinak box spíš takové zklamání :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já zas nijak moc zklamaná nebyla - většinu věcí využijeme

      Vymazat
  12. Marcela Nordic Passion22. října 2023 v 16:39

    Cokoladu teto znacky jsem nedavno kupovala v nejake akci s hodne vyraznou cenou, tu puvodni jsem take nechapala, urcite bych vyuzila i testoviny:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Studentskou pečeť bych si za tu uvedenou cenu nikdy nekoupila. I ta klasická ve vycpaná rozinkami, buráky a želé... To si raději koupím menší tabulku klasické čokolády

      Vymazat
  13. Zajímavý obsah, většinu toho bych využila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můj dojem je podobný. Chleba už jsem ostatně snědla. Jen tomu kafi musím najít "nový domov".

      Vymazat
  14. Stáni, takovéto složení boxíku by mě oslovilo. ☺ Krásné podzimní dny.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Stáni,
    já jsem s boxem spokojená, podle mě patří mezi ty lepší.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já byla taky v podstatě spokojená. A už jsem se zbavila i kafe - swapla jsem ho za balík toaleťáku, což je věc, kterou využiju - narozdíl od rozpustného kafe, které u nás nikdo nepije.

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)