pátek 26. dubna 2024

Glanc box Home care II

 Ve středu mi dorazila poměrně obří papírová krabice s limitkou Glanc boxu zaměřenou na výrobky související s péčí o domácnost. Šlo už o druhou limitku s tímto speciálním zaměřením (ta minulá byla na podzim), tak jsem byla zvědavá, co vybalím tentokrát.



Ariel pods Lenor Amethyst
Prací kapsle s obsahem vůně Lenor, která by měla zaručit svěžest prádla po dobu dvou týdnů. Jsou speciálně navrženy pro praní při nižších teplotách a ze všech kapslí Ariel by měly prát nejdůkladněji. Balené jsou v papírové krabici (kde jich je 20), což snižuje množství plastového odpadu. Kapsle v několika variantách jsem už měla a praní s nimi je pohodlné, takže se mi budou určitě hodit. 

Ariel gel Fresh air
Tento prací gel je také doplněný vůní Lenor a byl speciálně navržen pro rychlé praní s účinkem "turbo clean". Dávkuje se přímo do bubnu pračky v plastové odměrce, kterou lze použít i k nanesení pracího gelu přímo na skvrny. Obsah lahve je 1700 ml. Myslím, že na praní teď budu díky boxu vybavená důkladně.

Jar Power Spray
Tento prostředek je určený k nastříkání na mastné nádobí před mytím v myčce, před ručním mytím i na kuchyňské povrchy. Byl už v minulém boxu, ale ještě jsem ho nestihla vyzkoušet. Využiju ho asi hlavně na ruční mytí pánviček a na kuchyňské povrchy, před mytím v myčce nádobí mi odmašťování přijde trochu zbytečné. Obsah balení je 500 ml.

JarExtra+ Supercore Citrus
Tekutý prostředek na mytí nádobí myslím doma využije každý. Tento je s citrusovou vůní a měl by mít silné účinky při odstraňování mastnoty. I ten byl v boxu i minule.

Kapsle Jar Platinium Plus 
Kapsle do myčky na nádobí by měly odstraňovat i zašedlost nádobí a velmi dobře odstraňovat všechny zbytky jídla, a to i při krátkém mycím cyklu. Tyto kapsle už taky byly v minulém boxu a já si je velmi oblíbila, protože fakt dobře myjí a dobře se s nimi manipuluje.

Swiffer Duster
Prachovky z vláken, která se dobře přizpůsobí všem trhlinám a zákoutím a všechny povrchy zbavují prachu bez jeho víření. Používají se s plastovou násadou (v balení je jedna násada a 4 vyměnitelné prachovky). Už taky byly v minulém balení a osvědčily se mi hlavně na prach na žaluziích.

Ambi Pur  3Volution
Osvěžovač vzduchu do zásuvky má chytré programování, které střídá tři vzájemně se doplňující vůně. Lze ho nastavit na několik úrovní odpařování a měl by vydržet (v závislosti na intenzitě odpařování) až 90 dnů. Ten už v boxu taky byl (a taky jsem ho nestihla ještě vyzkoušet - hlavně proto, že v zimním období hlavně pálím svíčky a přišlo mi zbytečné, aby se mi doma tloukly vůně z několika zdrojů).

Aviváž Lenor Cherry Blossom&Sage
Značka Lenor stále přichází na trh s novými vůněmi, a tak jsou tyto aviváže evergreenem Glanc boxů. Tato aviváž má vůni třešňových květů a růžové vody a díky technologii parfémového oleje vydrýí po jejím použití prádlo déle svěží a voňavé. Obsah lahve je  600 ml. Já aviváž používám hodně málo, takže doma mám z předchozích boxů ještě zásobu. 

Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu.

V boxu tedy bylo 8 plných balení. Z úklidových prostředků si asi nikdo úplně nesedne na zadek, ale box se rozhodně vyplatil, protože  pořizovací cena je  499 Kč, zatímco  celková hodnota obsažených výrobků byla podle mého odhadu kolem 1000 Kč (doporučená cena tu nebyla u ničeho uvedena, takže je to fakt můj odhad podle cen, které jsou třeba na Heuréce). Trochu mne zklamalo, že se v boxu opakovalo hodně výrobků, které byly i v tom minulém, ale na druhou stranu všechno jsou to praktické a pro mne velmi dobře využitelné věci (jen těch aviváží už mám doma teda trochu moc).






30 komentářů:

  1. Stáňo, použít se dá opravdu všechno. Kapsle Jar mám taky ráda.
    Přeji hezkou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, box je opravdu dobře využitelný, snad jen ty kapsle do myčky se nemusí hodit každému.
      Hezký den

      Vymazat
  2. Z takového boxu bych já radost měla.Uklízím ráda.Používám téměř všechno akorát neznám ty prachovky a ty by se mi právě na žaluzie hodily.Stáňo,měj hezký víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, já nepoužívám ta chemická vonítka do zásuvky, ale když už je mám, tak je časem určitě vyzkouším.
      Hezký víkend i tobě.

      Vymazat
  3. kromě kapslí do myčky bych měla z výrobků radost :) užitečné věci, kterých není nikdy dost :)

    OdpovědětVymazat
  4. Stáni, obsah boxu by mně rozhodně potěšil. Jediné, co neznám je nová vůně Lenoru. Je možné, že jsem to už v obchodě viděla, ale oblíbila jsem si dvě vůně aviváží a ty kupuji pravidelně.
    Měj hezké dny 🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aleno, já už aviváž nekupovala ani nepamatuju. Na to málo, co používám, mne teď zásobují boxy :D.
      Hezký den

      Vymazat
  5. Samé praktické, dobře využitelné věci!

    OdpovědětVymazat
  6. Obsah boxu je fajn, využitelný a rozhodně jsi ušetřila 😀👍

    OdpovědětVymazat
  7. Obsah boxu se mi líbí. Hlavně značku Ariel a Jar ráda používám. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Oni i avizovali, že to bude obsahovat stejné produkty. Já s tím počítala a obsah mě moc potěšil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem nějak přehlédla. A i když v boxu chybělo víc překvapení, tak obsah rozhodně nebyl špatný.

      Vymazat
  9. tentokrát bych brala všechno,Sv.

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý výběr)))
    Eva http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Box se rozhodně vyplatit - byly v něm povětšinou užitečné kousky

      Vymazat
  11. Ahoj Stáni, tak ten box je TOP, vážně se povedl. O Jar tabletách do myčky mi říkala kolegyně, že jsou to nejlepší, co zná a kupuje jen v akci. Já používám ty ZDE a jsou taky špičkové.

    Měj pohodový den.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eri, já mám kapsle Jar taky ráda, takže ty mi z boxu udělaly možná největší radost.
      Měj se fajn

      Vymazat
  12. Ahoj Stáni, tak to je vážně super boxík, všechno využitelné. JAR produkty jsou super ty používáme v rodině úplně všichni : )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Využitelné je fakt všechno (akorát ty aviváže mi doma začínají přebývat...).

      Vymazat
  13. Stáni, to využiješ všechno, to je bezva box. Měj pohodový vstup do nového týdne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, aviváž asi pošlu dál, mám doma zásoby. Ale jinak souhlasí, že využitelné je všechno.
      Hezký den

      Vymazat
  14. Ahoj Stáňo, já myslím že využiješ všechno. Lepší praktický obsah než nějaké blbosti... Měj se fajn, Lenka

    OdpovědětVymazat
  15. Mě se právě zase líbí, že je v tom spousta produktů, které člověk doma opravdu využije :) Ale mám teda pocit, že ta aviváž se tam opravdu objevuje nějak často :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aviváže teď byly v boxech několikrát a já jen právě moc nepoužívám, takže se mi doma trochu "přemnožily" :D

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)