pátek 15. března 2024

Únorové nákupy

 Článek o únorových nákupech nebude? stejně jako ten o nákupech lednových, příliš dlouhý, nicméně finačně mne ty nákupy vyšly přece jen dráž než v minulém měsíci. Může za to jedna porada, která skončila dřív než jsem počítala, ale za návrat do práce už to nestálo, tak jsem se stavila v Arkádách Pankrác - odtud právě pochází nejdražší kousky z dnešní přehlídky.



Oblečení
Právě ve zmiňovaných Arkádách Pankrác jsem si v  obchůdku s obuví Gabor pořídila hned dvoje boty. Ani jedny tedy nejsou Gabor, zato oboje byly ve slevě. Černé zimní kotníčkové boty Imac, které stály  2310 Kč, užiju tedy nejspíš až na přesrok, ale šnerovací polobotky v kombinaci černé a hnědé už jsem vynosila docela dost (od doby, co jsem je koupila, jsem je tahala do práce skoro denně). Jsou měkké, pohodlné, takže investice 1790 Kč rozhodně nelituju. 



A tematicky k botám tu mám ještě ponožky (ty ale spíš do sportovních bot nebo na doma). Tři páry jsem koupila v Kik za 99 Kč. 


Dekorace
Tato kategorie je tu zastoupena jen jedním kouskem a ani to není nákup, ale výhra. Velká tříknotová svíčka  byla součástí výhry, kterou jsem získala v soutěži u Eriky na blogu. Mám tyhle velké svíčky z Pepca ráda, takže už nám doma hoří.


Knížky
Trojice knížek je tentokrát ze spolupráce s Gradou. Na únor jsem si vybrala dva thrillery - Připoutaná od A. Parks a Když zmizela od A. Dhal  a jako protiváhu čistou romantiku v podobě knihy Pojízdná čajovna splněných snů od R. Raisin. Na poslední dvě už jste na blogu mohli číst recenze (tady a tady), přečtenou mám i třetí z nich - thriller Připoutaná a snad se brzo dočkáte i článku o ní.


Kosmetika
Nejvíc jsem toho tentokrát nakoupila v Rossmannovi (teda - vlastně jsem nakupovala jen v Rossmannovi). Využila jsem akce 2 + 2 masky zdarma a doplnila jsem své maskovací zásoby o tři masky Holika Holika (s damacénskou růží, bambuckým máslem a zeleným čajem) a jednu masku od Gabrielle Salvete s kokosem, Díky akci mne jedna maska vyšla asi na 23 Kč, což mi přijde jako hodně dobrá cena (masky Holika Holika mají v Rossmanovi běžně za 44,90, GS za 39,90). K maskám jsem přidala ještě pár drobností - odličovací tampony Isana ( 140 ks za 27,90), balzám na nohy Fusswohl s avokádovým a mandlovým olejem (35,90)  a sprej na nohy od téže značky za  31,90 (myslím, že oba kousky byly taky v akci). Posledním kouskem byl cukrový peeling Exotic party, který jsem za 49,90 vylovila z výprodejového stojanu.



Pak tu mám kosmetiku z výhry od Eriky - masku na nohy Skin Bliss s vůní vanilky, parfémovaná voda Tesori  Forest Rituals a krémový korektor Catrice. A úplně posledním dnešním kouskem je malé balení krému na ruce Avon, který jsem dostala od kolegyně.




Do březnových nákupů mi přepadne jeden kousek, který jsem koupila na dovolené, ale pak jsem ho ve víru dalších událostí zapomněla vyfotit a vzpomněla jsem si na něj až teď, při dokončování článku. Nebýt jeho a  botiček, které mne vyšly na čtyři tisíce, byly by mé únorové nákupy zase docela úsporné - za necelou pětistovku (a to jsem ještě v Rossmanovi  uplatnila stokorunový slevový kupon z věrnostního programu). 

30 komentářů:

  1. Stáni, oboje boty jsou moc hezké. Měj pohodový víkend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, díky za pochvalu botiček. Ty kotníčkové leží v botníku ještě s cedulkou :D. Jaro dorazilo dřív, než jsem předpokládala. Ale až se příští zima zeptá ... - budu mít vystaráno ;-)
      Hezký den

      Vymazat
  2. Stáňo, super úlovek, Gaborky se nosí dobře a ulovila si je za skvělou cenu.
    Přeji pohodovou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, v těch polobotkách se chodí jako v bačkůrkách :).
      Hezký víkend

      Vymazat
  3. Pěkné nákupy,boty vypadají pohodlně.Knížky jsem si zapsala až půjdu snad zase někdy do knihovny.
    Musela jsem zatím čtení omezit,protože čtu po večerech u lampičky a to asi moc dobré není.
    Pleťové masky jsem si dala na toaletku a musím si ji už napatlat na obličej.Od vnučky mám i tělový peeling,ale to vůbec nevím,zda ho použiju.Možná na nohy.
    Stáňo,měj hezký víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, ty černé zimní jsem prověřit zatím nezvládla, ale ty polobotky opravdu pohodlné jsou. Já čtu taky večer u lampičky (v posteli - je to takový můj usínací rituál), oči to zatím zvládají, tak doufám, že to vydrží.
      Měj se pěkně

      Vymazat
  4. Parádní nákupy. Tak si vše hezky užij.
    Eva http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Stáňo, tvoje nákupy mě inspirovaly, některé věci budu také potřebovat. Polobotky se mi líbí moc, pohodlné jsou už od pohledu .😊😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, polobotky měli ještě ve dvou variantách - modré nebo červené tuším s béžovými detaily, ale já modré polobotky mám a ty černé mi nakonec přišli barevně univerzálnější než červené...
      Tak ať taky nakoupíš něco hezkého

      Vymazat
  6. Stáni, boty jsou parádní a už na pohled vypadají velice pohodlně. 👍👍Tak ať dobře slouží.
    Měj prima dny. 🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aleno, díky. Jsem s nákupem boty spokojená.
      Hezký den

      Vymazat
  7. Ahoj Stáni, moc pěkné nákupy. Investice do kvalitních bot je vždy dobrý nápad může-li si to člověk dovolit, minimálně záda a nohy ti pak poděkují. Já tento týden sháněla teplé ponožky v Actionu a TEDim ale nepochodila jsem :( nosím je večer k televizi a občas na spaní, když je mi chladno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabčo, tak ať uspěješ někde jinde. Já tlusté ponožky moc nenosím, spíš tenčí bavlněné nebo pak do práce úplně tenoučké silonové ponožky (což mi připomíná, že bych měla prověřit jejich zásobu a případně dokoupit).
      Hezký den

      Vymazat
  8. Nádherné botky, dobře jsi pokoupila!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty polobotky byl fakt dobrý kup, zimní si na pořádné prověření asi rok počkají :) (doufám - už bych se do zimy nerada vracela ;-))

      Vymazat
  9. Je potřeba si dělat radost. Botky vypadají moc dobře. Také mě nejspíš bude čekat shánění nových bot. Nějak se mi po roce začínají rozlepovat. Kdyby pršelo, měla bych hned mokro :D Přemýšlím, že to zkusím na reklamaci, tak jsem zvědavá :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozlepování po roce by skoro za reklamaci stálo (pokud boty neměly v popisu, že jsou jen do interiéru ;-)). Držím palce, ať reklamace vyjde

      Vymazat
  10. Jéje, to jsem ráda, že v tom nejsem sama a je nás víc takových, kteří, když se zastaví v obchodním centru, tak to někdy stojí za to :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se v nákupních centrech moc nezastavuji, ale když už, tak už ... :)

      Vymazat
  11. Ahoj Stáni,
    to jsou povedené úlovky. Já jsem v únoru nakupovala docela dost, březen se zatím držím, ale budu muset do Rossmannu pro nějaké drobnosti. Jinak si šetřím na Dny Marianne, už mám doma kuponky, tak uvidíme, co si vyberu. Hodně se mi líbí ty boty, co sis vybrala.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, s těmi polobotkami jsem maximálně spokojená. Já se taky do nějaké drogerie chystám, ale hodlám se držet zkrátka, potřebuju spotřebovávat :D
      Hezký den

      Vymazat
  12. Oboje boty jsou hezké a co je důležité - pohodlné, nic totiž není horšího než boty, které dřou. Vím, to, dnes jsem totiž jedny měla v práci - fujtajbl!

    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  13. Odpovědi
    1. Já bych taky potřebovala ještě jedny - víc otevřené.

      Vymazat
  14. Marcela Nordic Passion19. března 2024 v 20:18

    Stano, zejména boty mě zaujaly, vypadají úžasně. M.

    OdpovědětVymazat
  15. Na svíčky z Pepca nedám dopustit, pálím je vždy o sto šest. :D pořídila sis krásné věci, ať ti dělají radost. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)