úterý 22. října 2024

Glanc box podzim 2024

 Glanc boxy mívaly tak čtvrtletní frekvenci, proto mne docela překvapilo, když jsem dostala nabídku objednat si další box. Minulý Glanc box totiž dorazil v podstatě před měsícem, takže jsem další  čekala tak na konci listopadu. Ale možnost objednávky jsem využila (kdo mne zná, ví, že mám ráda krabičky s překvapením). Článek jsem plánovala už na pondělí,  ale  včera večer jsem totálně odpadla a nebyla jsem schopná napsat smysluplnou větu, protože jsem u psaní usínala. Co jsem v krabici objevila, si tedy můžete přečíst až dnes :) 



Porce štěstí T byTetesept (60 g - 45 Kč)
Pečující mořská sůl v podobě jemných pudrových krystalků , které se rychle rozpouští a uvolňují příjemnou vůni.  Pokožce pak dodávají i příjemnou hydrataci. Já se tady převážně sprchuju, ale z času na čas nepohrdnu relaxací ve vaně - a právě na nějakou takovou chvilku se bude sůl hodit.

Femfresch - intimní mycí emulze (250 g - 90 Kč)
Emulze pro intimní hygienu obsahuje probiotika, která pomáhají stimulovat přirozenou obranyschopnost pokožky. Obsahuje výtažek z brusinek. Neznám, ráda vyzkouším.

Antidandrufft shampoo Garnier Frucitis  (250 ml - 128 Kč)
Tato verze šamponu Garnier je  určena proti lupům, navíc by měla zklidňovat podrážděnou pokožku hlavy. Já sice na lupy v  podstatě netrpím, ale předpokládám, že jím půjdou umýt i  vlasy bez lupů. Zaujalo mne, že obsahuje výtažky ze zeleného čaje.
 
Ajax Lavander (1000 ml - 85,90)
Tento universální čistící prostředek má vůni levandule, je účinný proti jakékoliv špíně a funguje i ve studené vodě. A vůni by měl uvolňovat postupně, během celého dne. Universální prostředek mi doma zrovna chybí, takže se bude hodit (a já nebudu mýt podlahu Jarem). A levandulovou vůni beru všema deseti :)

Vonné perličky Lenor 
Perličky jsou navržené pro prodloužení  svěžesti prádla až do dalšího vyprání.  V boxu už jsou po několikáté, tentokrát v nové vůni Ruby Jasmine. Já perličky používám ráda, i když bych si je sama asi nekoupila. Prádlo opravdu hezky provoní, dávám ho do pračky hlavně při praní ručníků a ložního prádla na chalupu, protože tam se přece jen tolik nevětrá a prádlo má tendenci "zatuchávat".

Jar Power Spray
Je určen na odstraňování mastnoty z nádobí i kuchyňských povrchů. Už  v boxu taky byl, používám ho hlavně právě na ty povrchy - při použití na ně se dobře uplatní  ten sprej, který prostředek hezky rozstříkne.  

Jar Extra Citrus
Jar je taková klasika, tento s citrusovou vůní už myslím v boxu byl (každopádně už jsme ho doma používali). My sice máme doma myčku, ale i tak se ručnímu mytí nádobí samozřejmě nevyhnu. Takže ho určitě využiju. 

Vzorečky Dermacol
V boxu byly vzorky od této firmy rovnou tři - krém, sérum a make-up. Ráda vyzkouším... Ale moc nechybělo a vyhodila jsem je, protože zapadly do dřevité vlny, kterou byla krabice vyložena a všimla jsem si jich až na poslední chvíli.

Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu

Celkově jsem v boxu měla  7 plných produktů (a  3 vzorečky) v celkové hodnotě zhruba mezi   600 Kč a 650 Kč (u některých produktů nebyla doporučená cena, takže jsem ji odhadla podle cen na internetu). Ale podle letáku mi v boxu chybělo mýdlo na obličej od Ziaji (už jsem napsala firmě Novinky s chutí, podle mých předchozích zkušeností se k těmto  reklamacím staví dost pozitivně). Bývala bych uvítala tentokrát  více kosmetických produktů - s ohledem na to, že mne domácí drogérií zásobil předchozí box Home Care Ale na druhou stranu ty produkty využiju všechny :).


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)