pondělí 14. října 2024

Zářijové nákupy

 Září mi sice nějak uteklo, asi i díky týdenní dovolené strávené na chalupě, kde je k jinému obchodu, než jsou potraviny nebo smíšené zboží, dost daleko. Nějaké nákupy tu ale přesto mám (a nějaké jsem zapomněla vyfotit, takže je neuvidíte :D).



Kosmetika
Stránkách All2 test jsem měla štěstí a byla jsem zas po delší době vybraná do testování. Tentokrát jsem k testování dostala balení nočního a denního krému L´Oréal z řady Age specialist určeného pro zralou pleť -  tomto případě pro pleť 55+. Určitě časem přidám recenzi.

Zbylé fotky mapují  jediný nákup v Rossmanovi. Na první z nich jsou tři sprchové gely zn. Isana - Cherry Delight, Mandelöl&Granateaplfel a Lemon&Lime. Ty jsem sice nepotřebovala ani trochu, ale kdo by odolal akci 2+1 zdarma. Třešňový a citronový gel stál 24,90, ten s granátovým jablkem 39,90 a díky akci jsem měla jeden z těch levnějších zdarma. 

Na této fotce jsou dva nejen mnou oblíbené odličovače očí Isana (po 32,90), pro které jsem tam původně šla, linka ve fixu Dermacol (za 129 Kč), kterou už jsem taky docela potřebovala, a konečně plátýnková maska Vitamin C od Isany (34,90)

A poslední fotka obsahuje takové nudné záležitosti - výhodné balení odličovacích tamponů Bel, u kterých byl ještě vzoreček krému na ruce (za 89,90) a vlhčený toaletní  papír Alouette Deluxe. Rovnou čtyři balení jsem brala proto, že měli akci 3+1 zdarma (a toaleťák se nekazí, takže zásoby neškodí). Celkově jsem v Rossmannovi nechala asi 500 Kč.

Knížky
Jako obvykle tu mám nějaké tituly ze spolupráce s Gradou. Tentokrát jsem si vybrala dva - romantickou knihu Pojízdné knihkupectví šťastných konců od R. Raisin, které navazuje na Pojízdnou čajovnu štěstí, a knihu Milovala jsem Picassa od J. Mackin.


 O další přírůstky do naší knihovny se postaral manžel, kterému se v knihkupectví "utrhla ruka" a koupil knihy hned čtyři. Jsou určené pro nás oba, takže sem tak trochu patří. Manžel pro nás vybral novinku od J.Deavera Hodinářův trik a od F. Francise pak detektivku z dostihového prostředí Na tenkém ledě. Další dva tituly jsou od V. Vondrušky Nevěsta Kristova z řady s Oldřichem z Chlumu  a Prokletí rodu Janoviců s Adamem z Dobronína. Využil dvousetkorunový slevový kupon, ale i tak v knihkupectví nechal 1400 Kč. 

Domácnost a dekorace
Na první fotce tu mám dva notně nefotogenické kousky z Tescomy- To šedé je univerzální silikonová zátka do dřezu. Na fotce je jen jedna, ale kupovala jsem dvě (po 99 Kč) - na chalupu a domů.  To  bílé pak je silikonová houbička na mytí nádobí, jejíž výhodou je, že se dá strčit do myčky. Má dvě plochy - běžnou a drsnější a dá se použít i na citlivé povrchy. Nechala jsem se na ni ukecat u pokladny :) a stála 119 Kč. Měla jsem ale slevu za body z věrnostního programu, takže jsem zaplatila jen 257 Kč (namísto 317 Kč)


Na dalších dvou fotkách jsou produkty za body z věrnostního programu supermarketu Albert. Vybrali jsme si z něj dva hrnečky (nebo spíš kalíšky) na kávu, které využije manžel. Jsou z černé kameniny a v balení byly dva. A vzali jsme si ještě sadu šesti nerezových lžiček, které nám doma chyběly. Se slevovými kartami vyšly 2 hrnečky, stejně jako 6 lžiček na stovku.
Kromě toho jsme ještě nakoupili celou řadu košíčků a košíků, které jsme využili při uspořádávání nové kuchyňské linky a špajzu na chalupě. Jenže ty jsem zapomněla vyfotit dřív, než jsem je v lince a ve špajzu umístila naplněné (a vytahovat je odtud kvůli focení jsem už byla líná).

Doplňky
Jediným zástupcem v této kategorii jsou ... opět sluneční brýle. Tentokrát jsem je kupodivu nekupovala proto, že jsem ty přecházející zlikvidovala, ale spíš proto, že mne zaujal jejich tvar. Koupila jsem je náhodně v Rossmannovi, když jsem v nákupním centru čekala na manžela, vyřeší nějaký problém v prodejně O2, a stály  199 Kč


Tak a to je všechno. I s pro vás neviditelnými košíčky se zářijová útrata vyšplhala někam ke třem tisícovkám, na čemž lví podíl má manželů nákup knih.  Zato oblečení se opět odkládá a ani v říjnu to na něj zatím moc nevypadá, aspoň teď v půlce října. Zato čajů, těch už jsem si koupila hezkých pár krabiček :)

3 komentáře:

  1. Zajímavé nákupy.Něco by se mi i hodilo.Zaujaly mě i knížky.
    Stáňo,hezký den

    OdpovědětVymazat
  2. Lžičky by se mi taky hodily))) já teď utrácela za nový kabát a pořádný teplý svetr.
    Eva http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že se mi moc líbí ty knihy. Samé zajímavé tituly! Košíčků není nikdy dost!
    Stáňo, přeji příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)