sobota 19. října 2024

Z kosmetické poličky 63

Pokud jde o spotřebu za září, tak se  naplnilo to, čeho jsem se obávala. Totiž že po "tučnějších" měsících přijdou měsíce "hubenější". Tentokrát totiž počet spotřebovaných produktů ani nepřelezl přes desítku. Myslím, že pod desítku jsem se dostala naposledy někdy před rokem. A trochu mám pochybnost, že v říjnu  to bude o moc lepší.



Plátýnková maska Damask Rose (Holika Holika)
Koupeno - Rossmann. Balení - 1 ks. Cena - cca 23 Kč (sleva, běžně 44,90)
Maska měla na můj vkus poněkud tvrdší  plátýnko, ale stejně jako ostatní masky této značky, které jsem zatím měla, obsahovala poměrně hodně séra. Rozhodně dostála svému názvu a voněla  po růžích. Sérum nikde neteklo, maska držela hezky na obličeji. Po sundání pleť nelepila, ale byla  hezky vyhlazená i hydratovaná. Fajn je, že obal jde bez problémů zcela rozdělit, takže se dá opravdu spotřebovat všechno zbylé sérum.

Odličovací tampony (Isana)
Koupeno - Rossmann. Balení - 70 ks. Cena - 19,90)
Jedna ze značek odličovacích tamponů, kterou používám nejčastěji. Jsou sice slabší než moje oblíbené Bell, ale slušně sají, nerozdělují se při vyndavání z obalu. A jsou levnější.

Tělový peeling Juicy Berries (Yves Rocher)
Koupeno - e-shop Yves Rocher. Balení - 150 ml. Cena - ? (dárek k nákupu)
V případě peelingu jde o starší vánoční limitku, já jsem jí spolu s dalšími vánočními kousky dostala jako dárek ke svému loňskému nákupu. Měl měl podobu gelu s drobnými zrníčky a z mého pohledu patří spíš k jemným peelingům. Tuba měla hezký design, ale přiznám se, že mám raději peeling v kelímku, kde nemusím ke konci s vymačkáváním zbytku produktu. Jeho největší předností bylo, že krásně voněl.

Čistící mléko s aloe vera (Isana)
Koupeno - Rossmann. Balení - 200 ml.  Cena - asi 40 Kč.
Čistící mléko bylo jemné, mělo jemnou rostlinou vůni. Slušně čistilo, nevysušovalo ani nepálilo na obličeji. Balení je jednoduché, ale funkční. Měla jsem ho na chalupě, kde jsem si s ním párkrát z nouze odličovala oči - a na to se tedy nehodí, protože v nich (aspoň mne) pálí. Znovu už ho asi mít nemusím.

Odličovač očí bez oleje (Isana)
Koupeno - Rossmann. Balení - 100 ml. Cena - 34,90
Klasika na mé kosmetické poličce, kterou tu vídáte s naprostou pravidelností.  Těžko o něm napsat něco nového :). Dobře odličuje, nepálí v očích a je fakt za pár korun. 

Polštářky pod oči Rainbow (Balea)
Koupeno - DM drogerie. Balení - 1 pár. Cena - 22,90
Tyhle polštářky jste tu mohli vidět už minule (a myslím, že v zásobách nějaké mám). Mají hezký duhový efekt (který je tedy jen vizuální) a očí okolí příjemně osvěžily. Pod očima držely v pohodě.

Noční krém Lifting Vegetal (Yves Rocher)
Koupeno - e-shop Yves Rocher. Balení - 150 ml. Cena - 799 Kč (sleva)
Tento krém jsem používala někdy z jara, pak jsem jsem ho nějak odložila a dopotřebovala  jsem ho až teď. Jde o krém s příjemnou, trochu hutnější texturou. Ale do pleti se vzdor tomu vstřebával  docela dobře. Rozhodně to není špatný krém, i když cena je tedy docela vysoká.


Tentokrát tu nemám žádný vyložený propadák, ale znovu si asi nekoupím čistící mléko Isana a nekoupila bych si asi ani peeling od YR (ale to byla limitka, takže to stejně nehrozí). Naopak určitě si znovu koupím odličovač na oči Isana (a určitě nebudu jediná).
A co vy - znáte něco (kromě odličovače Isana, ten je myslím "profláknutý" skrz celý blogový svět). 

1 komentář:

  1. Stáňo, tak já odličovač od Isany neznám 😃😃 Točím dokola Niveu, Mixu nebo Garnier. Jinak Isana tamponky u mě taky klasika. Měj se krásně 🌞🧡

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)