sobota 12. října 2024

Výstava Adolf Born + Miroslav Oliva

 Pokud jde o výstavy, tak nejčastěji chodím na Chodovskou tvrz - mám to totiž nejblíž. Ale stejně většinou chodím až těsně před koncem výstav, takže bohužel článek nebývá moc kulturní tip, ale spíš informace o tom, co proběhlo.  


Tentokrát jsem se jsem se vypravila na výstavu grafik, kreseb a obrazů  Adolfa Borna - významného českého grafika, ilustrátora a malíře, kterého asi není třeba blíže představovat. Jeho díla byla doplněna keramickými  plastikami  sochaře a keramika Miroslava Olivy.













Chodovská tvrz má dva výstavní sály - velký a malý. Takže výstava ve velkém sále je vždycky doplněná ještě nějakou mini výstavou (malá výstavní síň je opravdu malá). Tentokrát to byla výstava prací dětí z keramických kroužků z Jižního Města. Nevím jak vám, ale mně se práce dětských keramiků líbily moc.






A na závěr fotky Chodovské tvrze ve skoro podzimním ...







Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)