pátek 5. července 2024

Glanc box - léto 2024

Glanc box tentokrát dorazil v obří krabici  s limitkou Brand box Family (o tom jste si mohli přečíst tady). Minule byl Glanc box zaměřen na úklidové prostředky (nesl název Home care), tak jsem byla zvědavá, co v něj najdu tentokrát (a doufala jsem, že to nebude další aviváž).  A teď se tedy se mnou můžete na obsah boxu podívat.



Ziaja sprchový peeling (200 ml - 149 Kč)
Středně zrnitý peeling s obsahem pomerančového másla a mikrogranulemi by měl jemně mýt a masírovat pokožku. Nějaký peeling od Ziaji jsem chtěla vyzkoušet, takže první kousek z boxu mne potěšil

Jelení lůj (4,5 g/ks - 47 až 63 Kč/ks)
V boxu byly rovnou čtyři varianty těchto ochranných balzámů na rty, kteeré všechny by měly zajistit ochranu rtů před vysoušením a popraskáním, liší se přídavkem dalších látek nebo příchutí.
Jelení lůj Sun SPF 30  navíc blokuje nežádoucí účinky ultrafialového záření,  Cannabis obsahuje konopný olej kanabidiol CBD a bambucké máslo, Kokos a vanilka má kokosovo-vanilkou příchuť a díky své jemnost je vhodný i pro děti a Třešeň má příchuť šťavnaté třešně, čímž  evokuje tak léto,  

Depilační krém pro citlivou pokožku (100 ml - 119 Kč)
Depilační krém je vivinut speciálně pro odstranění chloupků z citlivé pokožky. Má příjemnou vůni , snadno se aplikuje a obsahuje mandlový olej a panthenol. Já jsem tým "žiletka", takže si ještě nejsem jistá, jestli tenhle kousek vyzkouším nebo někomu věnuju.

Dove Advanced Care deodorant (150 ml - 149,90)
Sice jsem zvyklá používat deodoranty nebo antiperspiranty v kuličkovém provedení, ale i taky mi deodorant Dove ve spreji udělal radost. Jde o letní limitku s vůní aloe a vodních růží. Má větší poměr pečujících složek a zajišťuje 72 hod. ochranu  proti  potu a zápachu.

Chilli No Rinse Protect (100 ml - 149 Kč)
Jde o bezoplachovou pěnu určenou k péči o intimní partie - stačí nastříkat na toaletní papír a očistit se. Pro mne to bude fajn výrobek na chatu, kde jsou poněkud polní podmínky (např. pouze studená voda).

Borotalco Pure (150 ml - 99 Kč)
Deodorant známé značky s inovativním složením bez alkoholu a hliníkových solí. I tak by měl ale dokázat zajistit ochranu proti potu a zápachu.  V boxu byla varianta ve spreji, ale na trh se dodává i  jako roll-on.

Miracle Cream Juvena (25 ml - 1650 Kč)
Tento krém dodává hydrataci, vyživuje  a zlepšuje elasticitu pleti. Má protivráskové účinky - stávající vrásky redukuje a zabraňuje vzniku nových. Rovněž redukuje tvorbu pigmentových skvrn. Obsahuje výtažky z pravého hedvábí. Tento krém ráda vyzkouším - jde totiž o poměrně drahý krém, kterých bych si sama asi nekoupila. Plné balení o obsahu 50 ml stojí  3300 Kč. V boxu bylo cestovní balení o polovičním obsahu.

Ajax čistící spray Strong&Safe (500 ml - 80 Kč)
Víceúčelový čistící prostředek ve spreji je bezpečný a lze s ním ošetřit i povrhy, s nimiž přicházejí do styku děti a zvířata.  Neutralizuje pachy a má vůni zázvoru a yuzu. Balený je v plně recyklovatelné lahvi. 

Vůně Air Wick 24/7 Active Fresh (228 ml - 299,90)
Nové vůně do automatického  osvěžovače vzduchu, které se objevily na trhu. Automatický osvěžovač vzduchu byl už v jednom z přechozích boxů, takže tentokrát se objevily v boxu jen nové vůně, přesněji řečeno jedna z nových vůní. V mém boxu byla vůně "santalové dřevo". Trochu se bojím, že na mne bude moc těžká, ale uvidíme. 

Box jsem získala v rámci spolupráce s Novinky s chutí (a pokud vás box zaujal, jsou zde ještě v nabídce)

V boxu bylo celkem 12 kousků v celkové hodnotě kolem 2900 Kč, což je hodně a box se určitě vyplatil (jeho prodejní cena je 499 Kč). Jak vidíte, tentokrát v boxu převažovaly kosmetické produkty, ty z oblasti péče o domácnosti byly jen dva (a z toho ještě v jednom případě jde o vůní, což není úplně typický úklidový prostředek).  Nejvíc mne asi potěšil peeling od Ziaji, který jsem chtěla vyzkoušet, ale i deodoranty a jelení loje mi udělaly radost - to jsou věci, kterých není nikdy dost.

28 komentářů:

  1. Obsah boxu je zajímavý a vybrala bych si z něho.Zaujal mě krém Juvena asi bych si něco podobného měla zakoupit.Stáňo,měj hezkou sobotu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, já Juvenu ráda vyzkouším (už jsem vzorek jiného jejich krému měla a byl fajn), ale vzhledem k tomu, že stojí fakt "ranec", asi dám přednost něčemu levnějšímu ;-)
      Hezký den

      Vymazat
  2. Stáňo, spotřebovat se dá bez problémů určitě všechno. Zaujala mě ta bezoplachová pěna - určitě jsou situace, kdy by se hodila.
    Přeji krásný den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, tak na tu bezoplachovou pěnu jsem taky zvědavá :). Celkově jsem byla s boxem spokojená, kromě depilačního krému využiju všechno.
      Hezký dne

      Vymazat
  3. Nemám nic vyzkoušeno, ale určitě bych něco využila.
    Hezký víkend přeji.
    Eva http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, já byla s obsahem spokojená, ráda všechno otestuju :). Kromě depilačního krému - jsem tým "žiletka" :)
      Hezký den

      Vymazat
  4. Ahoj Stáni, to vypadá dobře - hlavně tedy antiperspirant, peeling a jelení loje. S Chilli nemám dobrou zkušenost :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabčo, já od Chilly nic neměla, takže uvidím. A přesně jak píšeš - antiperspiranty, peelin a jelení loje se hodí vždycky :).
      Měj se fajn

      Vymazat
  5. Stáni, to je pěkný box, využít se dá všechno asi kromě chilli, to mi fakt nesedí. Měj pohodovou neděli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, to už si druhá, komu podle komentů Chilly nesedí. Já od nich ještě nic neměla, tak uvidím.
      Měj se fajn

      Vymazat
  6. Určitě jsem tu komentář včera psala,budu asi ve spamu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, byl - už jsem ho vytáhla. Většinou spam procházím večer, ale teď jsme byli tři dny na chatě, kde není moc signál, tak jsem to nechala až na doma.
      Hezký zbytek neděle

      Vymazat
  7. Určitě bych něco vyzkoušela. Je to dobrý box.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, já jsem byla taky s boxem spokojená.
      Hezký den

      Vymazat
  8. za mě Ziaja sprchový peeling..Sv.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Stáňo, tak min. ze čtyř produktů bych byla nadšená. Jelení lůj se hodí stále, Juvena krém mě hoslovil, Borotalce je super a co právě nyní řeším, je epilační krém či pásky. Jsem zvědavá, ♥ jak budeš s produkty spokojená. Krásný nedělní večer přeji. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eri, já byla s celým boxem spokojená, věcí, které využiju je tam většina, jen ten depilační krém asi ne...
      Hezký den

      Vymazat
  10. Pomerančový peeling od Ziaje jsem měla a je úžasný....ta vůně. Borotalco je moje stálice....ale ty pomády na rty bych spotřebovávala dva životy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, tak u mne se balzámy na rty rozhodně neztratí. Mám je rozeseté všude možně (u postele, v kabelce, na chatě, na chalupě, v práci, v turistickém batohu...). Na pomerančový peeling se dost těším ;-)

      Vymazat
  11. Ahoj Stáňo, boxik vypadá velmi dobře a balzamkama na rty nešetřili 🙂 Nicméně se nikdy neztratí. Asi by mě nenadchl depilační krém, ale jinak super 👍👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, pomády na rty se u mne neztratí rozhodně, používám je dost často. Depilační krém taky není můj "šálek čaje", asi ho pošlu dál.

      Vymazat
  12. Zajímavé produkty, ale jiné boxy se mi líbily více :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Stáni,
    tak to je vtipné, já zase doufala, že tam aviváž bude, doma mi došla...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Marcela Nordic Passion15. července 2024 v 9:28

    Tento box se urcite vyplatil, za me zajimave produkty, ne vsechny bych chtela vyzkouset, ale vybrala bych si:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, že je v boxu i něco, co mne víc zaujme, je riziko "tajemných krabiček". Ale ty kosmeticko-drogériové se vyplatí vždycky.
      Měj se hezky

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)