čtvrtek 8. června 2023

Brand box červen 2023

 Červnový Brand box byl dopředu několikrát avizován s upozorněním na nutnost rychlého vyzvednutí s tím, že obsahuje výrobek s kratší dobou trvanlivosti. Naštěstí byl manžel doma, když ho pošta doručovala, takže jsem box mohla rozbalit hned po návratu z práce.  Tak se i vy pojďte se mnou podívat, co se pod mottem "Léto klepe na vrátka" skrývalo.

 
 
 
Ajvar Squeeze Podravka (310 g - 58,90)

Ajvar - směs pečených paprik a lilků znám právě díky boxům a docela jsem si ho oblíbila. Ten od Podravky se vyroben z čerstvé zeleniny od chorvatských farmářů, která se zpracovává do tří hodin od sklizně. Inovované balení v plastové lahvičce, kterou lze postavit na víčko, mi přijde praktické.
 
Crispy kuličky v bílé čokoládě Ketodiet (38 g - 49 Kč)

Kuličky z rýžové mouky v bílé čokoládě jsou bez cukru a palmového oleje. Už jednou v boxu byly, jen myslím v trochu jiném kabátku. Já si na výrobky Ketodiet moc nepotrpím (a navíc i přijdou předražené) a pokud si dobře pamatuju tyhle kuličky na mne byly hodně sladké (neobsahují sice cukr, ale jsou slazené malitolem). Ale jako rychlou svačinku je někdy sezobnu.
.
Buchtičky s krémem naruby Penam (360 g - 46,90)

Balení buchet plněných vanilkovým krémem je novinkou na trhu. Na první pohled (tedy spíš "omak") vypadají příjemně vláčně. Jsem zvědavá na ochutnání.

PomBär oven minis (70 g - 34,90)

 Křupaví medvídci  z bramborového těsta jsou pečení, nikoliv smažení a jsou taky novinkou. Vyrábějí se ve dvou příchutích - sýr a mořská sůl. Já jsem v boxu měla ty ochucené mořskou solí.  Využiju je hned o víkendu na posezení s kamarádkami.

Twix salted caramel (46 g - 19,90)

Křupavá sušenka se slaným karamelem obalená v čokoládě je další novinka. U nás ji bude určitě ochutnávat někdo jiný - já nemám karamel ráda a věci s ním jsou pro mne hodně přeslazené.

Targa Florio Tonica originale (330 ml - 21,90)

Nápoj s obsahem mořské soli, chininem,  extraktem z vavřínu a třtinového cukru,  je rovněž novinkou. V boxu už byly od této značky citrusové limonády (a ty byly moc dobré), tak uvidím, jak se značka popasovala s tonikem. Jen se trochu děsím obsahu soli ...

Targa Florio Tonica rosa (330 ml - 21,90)

V této plechovce se skrývá nápoj, který kromě mořské soli, chininu  a třinového cukru obsahuje ještě exktrakt z růže stolisté, která nápoji dodává jemnou vůni. I tady jsem na ochutnání docela zvědavá. Každopádně musím říci, že se mi moc líbí design plechovek (skoro mi jí po vypití bude líto vyhodit)

Chléb Vital  Penam (320 g - 42,90)

Balený chléb  má vysoký obsah vlákniny, selenu a zinku a je zdrojem bílkovin, vápníku, kyseliny listové. Mně většina těchto chlebů chutná, takže předpokládám, že mi bude chutnat i tenhle. Za mne fajn produkt v boxu.V boxu mne potěšil a hned si ho vezmu na víkend.

Vitana Bistro Red Curry (55 g - 39,90)

Red curry je další variantou rychlých jídel v kelímku. Jeho příprava je jednoduchá - stačí zalít horkou vodou a počkat pět minut. Doufám, že nudle nebudou moc pálivé. A i tento kousek z boxu si nejspíš hned vezmu na víkend.

Bohemia Pop Chips zakysaná smetana s cibulkou (65 g - 49,90)

Chipsy s mají o 50 % nižší obsah tuku  díky tomu, že nejsou smažené, ale připravují se pomocí tlaku. V boxu byly nedávno, ale na víkendové posezení s kamarádkami se budou hodit taky.

🌟
 
V boxu bylo   tentokrát 10  produktů v hodnotě  cca 360 Kč, navíc jsem tam měla ještě dárek za hodnocení produktů  (lahev jablečného octa. těstoviny). S obsahem boxu jsem spokojená - je tam hodně novinek a vyhovuje mi i větší počet produktů, protože pak je box pestřejší. Jediné, co se minulo s mými chutěmi, je tyčinka Twix, jinak všechno ráda ochutnám. Musím říci, že s letním boxem jsem spokojená.
 


28 komentářů:

  1. Tenhle box se opět povedl, využila bych asi všechno a celkově bych si o pochutnala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tentokrát se mi box víc trefil do preferencí, takže spokojenost

      Vymazat
  2. Stáni, povedený box. Kromě nápojů bych ochutnala všechno a mám ráda i karamel. Měj pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já karamel přenechám manželovi (ten je větší "sladil"), ale zas ráda zkusím ty tonicy.
      Měj se fajn

      Vymazat
  3. Ráda jsem do boxu nahlédla, Stáňo.
    Děkuji a přeji příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, děkuji a taky přeji příjemné červnové dny

      Vymazat
  4. zajímalo by mě, jak chutná to pití :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem neochutnala, ale určitě pak bude v mém ochutnávacím článku :)

      Vymazat
  5. Buchtičky mňam mňam! A ta Twixka musela být! Já jsem měla naposledy tu bílou a mňamka. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já Twix nemusím - je na mne moc sladký, takže tyčinka čeká na manžela. Buchtičky snědl taky on, já ochutnala jen jednu.

      Vymazat
  6. Mě ty medvídci vůbec nechutnali a růžový tonic byl TOP :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Medvíci mi přišli jako průměr (snědli se, ale kupovat si je nebudu), tonic jsem ještě nezkusila. Měla už jsem ale to Red curry a nějak mne to neslovilo.

      Vymazat
  7. Marcela Nordic Passion10. června 2023 v 19:31

    I já bych si určitě vybrala, hezky večer, Stano.M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, díky za návštěvu a hezké červnové dny

      Vymazat
  8. Ahoj Stáňo, Twixku znám z Německa - mě moc chutnala, a Keto produkt mě pobavil. Hezkou neděli přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eriko, mně z tyčinek typu Snickers, Mars, Twix.. chutná jen Bounty, jinak je nemusím, takže si pochutná manžel.

      Vymazat
  9. Mně se složení boxu líbí, určitě bych vyzkoušela ty kuličky, co tě moc nezaujaly, celkově mi připadá taky tato dietní strava drahá, ale chuťově mě zajímá...

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně od KetoDiet chutnal jen kakaový krém (něco jako Nutella v kapsičce), kuličky a musli tyčky mi přišly jako průměr a koktejl v prášku mi vyloženě nechutnal. Každopádně drahé je to dost.

      Vymazat
  10. Tento box se velmi povedl, udělal by mi radost :) Sama jsem si koupila Twix slaný karamel a přeslazený mi nepřišel, spíš mi tam vadily zrníčka soli ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mne by asi zase nevadila ta sůl (třeba čokoládu se solí mám ráda), ale nevyhledávám karamel, takže nechám mlsat manžela :).

      Vymazat
  11. Ahoj Stáni, docela povedený box. Já jsem si boxy přestala kupovat, zkoušela jsem teda jen ty kosmetické, ale ten obsah nějak no...prostě za ty peníze si pořídím více využitelných věcí. Mimochodem Ketodiet je firma z Pardubic :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabčo, já mám slabost pro krabičky s překvapením (asi zbytek dítěte v mně). Co se nehodí mně, tak posunu dál - třeba ochucená piva k synovi, hodně sladké sladkosti manželovi a tak. KetoDiet mne nějak nezaujal, já na úspěšnost těch komerčních dietních programů moc nevěřím...

      Vymazat
  12. Samé dobrůtky! Vybrala bych si jako první kuličky v bílé čokoládě, medvídky a Twix. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tentokrát až na ten Twix vyzkouším všechno - občas mne něco překvapí tím, že to mi nechutná, ikdyž jsem si myslela, že budu. A naopaka občas zas díky boxu objevím něco, co bych si sama nevybrala.

      Vymazat
  13. Ahoj Stáni,
    já jsem s boxem velmi spokojená a jako první jsem snědla twix, měla jsem na něj chuť:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Twixka čeká na manžela - já tyhle tyčinky nemám moc v oblibě. Já první schroupala kuličky :)

      Vymazat
  14. Box vypadá opravdu dobře, většina věcí zaujala i mě a to se většinou držím osvědčených klasik. Líbí se mi ajvar, který mám moc ráda a radost by mi udělala i twix tyčinka. Já karamel můžu :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  15. Super obsah boxu, jak se znám, tak ty Pom-Bar medvídky bych snědla na posezení. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)