pátek 13. září 2024

Brand box podzim 2024

 Dneska mi pošta přivezla můj oblíbený tajemný balíček od společnosti Novinky s chutí. Přesněji řečeno balíčky rovnou dva - jeden obsahuje potraviny, druhý věci z oblasti drogerie a kosmetiky..  Drogerii si necháme na jindy a dneska se podíváme na Brand box, který je v letošním roce teprve druhý (první dorazil v červnu a vidět jste ho mohli tady). 



BonMenu India Bonduelle  (400 g - 79,90)
Pokrm z řady S chutí kolem světa inspirovaný indickou kuchyní obsahuje především čočku a zeleninu doplněnou kokosovým mlékem a kari kořením. obsah plechovky by měl vyjít na dvě porce Já se přiznám, že s luštěninami moc nekamarádím, ale manžel na konzervičku pohlédl docela se zalíbením, takže  se u nás asi neztratí. 

BonMenu Moroco Bonduelle  (400 g - 79,90)
O této směsi v plehcovce platí v podstatě to samé, o té předcházející, jen tentokrát tvoří základ cizrna doplněná zeleninou. Cizrnu mám "ráda" asi stejně jako čočku, takže i tento pokrm zbude na manžela.

Pop Chips Barbecue Bohemia (65 g - 45,90)
Křupavý snack třeba k vínu nebo k filmu obsahuje o proti klasickým brambůrkům o 50 % méně tuku. Je totiž vyráběn nikoliv smažením, ale kombinací tlaku a tepla..

Fruit Gummies Cherry Bombus (35 g - 32,90)
Ovocné želatinové bonbóny s třešňovou příchutí obsahují 100 % ovocné složky a šťávy z černé mrkve. Jsou bez přidaného cukru i konzervantů. Od firmy Bombus mám ráda jejich raw i jiné tyčinky, takže tyhle "gumíky" ochutnám fakt ráda. Jen škoda, že je jich v sáčku jen pár.

Hubba Bubba Fancy Fruit + Cola (2x 56 g - 59,90/ks)
Žvýkačka v podobě plátku smotaného v plastové krabičce byla v boxu ve dvou příchutí - s příchutí coly a  s příchutí ovoce. Dají se z ní vytvářet extra velké bubliny. Já si na žvýkačky moc nepotrpím, takže tu ovocnou zabavil manžel a kolovou donesu do práce některé z kolegyň, které mají děti. A musím přiznat, že mne docela zarazila cena - 60 Kč za klubíčkou žvýkačky mi přijde docela hodně (ale je fakt, že já žvýkačky už pěkně dlouho nekupovala, takže nemám úplně přehled).

Ovesný chléb Penam  (300 g - 46,90)
Chléb z řady Fit den je vyroben z celozrnné ovesné mouky, díky které má jemně nasládlou chuť oříšků, nízký obsah tuku, zato vysoký obsah vlákniny.  Tento chléb jsem ještě nikde neviděla, takže ho ráda vyzkouším.

Fini-Mini Noodles Podravka (75 g - 19,90)
Z instantních nudlí lze zalitím horkou vodou  za 3 minuty připravit polévku, ale dají se upravit i jako smažené. Balíček kromě nudli obsahuje sáček s kořením a pro milovníky pálivého ještě sáček s chilli. Vyrábí se ve třech příchutích  - zelenina, kuřecí a hovězí. Já tyhle instantní věci moc nevyhledávám, ale manžel je má rád, takže kuřecí verze skončí u něj - stejně jako ta zeleninová, která byla v jednom z jednom ze starších boxů.
Fotku jsem si vypůčila na stránkách e-shopu Coop - zapomněla jsem totiž nudle doma vyfotit a článek píšu tedy 120 km od nich ...

Air Semtex (500 ml - 32,90)
Nová varianta energetického nápoje, která je perlivá. Já energeťáky nesnáším - navaluje se mi z nich jen po otevření plechovky, takže pít jsem to ani nikdy nezkoušela, a manžel má energeťáky zakázané, takže tahle plechovka k někomu poputuje.

Vinea bíllá (330 ml - 19,90)
Limonáda, kterou vyrábí firma Kofola, obsahuju 10 % šťávy z bílého hroznového vína, což jí dodává příjemnou osvěžující chuť. Ta mi v boxu udělala radost - mám Vineu docela ráda..

Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu

Takže to máme sumsrumárum 10 kousků v celkové hodnotě kolem 480 Kč. Musím říci, že tentokrát jsem z boxu trochu na rozpacích - on se mi totiž úplně netrefil do chuti, i když celková cena produktů v něm obsažených není a ž tak nízká.  Vlastně mne potěšila jen Vinea, ráda ochutnám ovesný chleba a Pop chipsy. Naopak luštěninové pokrmy nejsou moje parketa, stejně jako žvýkačky a ochucené nudle. A co nemusím vůbec jsou energetické nápoje, u těch bych byla nejraději, kdyby z boxů zmizely úplně.


25 komentářů:

  1. Bavilo by mě dostávat takové balíčky.Mám ráda překvapení.Z obsahu znám Bonduelle a vyzkoušela možná všechno krom pálivých,to nemusím.Zaujal mě ještě ovesný chleba.Co alkohol nepiju,tak už ani nic křupavého a sladké jenom co doma upeču.Stravuji se teď podle jídelníčku,co mu sestavila vnučka přímo na moji osobu a nevybočuji z něho.Stáňo.hezkou sobotu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, já mám právě taky překvapení ráda :). Jsi dobrá, že se držíš přesně jídelníčku - já teď zrovna snědla balení polomáčených sušenek, co rozhodně v plánu nebyly :(.
      Hezký víkend

      Vymazat
  2. Takové 100% gumídky ráda kupuji malému, od Bombus jsem ale ještě neměla :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou docela dobré, mají fakt višňovou příchuť a jsou to opravdu malinké bonbonky

      Vymazat
  3. No, v tomto boxu toho pro tebe moc není, že Stáňo! Asi bych stejně jako ty brala bonbonky a tu vineu...
    Měj hezké odpoledne, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, máš pravdu :). Ještě, že se manžel přihlásil o ty luštěniny a instantní nudle ;-). Já ještě docela ráda vyzkouším ten chleba, byť se tedy Penamu snažím vyhýbat.
      Hezký vikend

      Vymazat
  4. Také jsem na rozpacích. Přišel mi takový chudší :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Stáni, teda tady bych byla hodně zklamaná, na luštěniny mě neužije mimo čočkové polévky a i ta mi stačí dvakrát do roka. Nejlepší mi přijde ta Vinea a to mimo obal není úplně novinka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabčo, já to mám právě s luštěninami podobně...

      Vymazat
  6. První plechovka vypadá hodně podobně jako kari, které si dělám, akorát do něj používám mrkev a místo normální čočky čočku červenou, chutná jinak, než klasická luštěnina, což mi docela vyhovuje :).
    Ty chipsy vypadají zajímavě, díky za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, chipsy jsme otevřeli včera k vínu a nezaujaly vůbec nikoho. Možná skončí u sousedovic slepic ;-)

      Vymazat
  7. Vůbec to nevypadá na špatný box, kromě toho energy drinku bych ráda vyzkoušela vše!

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych ty luštěniny klidně ochutnala. Energy drink vůbec nekupuji, ale proti Vinee nic nemám.
    Klidnou neděli !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, já na luštěniny nejsem. A na energy drinky už vůbec ne, ty nejsem schopná ani ochutnat. Ale Vinea byla fajn - vypily jsme ji s mámou zrovna dneska.
      Měj se fajn

      Vymazat
  9. za mě zrovna ty luštěniny....Sv.

    OdpovědětVymazat
  10. Asi nic pro mě. Ale všichni máme různé chutě)))
    Poklidnou neděli bez velké vody.
    Eva http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gumíci by možná chutnaly Lole (a pokud jde o složení jsou OK)
      Pokud jde o vodu, tak jsme na kopci, trochu jsme se báli větru (tady na Vysočině foukalo fakt fest), ale už to vypadá, že slábne.
      Hezký den

      Vymazat
  11. Ahoj Stani,
    já jsem tentokrát neobjednavala a jsem za to ráda. Přijde mi to chudé a nezajímavé.
    Měj se krásně, Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  12. boxík mě moc neoslovil :/ kromě gumových bonbónů, ty vypadají dobře :)

    OdpovědětVymazat
  13. Stáni, gumítky bych si taky dala a žvýkačky rozdala. Měj pohodové dny.

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)