úterý 17. září 2024

Glanc box - podzim 2024

 Dneska budeme znovu rozbalovat tajemnou krabici. V jedné velké krabici mi totiž koncem minulého týdne dorazily boxy dva. První, který jsem s vámi rozbalila, byl Brand box - podzim 2024. Tentokrát odhalím obsah toho druhého, kterým je podzimní Glanc box s podtitulem  Home care. Podle názvu jsem předpokládala, že spíš než kosmetiky mne tentokrát překvapí úklidové prostředky. A jak to bylo ve skutečnosti, to se teď můžete podívat.



Ariel gel Fresh air (1700 ml - cca 350 až 450 Kč)

Tento tekutý prací prostředek Ariel má složení speciálně navržené pro rychle praní a poskytuje t výborné výsledky i při nižších teplotách. Díky tomu je možné šetřit energii při praní. Prostředek navíc obsahuje  i 80 % biologicky odbouratelných složek. Na webové stránce ariel.info si k němu lze objednat odměrku, kterou lze prostředek nanášet přímo na skvrny. 

Jar Lemon (900 ml - cca 75 až 85 Kč)
Tento prostředek na nádobí je koncentrovaný a dobře si poradí s mastnotou z  různých typů jídla. Na dokonalé umytí nádobí tak stačí  menší množství. Jar používám, dokonce mám pocit, že tuhle konkrétní variantu jsem měla nedávno. 

Kapsle Jar Plantinium Plus All in One (42 tbl. - 350 až 450 Kč)
Kapsle odstraňují skvrny od  jídla i v podmínkách krátkého cyklu, což umožňuje šetřit čas, energii i vodu. Není třeba ji rozbalovat, její obal se rychle rozpouští. Měli už jsme je doma několikrát a jsou to opravdu dobré kapsle

Swiffer Duster (balení 4+1 - cca 90 až 130 Kč)
Prachovky jsou vyrobeny z vláken, které se tvarově přizpůsobí různým zákoutím a škvírám, kde odstraní prach a nečistoty. Balení obsahuje 4 prachovky a násadu pro snadné použití. Tyhle prachovky už boxu byly a jsou docela fajn, já je používala hlavně na žaluzie.

Ambipur Air mist (185 ml - cca 110 až 130 Kč)
Osvěžovač vzduchu Ambi pur odstraňuje nepříjemné vytrvalé pachy  a má svěží tropickou vůni inspirovanou směsí exotického ovoce. 

Ambi pur Bathroom Flowers (7,5 ml -  cca 90 až 120 Kč)
Balení obsahuje květinovou vůni, která provoní celou koupelnu nebo jinou místnost.  Přípravek je určený k jednorázovému použití a měl by vydržet asi  50 dnů.  V boxu už jednou byl a musím říci, že jsme ho v koupelně vůbec necítili, navíc mi přijde cenově dost přepáleny. Nicméně druhou šanci u nás dostane  - na WC, které je menší, takže uvidíme, jestli zvládne provonět aspoň to.

Jeju tekutý korektor pleti Ziaja (30 ml - 149 Kč)
Tekutý korektor s vůní máty granátového jablka a černého rybízu  je určený pro mladou pleť. Má přirozený odstín, sjednocuje pleť, kterou současně regeneruje, zklidňuje a hydratuje. Moji pleť už by jako mladou neoznačil ani velký optimista, takže váhám, jestli přípravek vyzkoušet, nebo rovnou "poslat dál".

Syndet Sebamed Clear Face (100 g - 149 Kč)
"Mýdlo" bez mýdla je určené pro problematickou pleť se sklonem k tvorbě akné. Podporuje boj proti pupínkům, černým tečkám, čistí pleť do hloubky a odstraňuje přebytečný maz. I toto je výrobek, který spíš míří na trochu jinou věkovou kategorii než jsem já, takže asi taky "poputuje o dům dál".

Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu


Celkem bylo v boxu 8 produktů, jejichž úhrnná hodnota byla kolem 1400 Kč (u úklidové drogerie nebyly uvedeny doporučené ceny,  tak jsem to brala odhadem podle cen nalezených na netu). Jak vidíte, box obsahoval opravdu převážně úklidovou drogerii, i když tu byly zastoupeny i dva kosmetické kousky. Bohužel oba kosmetické výrobky jsou mimo mé potřeby - jsou určené pro mladší pleť, takže je nejspíš někomu věnuji. Pokud jde o tu úklidovou část, tak samozřejmě nadšením jsem nad ním neskákala (to nad balíkem úklidových prostředků asi málokdo), ale v podstatě jsem spokojená, protože všechny věci doma bez problémů využiju. 
Myslím, že box se za prodejní cenu 549 Kč určitě vyplatí. Pokud vás zaujal, tak na stránkách Novinky s chutí je pořád dostupný.


10 komentářů:

  1. Stáni, dobrý box, všechno asi člověk využije. Měj klidné dny.

    OdpovědětVymazat
  2. Stáňo, myslím slušný obsah. Nepoužívám jen tyhle osvěžovače a kosmetiku bych asi taky poslala dál, ale jinak - dobrý!
    Přeji příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Obsah je zajímavý ,úklidové a prací prostředky se hodí vždy.Nakonec se využije i kosmetika.
    Stáňo,hezký den

    OdpovědětVymazat
  4. Já se teď snažím doma používat netoxické eko prostředky :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Úklidové prostředky ano, kosmetiku bych taky poslala dál, protože pro její využítí už nesplňuji podmínky :-).
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  6. Až na ty dva kousky z kosmetiky bych z něj taky měla radost. Jak píšeš, tyhle věci se nikdy neztratí :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  7. Něco bych využila, něco ne, asi jako každá 😁 kosmetiku pro puberťák, pro mě už taky ne.
    Krásný den

    OdpovědětVymazat
  8. Stáni, dobrý box až na ty dva kosmetické produkty, u toho by mohli víc přemýšlet. 😊

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Stáni, já jsem tentokrát neobjednávala, ta cena mi přišla hodně vysoká. Tu kosmetiku bych vůbec nevyužila, kapsle do myčky taky ne a zbytek z velké části v jiných boxech, takže mě to ani nijak nemrzí.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)