středa 19. dubna 2023

Brand box - duben 2023

 Když mi přišlo avízo, že dorazí další Brand box, tak jsem se docela divila, že tak brzo po tom minulém. Ale ono to není "tak brzo" - jen ty dva měsíce utekly ani nevím jak.  Krabice se zdála poměrně těžká, tak jsem ještě před jejím otevřením tipovala, že uvnitř budou nějaké nápoje. A teď se můžete kouknout, jestli mi ten tip vyšel.


 
Cocoa Rings with Marschmallow Bonavita (250 g - 69,90)

Obilninové kroužky s kakaem a marschmallows jsou novinkou na trhu. Já si tedy na extrudované snídaňové cereálie moc nepotrpím (a rozhodně je nesnídám zalité mlékem) a na marsxhmallows vlastně taky ne. Ale myslím, že v práci je postupně sezobu k svačině "jen tak".
 
JoJo Kaktusáci (80 g - 32,90)

I superkyselé  bonbóny ve tvaru kaktusů jsou novinkou - prý jde o nejkyselejší variantu želé bonbónů JoJo. Sáček obsahuje směs  plněných i neplněných želé bonbónů s příchutí marakuji, limetky, maliny a kiwi.  Já mám kyselé želé bonbóny ráda ( čím kyselejší, tím lépe), i když si je moc nekupuji. Takže na vyzkoušení této novinky se těším.

Zeleninový bujón - kostky Podravka (120 g - 34,90)
 
Bujón v kostkách obsahuje pouze kvalitní sušenou zeleninu - celer, cibuli, mrkev, petržel, rajčata a pórek. Je vhodný jako základ polévek nebo pro dochucení omáček, dušené zeleniny nebo rýže. Já bujóny používám celkem málo, ale snad se u nás časem spotřebuje. Ale rozhodně to není kousek, který by mne nadchl (a myslím, že to není ani novinka).

M&M´s Cripsy (36 g - 26,90)

Bonbóny  s rýžovým středem pokrytým mléčnou čokoládou a barevnou cukrovou skořápkou jsou další novinkou.  Tu docela ráda vyzkouším, mám tenhle typ bonbónků ráda (trochu mi připomínají mé oblíbené lentilky), takže myslím, že zmizí velmi brzo.

Ochucená nealko piva Birell (3x 0,5 l - 22,90/ks)

Limotovaná edice nových příchutí nealkoholického piva přináší dvě nové, méně sladké příchutě s exotickým nádechem. Jsou jimi  Mango & citron a Mandarinka & yuzu. Do trojice je doplňuje klasická česká kombinace - Borůvka & brusinka.  Já ochucená piva nepiju, ale myslím, že všechny tři kousky potěší syna a jeho přítelkyni, kteří je určitě rádi ochutnají.

Předvařený hrách Vitana (250 g - 42,90)
 Předvařená čočka Vitana (330 g - 69,90)

Výrobky jsou sice označené jako novinka, ale na předvařených luštěninách je podle mého názoru nový jen obal - místo papírové krabičky částečně průhledný sáček.  Já nemám luštěniny ráda, takže mne v boxu hned ve dvojím provedení nenadchly, ale manžel mi tu tvrdí, že on si z nich něco rád uvaří, takže snad u nás vniveč ani tyto výrobky nepřijdou.

Mouka univerzální pšeničná Babiččina volba (1 kg - 34,90)

Nová mouka, která kombinuje pekařské vlastnosti hladké a polohrubé mouky a je vhodná na pečení, obalování i zahušťování. Vím, že u někoho nemá mouka Babiččina volba moc dobrou pověst, ale já s ní nemám vyloženě špatné zkušenosti, takže klidně vyzkouším i tuto. Myslím, že třeba na palačinky by mohla být dobrá...

Bonus
Kromě produktů uvedených v letáku jsem v boxu měla ještě nějaké produkty navíc  - Ovesnou kaši Dr. Oetker s belgickou čokoládou, Zátkovy těstoviny - písmenka do polévky a mini Mentos s peprmintovou příchutí. Potěšila hlavně ta kaše, kterou už mám právě díky boxu vyzkoušenou, a je moc dobrá.
 
Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu
 
Celkem bylo v boxu 10 produktů (ty navíc nepočítám) v celkové hodnotě  asi 380 Kč (+ časopis Paní domu). Já musím říci, že jsem z obsahu docela na rozpacích.  Tentokrát se dost věcí minulo s mými chutěmi -  třeba Birelly nebo hrách a čočka, ale zase většina kousků (vlastně kromě bujónu a luštěnin) byly novinky. Nejvíc mne potěšily kyselé JoJo bonbóny, M&M´s a mouka. A jen na okraj musím konstatovat, že jsem nepochopila označení boxu "Květinová nadílka", protože s květinami neměl společného vůbec nic.
Tak co - byli by jste spokojení nebo spíš zklamaní?

26 komentářů:

  1. Stáňo, tak já nějak nevím - luštěniny bych určitě bez problémů spotřebovala, ale skutečně to není novinka. Birell by se vypil, sladkosti bych určitě měla komu dát.
    Bujony nepoužívám a nad čím opravdu zvedám obočí jsou ty cereálie s marschmallow - zdravou snídani si tedy představuji opravdu jinak.
    Děkuji za nahlédnutí do krabice a přeji hezký den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, tyhle kupované cereálie jsou obecně plné cukru, takže s tebou souhlasím. Když už v boxu jsou, tak je ochutnám, ale že bych si je koupila sama, to ani ne ;-).
      Měj se fajn

      Vymazat
  2. Nemusela bych ty cerálie, Birell bych věnovala vnukovi a to ostatní bych spotřebovala celkem v pohodě.
    Měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás to taky nějak využití najde, ale úplně nadšená jsem nebyla.
      Hezký den

      Vymazat
  3. Z něčeho bych měla radost větší, z něčeho menší.. Až na hrách bych nejspíš nakonec spotřebovala vše :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obsah box se tentokrát trochu minul s mými chutěmi, spíš se trefily ty maličkost (M&M´s, JoJo).

      Vymazat
  4. Stáni, asi bych postupně spotřebovala vše, ale tentokrát bych nadšením asi neskákala. Připadá mi, že tentokrát v boxu nejsou téměř žádné novinky. Většinu produktů znám. Oblíbila jsem si Mentos v krabičce, vyrábí se minimálně ve dvou variantách.
    Měj hezké dny. 🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aleno, já to s novinkami neviděla až tak černě - cereálie, Birelly, mouka, JoJo, M&M´s pro mne novinkou byly. Ty bonusy jsou ze starších boxů a jsou navíc, takže to samozřejmě novinky nejsou. Mentosky mám z nějakého minulého boxu s citronovou příchutí, tak teď aspoň vyzkouším i ty pepermintové.
      Měj se fajn

      Vymazat
  5. No za sebe nevím, nevím))) ale luštěniny mám ráda a do svého jídelníčku je zařazuji docela pravidelně.EVA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, já právě luštěniny moc nemusím - jím je hlavně v podobě hummusu nebo nějakých jiných luštěninových pomazánek. Možná bych mohla zkusit vyrobit nějakou čočkovou :)

      Vymazat
  6. tak tento box by byl pro mě zklamáním :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, musím říci, že já tentokrát taky příliš nadšená nebyla.

      Vymazat
  7. Stáni, taky mám ráda kyselé bonbóny, tak ty bych si dala. Nevyužila bych rozhodně to pivo. Měj pohodový pátek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já pivní mixy taky nevyhledávám, ale syn si občas dá, když k nám dojede autem...
      měj se fajn

      Vymazat
  8. Marcela - Nordic Passion21. dubna 2023 v 14:27

    No tak tady bych asi potesila hlavne manzela /Birell/ a deti:-), lusteniny zase muzu ja:-). Hezky vikend. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono tam vlastně je pro každého něco (akorát já tedy nemusím luštěniny, ale manžel čočkovou polévku rád)
      Měj se fajn

      Vymazat
  9. Naozaj krásny boxík, zaujali ma najmä tie radlery :) vyzerajú skvelo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radlery nepiju ani já ani manžel, ale užije je syn nebo jeho přítelkyně, takže poputují k nim.

      Vymazat
  10. Po Birellech už jsem pokukovala v obchodě, v létě si takové ochucené občas ráda dám :). Ty cereálie s marschmallow, to jsem ještě neviděla :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty cereálie jsem zkoušela, překvapivě to není úplně špatné s jogurtem, ale já si jinak tyhle cereálie sama nekupuju.

      Vymazat
  11. Já bych z něj měla asi větší radost než ty :) Doma máme rádi luštěniny i ráda přidám pro ochucení bujón do polévek a omáček. Naopak by mě nenadchly birely (ale přítele jo) a Jojo želé :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Birelly už si vyzvedla synova přítelkyně :), my je ani jeden nemusíme. Luštěniny nemiluju já, takže možná z nich uvařím něco pro manžela ;-)

      Vymazat
  12. Ahoj Stáni,
    za mě je to průměr, nemám ráda Birella a byla bych ráda, kdyby tam už nebyl.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, já Birelly taky nepiju, ale pořád lepší než byly ty limonády s kávovo citrusovou příchutí - ty u nás nepil vůbec nikdo. Birelly si občas dá syn nebo jeho přítelkyně, takže je mám kam "posunout" :)
      Hezký den

      Vymazat
  13. Obsah boxu už jsem obdivovala na jiném blogu a moc se mi líbil. Navíc ty nové Birelly se náramně povedly!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si na pivní mixy nepotrpím, mám raději cidery. Ale syn s přítelkyní si je dají rádi.

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)