pátek 28. února 2020

Brandnooz box únor 2020

Tentokrát si dal Brandnooz box opravdu načas. Má už rok nově dvouměsíční frekvenci, ovšem poslední loňský dorazil na konci listopadu a ten první letošní až včera, takže po třech měsících. Už jsem měla po nějaké tajemné krabici skoro absťák. Takže jsem se po příchodu z práce hned vrhla do rozbalování. A co jsem vybalila, najdete v tomto článku.


Žitný pšeničný toust Penam (500 g - 29,90)

Nový druh toustu s vysokým podílem žitné mouky a obsahem kvasu. Tousťák používáme, tenhle druh jsme ještě neměli, takže mne v boxu celkem potěšil. Potěšil by více, kdyby neměl doporučenou dobu spotřeby do dne doručení... Snad bude ještě dneska k večeři poživatelný :). Nepovažuji to za zrovna dobrou vizitku - pokud by mi balík zůstal uložený na poště, tak jsem ho mohla mít prošlý mnohem víc.

Studentská pečeť mléčno hořká (180 g - 63,90)

Čokoláda už v boxu, myslím, nebyla docela dlouho. Já sice Studentskou pečeť moc nevyhledávám, ale tohle je pro mne novinka, tak se ochutnání nové verze určitě nebráním.

Rejfínci (20 g - 17,90)

Kukuřičné křupky dochucené lyofizovaným ovocem (v tomto případě jahodami) jsou pro mne taky novinkou. V tomto případě ale novinkou, ze které jsem lehce rozpačitá, protože křupky na sladko mi přijdou divné. Ale ochutnám a uvidím...

Hellmann´s Avocado oil (280 ml - 79,90)

Majonézová omáčka s avokádovým olejem je pro mne taky novinkou a  v boxu mne opravdu potěšila . Avokádo mám ráda, tak jsem zvědavá, jak bude chutnat ta majonéza...

Birell  Citronáda (500 ml - 22,90)

Citronáda bez chemických konzervantů a barviv s nízkým obsahem cukru je další novinka v boxu. Limonády moc nekupuju, ale určitě ráda ochutnám. A líbí se mi plechovka.

Birell Cola (500 ml - 22,90)

I další novinkou v boxu je nápoj - v této plechovce se ukrývá limonáda s extraktem colového oříšku, které by měla mít nižší obsah cukru než ostatní nápoje typu cola. Colu sem tam piju, tak jsem zvědavá na srovnání chutí. A stejně jako u citronády se mi líbí balení.

Havlík  Cibulové (90 g - 14,90)

Tyčinky od Havlíka bývají v boxech poměrně často. Tohle je nová příchuť - tentokrát s chutí tradičního českého masového výpeku, jehož základem je cibule. Měla už jsem cibulový chleba i cibulovou bagetu a oboje mi chuťově přišlo docela zajímavé, tak ráda ochutnám i cibulové tyčinky.

Mentos Pure Fresh (30 g - 24,90)

Tento výrobek je rovněž označen jako novinka, ale zřejmě jde jen o nové příchutě - citronová a jahodová. Kdysi už v boxu byla příchuť buble, která mne moc neoslnila, i když úplně špatná nebyla.  Takže jsem docela ráda, že teď na  mne v boxu vyšla citronová varianta - třeba bude chuťově zajímavější. Oceňuji praktické balení  vhodné do kabelky.

Bombus Raw energy + Chupa Chups (cca 35 Kč)

V každém boxu byl kromě výše uvedených výrobků ještě avizován jeden nebo více výrobků, které  nebyly totožné ve všech zásilkách. Proto ani  nebyly popsány v letáku. Na mne vyšla tyčinka Bombus (ta se hodí) a lízátko (které už jsem odnesla kolegyni pro děti). Oba produkty už v boxu byly.


Z věrnostního programu

Když jsem viděla nabídku věrnostního programu, byla volba jasná. Objednala jsem troje  oplatky Mila, které miluje můj manžel. Nepochybuji o tom, že padnou hodně brzo... Jako obvykle nejsou v hodnotě boxu započítány.

Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu.

V boxu bylo 10 výrobků v celkové hodnotě asi 310 Kč (+ dětský časopis), což podle není zrovna "hitparáda". Navíc musím říci, že  nepříjemně překvapilo doplnění boxu produkty, které už byly v předchozích vydáních - přijde mi to jako "vymetání skladů". Tyhle produkty měly přijít do věrnostního programu a ne se stát regulérním obsahem boxu (tam by měly být novinky). Ostatní kousky pro mne ale naopak  novinky (resp. neznáme varianty  známých značek), což hodnotím kladně. Asi nejvíc mne potěšila majonéza s avokádovým olejem a hořko mléčná Studentská pečeť.
Celkově hodnotím box na 65 % (zejména díky ne zrovna vysoké hodnotě, tousťáku s končnící trvanlivosti  a přidání kousků z minulých boxů).
Tak co, zaujalo vás něco tentokrát? Nebo byste si nevybrali?

26 komentářů:

  1. Dát do balíčku potravinu před vypršením garance je pěkná prasárna, skutečně.
    Z celého boxu by mne nejvíc nadchly a do nebe vynesly sušenky Mila, mňam ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, Mily nadchly manžela - asi stejně jako by nadchly tebe. Já je nemusím - zdají se mi moc sladké.
      Tousťák je zatím OK a my máme toustové hody, aby se nevyhodil (včera jsme měli plněné zapékané tousty se šunkou a sýrem, dneska tousty s česnekovo-sýrovou pomazánkou). Ale nezvládnuté od Brandnoozu to je.

      Vymazat
  2. Novinky jako Studentská pečeť a majonéza vůbec neznám. Jsem zvědavá, jak Ti budou chutnat.
    Pěkný víkend.
    Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, majonéza je dobrá (dávala jsem ji dneska do pomazánky) a tu čokoládu jsi mi neměla připomínat - dostala jsem na ni chutť :)

      Vymazat
  3. Raw tyčinka a žvýkačky pro mládě ;)
    Ten toasťák by mě naštval .....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilono, mám vyzkoušeno, že tousťák vydrží i chvíli přes trvanlivost, takže ho jen pečlivě obhlížím, jesli není plesnivý, ale vypadá to, že ho spotřebujeme...

      Vymazat
  4. Nevydržela jsem a koukla, i když svůj mám ještě na poště. Obsah mě nijak nenadchl. Ach jo! A tousťak už budu mít prošlý a možná i s penicilinem :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, když mi balík uvázne na poště a narazím na článek na jiném blogu, tak taky většinou nevydržím. Tousťák je ještě dneska pořád jedlý a bez penicilínu, takže možná vydrží i ten tvůj. Nebo jsem měla jen smůlu a některých boxech bude čerstvější "vydání"

      Vymazat
  5. Ahoj, tak musím přiznat, že mě osobně už zelený boxík přestal brát před nějakou tou dobou, ale toto složení je moc fajn, vše bych využila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám "úchylku" na krabičky z překvapením a využiju spíš jídlo (co nejím já, to většinou "spase" manžel nebo syn) než kosmetiku zůstávám zeleným boxům zatím věrná.

      Vymazat
  6. Ten prošlý chleba... bez komentáře!
    I mě by tedy nejvíc nadchla ta Mila, je to snad jediná oplatka, kterou ještě kupujeme.
    Stáňo, měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helono, já zrovna Milu nerada, ta je určená manželovi, který ji naopak miluje. Chleba nebyl prošlý, jen procházel v den doručení (což je tedy taky špatně), ale ještě dneska ráno jsem ho snídala a byl OK.

      Vymazat
  7. U nás by se z těchto věcí uplatnily jen sušenky Mila a možná ta čokoláda i když já asi nejsem ženská, protože já osobně čokolády vůbec nemusím... Ostatní bych asi předala dál... V obchodě bych si při výběru těchto potravin nebo spíše pochutin ani nevšimla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já bych se obešla bez těch rejfínků a lízatka, ale jinak celkem ráda zkusím vše. Mně na tom baví to, že ochutnám věci, které bych si běžně nekoupila (třeba limonádu v plechovce)

      Vymazat
  8. Stáni, opět díky za tvoji reportáž o potravinách. Zaujala mě ta majonéza s avokádem a uvítala bych i tu Milu. Ten toustový chleba neznám a taky jej doma máme pořád. Měj pěknou sobotu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, koukám, že Mila je všestranně oblíbená - má tu největší ohlas. Já budu výjimka, které nechutná ... Avokádová majonéza není špatná.

      Vymazat
  9. Z boxu jsem taková rozpačitá, spíš se mi nelíbil. U tousťáku mi vadilo to, že skoro prochází, spíš z principu. Navíc tak obrovské balení, které člověk, který si na spotřebování potravin do dne expirace potrpí, nemá šanci za jeden den spotřebovat. Já zas na to takový cimprlich nejsem, ale i tak mě to celkem naštvalo. Žvejky mají dobrou příchuť (mám jahodu), ale po dvou minutách už jsou totálně vyžvýkané a žvýkám jen hmotu bez chuti. Čokoláda mě taky moc nepotěšila, protože hořké nemám ráda a Studentské pečetě obecně taky ne - ale to je samozřejmě o osobních preferencích. Tyčinky jsem už snědla (na 3x) a pálila mě z nich žáha a bylo mi těžko.
    Časopis dostane moje malá neteř. Z majonézy mám radost, na tu se těším. Sladkosti jsem snědla, ale není to určitě nic, z čeho bych jásala. Pití jsem taky už vypila, docela mi to chutnalo, ale zase to není nic, co bych si šla koupit znovu a byla jsem za to v boxu fakt ráda. Celkově z boxu nejsem asi moc nadšená. Vzhledem k tomu, po jak dlouhé době vyšel, jsem čekala nějakou opravdu pecku a krabici narvanou novinkami. Osobně si myslím, že s BB to jde docela z kopce a nedivila bych se, kdyby přestal už vycházet úplně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím se přiznat, že mám taky pocit, že Brandnooz box jde trochu "do kytek". Už ta tříměsíční pauza mezi boxy, nabídku věrnostního programu zveřejnili hrozně pozdě. A pokud si dobře vzpomínám, tak ani nepřišel rozpis jednotlivých vydání a neobjevil se ani Cool box ani Glanz box, které většinou bývají víc "vytuněné".
      No doufám, že BB ještě chvíli vydrží - mám zaplacené blogerské předplatné do konce roku :)

      Vymazat
  10. Mne se ten box libi a v nasi rodine by zmizelo asi vse:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, já si myslím, že u nás se zužitkuje všechno (akorát lízátko a časopis jsem podělila mezi kolegyně s menšími dětmi než je mé šestadvacetileté "robátko"). Výhrady směřovaly spíš k náhradám, dlouhé pauze a končící trvanlivosti u toustů

      Vymazat
  11. Ahoj Stáni,
    já svůj článek teprve zveřejním (v úterý), ale mám úplně stejné pocity jako ty. Doufám, že se box ještě nějak vzpamatuje, protože dřív jsem se tak těšila na každou krabici. Snad bude i brzy nějaký Glanc box a Cool box.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, taky mám pocit, že box trochu upadá (jak psala i Semikráska). Škoda. Na tvé hodnocení pak určitě kouknu.

      Vymazat
  12. Mě nejvíce zaujal tousťák a raw tyčinka. Četla jsem rozbalení boxu i od jiné blogerky a také ji přišel prošlý, takže to tak posílali asi všem a podle mě to dělá dost špatnou vizitku. Líbí se mi ty překvapení, ale bohužel bych většinou 90% boxu nevyužila, tak si zůstanu u svých nákupů :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, tu tyčinku už jsem v boxu měla a není špatná. Tousťák byl tak dobrý - vzdor tomu, že byl po doporučené době spotřeby, se u nás snědl.

      Vymazat
  13. Taky mám ráda tajemné krabičky, ale mám pocit, že v poslední době je zrovna Brandnooz box docela bída :( Přijde mi, že jednotlivé obsahy jsou dost podobné a těch nových výrobků tam zas až tolik není...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám pocit, že se BB trochu kazí - tentokrát mi hlavně vadil ta doba použitelnosti tousťáku a doplnění výrobky, co už v boxu byly, když navíc neměli dost kusů, aby dali všem stejné věci. Ale v podstatě využiju všechno.

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)