úterý 22. června 2021

Brandnooz box - červen 2021

 Musím říci, že jsem byla překvapená, když mi z pošty přišlo avízo, že převzali do přepravy moji zásilku Brandnooz boxu. Ani mi nepřišlo, že od doby, kdy jsem rozbalovala ten poslední, utekly už dva měsíce. Trochu mne mrzelo, že mi nepřišlo předem avizo, že se odesílání boxů chystá, protože jsem tak přišla o možnost objednat si dárek za body získané ve věrnostním programu. I když je otázka, jestli tato možnost byla, protože v připojeném  letáku  zmiňují inovaci webových stránek ...
Ale pojďme se podívat,  co tedy nový box přinesl.
 


 
 
Jacobs Cappucino Original (8 porcí - 59,90)

Instatní směs kávy, cukru a mléka pro přípravu oblíbeného cappucina (vyrábí se ještě ve 3 dalších variantách). Stačí zalít, zamíchat a pít.  Vzhledem k tomu, že ani já ani  nikdo jiný široko daleko instatní kafe s cukrem a mlékem nepijeme a navíc v dubnovém boxu byly instatní kávy rovnou dvě, tak asi tušíte, že mne tento kousek v boxu potěšil pramálo.
 
Cool nealko Rybíz a limetka (500 ml - 19,90) 
Nová příchuť pivního mixu  s příchutí červeného a černého rybízu a limetky má nulový obsah alkoholu a jen 18 kcal ve 100 ml. Ani toto není kousek pro mne - pivním mixům jsem nepřišla na chuť, ale narozdíl od instatní kávy tady vím, co s ním - syn ho určitě rád ochutná.

Knack snack s černuchou Racio (100 g - 23,90)

Křupavé plátky obsahuji 55% žitné mouky a černuchu neboli černý kmín. Já mám takovéto zobání ráda, navíc jde o novinku, takže tento sáček mne v boxu potěšil a  těším se na ochutnání. 

Mentos žvýkačka meloun (30 g - 24,90)

Známé žvýkačky Mentos mají další, novou příchuť, která je letně laděná - jde o příchuť vodního melounu. I tentokrát jsou bez cukru a mají tekutou náplň uvnitř. Žvýkám velmi příležitostně (vlastně jen, když jedu autem), ale mentosky mám celkem ráda  a určitě je časem spotřebuji, takže mne v boxu rozhodně nezarmoutíly. A oceňuji praktické krabičkové balení, u kterého nehrozí, že žvýkačky skonči rozsypané po celé kabelce.
 
Pribináček tyčinka Orion (32 g - 14,90)

Tyčinka z mléčné čokolády s tvarohovou náplní je také novinkou, takže ji ráda ochutnám,  i když pro mne - milovníka hořké čokolády to asi úplně nebude. Podle letáku je možné ji skladovat v pokojové teplotě, ale současná vedra a pobyt v krabici dohromady s plechovkami jí úplně nesvědčil - dorazil s lehce "pocuchanou fasádou"  a momentálně "regeneruje" v lednici. Ochutnávat budu asi až za nějakých normálních teplot...
 
Big Shock coffee (250 ml - 39,90)

Tato ledová káva je  kombinací směsí kávy arabica a robusta s mlékem, vyrábí se ve 3 variantách (v boxu jsem měla Irish coffee)  a opět to není produkt,  na kterém bych si pochutnala já. Ale manžel si ho určitě někdy rád dá.

Oat Bio Energy (65 g - 29,90)

Ovesná kaše s příchutí kakaa a kokosu je veganská, bezlepková, obsahuje velký podíl ovoce a naopak  neobsahuje přidaný cukr ani konzervanty. Instatní kaše jsou moje oblíbená "kancelářská nouzovka", výrobky Bombus mám docela v oblibě, takže ráda vyzkouším i tuto novinku. Jen mne zarazila cena, která je oproti ostatním instatním kaším téměr dvojnásobná. Ale třeba to bude stát za to.

Pizza mouka Babiččina volba (1 kg - asi 25 Kč)

Speciální vysokolepková mouka je určena především na přípravu pizzy, foccacii nebo ciabatty. Jde také o novinku a těsto z ní by se mělo dobře zpracovávat. Pizzu ani jiné italské pečivo jsem doma ještě nezkoušela, takže to asi bude impuls nějaký takový recept vyzkoušet.  Její přítomnost v boxu hodnotím kladně.

Birell za studena chmelený (0,5 l - 19,90)

Nealkoholické pivo s příjemnou hořkostí  je další novinkou v boxu. Určitě se v naší lednici neztratí - někdy se hodí mít po ruce nealko variantu piva. Nejspíš ho vypije buď manžel nebo syn.

Ajvar jemný Podravka (350 g  - 46,90)

Zeleninová příloha z likků a paprik je původem z Chorvatska, je vyroben ze zeleniny nejvyšší kvality a  bez použítí "éček". V boxu už je poněkolikáté, ale zas tolik mi to nevadí. Tento výrobek mi Brandnooz box "objevil" a já si ho oblíbila, takže další sklenice u nás určitě najde využití.

Feferony Jalapeňo efko ( 200 g - 49,90)

Nový výrobek z řady "Exclusive"  obsahuje červené papričky Jalapeňo, které kombinují ostrost s vyzrálou paprikovou chutí. Já ostré chutě nevyhledávám, ale manžel je nejspíš využije nebo poputují k synovi, který v kuchyni rád experimentuje a ostrému se nevyhýbá. 
 
Proteinová tyčinka Sens Tmavá čokoláda&višeň (40 g - 39,90)

Podle připojeného letáku měl být v boxu jeden produkt navíc jako odměna za hodnocení. Já jsem v něm objevila navíc tyčinku z obsahem cvrččí mouky, která byla v už v únorovém boxu. Ještě jsem ji nestačila ochutnat, ale tyčinky u mne najdou využití na výletech bez problémů.
 
Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu

 
V boxu bylo celkem 12 produktů v celkové ceně asi 390 Kč (a časopis o bylinkách). Určitě kladně hodnotím jako počet produktů, tak jejich hodnotu i to, že tentokrát obsahoval poměrně velké množství novinek. Někde se box úplně nepotkal s mými chuťovými preferencemi, ale to už je riziko "podnikání".
Určitě nejméně mne potěšilo instantní kafe, pro které narozdíl od ostatních produktů nemám využití, navíc mi nepřišlo jeho zařazení do boxu nejšťastnější s ohledem na to, že dvě balení instatní kávy byly i v minulém boxu. Výrobky, které mi udělaly největší radost, je snack Racio, ovesná kaše Bombus, bodoval i Ajvar, žvýkačky  a mouka.
Musím říci, že po rozbalení krabice jsem prvně byla trochu zklamaná (první do oka mi padlo kafe a piva tj. to, co nepiju), ale nakonec box hodntím na 70 % (zejména díky obsahu novinek, ale i díky počtu a hodnotě obsažených výrobků).




26 komentářů:

  1. Tentokrát mi přijde také obsah celkem slušný, dost novinek, které bych ochutnala.
    Měj pohodové dny Stáňo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem nakonec taky spokojená, ač při rozbalení krabice mi to přišlo spíš slabé.
      Měj se pěkně

      Vymazat
  2. Ahoj stáni,
    taky na mě doma box čeká, tak jsem zvědavá, co tam budu mít já za tajemný produkt.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, to jsem zvědavá taky. Třebu budou mít všichni tu tyčky se cvrčky :)
      Hezký den

      Vymazat
  3. Mam tyhle prispevky rada, Stano, objevuji nove veci, tady bych si tedy vybrala vcelku dost - ajvar, tycinky, zvyky, mouku atd. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Stáňo, já si občas cappucino dám, protože běžně piju kávu neslazenou a bez mléka. Pivním mixům jsem také nepřišla na chuť. Žvýkačky Mentos s příchutí melounu jsem už loni kupovala vnučkám, ale byly v jiném balení. Já bych z boxu určitě ocenila ajvar a i jalapeňo, protože mám ráda ostrá jídla.
    Pizzu peču z běžné hladké mouky, recept na těsto mám od bývalého italského souseda. Babiččinu volbu jsem na pizzu ještě nevyzkoušela.
    Děkuji za představení některých novinek.👍
    Měj hezké a pohodové dny. 🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aleno, já kafe nepiju vůbec a manžel i máma ho nesladí, takže u nás to cappuccino fakt nemá cílovku. Pivní mixy taky nemusím, ale to mám komu předat (syn i jeho přítelkyně si nějaký občas dají), podobně je to s papričkami...
      Hezký den

      Vymazat
  5. Tak z tohoto balíčku mě zaujal snad jen ten Pribináček..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro, tak mne ten Pribináček naopak moc neláká - tuším, že to bude hoodně sladké a já preferuji hořkou čokoládu...

      Vymazat
  6. No, já to vidím tak na 50% - žvýkačky se hodí,jalapenos, ajvar, sneck taky. Mouka se spotřebuje, birel vypije :o)
    Stáňo, měj hezký den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, tak já oceňuji vždycky i to, že jsou tam novinky, které neznám. Někdy mne neosloví, jindy ano - zrovna třeba ajvar jsem objevila díky boxu, podobně čočkové pufované plátky...
      Měj se fajn

      Vymazat
  7. Stáni, tak tento box se mi moc líbí a věřím, že bych spotřebovala všechno.
    Přeji hezkou středu. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás se bude řešit problém "kam s ním" u toho instatního kafe, jinak spotřebujeme taky všechno.
      Pěkný den

      Vymazat
  8. Odpovědi
    1. Ten já taky ráda - většinou si ho dávám na topinky.

      Vymazat
  9. Zaujala mě kaše od Bombusu, tu jsem ještě vůbec nezaregistrovala :) Jinak by byl pro mě box spíše zklamáním :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na kaší jsem taky zvědavá. Jinak na první pohled do krabice jsem taky nadšená moc nebyla, ale když jsem to probrala, tak mi to nakonec tak hrozné nepřišlo - je tam hodně novinek a kromě kafe se u nás využije všechno.

      Vymazat
  10. The cocoa and coconut oatmeal sounds interesting, and I would love to try that protein bar!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Stáňo, tak tento boxík se opravdu povedl. Čokoládová tyčinka, Ajvar, Birell, káva, asi vše by se mi hodilo! Užij si produkty.
    Pohodovou neděli přeji. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak za mne ne káva (jsem nekafař), zbytek zužitkuji buď já nebo manžel se synem. Špatný nebyl.

      Vymazat
  12. Ajvar taky miluju, zrovna teď ho mám ve špajzce, tak musím vymyslet, co z něj připravím. Zajímalo by mě, jestli s tou moukou opravdu bude nějaký citelný rozdíl. Budu se těšit na recept z ní :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zatím klasickou pizzu nepekla (dělám spíš slané koláče na listové těsto), takže to neporovnám. Ale něco z ní zkusím...
      Ajvar mám ráda na topinkách nebo toastech posypaný strouhaným sýrem ;-)

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)