úterý 3. listopadu 2020

Brandnooz box - listopad 2020

 Musím se přiznat, že jsem byla překvapená, když mi přišlo avízo na další Brandnooz box. Zdálo se mi, že není možné, aby to od chvíle, kdy přišel ten poslední, bylo už dva měsíce. Ale je to tak. Nějak ten čas rychle letí.  A čím mne box s motem "Na podzimní vlně" překvapil tentokrát?


 
 Hamé Extra džem (340 g - 54,90)
Malinový džem z řady Extra  má 50% obsah ovoce, nižší obsah cukru a neobsahuje žádná aromata ani konzervanty. Nemyslím si, že by 50% obsah ovoce byl něco extra výjimečného, ale zdroj malin na výrobu vlastních džemů nemám, takže mne v boxu potěšil (a byla jsem ráda, že tam nebyl jahodový, višňový nebo rybízový, protože ty mám z vlastní produkce 😉). Takže pvní položka je plus.

Swing s pudinkovou náplní Penam (440 g - 50 Kč)
Sladký zákusek s pudinkovou náplní by mne v boxu jednoznačně potěšil a ráda bych ho ochutnala. je to výrobek, který neznám a na první pohled vypadal zajímavě Ale mělo to háček, tedy spíš hák -  Swing totiž dorazil po doporučené době spotřeby  a především už byl "ozdoben" plísní - velmi viditelnou zelenou a méně patrnou bílou. Takže žádné ochutnávání nebude a tahle položka získává v mém hodnocení pomyslné velké mínus.

Podravka Natur - tekuté koření (170 ml - 24,90)
Tekuté  koření neobsahuje éčka ani glutamát, ale jen přírodní suroviny a mořskou sůl. My doma tekuté koření používáme vlastně jen občas do polévek, jiná jídla jím neochucuji. Ale tenhle výrobek má dlouhou trvanlivost, takže ho časem určitě spotřebujeme. Nenadchl, ale úplný propadák to není.

Mentos Pure Fresh Gum Rolls (3x 15,5 g - 9,90/ks)
Žvýkačky s tekutou náplní uvnitř obsahují výtažek ze zeleného čaje a  jsou bez cukru. Balení v malé ruličce po 8 ks je praktické do kabelky. Vyrábí se v nejrůznějších příchutích, v boxu byly dvě mentolové a jedna  rulička s příchutí bubble. Tyhle žvýkačky už v boxu byly několikrát - v ruličce i v krabičkovém balení. Na cesty do auta se budou hodit, nicméně překvapující novinka to teda není.

Wasa bio (180 g - 79,90)
Knackebrotové plátky mám ráda a mívám je v podstatě pořád v práci jako jednu z rezervních svačinek. Takže tyhle nové, vyrobné z celozrnné žitné bio mouky, mne v boxu opravdu potěšily. Jsem ráda, když najdu něco, méně obvyklého, zdravého a navíc typ výrobku, který mám v oblibě. Tenhle kousek z boxu má velké plus. 

Mazagrande Ginger Orange (2x 250 ml - 29,90/ks)
Zase nešťastná kávová limonáda, která byla v boxu už mockrát a u nás v široširém okolí nikomu nechutná. Už mám doma asi 5 plechovek, který se marně snažím najít nového majitele. Navíc tato limonáda nebyla v letáku a měla zřejmě nahradit dva letákové produkty, které mi naopak v boxu chyběly - oplatky Manner a zeleninovou pomazánku Hamé. Pomazánka sice v boxu byla nedávno, a oplatky Manner myslím před časem už taky, ale rozhodně bych je uvítala víc než tu zpropadenou kávovou limonádu. Navíc  nepovažuji za seriózní, když v boxu chybí dva výrobky, které jsou uvedené  v doprovodném letáku.

Z věrnostního programu
Dvě plechovky  cideru s citrusovou příchutí, které jsem si vybrala z věrnostního programu, mi trochu spravily náladu. Tento cider byl v minulém boxu a objednala jsem si ho právě proto, že byl docela dobrý a s chutí si ho dám znovu. Jako obvykle ale dárek do celkového hodnocení boxu nezahrnuji.

Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu
 
Tentokrát jsem měla v boxu 6 druhů výrobků (dohromady 9 ks) v celkové  hodnotě téměř 300 Kč. Připojen byl ještě velký sešit s recepty. 
Z výrobků mne nejvíc potěšil knackebrot Wasa, fajn je i džem od Hamé. Docela kladně hodnotím tentokrát i připojený časopis, který souvisí s obsahem  boxu - tedy s jídlem.  Ale jinak musím říci, že jsem tentokrát z boxu byla hodně zklamaná. To, že obsah boxu neodpovídal mottu (podzim mi v obsahu neevokovalo opravdu nic), je asi to nejmenší. Ale hodnota výrobků je spíš nižší, dva výrobky jsem měla nahrazené už několikrát opakovanou (a neoblíbenou) kávovou limonádou. No a plesnivý zákusek udělal za mým rozčarování tečku.
Celkově tedy hodnotím box jen na 45%  - jsou některé chyby, které se přehlédnout nedají.


41 komentářů:

  1. Jaaj, ten plesnivý zákusek, to je fakt nemilé :-( Taky mi přišel den po spotřebě, ale naštěstí byl ještě v pořádku.
    S Mazagrande souhlasím. Taky jsem měla v boxu 2 plechovky, ale myslím si, že měly být bonusem navíc, neměly by nahrazovat produkty z letáku. Já měla v boxu Mazagrande i pomazánku a sušenky. Zkus napsat na Brandnooz box, ať ti ty chybějící produkty dopošlou příště :-) Mně se několikrát stalo, že mi v boxu něco chybělo a vždy byli ochotní a doposlali to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dost mne to mrzelo - zrovna tenhle moučník bych ráda ochutnala. Na Brandnooz jsem napsala, prý mi to příště vynahradí.

      Vymazat
  2. Tak koukám, plechovek je tu celkem dost... Vždycky, když čtu obsahy průmyslových marmelád - 50% ovoce, méně cukru, tak si říkám, co je asi ten zbytek...
    Wasa je dobrá značka a ta plíseň, co dodat...
    Stáňo, měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, za mne špatně načasované odeslání - posílali to ve čtvrtek, v pátek to nesihla pošta doručit. No a dva dny na poště tomu nepomohly...
      U té marmelády jsem taky koukala, jak vyzdvihují ten 50% obsah ovoce jako "džem extra" :)
      Hezký den

      Vymazat
  3. Staňo, já bych byla asi nejspokojenější z časopisu :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro, v časopise mne na první prolistování nic nijak extra nezaujalo, ale ještě mu dám šanci. Je docela tlustý.

      Vymazat
  4. A já byla zklamaná z těch mentosek, koupila jsem si je a za minutku to má chuť umělé hmoty, kterou hned vyplivneš, škoda.
    Také by mne asi potěšil jen ten knackebrot.
    Pěkné dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, já tyhle mentosky už měla a ty mentolové docela ušly, ty růžové byly takové nic moc. Wasa mi taky udělala radost.
      Hezký den

      Vymazat
  5. Asi ty knackebrotové plátky bych si vybrala a nepohrdla bych ciderem s citrusovou příchutí.
    Hezký den !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, cider s citrusy už jsem měla a chutnal mi, takže na ten se těším :). Akorát jsem ho ještě nedala do lednice...
      Měj se pěkně

      Vymazat
  6. Tak to mě opravdu velice mrzí, že to takhle zmastili. :( Možná by sis na ten plesnivý swing mohla stěžovat, bez odezvy by se taky mohlo stát, že si to příště dovolí znovu - třeba i na někoho jiného. Těžko říct. Snad ti příštím boxem spraví náladu a limonádu tentokrát vynechají. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem na Brandnooz napsala - hned po otevření boxu, když jsem ještě byla "v ráži". Zřejmě jsem nebyla jediná, kdo si na Swing stěžoval - odpověď v tomto směru byla trochu "prefabrikovaná", ale slíbili, že příště dostanu v boxu náhradní produkt (doufám, že to nebude kávová limonáda :D)

      Vymazat
  7. Z boxu bych si vybral asi jen ty cidery z věrnostního programu. A časopis bych asi taky bral.
    Ale jinak dost bída teda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martine, tentokrát se jim to fakt nepovedlo. Ale já se těším ještě na Wasu a džem na palačinky taky nebude marný - malinový domácí nemám.

      Vymazat
    2. Tak až to půjde, tak ti někdy rostlinu maliny přivezu (ale budeš si ji muset odvézt na chalupu) :D My jich máme a nevíme co s nimi. Jen teda poslední roky nic moc neplodí, ale byly zarostlý plevelem. Uvidíme příští rok.

      Vymazat
  8. Odpovědi
    1. Světlo, i u nás se džem užije, byť si dělám i vlastní. Ale maliny nemáme.

      Vymazat
  9. Box bych zhodnotila asi stejně jako ty, také mi nepřijde moc podzimní (představovala bych si v něm alespoň nějaké čaje na vyzkoušení) ;) Škoda, že se nepovedl..

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dominko, jsem ráda, že i někomu jiném ten box nepřipadá moc podzimní. Říkala jsem si, jestli nejsem divná :). Doufám, že příští obx zase třeba bude lepší - holt je to krabice s překvapením a ne každé překvapení je příjemné ;-)

      Vymazat
  10. Stáňo, občas se "chybička vloudí" a i mistr tesař se utne. Z uvedeného znám jen ty Mentosky, které jsem koupila na žádost malých vnoučat. Plesnivé pečivo, navíc s prošlou dobou spotřeby, by mě otrávilo.
    Měj hezké dny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aleno, no z plísně jsem fakt byla smutná, protože zrovna tehle kousek bychom doma ochutnali docela rádi. Tyhle výrobky s krátkou dobou spotřeby bývají občas problém.
      Měj se pěkně

      Vymazat
  11. Asi bych ten plesnivý swing nenechala jen tak, ať si na to příště dají pozor. Jinak se ani nedivím, že jsi byla zklamaná. Velmi slabý obsah boxu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, musím říci, že kdyby mi nevyměnili dva produkty za ty proklaté limonády a ten Swing nebyl plesnivý, tak bych to hodnotila jako celkem slušný box, takhle to bylo docela zklamání. Na stížnost na Swing i na záměnu produktů ale Brandnooz reagoval rychle a mám slíbené náhradní produkty do dalšího boxu.

      Vymazat
  12. Za mě asi jen ten časopis ))ale díky za recenze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, za mne i ta Wasa. Knackebrot si kupuju i sama a Wasa je dobrá značka.

      Vymazat
  13. Ahoj, tak to je nemilé, zrovna vanilkový - pudinkový dezert mě zaujal nejvíce. Věřím, že budou ochotni vynahradit svou chybu! Hodně štěstí. Krásný den přeji. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eri, já bych ho taky ochutnala ráda. Ale plesnivý fakt ne ;-). Dostanu prý náhradu (ale ten pudinkový moučník to myslím nebude)
      Měj se pěkně

      Vymazat
  14. Stáni, taky mě zaujal ten zákusek, ovšem ještě než jsem dočetla. Měj pěkný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, zákusek vypadal moc dobře - až na ten zelený flek :(. Škoda...
      Hezký den

      Vymazat
  15. Já už tyto boxy zrušila, a když vidím obsah zrovna tohoto podzimního, ani nelituji. Můj muž by asi ocenil ty Mentos, ty má rád :-))).
    Měj se hezky.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, když já mám úchylku na krabičky s překvapením... :). Ale u nás se většinou všechno zkonzumuje - oč nestojím já, tak to si vezme syn nebo to sní manžel. Tedy až na ty kávové limonády - o ty nestojí fakt nikdo.
      Měj se pěkně

      Vymazat
  16. Já box ještě neotevrela....tak snad na mě něco plesniveho nevyskoči :-) Hrozně mě začínají štvát neustále se opakující produkty jako Mazagrande!:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, Mazagrande je fakt mor. Myslím na tebe, jak zvládáte v práci v téhle době. Drž se.

      Vymazat
  17. Ahoj Stáni,
    já jsem stejně jako ty z boxu docela dost rozpačitá až naštvaná. O plesnivém produktu jsem jim psala, prý ho příště nahradí. Napsali mi, že je to chyba dopravce, oni to předali včas... Samozřejmě mám zase dvě plechovky mazagrande, které nikdo nechce... Snad bude další box lepší...
    Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, taky jsi tam měla kafe místo dvou jiných produktů z letáku jako já nebo jsi je měla navíc, jak tu někdo psal? Kdyby nebylo té plísně a měla jsem tam to, co bylo v letáku, tak by to špatný box nebyl - ty sušenky by si dal manžel a mně minule ty zeleninové pomazánky docela chutnaly. Ale takhle msíto Swingu nemám nic a přibyly mi dvě plechovky, se kterými nevím, co si počít (už jich mám doma snad 5) - já jídlo vyhazuju nerada, tak pořád pátrám, kdo by si to vzal...

      Vymazat
  18. To teda nic moc a ta plíseň! :) se moc s boxíkem nepředvedli.

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tentokrát opravdu nic moc. Zachraňovaly to cidery z věrnostního programu, Wasa a džem :)

      Vymazat
  19. Přijde mi, že tento box je opravdu slabý. Ani moc výborků v něm nebylo. A jak píšeš, i mě nějak unikla podzimní tématika. S těmi kávovými limči jsou už trapní, přijde mi, že jsou snad v každém boxu...

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty limodády jsou fakt otrava. Jsem zvědavá, jeslti se mi jich povede zbavit jinak než do popelnice ...

      Vymazat
  20. Plesnivé pečivo, brr, to musí nazlobit. Z toho, co sleduji v tvých článcích, mám pocit, že se obsah hodně opakuje nebo je stále podobný. Škoda, že se výrobce nesnaží jej více tématicky ladit. Tak snad se příští vydaří lépe.

    OdpovědětVymazat
  21. Tenhle box spis nastve nez potesi. uz neodebirame delsi dobu. a tohle jen utvrzuje nase rozhodnuti. pristi mesic ma prijit takovy barevny box s prekvapenim, tak se tesime

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)