sobota 30. listopadu 2019

Brandnooz box - listopad 2019

S koncem listopadu dorazil další Brandnooz box, letos už asi poslední. Tentokrát mi ho nedoručila pošta, ale kurýrní společnost, což upřímně řečeno pro mne není zrovna změna k lepšímu. Když mne poště nezastihla doma, tak mi balík uložili na poště, kterou mám přes ulici.Jak to bude s kurýrní společností, to netuším (tentokrát byl výjimečně doma manžel, takže box převzal). 
Box měl nový design krabice, ale kupodivu  neměl adventně orientované motto (to bylo "Testujte s chutí"), jak by se  této době dalo očekávat.  No a jestli měl adventně laděný obsah, to se teď můžete podívat....


Chocodate white (100 g - 89,90)

Arabské datle v čokoládě plněné mandlí, které jsou dostupné v různých variantách lišících se použitou čokoládou - mléčná, hořká, extra hořká, bílá, s kokosem. V boxu  byla varianta s bílou čokodálou. Já už jsem kdysi měla variantu s kokosem a byla na mne hodně sladká a  obávám se, že tahle bude ještě sladší. Ale myslím, že kolegové v práci je ocení ...

Joya Bio Kokos (200 ml - 24,90)

Kokosový nápoj bez  přidaného cukru, dochucovadel, lepku a soji. Lze ho použít do kávy, do cereálií, do vaření a díky tomu, že je balený v krabičce z brčkem, tak i jako svačinka na cesty. Mne samotnou by určitě nenapadlo si tento výrobek koupit (nejsem fanda rostlinných "mlék"), takže box je příležitost, jak ho vyzkoušet.

Ponti Balzamické glazé (5x 5 ml - 20 Kč)

Poleva na ochucení pokrmů s octem balsamico byla v boxu v podobě vzorků - 5 elegantních  sáčků s obsahem 5 ml. Balsamico při ochucování občas používám - hlavně do salátů, takže vzorky ráda vyzkouším a využiju. Běžně se výrobek prodává v lahvi o obsahu 250 g (cena cca 125 Kč).

Knorr Creamy tomato soap (450 ml - 69,90)

Hotová krémová polévka, kterou stačí jen ohřát, se vyrábí ve třech variantách (zeleninová, dýňová a rajčatová),  neobsahuje lepek, glutaman ani umělá barviva a je balená do skleněné lahve. Jdo o letošní novinku. Na mne v boxu vyšla rajčatová s bazalkou. Pro mne je to další výrobek, který bych si určitě nekoupila (pokud jde o polévky, výrazně preferuji vývary) a box mne "donutí" ho vyzkoušet".  Asi si ji nechám na období mezi svátky, kdy nám v práci nebude vařit závodka (aneb hlad je nejlepší kuchař).

Čaj Lipton (20 sáčků - 44,90)

V boxu byla jedna letošních novinek této značky - Green, Green matcha nebo English breakfast. Já jsem měla v boxu čistý zelený čaj v kvalitě bio. Čaje zrovna nejsou to, co by v naší domácnosti chybělo, díky mé sběratelské vášni jich máme neustále spíš přebytek. Ale zrovna zelený čaj patří k mým oblíbeným, takže mi v boxu rozhodně nevadil.

Racio Minirolky čočka (44 g - 14,90)

Pufované chlebíčky ve variantě čočka by se od ostatních měly odlišovat vysokým obsahem bílkovin. Tuto variantu chlebíčků jsem ještě neviděla, takže ji ráda otestuji - v práci jako nouzovou svačinku. Musím se přiznat, že na chuť a to jak se s ni srovnám (čočku normálně nejím), jsem zvědavá...

Adriana Tradizionale fusili (500 g - 39,90)

Zrovna doma dojídáme špagety stejné značky z červencového boxu a chutnaly nám. Takže vrtulky mne potěšily přesto, že to pro mne už ochutnávka novinky nebude. 

Smint CleaBreath (35 g - 49,90)

Tyto bonbóny by měly osvěžit dech až na dobu dvou hodin. Vyrábějí se v příchuti Perermint a Intense mint (ty byly v boxu) a jsou baleny v praktické krabičce. Výrobek neznám, určitě ho ráda vyzkouším a balení v kovové krabičce je super  do kabelky (ovšem je asi taky příčinou poměrně vysoké ceny).

Oplatky Mila Sedita (50 g - 12,90)

Tak tohle opravdu není novinka - tuto oplatku můj muž miluje už spoustu let. Takže tu z boxu zabaví nepochybně on a rád (a mně to nebude ani vadit - vyzkoušeno mám dávno, takže vím, že na mne je moc sladká).

Náhradníci (4 ks - cca 100 Kč)

V boxu měla být podle letáku ještě majonéza Hellmann´s - buď veganská nebo s avokádovým olejem, ale už před doručením boxu bylo mailem avizováno, že z důvodu nedostupnosti nebyl tento výrobek do boxu zařazen. Náhradou za něj měl být jiný brožurce nezobrazený výrobek. Ovšem výrobků, nezobrazených v brožurce tam bylo víc - energetický nápoj Semtex,  tyčinka Bombus maracuja a kokos, pastilky Blink a vzorek kečupu Spak. Ve všech případech šlo o výrobky, které už byly v předchozích boxech.

Z věrnostního programu

Směs Dort Pavlova  od Dr. Oetkera jsem si objednala za body z věrnostního programu, i když jsem ještě nevyzkoušela tu krabici, která přišla v květnovém boxu. Ale bodů mám spoustu a  další dva výroby, které byly taky v nabíce, už  vyzkoušené mám a moc mne nezaujaly a mouku jsem nechtěla. Když tak druhou krabici někomu věnuji.Výrobek není započítán do celkové hodnoty boxu.

Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu.


Celkově bylo v boxu 9 výrobků  v úhrnné hodnotě cca 300 Kč +  4 náhradní produkty za nedodaný výrobek Hellmann´s v hodnotě cca 100 Kč, takže celková hodnota jeho obsahu byla asi 400 Kč. Hodnotu boxu lze tedy hodnotit jako velmi slušnou (především oproti minulému boxu je to značné vylepšení), slušná byla i pestrost. Co mne naopak zklamalo, byl fakt, že box nebyl laděn vůbec adventně nebo vánočně, ač k tomu období rozesílání vyloženě vybízelo. Trochu slabší bylo i zastoupení vyložených novinek (těmi jsou reálně zřejmě jen polévky a čaje, byť tedy já poprvé budu ochutnávat víc produktů).  Nejvíc mne asi potěšily těstoviny a vzorky balsamica, nejmíň nadšená jsem asi z datlí v bílé čokoládě, což je ovšem způsobené hlavně tím, že bílou čokoládu nemusím (a a úplně bych se tedy obešla bez připojeného časopisu 21. století).
Celkově hodnotím box na 75 % (na čemž má zásluhu hlavně hodnota)

22 komentářů:

  1. Obsah boxu mi přijde super, líbí se mi pestrost jednotlivých produktů :) Ale taky mi přijde škoda, že box nebyl laděný více adventně :)

    Another Dominika | Ze sekáče

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dominiko, přišlo mi to jako nevyužitá příležitost. Předloni myslím byly dva boxy na konci roku laděné trochu vánočně (mouka, hera, čokoláda na vaření, ochucené cukry) a silvestrovsky (malé balení šampusu, krekry). Tentokrát se asi jen o čaji dá říci, že je takový zimní (i když já se tedy čajem prolévám celoročně ;-))

      Vymazat
  2. Upřímně by mě tento box moc nenadchnul..je pravda, že by mě dost štvalo to, že není moc zaměřený na Vánoce, ale i celkový obsah bych nejspíše nevyužila. Ty těstoviny a ten čaj jedině. Kolikrát jsem přemýšlela, že si box objednám, ale jak tak koukám každý měsíc na různé slečny, co je kupují, tak z 70% mě moc nenadchly. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám jednak ráda to překvapení a jednak mne baví, že ochutnám věci, které bych si sama nekoupila. A některé, ze kterých jsem třeba původně nebyly nadšená, příjemně překvapí (a pár věcí jsem si už koupila sama, protože mne vyloženě zaujaly)

      Vymazat
  3. Já jsem docela právě ráda, že tam nebyly žádné vánočně laděné produkty. Beztak by tam zase byly mouky, tuky na pečení, nějaká ochucovadla do cukroví atd., což jsou věci, které já absolutně nevyužiji. Celkově se mi boxík líbil, myslím, že tentokrát zužitkuji všechno :-) Jen z čaje jsem nebyla moc nadšená, protože jsem měla v boxu černý a ten nepiji. Ale doma se snad neztratí :-)
    Polévku jsem měla dýňovou a už jsem ji snědla, byla fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych věci na pečení naopak docela uvítala a využila. Nebo tam třeba mohlo být koření do svařáku, sušené ovoce, oříšky... Zklamaná nejsem, ale nadšená taky ne

      Vymazat
  4. Některé věci nekupuji, ale myslím, že bych upotřebila v naší rodině všechno.Je pravda, že něco bych jen ochutnala a proč ne, že ?
    Hezkou první adventní neděli, Stáňo !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, já jsem právě ráda, když tam je hodně věcí, které neznám a budu je teprve zkoušet.
      hezký den i tobě

      Vymazat
  5. Stáni, myslím, že si nám už ukázala daleko horší boxy. Chlebíčky, těstoviny, čaj i ta Mila, radost bych měla z toho balsamica.
    Měj hezkou adventní neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, na to balsamico jsem taky zvědavá. A v podstatě ráda vyzkouším všechno (kromě energeťáku, o těch vím, že mi nechutnají), byť možná pak něco nenadchne

      Vymazat
  6. Já o boxu právě píšu článek. Obsah se mi libí. Ty Smint bonbony už jsem vyzkoušela a je to teda síla - super. Bombusku už jsem taky snědla a mandle v datli a čokoládě sklidily obrovský úspěch u návštěvy...a u mě taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se obávám, že na mne ty mandle budou moc sladké. Dostala jsem od kolegy loni variantu v mléčné čokoládě a ta byla sladká až až. U mne si box o něco nižší hodnocení vysloužil za nevánoční ladění.

      Vymazat
  7. Box vypadá fajn, i když já na tohle moc nejsem, určitě by mě bavil ten moment překvapení. Opravdu velká škoda, že není laděn do vánočna, to by bylo mnohem lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám na boxech právě ráda to překvapení. A o obsah se doma většinou podělíme - co nevyhovuje mně, tak si třeba vezme syn (energeťáky, piva...) nebo manžel (sladké oplatky)

      Vymazat
  8. Ahoj,
    já jsem taky už o boxu psala a mám podobné pocity jako ty, i když jsem ocenila jiné produkty. Také jsem čekala něco vánočního. Už jsem zvládla sníst Milu, kterou mám ze sušenek asi nejraději, a vypila jsem energy drink, který mě moc nezaujal.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, taky mne nejvíc mrzelo, že to nebylo vánoční nebo silvestrovské. Milu uzurpoval manžel (já jí ostatn nejím) a energeťák dostane syn (já je nepiju). Zbytek budu testovat já (možná ještě s výjimkou datlí - ty nabídnu kolegům v práci)

      Vymazat
  9. Jak mě normálně Brandnooz málokdy zaujme, protože bych většinu věcí nevyužila, tak tento boxík by se mi samotné velmi líbil. Datle v čokoládě, kokosové mléko, krémová polévka, i to ostatní... Samé dobroty, které si sama málokdy koupím, ale přitom bych je velmi ráda zkusila. Míjí mě pouze energeťák, Blink pastilky a dort v prášku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blink pastilky nejsou špatné (akorát jsou drahé, je jich v krabičce pár). Energeťáky mne taky neberou - smrdí mi a ani mi nechutnají. Ale syn i manžel to občas pijí (hlavně syn, který dělá ve směnném provozu se tím na nočních udržuje v bdělosti), takže se u nás neztratí.

      Vymazat
  10. Jako milovníka těstovin by mi také udělaly největší radost 😊 divím se, že tam není ani špetka Vánoc, jak sama píšeš, úplně se k tomu toto období hodí .

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, že vánoční ladění tomu skutečně chybělo. Ale i tak se většina věcí využije.

      Vymazat
  11. Odpovědi
    1. Špatný nebyl, ale před Vánoci už byly asi před dvěma lety povedenější. Ale postupně se u nás využije vše.

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)