úterý 10. září 2019

Brandnooz box for men - září 2019

Muž mi obětavě tahá z pošty většinu boxů, takže když se v nabídce objevil box pro muže, usoudila jsem, že i on si zaslouží svůj box. Navíc na tento box dostávali slevu všichni, kdo si objednali  letní Glanz box. Já už jsem psala v přechozím článku Glanz box a Brandnooz box for men dorazily najednou v jedné obří a těžké krabici, která skrývala dva klasické zelené boxy. S Glanz boxem už jste se mohli seznámit tady a o tom, co bylo v boxu pro muže, bude tento článek.



Vestky XL sýrové (90 g - 12 Kč)


Mnažel si slané tyčinky občas dá, já ostatn taky. Tyčinky Vest znám, ale v v silném provedení jsou pro mne novinkou, takže je rádi vyzkoušíme. Dělají se ještě kmínové (ty bych někdy vyzkoušela taky ráda) a fitness.

Semtex Energy drink (3x 500 ml - 34,90/ks)

 Kompletní nová řada energetických drinků s různým složením a druhy energie.  Obsahuje drink High s vyšším obsahem kofeinu, Long s palatinózou, které uvolňuje energii pomaleji než cukr, a Flow s obsahem extraktu z cannabisu a nižším obsahem cukru.  Drink z této řady Semtexu byl už v červencovém Brandnooz boxu, ale ten si odnesl syn, takže tentokrát bude mít manžel rovnou příležitost je vyzkoušet všechny.

Mentos Say Hello (2x 38 g - 17,90/ks)

Na veselé Mentos se smajlíky si u nás nepotrpí nikdo, v boxu už byly několikrát a já jimi pravidelně obdarovávám kolegyně, které mají děti. A nemyslím si, že tohle by byl výrobek hodící se do boxu určeného speciálně pro muže.

Rej celozrnné sušenky (34 g - 8 Kč)

Celozrnné čokoládové sušenky obsahují 80 % celozrnné mouky a naopak neobsahují palmový tuk. V boxu už taky byly a nejsou špatné, takže si je ráda dám znovu. Celozrnné sušenky můj muž  moc neocení.

Black Fox Herbal Fusion (0,02 l - cca 15 Kč)

Malá lahvička se vzorkem elixíru z vybraných bylin dochuceného pomerančem. V boxu už také byla a protože si u nás nikdo na bylinné likéry nepotrpí, tak ji ještě pořád máme v lednici. Takže - hmmm...

Korunní Energetická (0,75 l - 15,90)

Jemně perlivá minerálka s příchutí červeného rybízu a obsahem kofeinu a taurinu už v boxu taky byla. Vypil ji manžel, prý nebyla špatná, ale měla nevýraznou příchuť. Ale podruhé ji nejspíš vypije taky (anebo ji tentokrát ochutnám já)

Ajvar jemný Podravka (350 g - 46,90)

Ajvar - zeleninovou přílohu z papriky a lilků jsme objevili právě díky boxům (hodncení tady) a zachutnal nám oběma. Takže v tomto případě nám opakování nevadilo, naopak potěšilo.

Master ketchup Spak (2x 100 g - 10 Kč/ks)

Tento prémiový kečup s vysokým obsahem rajčat už v boxu taky byl - jak v plném balení, tak i v podobě vzorků). Ale protože nám chutnal, tak ani tady opakování nevadilo, ostatně manžel už jedno stačil zlikvidovat.

Bonduelle strouhaná (2x 425 ml - 38,90/ks)

I toto jsou výrobky, které v boxu už byly. Mrkev jsem tenkrát použila na salát (ten měl celkem úspěch),  řepu jsme ještě nevyzkoušeli.  Úplné nadšení tahle položka v boxu nevyvolala, ale nějak zeleninu využijeme.

Tutto Gusto gulášová (370 g - 34,90)

Hotová gulášovka ve skle taky moc nepotěšila - jednak už taky v boxu byla a jednak si manžel dělá gulášovku raději vlastní. Polévka asi skončí u syna stejně jako minule (už si vlastně ani nevybavuji, jestli mu chutnala)

Cibulka pikant Ady (250 ml - cca 40 Kč)

Pikantní nakládané cibulky už v boxu taky byly. Jsou opravdu poměrně dost pikantní (to první balení jsem testovala já - viz tady). Manžel nakládané cibulky nerad, na mne jsou pikantní příliš, takže tento výrobek poputuje k synovi.

Cestovní holicí set L´Occitane (2x - cca 60 Kč)

Set se skládá z jednorázového holítka a minibalení holicího krému Cave. Manžel je vousáč, takže tohle moc neužije, možná syn. Ale L´Occitane není úplně běžná kosmetika, takže většinu pánů mohla potěšit.

 Zubní pasta Vadamecum (75 ml  - cca 30 Kč)

Zubní pasta Vadamecum  už v boxu  byla několikrát (mám načnutou na poličce v koupelně), i když mám pocit, že zrovna tato - Ultra fresh nikoliv.  Nepochybně využijeme i tuto, ale že by to bylo něco speciálně pánského, to mi zrovna nepřijde.

Vitar Hořčík mango (1 tbl. - cca 4 Kč)

Vzorek rozpustného hořčíku s příchutí manga už v boxu taky byl, docela nedávno. Ale v tomto případě to nevadí, manžel si občas hořčík dá a šumivé tablety mu vyhovují. Tady by myslím možná ocenil i plné balení.


V boxu bylo celkem 20 kousků (včetně vzorků) v celkové hodnotě  kolem 450 Kč, což je jak velký počet, tak velmi slušné hodnota. Nám největší radost udělal ajvar, rádi vyzkoušíme tyčinky, fajn je je kečup a pro manžela i Semtex (a já si ráda dám zase ty celozrnné sušenky). Přesto je můj dojem poměrně dost rozpačitý, což má hned několik důvodů. Absence novinek - jediné, u čeho jsem nepsala "to už v boxu bylo", jsou tyčinky Vest a to mi přijde trochu málo. Některé výrobky se do speciálního pánského boxu zrovna moc nehodily - třeba mentosky, celozrnné sušenky nebo i ta strouhaná zelenina (čekala bych spíš nějaké pivo, horčici, paštiku...). A v podstatě absence pánské kosmetiky (vzorek holicího krému je hodně málo) - nějaký pánský sprcháč, antiperspirant, šampon...
Takže celkové hodnocení bude tak  na 65% .

24 komentářů:

  1. Box je hezký, ale tedy pokud má být pro pány, tak obsah nic moc.. Přítel by byl nadšený asi jen z tyčinek a energeťáků :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vanesso, souhlasím, že jako pánský box to moc dobře poskládané nebylo.

      Vymazat
  2. Pro muže bych asi vybrala trochu jiné produkty, ale jinak se mi obsah líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, souhlas - jako speciálka se to moc nepovedlo, jinak hodnota byla dobrá a našli jsme tam i věci, co potěšily.

      Vymazat
  3. U syna by měli úspěch mentosky a kečup ;)
    Krásný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilono, kečup by byl dobrý výběr - už v obxu byl a chutnal nám

      Vymazat
  4. No nevím, ten drogistický byl asi lepší. Snad jen Ajvar, ten jsem si vždycky vozila z Chorvatska...
    Stáňo, měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě by se u nás docela dost z toho využilo, ale že by to byla sestava produktů čistě for men se mi nezdá.
    Měj se hezky,Stáňo!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, taky mi to jako pánská sestava úplně nepřišlo. Spíš taková zbytková ;-)

      Vymazat
  6. Stáni, to není úplně špatný box. My bychom možná využili všechno, obzvlášť cibulky. Měj pěkný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, cibulky jsou fakt ostré, já si ty minulé vzala do práce a pak jsem je tam jedla po dvou třech kousích :-D - já na to pálivé moc nejsem. Ale jinak špatné nebyly

      Vymazat
  7. Stáni,
    no páni- box pro muže!! zírám...
    Tak hlavně, zda měl tvůj muž radost - za tu donášku boxů!!
    Krásný den Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko, tak energeťáky a Ajvar mu ke spokojenosti stačily ;-)

      Vymazat
  8. Tento box by nebyl ani pro mě a ani pro přítele, jime uplně jine potraviny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balíčky s překvapením mají i svá rizika. Tentokrát to vyšlo tak půl napůl

      Vymazat
  9. Marcela - Nordic Passion13. září 2019 v 21:26

    Stano, no myslím, že i mého muže by potěšil. I já bych si vybrala. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, u nás to bylo tak půl na půl - něco ano, něco moc nenadchlo.

      Vymazat
  10. Cibulky a Ajvar, to by muže potěšilo. Jinak bych řekla-průměr. Takže mě nemrzí, že mi i tento box unikl :-)
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, box po slevě za zakoupení Glanz boxu stál 179 Kč a hodnota věcí byla výrazně větší, takže cenově se vyplatil. Ale já si boxy objednávám spíš kvůli zkoušení nových věcí a na této frontě tedy dost zklamal.

      Vymazat
  11. Souhlasím s většinou i s tebou Stáňo. Pánský box bych si představovala obsahově úplně jinak.
    Letos měla pánský box i Drogerie dm a i když jsem se přítele ptala a obsah mu ukazovala, tak o něj bohužel neměl zájem a to měl docela fajn obsah, takže s mužským brandnooz boxem bych nepochodila už vůbec :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně - ono se to využije nakone všechno, ale tematické to úplně nebylo.

      Vymazat
  12. Také mi to teda přijde, že to vůbec není box zaměřený na muže. Ajvar jsem sama objevila teprve nedávno a moc mi zachutnal.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajvar je super - pro mne nejlepší část boxu. Manžela tedy ještě hodně potěšily energeťáky, které narozdíl ode mne) občas pije.

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)