čtvrtek 5. září 2019

Glanz box léto 2019

V poměrně krátké době po rozeslání Nature Glanz boxu se objevila nabídka na klasický Glanz box. A určitě tušíte, že jsem neodolala.  Box dorazil v obrovské těžké krabici - současně s ním se totiž rozesílal i Box for men (který jsem objednala samozřejmě taky). Naštěstí byl tentokrát manžel díky neschopence v době doručování doma a tak jsme těžkou bednu, ze které se vyklubaly dva klasické zelené boxíky, nemuseli vláčet z pošty.
Dneska se pustíme do rozbalování Glanz boxu, u kterého jsem byla na obsah hodně zvědavá. Box for men si nechám do dalšího článku.


Kotex Ultratenké menstruační vložky (8 ks v balení - 37,90)

Ultratenké vložky speciálně navržené proti protečení jsou výrobkem, který nevyužiju a tedy ani neocením. Někomu je holt věnuju.

Intimní vlhčené ubrousky Bella Sensitive (10 ks v balení - 27 Kč)

Vlhčené ubrousky skoro  nepoužívám - všechny, které jsem měla skončily tak, že jsem použila jeden nebo dva a zbytek balení mi vyschl. Tak uvidíme, jestli tyhle dopadnou podobně . Obsahují allantoin, D-panthenol, kyselinu mléčnou a glycerin, takže by měly zlepšovat obnovu pokožky a zklidňovat podrážění.

Cocolino Care Bílé prádlo (30 pracích dávek - 229,90)

Prací gel na bílé prádlo by měl rozjasnit barvy a zároveň  jim vrátit pružnost  a usnadnit tak žehlení. Prostředek na praní se doma neztratí a jestli fakt jeho používání bude usnadňovat žehlení (čemuž tak úplně moc nevěřím), bude to fajn. Ale nakonec stačí, když bude dobře prát...

Cocolino Intense Perfume (540 ml - 119,90)

Koncentrovaná aviváž s vůní  vanilky, cedrového dřeva, orchidejí a bergamotu by měla přispět k tomu, aby prádlo bylo jemné, měkké a udrželo si svou kvalitu (a taky by se mělo snadněji žehlit). Na první očichání mi vůně přijde hodně výrazná, ostrá, ale to je možná způsobené tím, že jde o koncentrát. Jsem zvědavá, jaká bude při použití.

WC NET Crystal gel (750 ml - 59,90)

Gel na údržbu toalet by měl zajistit jejich efektivní čištění. Vyrábí  se v několika vůních, v mém boxu byla varianta Blue fresh, která mi parfemací docela vyhovuje. 

Sidolux Baltic Amber (1 l - 59 Kč)

Universální čistič  z prémiové řady inspirovaný  vůní ambry, která by měla svou sladce kořeněnou vůní měla evokovat pocit luxusu při úklidu.  Mne vůně nějak moc neoslovila, přijde mi dost zvláštní. Ale na mytí podlahy mi to zas tak moc asi vadit nebude.

Silan Lemon Blossom+Mint (900 ml - 69,90)

Další aviváž. Používám je poměrně málo, takže ty dvě z tohoto boxu mi vydrží nejspíš hodně dlouho. Tato by měla obsahovat esenciální oleje, které vůni uvolňují postupně, takže prádlo by mělo vydržet hodně voňavé.   První dojem  z vůně není špatný.

Garnier Hair Food Banana (2x 10ml - cca 30 Kč)

Vzorky přípravku na vlasy, který lze použít jako bezoplachovou péči, masku  nebo  kondicionér, jsem už z boxu měla a moc mne nenadchly - viz tady  (i když u jiných blogerek jsem na ně četla dobré recenze). Zvážím, jestli si vzorky schovám na cesty nebo jestli je někomu věnuju.

Zewa Almond Milk (10 ks v balení - cca 15 Kč)

Minibalení vlhčeného toaletního papíru  s mandlovým mlékem už v boxu taky bylo. Protože jinak vlhčený toaletní papír nepoužívám, schovala jsem si ho na výlety a tohle tedy přidám do zásob (to první mám ještě nenačnuté v batohu).

Poslední dvě položky jsou zřejmě náhradou za kapsle do myčky, které byly uvedené v letáku, ale já je v boxu neměla, ač jsem na dotaz zaškrtávala, že myčku mám. Hodnotově to podle mne bohužel byla náhrada neadekvátní (tak poloviční)
Box jsem dostala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu

Celkově mělo být v boxu 8 výrobků (já jich díky nahrazení kapslí dvěma jinými položkami měla 9), jejich  úhrnná hodnota byla kolem 650  Kč. Hodnotu výrobků lze tedy hodnotit velmi pozitivně, ale jinak mne box trochu zklamal  svým složením. Vzhledem k tomu, že následoval nepříliš dlouho po Nature Glanz boxu, ve kterém byly pouze úklidové a prací prostředky, čekala jsem, že tento box bude směřován svým zaměřením spíše do oblasti kosmetiky. To se nesplnilo (u  a musím říci, že úklidovou drogérií jsem teď poněkud zahlcena). Aviváž tentokrát dorazila hned ve dvou vydáních,  WC čistič byl právě i v minulém boxu, stejně jako gel na praní... Ono se to tedy nekazí a časem to spotřebuji, ale domyšlené to podle mne nebylo. Navíc mne dost mrzelo, že jsem dostala náhradní výrobky místo kapslí do myčky, které bych využila rozhodně víc.
Po minulém skvělém boxu se tentokrát moje hodnocení boxu zastaví na  65 % (a to ještě hlavně díky jeho hodnotě).

23 komentářů:

  1. Já bych byla s obsahem spokojená. Teď se mi více líbí boxy s výrobky na úklid, než ty kosmetické.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, já většinou taky spíš uvítám v boxu věci na úklid, protože ty jsou využitelné většinou všechny, ale jak byl předtím ten Nature box, tak už těch úklidových věcí bylo moc

      Vymazat
  2. Stáňo, asi se dá všechno využít. Jen tekutý práše od Coccolino si už nekoupím a vůně prostředku na podlahu... no nevím :o)
    Měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, já ten gel na praní jediný vlastně neočichlala :-D. Takže bude překvapení, až ho začnu používat.

      Vymazat
  3. Stáni, já bych asi taky většinu využila. Kromě aviváže, tu fakt nepoužívám už léta. Měj pěkný pátek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já právě aviváž používám jen na své svetříky, šaty a některé jemnější blůzy, které mají tendenci elektrizovat. Takže spotřebu nemám právě moc velkou.

      Vymazat
  4. super veci, ja by som teda využila a vyskúšala určite všetko :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deny, vidím, že jsem asi náročná :-). Věci se určitě využijí, jen po boxu, kde byly eko úklidové prostředky jsem čekala spíš nějaký sprcháč, šampon, krém nebo tak. Takže u mne je to tak trochu i nenaplněné očekávání. Využiju nakonec taky všechno, jen asi jednu aviváž někomu věnuju, u té mám hodně malou spotřebu. Uvidím, která vůně mi sedne víc - tu si nechám

      Vymazat
  5. Je super, že máš zvýhodněnou cenu :) já objednávám mujsuperbox ikdyž ted mám na cestě brandnooz :) ten sidolux amber je ale děs, voněly jsme to s kamarádkou a ani jedné z nás to nevonělo což je co říct

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko, mně se ta vůně na první očichání taky moc nezdála. Ale nakonec u prostředku na podlahu to vadí nejmíň...

      Vymazat
  6. Mně bohužel tentokrát blogerská sleva nedorazila, tak jsem box neobjednávala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jde o hodnotu věcí v boxu, tak tenhle se vyplatil i za plnou cenu

      Vymazat
  7. Tento box vypadá dobře, Cocollino miluju, hezky mi voní. Stáni, měj hezký víkend. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, já Cocolino aviváž ještě neměla, tak jsem zvědavá.

      Vymazat
  8. Tento box mi unikl...divné :-) Nicméně mi to ani nevadí, všechny produkty už jsem někdy měla ( až na Cocolino na bílé prádlo).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, mě docela překvapilo, že jsem do teď nikde nenarazila na žádnou recenzi - ani na blozích, kde vím, že autorky ho pravidelně objednávají. Já z těch výrobků měla jen ty dva, co byly náhradou za kapsle - vlhčený toaletní papír a Hair food), zbytek ne.

      Vymazat
    2. Protože právě neposílali tu blogerskou slevu :-) Vím ještě o několika dalších blogerkách, které psaly pravidelně recenze, ale pouze tehdy, když jim chodily ty slevy :-)

      Vymazat
  9. Také jsem teda čekala trochu jiný obsah. Hold jde tu o to překvapení a poznání novinek, tak to člověk nijak neovlivní. Já tyhle boxy moc nemusím, většinu věcí bych si sama nekoupila a ani nespotřebovala.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, překvapení je jednou z motivací, proč si boxy pořizuji. Já většinou využiji skoro všechno, případně se podělím s mámou nebo se synem.

      Vymazat
  10. Tak toto balení by mne oslovilo, je nabité skutečně kvalitním zbožím, já používám jak přípravek na úklid a ráda, protože čistí přirozeně sodou a také ty aviváže mohu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, já tentokrát chtěla být překvapena spíš nějakým sprcháče nebo krémem, protož čistící prostředky mám z Nature boxu ;-)

      Vymazat
  11. Obsah se mi líbí, ale mám pocit, že výrobci boxů mají často jinou představu o obsahu a nedodržují je skrz názvy boxů. Já si prostě v letním boxu představuji nějaký opalovák/něco po opalování, voňavku, deodorant, osvwěžující sprej na tělo/obličej nebo klidně nějaký voňavý sprcháč apod. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych si letní edici představovala malinko jinak, tohle bylo spíš na jarní nebo předvánoční úklid :-)

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)