pátek 28. října 2022

Glanc box - podzim 2022

 Spolu s Brand boxem dorazilo v obří krabici (ještě, že jse byla doma a nemusela ji táhnout z pošty - stačilo po schodech do 3. patra) i podzimní vydání Glanc boxu - tedy krabice plná kosmetiky a drogérie.  A teď se můžete podívat na to, co Glanc box obsahovat tentokrát.
 


Lenor perličky Peony and Hibiscu (140 g - cca 120 Kč)

Vonné perličky na praní  jsou  v boxu  už poněkolikáté, ale nějak moc mi to nevadí. Je to výrobek, který bych si za ty peníze sama nekoupila, a navíc to byla pokaždé jiná vůně, takže mám aspoň změnu. A musím říci, že prádlo po jejich použití opravdu voní a vúně má docela výdrž. Tahle varianta s vůní pivoňky a ibišku by měla nejlépe fungovat se stejnojmennou aviváží, ale to asi nevyzkouším, protože aviváž používám hodně málo a další si kvůli perličkám kupovat nebudu. Dávám perličky naopak spíše tam, kde aviváž nepoužiju, abych prádlo lehce ovoněla.

Kapsle na prací Allin1 Ariel (10 kapslí - cca 100 Kč)

Kapsle obsahují tekutý prací prostředek, který by měl zajistit dokonalé odstranění skvrn i při nižší teplotě praní, pro kterou jsou speciálně navrženy.  Nově jsou baleny v kartonovém obalu. .  V boxu byla varianta na barevné prádlo. Já sice preferuji prací gely, ale kapsle využiju bez problémů.

Sensitive  Plus Elmex (75 ml - 169,90 Kč)

Tato zubní pasta obsahuje klinicky ověřenou technologii fluoridu cínateého a fosforečnanu zinečného, které pomáhají udržovat zdravé dásně, chrání zuby před zubním kazem a usazováním zubního kamene a pomáhá reminaralizovat  sklovinu a udržovat přirozenou bělost zubů.  Přiznám se, že kupuju výrazně levnější zubní pasty, ale tuhle ráda vyzkouším.
 
Happy feet cream Dermacol (100 ml -  79 Kč) 

Musím se přiznat, že si poněkud nekoncepčně mažu nohy krémem na ruce :). Takže aspoň teď budou mít moje nohy něco speciálního - v tomto případě zvláčňující krém. Je určený na nohy a na ztvrdlé paty a obsahuje olivový olej, panthenol a vitamín E. Má i deodorační účinek, což je příjemný bouns.

Soft heel balm Dermacol (100 ml - 79 Kč)

Druhým kouskem z oblasti péče o nohy je změkčující balzám na paty, opět s obsahem olivového oleje a panthenolu. Ošetřuje a zvláčňuje popraskanou pokožku chodidel a má taky deodorační účinek.

Dry Skin Rescure Vaseline (400 ml - 189,90)

Toto tělové mléko dlouhodobě hydratuje pokožku, obnovuje ji a díky speciální technologii na ní vytváří ochrannou vrstvu. Vyplepšuje pružnost pokožky a je vhodné pro každodenní použití. Pro mne je důležitý fakt, že  se rychle vstřebává a nemastí. Ráda ho vyzkouším.

Ziaja Heřmánek gel (500 ml - 90 Kč)

Jde o gel určený pro intimní hygienu, který obsahuje kyselinu mléčnou a výtažek z heřmánku a 90 % jeho složek je přírodního původu. Má přorozené pH a neobsahuje mýdlo. Je k dostání na e-shopu Ziaja a také v drogériích DM. Jsem zvědavá, jak produkt bude (podobný výrobek od Dermacolu, který byl v jednom z minulých boxů se tak úplně nepovedl).

Sprchový gel Palmolive Velvety Blackberry (500 ml - 129,90)

Sprchový gel je vyroben z 95 % přídodních složek,  měl by mít jemnou ostružinovou vůni a je v plně recyklovatelném obalu. Sprcháč určitě užiju, i když na první přivonění musím říci, že už jsem měla přípravky, u nichž mi přišla ostružinová vůně autentičtější. Ale uvidím, jak bude vonět při používání.

Intezivní sérum Sebamed Pro! (50 ml - 599 Kč)

Toto intezivní sérum obsahuje extrakt z thajského zázvoru a  mělo by vyplňovat pokožku a redukrovat vrásky. Jde tedy o produkt, který je vhodný přímo pro mne. Navíc mi sérum zrovna dochází, takže tento výrobek mi udělal radost. 

Regenrační krém Sebamed Pro! (50 ml - 599 Kč)

Další výrobek určený pro stárnoucí pokožku - tentokrát regenerační krém, který by měl pomáhat zmírňovat přízanky stárnutí kůže a předcházet  předčasnému stárnutí. Obsahuje výtažek z mořských řas. I toto je přípravek, který se pro mou pokožku hodí, takže ho ráda vyzkouším.
 
MasterCream Rose Juvena (vzorek 5 ml - cca 500 Kč)

Jde o krém se 24hodinovým účinkem, který má protivráskový účinek. Je určen pro denní i noční péči, pleť hydratuje, redukuje známky stresu a stárnutí. Ovšem jde o sakra drahý produkt - běžné balení o obsahu 75 ml stojí skoro 8 tisíc Kč a v boxu byl jen neprodejný vzorek (ale i tak je jeho hodnota v porovnáním s cenou celého balení zhruba pětistovka). Ale jsem za něj ráda - já bych tolik peněz za krém nikdy nedala, takže aspoň budu moci vyzkoušet, oč přicházím.
 
Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu

Musím říci, že tento box byl opravdu "nadupaný" - obsahoval celkem 10 produktů a jeden vzorek v celkové hodnotě cca 2500 Kč, což mi přijde super. Navíc tam vlastně není žádný kousek, který bych měla problém využít, i když třeba u sprcháče to bude za nějakou dobu, protože mám doma docela zásoby.  
Pokud byste si ho chtěli objednat, tak jsem se dívala, že na stránce Novinky s chutí je stále ještě dostupný, a to za cenu 499 Kč.














33 komentářů:

  1. My ty kuličky používáme místo aviváže a jsme spokojení :). Jinak o značce Sebamed jsem se setkala ve spojitosti s těhotenstvím a miminkem a je celkem chválená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem od Sebamedu měla z jednoho staršího boxu krém a úplně se mi nellíbila vůně, tak uvidím, co tentokrát.

      Vymazat
  2. Stáňo, obsah krabice se mi líbí, použít a vyzkoušet se dal opravdu všechno.
    Měj příjemný den. Helena
    https://sincerehelena.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, myslím, že tenhle box byl hodně vydařený.
      Měj se fajn

      Vymazat
  3. Stáni, opravdu nadupaný box a vyzkoušela bych asi všechno, i když aviváž nepoužívám a tedy ani kuličky. Měj pohodovou sobotu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já aviváž používám občas (hlavně na svoje svetříky) a kuličky sama nekupuju, ale ty boxové dávám k ložnímu prádlu a provoní to fakt dobře.
      Hezký dne

      Vymazat
  4. Bez problémů bych vyzkoušela všechno. Není tam nic, co by mi bylo proti srsti :-).
    Klidnou sobotu!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  5. No, něco bych si vybrala i já))) tak ať jsi se vším spokojená. Přeji krásné pokračování podzimu. Eva
    http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, uvidíme, jak budu spokojená po vyzkoušení. Hezké podzimní dny i tobě

      Vymazat
  6. Marcela Nordic Passion29. října 2022 v 20:05

    Myslim, Stano, ze tento box ti udelal velikou radost. Mnoho ruznych produktu a ten drahy vzorek! Jsem zvedava na jeho ucinky. Hezky vecer. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, myslím, že tenhle box byl vydařený jak co do hodnoty, tak do výběru produktů.
      Měj se pěkně

      Vymazat
  7. Ahoj Stáňo, určitě vše využiješ. Taky bych si u Tebe vybrala... Hezkou neděli, Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, jsem s boxem spokojená, i když něco využiju až časem (sprcháčů mám dost slušné zásoby a tělových mlék myslím taky...)
      Měj se hezky

      Vymazat
  8. Box vypadá super, asi bych využila úplně vše kromě séra, ta nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já používám i séra (a navíc mi to současné zrovna dochází), takže za mne fakt spokojenost

      Vymazat
  9. Taky moc pěkný boxík. Zrovna jsem u jedné slečny psala, že se mi to líbí, ale většinou bych využila tak maximálně jednu věc z celého balíčku, že nemá smysl, abych jej zakupovala. Ale třeba tady bych využila opravdu vše :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy je to s tím využitím lepší, jindy horší, tady to je hodně dobré. Já si třeba neobjednávám beauty boxy, kde bývá kosmetika typu lak na nehty, rozjasňovač, tvářenka ap., protože to bych třeba nevyužila. Takovou tu pečující kosmetiku typu sprcháč, tělové mléko, krém využiju spíš, stejně jako drogérii.

      Vymazat
  10. Ahoj Stáni, mně Sebamed příliš neláká jako značka, takže tenhle box by pro mě byl dost průměrný. Minule mě zklamalo množství Tessori - já Tessori snesu tak v té aviváži jinak ne, proto jsem sáhla tentokrát po jiném boxu. A vidím, že jsem neudělala chybu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabčo, já sice s krémem této značky, co byl v nějakém předchozím boxu, úplně nekamarádila (nesedla mi zrovna parfemace), ale dám Sebamedu ještě šanci ;-). Na Super box jsem koukala u tebe i u Hanky a taky nebyl špatný.

      Vymazat
  11. Obsah tohoto boxu jsem už obdivovala na jiných blozích, moc se mi líbí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  12. Byl nadupaný opravdu dost. Já jsem nakonec krém a sérum od Sebamed darovala kolegyni, říkala jsem si, že mám ještě dost mladou pleť na takové krémy. Byla za ně moc ráda. Jinak jsem byla spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já využiju i to sérum a krém :). A spokojená jsem byla hodně

      Vymazat
  13. Tak tady se hodnota boxu opravdu povedla! Opravdu hezké složení, já bych taky bez problému využila většinu věcí :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle box byl z mého pohledu fakt hodně vydařený.

      Vymazat
  14. Ahoj Stáni, boxík se povedl. Jsem zvědavá, co řekneš na krémy na nohy. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eriko, krémy se určitě objeví v rubrice "Z kosmetické poličky" - až na ně dojde řada :)

      Vymazat
  15. Tenhle obsah je skvělý, využila bych vše! Vyzkoušenou mám intim péči od Ziaji, byla moc fajn! A to stejné oba produkty od Sebamed. Mě produkty neskutečně sedly, měla jsem asi pro jinou pleť, ale vyhovaly mi. Bohužel znám i takové, kterým nesedly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se obsah taky líbil. Ziaju už používám a je fajn, na Sebamed jsem zvědavá.

      Vymazat
  16. Ahoj Stáni,
    já jsem s boxem moc spokojená, využiji úplně všechno a jsem moc zvědavá, jak mi některé věci budou vyhovovat.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, taky si myslím, že to byl hodně vydařený box - jeden z nejlepších, co jsem měla.
      Hezký den

      Vymazat
  17. Elmex pastu používám pravidelně a jsem s nimi maximálně spokojená. To samé sprchové gely od Palmolive, vždy mi vyhovovaly a nádherně voní. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)