sobota 5. března 2022

Únorové nákupy

 Článek o únorových nákupech bude podobně dlouhý, respektive podobně krátký jako článek o spotřebované kosmetice.  Nebýt akcí v Rossmannovi, tak sem vlastně ani nemám skoro co dát.
Tak se pojďme na to málo kousků, které jsem si v únoru pořídila, podívat.
 



Kosmetika

 
 
Hned na začátku měsíce jsem v Rossmannu v nějaké akci koupila novou paletku stínů - usoudila jsem, že je načase, abych vykročila ze své zajeté rutiny a aspoň občas použila jiný stín než šedý. Sáhla jsem po paletce Gabriela Salvette Smokey Moon, kde je celkem 7 barev od světlounké skoro bílé přes růžovou, fialovou a modrou až ke skoro šedé. Barvy mají opravdu kouřový nádech a některé i lehoučký shimmer.  Paletka vyšla díky akci na  pouhých 107 Kč. A současně jsem neodolala a sáhla po pleťové masce s roztomilou sovičkou na obale z jejich limitky Isana (za 39,90).


Do Rossmanna jsem se pak ještě dvakrát vrátila díky akci na pleťové masky 2+2, kdy při koupi 4 masek byly dvě nelevnější zdarma.  Poprvé jsem si vzala 4 masky Isana - Magnolia (tu jsem nedopatřením vzala dvakrát, přitom jsem chtěla brát každou masku jinou), Hydrobooster a Hylauron Intense. Všechny masky myslím stály 29,90, takže mně ty 4 vyšly díky akci na 60 Kč. Při druhém nákupu jsem vybírala klasické značky a vzala jsem si masku Hydra Bomb s levandulí od Garnieru (54,90),  Liftingovou masku  od Dermacolu (49,90) a dvě slupovací masky od 7th Heaven - Coconut a Back Seaweeds (po 44,90). Díky akci mne tyto 4 kousky vyšly na  105 Kč. Takže plátýnkovými maskami jsem teď docela zásobená. Chtěla jsem si koupit ještě nějaké klasické masky, ale  pro ty už jsem se díky neschopence nedostala. 

Dekorace

V Lidlu jsem si náhodou všimla, že mají svíčky, které jsem tam předtím neviděla a protože stály jen 39,90, tak jsem si dvě vzala na vyzkoušení.  Blossom Touch by měla by vonět po lilii, frézii a bergamotu a Turquoise Moment je  s vůní jasmínu a magnolie).
 

A přípravou na Velikonoce je nákup dekoračního keramického zajíčka za pouhých 39,90, který mi padl do oka v Kik. Moc velikonočních dekorací doma nemám, tak jsem si trochu sbírku rozšířila.
 

A zajíčkem přehlídka mých nákupů končí. V únoru  jsem byla dost minimalista, ale ani mi to nějak nevadí. Jen tu obnovu šatníku pořád odkládám ...








31 komentářů:

  1. Stáňo, ani já bych takovýhle příspěvek neměla moc rozsáhlý!
    Líbí se mi paletka a asi bych měla mrknout do krabice "jaro" a třeba něco dokoupit.
    Přeji pohodovou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, já moc nezdobím, ale přece jen mít tu od března do května pořád jen jednoho ptáčka, je docela málo. Sice doufám, že letos konečně strávíme Velikonoce zas na chalupě, ale nějakou minipřipomínku Velikonoc chci mít i doma.
      Hezký nedělní podvečer

      Vymazat
  2. Taky jsem si v Kiku koupila zajíčka. Musela jsem se podívat, jestli mám stejného. Nemám. Ten můj má uši nahoru :-).
    Asi bych taky sáhla po svíčkách, ty se vždycky hodí.
    Klidnou neděli !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, v Kiku měli zajíčků několik :), mně nejvíc padl do oka tento. A svíčky se opravdu hodí...
      Hezký podvečer

      Vymazat
  3. Za mě super nákupy, nekupovala jsi žádný zbytečný kraviny :) A na recenze masek se těším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem dvě použila - nemám doma skoro žádné jiné, než plátýnka. Budu si muset pořídit i nějaké klasické.

      Vymazat
  4. Ahoj Stáni, teda doufám, že paletka bude vyhovovat, občas je fajn vykročit z komfortní zóny, já tuhle zkoušela fialovou a překvapilo mě jak dobře to vypadalo, běžně totiž nosím jen hnědé nebo šedo stříbrné tóny, ať už teplejší či studenější. Svíčky vypadají moc hezky, já teďka očumuju půl kilové na e-shopu Sinsay (https://www.sinsay.com/cz/cz/4113m-03x/swieca-si) Jsem zvědavá na tvůj názor, co se týče masek. Já tu akci furt zvažovala, zvažovala až nakonec skončila :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabčo, už jsem ji párkrát použila a překvapivě se mi líbí růžový a fialový odstín.
      Já se do velkých svíček nepouštím (co kdyby mi nesedla vůně), jen na chatu jsem koupila v Jysku jednu celkem obří. A svíčky na Sinsay jsem fakt nepotřebovala vidět (vybrala bych si ;-)).

      Vymazat
  5. Stáni, mne zaujaly svíčky a zajíček. Toho také potřebuji, mám nový tác a tam ho chci postavit.
    Přeji hezké dny. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, já po nějaké jarní drobné dekoraci už chvíli pokukovala a zajíček mi padl do oka :).
      Měj se fajn

      Vymazat
  6. Hezké nákupy, ten zajíček je pěkný:) Já tu akci asi nestihla a celkem mě to štve, a plátýnkovky jsem úchyl :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si chtěla jít ještě koupit nějaké klasické masky, ale to mi zhatila nemoc.

      Vymazat
  7. Zajíček je velmi rozkošný 😍 akci na masky jsi vychytala úplně parádní. My si doma koupili vylet do Karlových Varů :) sem tam jsem si udělala radost věcmi na scrapbooking.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My se chystali do Mariánek - rušili jsme to v lednu, mysleli jsme, že to zvládneme v únoru, tak snad do třetice...

      Vymazat
  8. Stáňo, masky průběžně kupuji taky a minimálně 1x za týden se nechám omladit :-)
    Stíny taky moc nepoužívám, ale tato kombinace barev by se mně líbila. Svíčky a dekorace... můžu v jakémkoliv množství :-)
    Měj se hezky. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tomhle období se svíčky fakt hodí.
      Masky taky většinou kupiji průběžně, když mi nějaká padne do oka (třeba že na na ní sova :D), ale tohle byla hodně výhodná akce, tak jsem jich koupila víc najednou.
      Hezký nastávající týden

      Vymazat
  9. Ahoj Stáni,
    moc pěkné nákupy. Já jsem akci na masky taky využila, protože jsem jich doma hodně dodělala. Nějaké nové svíčky si cestu ke mně domů taky našly:-D Zaujaly mě ale ty tvé, já jsem v Lidlu nebyla asi měsíc.
    Nyní mě čeká spíš velký nákup potravin, mám nějakou vyjedenou lednici.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, ta akce na masky byla fakt hodně výhodná.
      Zásoby jsme doplňovali teď o víkendu. Během manželovi a mé neschopenky jsme to tu dost vyjedli a teprve te´d se dostali k doplnnění :)
      Hezký den

      Vymazat
  10. Milá Stáňo, tak asi nejvíce mne oslovil zajíček a svíčky, těch já si prakticky nikdy v Lidlu nevšimnu. Akce na masky byla super, jen já plátýnkové prostě nee, proto jsem brala klasické ☺. Zrovna včera jsem psala recenzi na jednu z nich. Měj krásný den a ať jsi se stíny spokojená. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eriko, já cíleně koukám v Lidlu po svíčkách před Vánoci, teď jsem si jich všimla vyloženě náhodou...
      Hezký den i tobě

      Vymazat
  11. Mě akce v Rossmanu nějak míjí, což je škoda, protože stojí za to :) Do Pepca a Kiku se na jarní a velikonoční dekorace teprve chystám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám registraci v té jejich mobilní aplikaci, takže mi nabídky akcí chodí do mailu. Teď budou mít akci na vlasovku, ta se musím podívat, jestli nepotřebuju něco dokoupit, ale myslím, že ne (šampony a kondicionéry přihazuji do objednávky u YR, když ji potřebuji dorovnat kvůli dopravě zdarma :)).

      Vymazat
  12. Ahoj Stáňo, ušáka jsem si koupila taky, mám takové věci pro radost ráda. Masky různě střídám, je fajn udělat si chvilku pro sebe. Taky jsem si skoro nic nekoupila, není nálada a nemusí se přece pořád něco kupovat, viď. Zdraví Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, já na nakupování moc nejsem - taky je to na mých článcích vidět :).
      Měj se fajn

      Vymazat
  13. Hezke ulovky, usak nadela paradu na Velikonoce, masky zase na tve tvari:-). Jsem takovy lajdak a na masky docela zapominam. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, já na masky taky docela zapomínám, ale teď jsem si zvykla dávat ji nějakou v neděli odpoledne nebo v podvečer.

      Vymazat
  14. Ta akce na masky mi unikla :-( A králíček je krásný, mám ráda jednoduchou bílou keramiku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky raději jednodušší věci. A akce na masky byla fajn, docela se to vyplatilo (přece jen - masky se rozhodně nekazí rychle, tak zásoba nevadí)

      Vymazat
  15. Já jsem se Rossmannu v době akce na masky raději vyhnula, protože jich mám doma ještě hromadu nespotřebovaných, takže bych samozřejmě měla potřebu nasyslit další :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)