čtvrtek 19. srpna 2021

DM box - léto 2021

 Svůj poslední DM box jsem ulovila loni na jaře a od té doby jsem na jeho koupi neměla štěstí. Vždycky jsem dorazila do prodejny, když už měli dávno vyprodáno.  Tentokrát jsem  pokus o nákup boxu nenechala až na cestu z práce, ale využila jsem polední pauzy a skočila si (tedy přesněji řečeno dojela tramvají) pro box v rámci pořízení oběda (stihla jsem to akorát za tu půlhodinu). Takže  jsem si zas jednou užila otvírání krabičky s neznámým obsahem...
A co jsem tedy v boxu našla ?
 

  
Fa Men Pure relax (400 ml - 59,90)

Pánský sprchový gel  s vůní konopí určitě užije manžel (vůni už vyhodnotil jako přijatelnou). Lze ho použít i jako šampon (což tedy manžel moc neužije 😏)

Tyčinka Sportness crispy-straciatella (45 g - 24,90)

Proteinové tyčinky Sportness si na výlety kupuji docela často, protože mají dobrý poměr cena-výkon. Myslím, že jsem měla už i tuhle s 50% obsahem bílkovin a že zrovna ta mne zaujala nejmíň. Ale určitě ji využiju.

Bristot Bio organic cafe (10 ks - 94,90)

Kapsle do kávovaru, které jsou zcela kompostovatelné  by  měly být kompatabilní s kávovary Nespresso, což je fajn, protože ho máme doma.  Já tedy kávu nepiju,  ale manžel ano, takže se u nás neztratí. Uvidíme, jak mu bude chutnat.

Trend it up Expert Lip primer (2 g - 49,90)

Podkladovou bázi pod rtěnku jsem ještě nikdy neměla, ale ráda ji vyzkouším. Obsahuje bambucké máslo a měla by chránit rty.

Dermacol Presise brown (1 ml -  99,90)

Oční linky je další věc, kterou nepoužívám a nikdy jsem nepoužívala. Uvidím, jestli se tím budu vůbec umět nalíčit. V boxu jsem měla linky v hnědé barvě. 

Dove Care&protect Hand wash (250 ml - 59,90)

Tekuté mýdlo se hodí vždycky. Tohle je antibakteriální, obsahuje  kyselinou mléčnou a 1/4 hydratačního krému.
 
Nivea  Care&protect Hand cream 3in1 (75 ml - 99 Kč)

Krémů na ruce není nikdy dost - aspoň u mne. Toto  obsahuje  jojobový olej, má antibakteriální účinky, a ruce by mělo vyživovat a chránit před vysoušením.

Odol Senses (75 ml - 32,90)

Novinka mezi zubními pastami má příchuť  eukalyptu, máty a limetky, což nezní špatně. Ráda vyzkouším - třeba budu mít nového oblíbence. 

K2r Színfogo 2in1 (20 ks - asi 90 Kč)

Poslední kousek je tak trochu záhada, neb je popsán pouze v maďarštině 😃 (což mi tedy přijde trochu jako úlet). Pokud mi to Google překladač dobře přeložil, mělo by jít o ochranné ubrousky proti zabarvení prádla, které zároveň oživují černou barvu. Ochranné ubrousky (ani ty klasické, co chrání jen před zabarvením) moc nepoužívám, takže tohle je věc, která mne zaujala nejmíň.
 
Vzorky


V boxu, za který jsem zaplatila  199 Kč, tedy bylo celkem 9 plných balení (a vzorek krému NAE a 2 sáčky čaje Fluidum Té) v celkové hodnotě přes 600 Kč.  S obsahem jsem spokojená na  80% a protože v podstatě všechny výrobky využiju (byť bych si některé asi sama nekoupila), tak si myslím, že se koupě boxu celkem vyplatila. 
Mrzí mne jen,  že v boxu chybí jakýkoliv leták k obsaženým výrobkům (údaje, které jsem uvedla, jsem si dohledala na stránkách DM drogerie), což je myslím škoda. Určitě by to usnadnilo orientaci v produktech.


31 komentářů:

  1. Za mě určitě super ty kompostovatelné kapsle! Jen víc takových eko produktů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ty zrovna nebyly pro mne, nicméně ekologické produkty jsou fajn.

      Vymazat
  2. Ty ubrousky proti zabarvení jsou náhodou výborná věc, já je od určité doby používám, a divila by ses, jak se pěkně ten ubrousek zabarví. Třeba i jen na čtyřicítku. Jinak moc těmhle boxům nefandím, protože mi připadá, že do toho narvou víc věcí kterejch se nemůžou zbavit a jsou více méně k ničemu, než těch které jsou užitečné. Bohužel Nescafé ještě s výrobou kompostovatelných kapslí nezačalo, já mám Dolce gusto kávovar a jedu ve velkém, takže bych s tím i souhlasila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendy, zrovna DM boxy mi přijdou fajn, že v tom je nějaká dekorativka, nějaká pečující kosmetika a domácí drogerie i třeba jídlo, takže se větší šance, že se mi to trefí do noty. Občas něco posunu třeba dál jako dárek nebo to swapnu za něco jiné, ale většinou jsem využila všechno. Ale je fakt, že beuty boxy, kde je hodně dekorativky (různé tvářenky, báze a tak) by pro mne moc nebyly, protože se líčím docela málo (třeba pudr a tvářenku nevlastním ;-)).

      Vymazat
  3. Ahoj Stáni, mě teda nejvíc zaujala zubní pasta - limetka a máta to já můžu a potom ty kapsle. Doma máme dvě Dolce Gusta a z toho jedno ještě v bedně, že ho budeme používat až předěláme barák. Takže všichni používáme to tchýně, co je v kuchyni. Nicméně tohle přesně je něco s čím by mělo začít samotné Nescafé. Přijde mi to ostuda, že je to ještě netrklo. Já od nich teď ujíždím na tom Cold Brew.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem nekafař, takže kapsle zužitkuje manžel. Kávovar máme od Nespressa, jejich originál kapsle jsou hliníkové a firma je vybírá zpátky a recykluje, což mi přijde fajn. Dávají na ně sáček a když přivezou novou zásilku kapslí, tak se sáček předá kurýrovi (nebo se dá samozřejmě odnést do jejich firemní prodejny)

      Vymazat
  4. Stáňo, taky používám zabarvovací ubrousky. Už mně několikrát zachránily od zabarvení prádla nějakým agresivním kouskem. Užila bych vše, jen ty linky taky neumím používat.
    Nakoupila jsi dobře. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, linky se chystám vyzkoušet - nikdy jsem je nepoužívala.
      Hezký den

      Vymazat
  5. Tak tento box se urcite vyplatil co do ceny za normalni produkty zvlast, ubrousky jsou urcite zajimava vec, neznam. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem ubrousky měla, používám je hlavně na ručníky (mám málo světlých, tak je občas přihazuju k těm tmavším). Tyhle by ještě měli navíc oživovat tmavé barvy. Ale bude stačit, když budou chránit proti obarvení :)

      Vymazat
  6. Stáni, ahoj. Ubrousky proti zabarvení občas také použiju. Zaujala mě určitě zubní pasta s příchutí máta, eukalypt, limetka - tyhle příchutě mám ráda. Za mě box celkově o.k. Zdraví Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, na tu pastu jsem taky zvědavá. Mám ráda výraznější příchutě, tak uvidím, jaká bude tato.
      Měj se fajn

      Vymazat
  7. Zaujala mě ta zubní pasta a krém na ruce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikolo, na krém na ruce se docela těším - Nivea je nemívá špatné.

      Vymazat
  8. Není to úplně špatný obsah, ale nic co bych musela mít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro, máš pravdu, že nad žádným kouskem jsem neudělala "wow", ale použiju v podstatě všechno

      Vymazat
  9. Stáňo, já ho asi nikdy neulovím :o)
    Obsah mi přijde dobrý, až na ty linky. Ty fakt nepoužívám a určitě nezačnu.
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, já se chystám linky aspoň vyzkoušet. Uvidím - možná v nich budu vypadat tak, že to zkusím jen jednou :D.
      Měj se fajn

      Vymazat
  10. Ahoj Stáni,
    o novém DM boxu jsem věděla, ale nakonec se mi ve středu rán nechtělo vstávat. Získat ho u nás můžu jedině když budu hned po otevření na prodejně, a to se mi nějak nechtělo. Mám DM na druhém konci města, i MHD je to tam dvacet minut a já jsem po ránu děsně líná. Ještě jsem na FB omrkla v sedm ráno fotky různých obsahů, abych se ujistila, že mi to nebude líto:-) Ocenila bych to mýdlo a krém na ruce, naopak mimo je třeba ta kapsle na kafe nebo pánský gel.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, rozumím ti. Takhle jsem si nejela pro jarní box - v DMku, co mám blízko, ho neměli. Ochotná prodavačka mi našla, že ho mají na Vinohradech, ale to je od nás přes půl hodiny cesty MHD, tak jsem usoudila, že ho mít nemusím :).
      Tak zrovna ty dvě věci, co bys nevyužila, u nás využije manžel, pro mne samotnou by taky nebyly.

      Vymazat
  11. Určitě bych tento box využila, něco třeba i jen zkusila, ale myslím, že bych úplně stranou nedala nic.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  12. Vůbec jsem netušila; že nějaký takový box existuje. Moc do DM nechodím.
    Praní bez ubrousků si už neumím ani představit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, já jsem fanda krabiček s překvapením, tak to sleduju :D

      Vymazat
  13. Milá Stáňo, já na box koukala tento týden snad dvakrát, ještě že jsem si ho nepořídila. Příliš produktů bych nevyužila, asi nejvíc se mi líbí ten přebal krabičky. Krásný večer a víkend z Třebíče.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eriko, já nakonec mám využití v podstatě pro všechno, takže dobrý (a jak jsem psala, já na tom mám ráda ten monent překvapení ;-)). MMCh kupovala jsem ho na "tvé" Letné.
      A krabička je fajn, mám v nich poskládané právě zásoby kosmetiky a dalíš se mi bude hodit, že si to líp roztřídím, taď mám smíchanou vlasovku a sprcháče v jedné...

      Vymazat
  14. Já už se o box ani nesnažím, Pracuji do 14:30 a nemám možnost odejít, takže...smůla. Ale ráda se podívám co obsahoval. Tento je docela fajn, jen ty kapsle....v okolí nemám nikoho kdo má kapslový kávovar, všichni máme ten pořádný :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho asi dvakrát odlovila i cestou z práce. A tentokrát mi to vyšlo v té polední pauze. Ale myslím, že tam, kde jsem ho kupovala, je možná ještě měli i v podvečer (já tam byla kolem poledne a měli jich ještě asi dvě přepravky). Kávovar máme jak my, tak moje máma. Pro mámu je kapslový jednodušší na obsluhu a manžel si kafe dává jen občas, takže mít na lince nějaký velký přístroj se nám nechtělo (máme nejmenší Nespresso)

      Vymazat
  15. Ty proteinové tyčky jsou super, měly i dobré hodnocení v poměru protein x cukr :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty proteinové tyčinky z DMka mají dobrý poměr cena-výkon. Jen já mám jiné oblíbence, pokud jde o příchutě

      Vymazat
  16. Bohužel docela zklamání, já bych měla radost snad jen z mýdla a krému na ruce :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mne asi tyk nejvíc potěšilo tekuté mýdlo a krém na ruce. Ale využije se i ten zbytek, takže zklamaná jsem určitě nebyla.

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)