pondělí 9. srpna 2021

Červencové nákupy

 Jak se tak na to koukám, moje nákupy jsou každý měsíc jiné. Minulý měsíc převažovaly věci do domácnosti, tentokrát jsem nejvíc utratila za kosmetiku. A řekla bych, že v červenci to byl takový nákupní mix - je tu i nějaké oblečení a jedna dekorace.

 
 
 
Oblečení
 
 
 
Sice jsem měla větší plány, ale nakonec jsem s oblečením skončila u dvou kousků. V C&A jsem si ve slevě  koupila tmavomodré kalhoty džínového střihu (za 699 Kč). Na doma jsem potřebovala nějaké nové šortky, tak jsem si nakonec vybrala v Kik z lehoučkého příjemného materiálu  za celkem slušných 149 Kč (snad je letos ještě unosím...).

Dekorace

Černý dekorační ptáček z Bonami je náhradník za původního loni koupeného, který mi spadl z poličky a ulomil se mu kus ocasu. Na Bonami ho měli zrovna v akční slevě, tak jsem si za 400 Kč koupila nového.

Víno

Dvě lahve bílého a lahev červeného vína jsem dostala v rámci spolupráce  s e-shopem Víno od Bodláků (běžná cena je od 139 Kč do 219 Kč za lahev). O této spolupráci jste si mohli přečíst v samostatném článku.

Kosmetika 
Kosmetika je tentokrát rozhodně nejpočetnější kategorie, tak to vezmeme hezky postupně podle obchodů, kde jsem nakupovala.


Sprchový gel  Fa Miss Clever byl dárek k časopisu Svět ženy, který jsem si koupila na cestu do práce, když jsem si zapomněla doma knížku. Sice je cílený spíš na mladé slečny, ale asi ho užiju i já.
 

V DM drogerii jsem byla nakupovat hlavně gel na praní, pečící papír, alobal a podobné nezbytnosti, ale přihodila jsem i  odličovací tampony, které mi zrovna docházely a lak na nehty  (i když si lakuji jen nehty na nohou, tak jsem usoudila, že bych mohla mít doma víc laků než jeden, krvavě rudý). Tampony Bel stály 37,90 a lak Miss Sporty 27,90.
 

Další malý kosmetický nákup jsem udělala v Bille cestou na chalupu, kam jsem potřebovala tekuté mýdlo, krém na obličej a vatové tyčinky. Všechno jsem vybrala od jejich interní značky Today (krém už jsem měla a není špatný). Mýdlo stálo 34,90, denní krém 59,90 a vatové tyčinky (které jsem zapomněla na fotku přihodit) 19,90 .

Poslední fotky představují mou objednávku z Yves Roche. Přesněji dvě objednávky - abych mohla využít narozeninovou slevu a abych získala jako dárek k nákupu pleťové sérum, tak rozdělila vybrané věci do dvou objednávek.

Na  toaletní vodu Naturele jsem uplatnila 50% narozeninovou slevu, takže mne vyšla jen na 595 Kč. Jako narozeninová nabídka byla i  sada krému na ruce a balzámu na rty s jahodovou parfemací jen za 129 Kč. Dál jsem si vybrala hydratační krém Hydra Vegetal s ochraným faktorem za 240 Kč (byla na něj výrazná sleva), Riche creme proti vráskám v okolí očí (vyšel mne díky bodům z věrnostního programu jen na 299 Kč), rtěnku Rouge Vertige, která mne zaujala barvou (zlevněnou na 169 Kč), odličovač očí s chrpou, na který pěje chválu Hanka z blogu Čičulky blog, tak jsem ho chtěl konečně vyzkoušet (byla zrovna taky docela slušná sleva, takže mne vyšel na  129 Kč) a z outletu jsem přidala   za zvýhodněné ceny tělový peeling Půlnoční plody, který mne zaujal svou parfemací (109 Kč) a regenerační kondicionér na poškozené vlasy (69 Kč) - kondicionéry od YR mi vyhovují, tak jsem si jeden přidala do zásob.

V první balíčku jsem měla jako narozeninový dárek tělové mléko s malinou a mátou, ke druhému balíčku jsem si vybrala krém na ruce La Collection a regenerační sérum Anti-Age global, které už jinak není dostupné. Celková hodnota dárků byla kolem 1200 Kč.
Myslím, že tentokrát mi nákup na YR vyšel cenově   dobře - podařilo se mi docela vychytat ceny. Snad ani jeden produkt jsem nekupovala  za plnou cenu - buď byl v akci nebo jsem na něj využila narozeninovou slevu či body z věrnostního programu.
A to už je konec nákupního okénka do minulého měsíce.











 

24 komentářů:

  1. Ahoj Stáni,
    tak nějak jsem si dělala naději, že by dneska večer mohl vyjít nový článek s tvými nákupy (dost jsem se těšila, něco jsi už avizovala v předchozích článcích a v komentářích). Přerušila jsem tedy večerní úklid a hned jsem se na něj vrhla. Objednávku na YR jsi udělala pořádnou. Ten odličovač máš úplně jiný než já, ale doufám, že ti bude sedět. Myslím si, že tu červenou rtěnku mám doma taky a je skvělá. Celkově mám rtěnky od této značky ráda. Zaujalo mě mýdlo z Billy, koukám, že mají nějaké nové vůně. Já jsem na tom s mýdly špatně, takže v dávkovači mám momentálně sprchový gel (těch mám doma minimálně deset). Šortky vypadají fakt pohodlně a cena je skvělá. Líbí se mi ty džíny. Černý ptáček určitě nadělá parádu. Já mám doma jednoho keramického a pak nějaké dřevěné. Zrovna jsem je uklidila do krabice na dekorace (v týdnu mi přijdou na revizi oken, tak to tu musím všechno sklidit).
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, na YR jsem se opravdu docela "rozšoupla". Odličovač uvidím, chtěla jsem od YR vyzkoušet nějaký bez olejové složky. Myslím, že příští měsíc budou nákupy hodně malé :), i když něco na sebe bych si koupila docela ráda.
      Měj se fajn

      Vymazat
  2. Krásný ptáček, ten mě tedy zaujal hned. A z druhé strany lak - s Miss Sporty jsem tedy spokojená nebyla. Je to ale už dlouho, třeba se složení za tu dobu změnilo. Ty šortky vypadají pohodlně, budeš je ráda nosit. Měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, ptáček byl láska na první pohled a bylo mi líto, když se mi rozbil. Tak mám náhradu :). Já laky moc neřeším - vzhledem k tomu, že si lakuju jen nehty na nohách a tam se nějaká nedokonalost ztratí...
      Hezký den

      Vymazat
  3. Stáni,mě zaujal ten ptáček..Sv.

    OdpovědětVymazat
  4. Jó, nákupy, taky jsou třeba :-)) Nedávno jsme jeli s dcerou taky, já jsem měla v úmyslu, že budu jen jako doprovod a nakonec jsem si toho vezla nejvíc :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jestli jsi viděla něco, co se ti líbilo a potřebovala jsi to, takje jasné, žes to koupila :).

      Vymazat
  5. Já taky chystám článek o nákupech....můj první :-) Dám tam jen takové zajímavější kousky...tak jako ty tady.
    Taky jsem si koupila ptáčky jako dekoraci, ale keramické, baculaté vrabce :-) Moc se mi líbili. Snad nezapomenu a dám je do článku.

    OdpovědětVymazat
  6. KOsmetika byla asi největší položka, ale máš to cenově vychytané. Já bych si dala červené víno, to mě láká. Četla jsem o vinařství tvůj článek a určitě mají víno skvělé. Zdravím 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, víno bylo fajn. Ta bílá jsem ještě nezdolala, to až budu mít nějakého "spolupijáka" (manžel bílé nepije)
      Měj se fajn

      Vymazat
  7. Pane jo, tentokrát je tý kosmetiky opravdu hodně. YR je moc fajn značka, ale nic z uvedených produktů jsem nezkoušela. Momentálně používám tělový krém od Today, který není špatný, ale hydratačně spíše průměr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro, souhlasím, že Today je takový průměr, ale taky není drahý. Mám ho na chalupě, domů si většinou kupuji nějaký dražší, třeba právě od YR.

      Vymazat
  8. Stáňo, taky mě zaujal tel ptáček. Jinak jsi pořídila praktické věci, které užiješ. Taky využívám různých akcí a slevových kupónů, když je možnost. Málokdy koupím na netu něco za plnou cenu.
    Pěkný den. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ptáček je favorit tohoho článku :).
      Hezký den Jitko.

      Vymazat
  9. Stano, myslim, ze zasobu kosmetiky mas vic nez slusnou:-), i vina:-), nic neni na skodu:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, jedno víno už je vypité, s dalšími čekám na nějakého spolupijáka (asi si ho dáme na chalupě s mámou). Z kosmetiky už jsem taky něco začala používat (tekuté mýdlo, krém na oční okolí...), ale tam to fakt jsou víc zásoby...

      Vymazat
  10. No páni to je požehnaně nákupů, ale občas je třeba doplnit zásoby a udělat si i radost. :) Do YR bych měla zavítat. :)

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem u YR hlavně chtěla využít slevy a dárky, takže jsou to fakt zásoby na delší dobu :)

      Vymazat
  11. Páni, ten ptáček je moc krásný, opravdový jednoduchý skvost. Kosmetika YR taky super, ta mě vždy moc zajímá. ☺♥ Krásné dny přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne ten ptáček taky zaujal na první pohled.
      Měj se fajn

      Vymazat
  12. Nakup z YR by mi udělal určitě také radost :) já si tento měsíc koupila v sekaci novou podzimní bundu a objednala že shein šaty, tak jsem na ně zvědavá :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šatník bych potřebovala obnovit víc než jen šortkami a kalhotami, ale nic se mi nepadlo do oka.
      Doufám, že šaty někdy na blogu předvedeš.

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)