středa 1. prosince 2021

Soutěž ke 3. narozeninám na Bloggeru - vyhlášení

 Včera skončila možnost účastnit se malé soutěže , kterou jsem vyhlásila ke svému tříletému blogování na Bloggeru.  Slíbila jsem, že dnes vylosuji výherce a protože sliby se mají plnit, tak je tady výsledek mého losování.


 Měla jsem radost, že do losování se zapojilo docela dost čtenářek. Celkem jsem do misky, která mi posloužila jako losovací osudí, vkládala 20 lístečků se jmény  jednotlivých soutěžících. Losování jsem se musela ujmout sama, protože manžel nebyl zrovna k dispozici. V rámci objektivity jsem tedy rpo jistotu zavřela oči (i když byly lístečky složené). Takže chvilka napětí...
 


Čajovou ochutnávku vyhrává..... Boudica z blogu by Boudica
 
 
Vzorečky krémů vyhrává .... Míša z blogu WantbefitM

 
A protože se říká "Do třetice všeho dobrého", tak jsem ještě vylosovala malou cenu útěchy (kterou bude taky pár čajů). Tu získává Ráďa H. (která to bude mít s překvapením, protože těch pár čajů pro ni teprve vyberu).
 

Výherkyně prosím, aby mi poslaly adresu na mail s.voskova(zavináč)volny.cz a měly se mnou trochu trpělivost, protože v posledních dnech chodím pozdě z práce a budu mít možná trochu problém stíhat poštu.
Všem ostatním děkuji za účast i milé gratulace. A věřím, že mi zachováte přízeň, i když vám tentokrát v losování štěstí nepřálo 😉.

13 komentářů:

  1. Gratuluji vítězkám a tobě Stáňo přeji příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé moc děkuji, hned mám krásnější ráno <3 Dalším výherkyním také gratuluji :) Hned Ti jdu napsat :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  3. Stáni, gratuluji vítězkám. Měj pěkné dny.

    OdpovědětVymazat
  4. Stáňo, zdravím. Vítězkám gratuluju k výhře. Přeju klidné adventní dny. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Stáni, mockrát děkuji! :) Už se na ochutnávku velmi těším. Pomalu ti tu také vrším hromádku novinek, tak snad brzy zaplní obálku a budu moct poslat. Nebo můžeme dát konečně sraz někde v kavárně/čajovně i naživo.

    OdpovědětVymazat
  6. Velká gratulace vítězkám😉

    OdpovědětVymazat
  7. Velká gratulace vítězkám. Přeji Všem krásné dny hlavně ve zdraví.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc gratuluji k výročí tvého blogu a přeji spoustu dalších čtenářů. Chodím na blog, ale ne vždy nechávám komentář. Zároveň gratuluji vítězkám. Přeji klidné adventní dny 😊😀

    OdpovědětVymazat
  9. Marcela Nordic Passion4. prosince 2021 v 20:32

    Gratuluji všem:-). M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)