středa 3. listopadu 2021

Brand box "Podzim 2021"

 Se začátkem měsíce dorazila  i  krabice plná překvapení - podzimní Brand box. Předcházelo ji avízo, že obsahuje i jeden produkt s kratší trvanlivostí, takže jsem pro ni manžela "vyštvala" hned ten den, kdy mne pošta dopoledne při doručování zásilky nezastihla doma. A hned večer jsem se pustila do rozbalování... Takže teď se můžete podívat, co jsem v krabici našla - jestli to jsou opravdu "#novinky s chutí"


 
 
Wasabi křen  Mautner Markhof (100 g - 38,90)

Kombinace klasického křenu a wasabi, která je vhodná pro přípravu asijských specialit, je zajímavý kousek v boxu.  Nevím ještě, jak moc se u nás využije (znám ho jen jako doplněk sushi a to nemá v oblibě manžel, takže jsem se o něj doma zatím ani nepokoušela). Ale třeba najdu jiné použití.

Hořičice Dijona Reine de Dijon (370 g - 39,90)

Pikantní dijonsku hořčici, která se hodí na nakládání mas i na přípravu zálivek, máme rádi a domů ji občas kupuji. Ráda proto vyzkouším i tuto značku. Tenhle výrobek mi v boxu udělal radost

Corny Smoothie  (2x 120 g - 32,90/ks)

Kapsička obsahující ovocnou přesnídávku a ovesné vločky je bez přídavku cukrů a konzervačních látek a mělo by se jednat o novinku. V boxu byly dvě varianty příchutě - kombinace banán+hruška+pomeranč a kombinace mango+hruška. Ráda ochutnám oboje - někdy se takováto svačinka do kabelky nebo batohu hodí. Jen cena mi přijde poněkud vyšší.

Tekuté koření Podravka Natur (170 ml - 24,90)

Podravka se v boxu objevuje docela často, zatím to byla různá balení sypkého kořenícího přípravku. Tentokrát dorazilo tekuté koření, které je bez "éček" a přidaného glutamátu.  Moc často tenhle typ výrobku nepoužívám, ale asi ho postupně spotřebuji.

Enjoy Chips pečené s rajčaty a oregánem (40 g - 46 Kč)

Chipsy obsahují více než polovinu rajčat pocházejícíh z produkce lokálních farmářů, neobsahují umělá barviva, dochucovadla a konzervanty a mají nízký obsah tuku.  Sama bych si balíček chipsů za tuhle cenu asi nekoupila, takže jsem ráda za možnost je vyzkoušet - třeba mne ochutnání přesvědčí, že cena odpovídá chuti. 

Plundrová špička s náplní krémovou  Penam (100 g - 18,90)

Plundrová špička je onen výrobek s kratší trvanlivostí (ale nebylo nutné ho sníst ještě dneska večer - prostor pro ochutnání je ještě 4 dny, což jde. Krémové náplně v pečivu má v oblibě manžel (já ani moc ne), takže tuto novinku přenechám k otestování jemu. 

Birrelády od Birrelu (3x 200 ml - cca 25 Kč)

Birrelády jsou míchané nápoje na bázi nealko piva s nižším obsahem cukru. V boxu byly malé plechovky - vzorky tří různých příchutí - Ledový čaj s broskví, Citronáda a Bezovka. Mělo by jít o letošní novinku, která se běžně prodává v plechovkách o obsahu 500 ml (doporučená cena je 19,90).  Já na birrely ani piva s ovocnou příchutí moc nejsem, ale malou ochutnávku si asi udělám. Nebo plechovky věnuji synovi...
 
Bramborové lokše Dr. Oetker (280 g - 44,90)

Novinka v oblasti sypkých polotovarů - směs na přípravu bramoborvých lokší, do které stačí pouze přídat vodu.   Lokše jsem nikdy doma nedělala, takže na tomto polotovaru bych je mohla otestovat. Nepochybuji, že z čerstvých brambor budou lepší, ale doma se někdy hodí i ten polotovat jako nouzovka.

Čaj Immune Ahmad (40 g - 69,90)

Jde o funkční čaj z řady Natural benefits, která obsahuje ještě čaj Slim, Beauty a Energy.  V boxu byla vždy jedna krabička (s 20 jednotlivě balenými sáčky)  - na mne vyšel ten na podporu Imunity, který .  obsahuje citron, zázvor a kurkumu. Čaj je označený jako novinka, ale protože já novinky na čajovém trhu dost sleduji, tak vím, že "novinka" je to už tak skoro rok. Ale čaj se určitě neztratí.

Březová šťáva s chutí šípku Fooddish (0,3 l - 39 Kč)

Nápoj  vyrobený z bio březové mízy obsahuje přírodní minerály a výtažek z šípků a je bez přídaného cukru. Kdysi jsem březovku z boxu už měla a nebyla špatná, takže ráda vyzkouším i tuto variantu.

Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou bloggerskou cenu
 
V boxu bylo tentokrát 13 kousků, které prezentují 10 druhů výrobků, z toho byly 3 vzorky. Box byl ješttě doplněn časopisem Recepty.  Hodnota boxu byla přes 400 Kč, což považuji za velice slušné.  Nebyl tam žádný kousek, nad kterým bych udělala "wow", ale na druhou stranu je tam dost věcí, které bych si sama asi nekoupila a takhle budu mít možnost je ochutnat. A nejsou tam tentokrát žádné "provařené" produkty, které byly v boxu už několikrát.  Nejvíc asi potěšila horčice, zvědavá jsem na kapsičky s ovesnými vločkami a chipsy s rajčaty. Nejmíň zajímavé je pro mne asi tekuté koření Podravka. Ráda mrknu i do připojeného časopisu (konečně nějaký, co souvisí s jídlem) - třeba mne tam nějaký recept inspiruje. Celkově box hodnotím tak na 75 %
S většinou tady uvedených výrobků  se u mne potkáte ještě jednou - v článcích "Co jsem taky ochutnala".
A co vy - zaujalo vás něco natolik, že byste to chtěli ochutnat taky?

A omlouvám se za některé ne úplně vydařené fotky - focení v umělém světle mi moc nejde, jenže z domova odcházím za šera a vracím se za tmy, tak jindy není moc prostor. Pro příštích pár měsíců to asi není naposledy.

27 komentářů:

  1. Stáňo, zdravím. Tak já bych ochutnala dijonskou hořčici a wasabi křen, a zapila to tou březovou šťávou o:). Děkuju za ukázku. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Stáňo, wasabi a hořčice by se hodila i u nás. Stejně jako tebe i mě překvapil ten čaj coby novinka - měla jsem ho doma už loni na podzim :o)
    Přeji pohodový den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, taková trochu odleželá novinka ... ;-). Ale na druhou stranu - já ho ochutnaný ještě nemám (přebal, co mám ve sbírce, jsem s někým vyměnila už prázdný), takže testnu ...
      Měj se fajn

      Vymazat
  3. Určitě bych si vybrala. Vyzkoušet by se dalo vše.
    Klidný den, Stáni !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, já taky ráda zkusím v podstatě vše.
      Měj se fajn

      Vymazat
  4. Stáni to je zajímavá nabídka. Jediné, co z toho kupuji a používám je ta Dijon hořčice, jinak nic. Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Járo, já z těchto věcí neměla myslím vůbec nic (dijonskou hořčici obvykle kupuji v Lidlu nějaký jejich brand)
      Hezký den

      Vymazat
  5. Stáňo, asi bych nejraději vyzkoušela tu Podravku a březovou vodu. Ale i ostatní výrobky vypadají zajímavě.
    Pěkný blížící se víkend. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, tak mne Podravka až tak neláká. Víc zvědavá jsem na kapsičky - občas si nějaké kupuju do batohu na výlet, tak uvidím, jestli mezi možné kandidáty zařadím i tyhle.
      Krásné podzimní dny

      Vymazat
  6. Jsem zvědavá na lokše, které mám ráda. Až je vyzkoušíš, prosím o názor na ně))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, co vyzkouším, proběhne skoro vždy v nějakém článku "Co jsem taky ochutnala...". Doufám, že na lokše nezapomenu...

      Vymazat
  7. Ahoj Stáni,
    včera jsem omrkla obsah u tebe a dneska mi boxík taky dorazil. Oceňuji, že je tam opravdu hodně novinek, i když ty plechovky ovocného piva mě fakt nepotěšily. Naštěstí budeme mít brzy rodinný sraz, tak to třeba někdo vypije:-) Za chvíli to snad zvládnu sepsat, uvidíme, jak mi bude:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, mám to s ovocnými pivy podobně. Většinou je otvírám, když je u nás syn - já ochutnám, on dopije :). Držím palce, ať už ti konečně nemoc dá pokoj.

      Vymazat
  8. Ahoj Stáni, tenhle boxík má celkem pěkný obsah. My u nás ve firmě od Ahmad Tea máme černý a zelený čaj. Černý si ráda dělám, když zrovna nemám chuť na kávu, je vážně dobrý. Pamatuju, že jako malá jsem pod pojmem černý čaj měl jen klub čaj od Jemča :-D No tohle je daleko lepší a výhledově je budu kupovat i do svého budoucího doma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, Ahmad má dobré čaje (a mají jich spoustu - černé, zelené, ovocné, bylinkové, s příchtěmi, i čaje co se daljí zalít studenou vodou).

      Vymazat
  9. Odpovědi
    1. Já zatím váhám, jestli je udělám na slano jako přílohu nebo na sladko...

      Vymazat
  10. Zajímavý obsah boxu, některé produkty by mě opravdu potěšily, ale na ty lokše bych si asi netroufla. D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že na polotovaru se toho už moc pokazit nedá. Až vyzkouším, tak poreferuju :)

      Vymazat
  11. Tenhle obsah se mi po dlouhé době líbí a myslím, že bych z boxu využila hodně produktů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás se taky využije v podstatě všechno, jen to koření asi pošlu dál (používáme ho málo a nějaké tu ještě máme)

      Vymazat
  12. Marcela Nordic Passion7. listopadu 2021 v 17:49

    I na bych si vybrala, asi hlavně čaj. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl to takový slušný průměr, žádný vyložený propadák (jako bývala kávová limonáda s citrusy, která se několikrát opakovala)

      Vymazat
  13. Ta cena u Corny Smoothie mi teda přijde dost 🤔 ale jinak celkem fajn výrobky, co člověk doma spotřebuje :) největší radost by mi udělala u hořčice a čajík.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, že na kapsičku je ta cena docela vysoká. Asi bych si ji sama nekoupila, protože by se mi nechtělo za tu cenu riskovat, že mi nebude chutnat. Díky boxu ji aspoň vyzkouším.

      Vymazat
  14. Brand box jsem již viděla u jedné holčiny a velice mě zaujal :) tentokrát je super.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)