úterý 8. září 2020

Brandnooz box září 2020

Začátek září sebou kromě babího léta, začátku školního roku (který už se mne netýká ani v roli žáka ani v roli rodiče) a nových protikoronavirových opatření (která se mne naopak týkají, protože Praha v šíření nákazy vede) přinesl i další krabici plnou překvapení z oblasti potravinářských výrobků. Nový Brandnooz box měl tentokrát motto Back to school. Tak se pojďte kouknout, jestli jeho obsah mottu skutečně odpovídal.


Animali ZOO zvířátka (500 g - 38,90)

Těstoviny Adriana mám ráda a poměrně hodně je kupujeme. Bez problémů tedy zkonzumujeme i tyhle - tvarované do podoby zvířátek, které jsou určené nepochybně spíš dětem.Dávám plus.

Rajčatový protlak Podravka (120 g - 16,90)

Toto je novinka především, pokud jde o balení - kečup je balen v uzavíratelné tubě. Pro nás je balení 120 g na běžné kupování malé, ale aspoň budu mít možnost kečup od Podravky vyzkoušet, protože zatím jsem ani netušila, že Podravka nějaké kečupy vyrábí. I tady dávám plus.

Polévky Vitana Do hrnečku (3x - 10,90/ks)

Musím se přiznat, že instantní polévky (a instatní jídla vůbec) nemám v oblibě, protože mi přijde, že mají divnou chuť, takže je v podstatě  nekupuju. V boxu jsem měla rovnou tři - kuřecí, česnečku a brokolicovou. První dvě vzdor své nelásce k tomuto typu výrobků vyzkouším, poslední někomu věnuji, protože brokolicovou polévku nemám ráda ani čerstvou. Tady dávám mínus.

Pillow Coconut Bonavita (35 g - 5,90)

Tmavé cereální polštářky  s kokosovou náplní jsou výrobek, který bych si sama  nekoupila - tento typ snídaňových cereálií mne nijak nebere.  Ale jeden malý balíček nebudu mít problém sníst a kombinace kakaa a kokosu nezní špatně. Za tento kousek v boxu dávám neutrál.

Česnek s chilli Efko (180 g - 49,90)

Česnek naložený v oleji s chilli je prvním výrobkem nové řady  Exclusive, která má přinést nové kombinace chutí v pěkném balení.  Měl by být být středně pálivý, což myslím pro mne bude tak akorát a určitě ho využiju. Takže za tenhle kousek plus.

Cornies s cibulkou Racio (115 g - 20 Kč)

Kukuřičné chlebíčky jsou další výrobek, který nijak moc nevyhledávám (ale na druhou stranu mi nijak zásadně nevadí). Tyto jsou ze speciální edice ke  30 letům Racia a jsou s cubulkou. Poputují se mnou do práce - tam se budou hodit jako nouzová svačina. Je to novinka, tak nakonec plus.

Free style popcorn Racio (25 g - 12 Kč)

Pufovaná kolečka jsou také z limitky ke 30. výročí Racia. Mají příchuť máslového popcornu. Sama bych si je nekoupila, ale nevadí mi natolik, že bych měla problém je ochutnat. Taky si je nechám jako svačinu do práce. Tady neutrál.

Knoppers NutBar Storck (40 g -  13,90)

Tyčinku kombinující oplatku, mléčný krém, oříšky v karamelu a čokoládu přenechám manželovi. Na mne bude nejspíš hodně sladká a manžel  má tento typ sladkostí naopak rád. Jde o novinku, takže za mne plus.

Mattoni Essence (1,5 l - 16,90)

Minerální voda Mattoni neobsahuje cukr, sladidla ani konzervanty. Je ochucena jen přírodními aromaty. Vyrábí se ve variantě malina, citron nebo pomeranč. Já jsem v boxu měla tu citronovou, což mi vyhovuje a ráda tuhle minerálku bez cukru vyzkouším. Za tento výrobek plus.

Strongbow Cider (2x 440 ml - 21,90/ks)

Cidery mám ráda, takže dvě nové příchutě  mi v boxu udělaly opravdu radost. Zvlášť, když se jedná o sušší, tedy méně sladké varianty ciderů. Jednou příchutí je okurku s mátou (tu  bych možná ani neměla odvahu si sama koupit), ve druhé variantě je cider doplněn příchutí citrusů. Tady jednoznačně dvojité plus.

Mazagrande Fresh Citrus (250 ml - 29,90)

Nezbývá než povzdech - už zase kafe s limonádou (nebo limonáda s kafem)? Fakt? V boxu už je tenhle kávovo-citrusový nápoj poněkolikáté a já poněkolikáté řeším nerudovskou otázku "kam s ním?".  Tiše doufám, že tentokrát to bylo fakt naposledy.  A pro mne asi nejmíň vítaný výrobek v boxu a tedy mínus.

Smilies Chocoland (2x 27 g - 12,90 Kč)

 Tyčinka kombinující sušenku, krém, čokoládu a barevné dražé se vyrábí ve třech variantách (karamelová, mléčná, kokosová) a od pohledu vypadá jako něco, co bude hrozně sladké.  Já ji asi nebudu ani zkušet, ale předpokládám, že manžel je zvládne - on sladké rád. V tomto případě spíše mínus.

Z věrnostního programu...

Tentokrát jsem si za body z věrnostního programu vybrala tyčinku Jim Spark bars se švestkou, která mne docela zaujala v minulém boxu. Jako vždy není započítán v hodnotě boxu.

Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu.

A tím jsme se dostali v podstatě na dno boxu, ve kterém tentokrát bylo celkem 16 kousků v celkové hodnotě asi 305 Kč (a časopis Rodina a Lexikon bylinek). Hodnota boxu byla celkem průměrná, byť obsahoval na počet poměrně dost produktů. Ty ovšem měly spíše nižší hodnotu. Mně to docela vyhovuje - je tak větší šance, že tam bude něco, co se mi trefí do noty. Nejvíc mne potěšily cidery a nakládaný česnek, propadák boxu je jednoznačně kafe s citrusovou příchutí. Box podle mého názoru docela naplnil své motto Back to school - obsahoval novinky  i věci, které se dají použít jako malé svačinky.
Celkově hodnotím box hodnotím tak na 65 %

20 komentářů:

  1. No, i když vezmu v úvahu, že je motivován začátkem školního roku, souhlasím svtvými procenty. Cidery, česnek dobrý, všechno od Racia se taky dá sníst.
    Stáňo, měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, mně vyhovovalo, že tam bylo hodně věcí, takže jsem si tam našla věci, které mi udělaly radost. Líp pak člověk překousne, že je i něco typu toho kafe :)
      Hezký den

      Vymazat
  2. Stáni, myslím, že svým složením odpovídá název boxu. Já bych si dala i ty sladké tyčinky. Měj pěkný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já sladké tyčinky asi je ochutnám. Jinak je moc nemusím (když na něčem ujíždím, tak spíš na čokoládě, sýrech, oříšcích a domácím pečivu)
      Měj se pěkně

      Vymazat
  3. Myslím, že bych nad ničím v tomto boxu neohrnula nos. Něco bych ochutnala ze zvědavosti něco ráda.
    Hezký den, Stáni!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, já se určitě nepustím do toho kafe a brokolicové polévky a ze sladkostí asi jen uzobnu, abych věděla jak chutnají
      Měj se pěkně

      Vymazat
  4. Jojo; tak do školy asi dobrý )))) já bych si dala Racio. Díky za zhodnocení. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, Racia už se stěhovaly do práce - svačinka tam občas přijde vhod :)

      Vymazat
  5. Tak o takom boxe som ešte nepočula ale radšej by som do neho investovala než do DM boxu alebo nejaké beauty. Je super že niekto prišiel aj s inými než beauty boxami.

    AUTUMN IS COMING...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně tenhle box taky vyhovuje - jsem víc na jídlo než kosmetiku (a s tím, co nejím já, většinou pomůže manžel nebo syn). Rozhdoně obsah padne rychleji než u boxu kosmetického. Ale sem tam nepohrdnu ani tím :)

      Vymazat
  6. Stano, vybrala bych si ja, manzel a urcite i deti:-). Cesnek s chilli zni velmi zajimave. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, česnek s chilli pro mne byl jeden z top výrobků. Určitě bude fajn do nějaké omáčky na špagety nebo do restované zeleniny na způsob ratatouile

      Vymazat
  7. Já mám brokolicovou polévku ráda, ale tyhle sáčkové taky nemusím. Nejvíce by mě potěšil asi ten nakládaný česnek s čili. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, já taky pytlíkovky nemusím, ale vezmu si je do práce. Už se mi párkrát stalo, že jsem tam musela být dýl, kantýna zavřená - pak se nějaká rychlá jídelní záchrana hodí (a člověk moc nemediuje, jestli je to plné glutamátu nebo éček ;-)).

      Vymazat
  8. Ahoj Stáňo, polévky v sáčku, přesně tyto jsem jednu dobu "vařila" pořád dokola. Uff, jsem ráda, že už je to za mnou, ale občas proč ne. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eriko, asi tak nějak - když už je mám, tak je nevyhodím, ale sama bych si je nekoupila a ani je v budoucnu kupovat nehodlám.

      Vymazat
  9. Ahoj Stáňo,
    mám vesměs podobné pocity jako ty, jen mi nevadí ty sladké tyčinky, ty já zase ráda. Mazagrande vůbec nikomu nechutná...
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás sní sladké tyčinky vesměš manžel, takže mi zas nijak moc nevadí, ale nenadchnou mne.

      Vymazat
  10. Koukám, že ta limča s kafem se tam opravdu objevuje celkem často :D mě se ta nová tyčinka Knopperrs teda líbí, i když bude asi sladká :) A těstoviny se hodí vždy.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Limonáda s kafem už je v boxu snad po čtvrté (byly to tedy různé varianty). Taky předpokládám, že Knoppers bude hodně sladká - asi jen ochutnám a zbytek sní manžel (ten je na sladké víc)

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)