sobota 1. června 2019

Brandnooz box - květen 2019

Po návratu z dovolené jsem zjistila, že jsme se s doručovatelem balíků minuli zřejmě jen o chvíli a tak na mne nový, květnový, Brandnooz box čeká na poště. A protože jsem osoba zvědavá, stihla jsem si ho ještě v podvečer vyzvednout. Přeruším tedy sérii výletních článků z dovolené  a jestli máte chuť, pojďte tedy do jeho obsahu nahlédnout se mnou. Ale k dovolené se ještě v nějakém tom článku vrátím, protože i když nám počasí tak úplně nepřálo, stihli jsme kromě Lysé, vodopádů a muzea v Kopřivnici, o kterých už jste si mohli přečíst, ještě něco dalšího.
Ale teď už opravdu nakoukneme do té krabice. 


Frisce Spritz (2x 330 ml - 20,90/ks)

Moje první setkání s Friscem neskončilo velkou láskou a když jsem kdysi ochutnávala  Aperol Spritz, tak mne tak nijak nezaujal. Dvě lahve Frisca s touto příchutí mne tedy úplně nenadchly, stačila by mi na ochutnání jedna. Uvidíme, jestli mi to bude připadat tak sladké jako ten brusinkový.

Knorr koření s garancí země původu (4 ks - cca 50 Kč)

 Balíček čtyř druhů koření z nové řady, kde výrobce garantuje zemi původu, obsahoval sladkou papriku (Španělsko), pepř (Vietnam), chilli (Indie) a oregano (Turecko). Koření není v boxu zrovna překvapující bomba k ochutnání, ale  doma se určitě hodí, takže je využiju (s výjimkou oregana, kterého mám dostatek ze zahrádky na chalupě a nepotřebuji tedy turecké).

Dort Pavlova Dr. Oetker (420 g - 69,90)

Krabice pro přípravu světoznámého moučníku obsahuje  sypkou směs na korpus (k němuž se přidává jen voda) i přípravek na krém (jehož základem je smetana ke šlehání). Nejsem velký fanda polotovarů na pečení, ale k upečení Pavlovy ze základních surovin jsem se stále ještě nedokopala, tak ji možná nanečisto vyzkouším z polotovaru.

Knackebrot  skořice Racio (125 g - 42,90)

Když jsem vytahovala z krabice  balení knackebrotu, tak jsem se zaradovala, protože ho mám ráda a dost často ho využívám v práci jako rychlou svačinu. Ovšem zjištění, že jde o sladkou variantu s příchutí skořice, mne přivedlo trochu do rozpaků - nějak si to nedovedu představit. Ale každopádně tento výrobek neznám a sama bych si ho určitě k ochutnání nekoupila (i proto, že cena mi přijde dost vysoká). Takhle dostane šanci...

Jupí Piňacolada (700 ml -  69,90)

Sirupy Jupí bývají v boxu dost často, ty letní, které jsem měla možnost ochutnat, byly docela dobré. Tuto příchuť, která kombinuje chuť ananasu a kokosu,  jsem ještě neměla, tak uvidím, jestli u nás někoho zaujme. Já tedy sirupy moc často  nepoužívám, ale moji pánové docela ano... 

Toustís světlé Penam (300 g - 32,90)

Novinka, která  vypadá jako kříženec mezi toustem a burgrovou bulkou, je určená k plnění nejrůznějšími náplněmi. Praktické je, že balení je rozdělené na dvě části, které se dají spotřebovat samostatně. Jako rezerva pro případ, že zapomenu koupit pečivo, se může hodit (pokud najdu tedy v lednici nějaké ingredience na obložení).

Mentos Say Hello (2x 37,5 g -17,90/ks)

Limitovaná edice žvýkacích bonbónů se smajlíky na každém bonbónu už v boxu byla loni v létě. Tentokrát v boxu byla dvě balení - jedno s ovocnou příchutí, druhé s mátovou.  Já žvýkací bonbóny moc nemusím, takže rovnou dvoje mne nijak extra nenadchly.

Vitar Hořčík Mango (1 tbl. - 3,90) 

Vzorek rozpustného hořčíku s příchutí manga. Tableta by měla dodat doporučenou denní dávku horčíku, který je důležitý mj.  jako prevence křečí a únavy. Já preferuji spíš polykací tablety, ale manžel ho rád využije.

Bylinkový dresing Spak (250 ml)

Poslední kousek z boxu je dárek z věrnostního programu (a není proto započítán do celkové hodnoty boxu). Tentokrát nebyl v nabídce dárků žádný extra výběr, tak jsem nakonec sáhla po dresingu, který se v nadcházející grilovací sezóně snad využije. 

Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu.

 V boxu bylo tentokrát 7 druhů výrobků (celkem  11 balení) a 1 vzorek v celkové hodnotě asi 345 Kč, což je o něco méně než u minulého boxu, ale není to špatné.  Navíc byly do boxu přibaleny dva starší časopisy (Naše rodina a vydání časopisu Epocha věnované významným výročím), bez kterých bych se obešla -  už v boxu byly a ani jeden mne nezaujal. Celkově jsem tentokrát z boxu trochu na rozpacích - není tam žádný produkt, který by mi vyloženě udělal radost. Naopak bych se obešla určitě bez metosek a koření mi v boxu přijde prostě jako nuda...  Vyložený propadák to sice tedy  není (nebudu mít asi problém většinu výrobků vyzkoušet), ale čekala jsem prostě víc  (možná je to ovlivněno velkým očekáváním díky příslibu zajímavějšího obsahu v souvislosti se změnou frekvence zasílání). Moje spokojenost s boxem byla tentokrát tak maximálně 65%.

 

24 komentářů:

  1. Taky bych byla z boxu na rozpacích. Není tam nic, na co bych řekla wow, to je super, ale zase není obsah úplně špatný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, přesně takový byl můj dojem. Teď ho vylepšilo vyzkoušení Frisca - tohle mi chutná :-)

      Vymazat
  2. Stáňo, byla jsem docela zvědavá, co napíšeš na konec, protože já bych tedy nejásala a ty zjevně taky ne.
    No, snad bude v červnu lepší!
    Měj hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, v červnu nebude nic :-) - boxy mají teď dvojnásobný interval, takže další bude až někdy v červenci. Uvidíme, jaký ten další bude - mám právě ráda to překvapení (a nakonec většinou v rodině využijeme vše)

      Vymazat
  3. Stáni, tentokrát mě teda taky nic neoslnilo. Sladké nápoje nepiju. Já bych asi využila jen ten hořčík a ten dresing. Měj pěknou neděli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já zrovna po tom dresingu sáhla spíš z nouze (u nás je dresingový jen manžel). Zvědavá jsem na tu Pavlovu...

      Vymazat
  4. Stáňo, tady bych s radostí využila asi jen to koření. Třeba bude příští box lepší....
    Měj prima dny, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro, zas na druhou stranu musím objektivně přiznat, že mne některé věci, ze kterých jsem v minulých boxech nebyla nadšená, příjemně překvapily... Teď třeba Frisco, které jsem si dala po nedělním obědě - narozdíl od minulé, brusinkové verze chutná.

      Vymazat
  5. Já jsem byla vyloženě zklamaná :-( Sladký knäckebrot mě nenadchl, šťávy nepiju, vůbec nepeču, pečivu se vyhýbám, Mentosky nejím a alkohol taky téměř nepiju. Z koření využiju jen oregano a papriku, zbytek nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My se vždycky o box dělíme v rámci rodiny, takže šťávu si nejspíš odnese syn, stejně jako jedno Frisco a mentosky. A tousty využijeme s manželem na nějakou letní večeři. Ale fakt tam nebylo nic, nad čím bych rovnou zajásala...

      Vymazat
  6. Mě box vcelku zklamal. Myslela jsem, že když bude jednou za dva měsíce bude našlapanější. Časopisy nekomentuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, taky jsem měla větší očekávání - větší pestrost, možná i bohatší obsah... Ale využít se to nakonec dá snad všechno

      Vymazat
  7. Nic šokantního, to je pravda. Já bych využila koření a synáček mentosky ;) Jinak asi nic.
    Krásný začátek týdne, Ilona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilono, přesně - mentosky odnesl syn. A příjemně překvapilo Frisco - tohle mi chutná (až je mi líto, že druhé jsem šoupla synovi :-D)

      Vymazat
  8. Tak aspoň koření se nikdy neztratí, ale nedivím se, že Tě tenhle box moc neuchválit. Já bych z toho také málo co využila. Mě zaujaly ty sladké racio na mlsání, o kterých jsem ještě neslyšela a bylinkový dresink, který moc rádi použiváme :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My to nakonec nějak využijeme všechno, vyzkouším i věci, které bych si jinak nekoupila (směs na pečení, skořicové racia) - už jsem takhle objevila pár věcí, které jsem si oblíbila (ajvar, čokoládovou pěnu v prášku...)

      Vymazat
  9. Tak tentokrát mě nejvíc zaujal dárek - dressing, bohužel. I na mě působí box poměrně chudě a bez nápadu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nakonec si box trochu vylepšil pozici po ochutnání Frisca a ani tašťáva není úplně marná...

      Vymazat
  10. Veverko, tak já bych byla hodně v rozpacích !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, nadšená jsem opravdu nebyla, ale za totál propadák to taky nepovažuji.

      Vymazat
  11. mas pravdu, je to takove, ze bych cekala vic, nebo aspon jeden trhak z tech vsech ;) ze ktereho bys mela velkou radost, nebo neco, co jsi treba jeste nikdy nechutnala co by te nadchlo.. no jo pokazde se to asi nepovede :)))) kazdemu se netrefi do chuti a do vyberu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko, přesně - chyběla tomu aspoň jedna věc, která by pro mne byla "wow"

      Vymazat
  12. Ty skořicové Racio mi mooc chutnaly, ale už jsem je dlouho neměla:O Frisco mám ráda, ale tuto příchuť neznám, já radši ovocné:O Jinak pěkné výrobky, hořčík je něco pro mě, bez něj nemůžu žít :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, tak mně skořicové racio naopak nechutnaly, ale Frisco má u mne palec nahoru, ta ovocná jsou na mne sladká, tohle je trochu nahořklé, pro mne akorát

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)