čtvrtek 30. března 2023

Glanc box - jaro 2023

 Předposlední březnvoý den dorazil pošťák, který mi donesl první letošní Glanz box - jarní limitku. Balíček tentokrát neskončil uložený na poště, ale převzal mi ho manžel a já dorazila z práce výjimečně tak, že bylo ještě světlo, ve kterém se dalo fotit. Díky tomu vám nahlédnutí do "tajemné krabice" mohu zprostředkovat ještě dnes. 
 
 
 
Lenor Spring Boost (700 ml - cca 90 Kč)

Musím říci, že aviváž už jsem nekupovala ani nepamatuju - používám ji relativně málo a v boxech bývá poměrně často...  Tato obsahuje směs eukalyptu, bergamotu a aloe vera, což zní docela zajímavě, a vůně na prádle by měla vydržet až po dobu jednoho týdne. Lahev je z recyklovaného materiálu a kromě víčka se dá znovu recyklovat.

Ariel Extra Clean Power ( 10 tbl. - cca 165 Kč)

Tyto kapsle jsou novinka,  jsou obohaceny  o látky odstraňující skrvny a jsou navrženy speciálně pro praní při nižších teplotách. Ráda je využiju, protože většinou peru právě při těch nižších teplotách. Navíc je používání kapslí pohodlné. Balené jsou v recyklovatelné papírové krabičce (což je fajn, jen mi ta krabička na 10 kapslí přijde zbytečně velká).

Ecover na nádobí Citron&Aloe vera (450 ml - 69,90)

Vysoce účinný prostředek na mytí nádobí má vůni citronu a aloe vera, je vyrobený na rostlinné bázi a všechny jeho složky jsou biologicky odbouratelné. I jeho lahve jsou z recyklovaného plastu. Prostředek na mytí nádobí mi zrovna dochází, takže tenhle hned vyzkouším.

Glad Touch&Fresh (3x 10 ml - 119,90)

Koncentrovaný osvěžovač vzduchu odstraňuje nepříjemné pachy a na dlouhou dobu  provoní toaletu nebo koupelnu. Najde u nás hned využití, protože ten náš současný se rozbil a já při posledním nákupu v drogérii zapomněla vzít nový. Většinou kupuju nějaké levnější drogeriové brandy, tak aspoň vyzkouším zase jiný.

Detol Dezinfekční ubrousky (15 ks - 49,90)

Dezifekční ubrousky 2 v 1 jsou určené na ruce i povrchy a měly by ničit  99 % bakterií a virů (včetně covidu), ale neměly by zanechávat nepříjemný dezinfekční zápach. Já sice nějak extrémně nedezinfikuji, ale vlhčené ubrousky na otření rukou se do kabelky nebo do auta hodí.

Velvet Intima (48 ks - 49,90)

Vlhčený toaletní papír lze použít i jako ubrousky pro intimní hygienu. Obsahuje kyselinu mléčnou, pretiotika, inulin, výtažek z aloe vera a panthenol. Má praktické balení s plastovým uzávěrem, který doufám zabrání jejich vysychání. Já tento produkt určitě využiju na chatě, kde máme poněkud  polní podmínky, pokud jde o hygienu...

Colgate Max White Purple Reveal (75 ml - 129,90)

Fialová zubní pasta, která by měla korigovat žluté tóny, odstraňovat povrchové skrvny způsobené jídlem a nápoji a vytvářet dojem bělejších zubů. Zároveň by měla být bezpečná pro zubní sklovinu. Ráda ji vyzkouším, ale musela by být fakt hodně dobrá, abych byla v budoucnu ochotná do zubní pasty investovat víc než stovku.

Garnier Fructis Pineaple Hair Food (350 ml - 159,90)

Šampon je určený pro dlouhé vlasy, měl by pečovat o jejich oslabené délky a zároveň je provonět.  Uvidím, až ho vyzkouším, protože poslední produkt na vlasy, který jsem měla, se mi moc neosvědčil a dávala jsem ho nespotřebovaný pryč. Ale třeba mi tento sedne víc.

Locherber Skincare - vzorky

Denní a noční krém určený pro citlivou pleť, který se rychle vstřebává, není mastný a stimuluje povrchový mikrooběh. To zní sice hezky, ale z těch dvou pidivzorečků, které byly v boxu ho moc neozkouším. Myslím, že jeden vyjde sotva na jedno namazání obličeje.
 
Glanz box jsem dostala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu

Musím říci, že jak Glanz boxy většinou chválí, tak tentokrát jsem malinko na rozpacích - hlavně pokud jde o obsah. Kosmetický produkt v pravém slova smyslu je tu vlastně jen jeden -  šampon (a pak tedy ty dva minivzorečky), jinak box obsahoval hlavně drogérii. Doma se mi ty kousky všechny víceméně hodí, ale je to tak trochu (nebo spíš dost) nuda. Hodnota produktů je kolem 850 Kč. Vzhledem k tomu, že cena boxu je 499 Kč (se slevovým kódem ještě myslím o stovku méně), tak se box vyplatí, ale namlsaly mne minulé boxy, které byly nadupané mnohem víc.  
Co říkáte boxu  vy - byly by jste zklamané nebo by vám vyhovoval?
(Uváděné ceny jsou doporučené, jen u aviváže a tablet tato cena nebyla uvedena, takže jsem ji odhadla podle cen na netu)


37 komentářů:

  1. Právě až na ten šampon bych asi spotřebovala vše, ale souhlasím - nuda.
    Stáňo, měj klidný pátek! Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, myslím, že se shodneme - propadák to rozhodně není, všechno se hodí, cenově se to vyplatí, ale nebylo tam nic, nad čím bych udělala "wow".
      Měj se fajn

      Vymazat
  2. Já jsem spokojená, i když jak píšeš je to trochu nuda, páč jsou to potřebné věci, které normálně kupujeme furt dokola. Šampon jsem zkusila, přesně takové nemohu mít, kupuji jen z lékárny, ale zatím dobrý, uvidím přes den jestli se mi zhorší pokožka.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Stáňo, pěkné složení boxíku. ☺

    OdpovědětVymazat
  4. obsah boxíku je praktický a využila bych vše :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Praktický boxík to je, jen mi tam chybělo něco, nad čím bych si řekla "je, to je skvělé, že to můžu zkusit". Ale třeba tam objevím něco, co budu kupovat pořád...

      Vymazat
  5. Stáni, jsou to povětšinou praktické věci, které určitě využiješ. Kosmetikou tentokrát šetřili.
    Všimla jsem si, že osvěžovač Glade má nový design. Máme doma ten původní a já už se zhruba dva týdny pídím po náhradních náplních. Naposledy dnes v Globusu. Asi bude důvodem tato inovace.
    Měj prima jarní dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aleno, už jsem použila kapsle na praní... :) a postupem času dojde na všechno (nejpozději na aviváž, té mám doma zásobu)
      Měj se fajn

      Vymazat
  6. Ahoj Stáňo, asi vše využiješ. A wow bude třeba příště... Hezký víkend přeju, Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, máš pravdu, že wow nemůže být pokaždé. A propadák to nebyl.
      Hezký den

      Vymazat
  7. Ecover používám na praní a jsem spokojena. Na nádobí nemám vyzkoušeno. A složení Lenoru zní docela zajímavě. Hezký víkend Eva
    http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, Ecover nemám vyzkoušený vůbec, takže ten na nádobí ráda prubnu.
      Měj se fajn

      Vymazat
  8. Líbí se mi ten eco přípravek na mytí :).

    OdpovědětVymazat
  9. Já bych asi nic moc nevyužila, používám jiné prostředky, takže bych byla zklamaná, ale jinak je to fajn box a po praktické stránce je super, že ho využiješ. Wow efekt snad bude příště :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že třeba v tom předchozím boxu bylo zas víc kosmetiky. Věci z boxu nebudu mít problém využít - sice třeba Ariel běžně nepoužívám, ale nevadí mi kapsle vyzkoušet...

      Vymazat
  10. Marcela - Nordic Passion2. dubna 2023 v 11:40

    Vzhledem k tomu, ze vyuzivam z vice jak 90 procent vyrobky prirodni, potesil by me pouze protredek na nadobi, ale verim, ze pokud to nekdo neresi, veci nejak uplatni:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z těch, kteří to neřeší nijak striktně, takže obsah využiju.

      Vymazat
  11. Stáni, máš pravdu, žádné velké překvapení a opravdu nuda. Ale třeba to zase příště bude lepší. Já bych z toho moc věcí nepoužila. Měj pohodový zbytek neděle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, beru to tak, že zas možná lepší využitelná nuda (a já postupně ty věci využiju), než nepoužitelné překvapení :D.
      Hezký den

      Vymazat
  12. Tak z tohoto boxu bych byla nadšena!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro, tak ani pro mne to nebyl propadák, ale trochu nevyvážené mi to přišlo

      Vymazat
  13. Ahoj Stáni, já jsem ráda, že jsem si box nebrala. Nemám svou domácnost a při úklidu toho našeho jednoho pokoje bych to vážně nevyužila. Šampon už navíc doma mám, takže ani ten by mě nezachránil před zklamáním.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabčo, tak já to všechno postupně využiju, takže vyloženě zklamaná nejsem

      Vymazat
  14. Přijde mi box hodně praktický, ale zase to jsou věci, co člověk v domácnosti celkem využije :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj - využije se postupně všechno. Škoda, že aspoň vzorky toho krému nebyly trochu větší.

      Vymazat
  15. Jak říkáš, neurazí nenadchne. Já bych zase asi víc spotřebovala drogerii než kosmetiku. Jinak ten alá eco jar mám doma a je moc fajn. Nevysušuje ruce :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, ano - vyloženě nezklamal, ale nenadchl. Byly v minulosti lepší.

      Vymazat
  16. Super box. Osobně miluji Lenor.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Stáni,
    myslím si, že obě box hodnotíme dost podobně. Není špatný, vše zužitkuji, ale není tu nic, z čeho bych se posadila na zadek...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Já aviváže kupuji pravidelně a tahle kombinace vůně Lenoru se mi moc líbí, budu si ho muset někde očuchat. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já používám aviváž poměrně málo, takže na tuhle dojde asi až za delší dobu...

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)