pondělí 13. března 2023

Čajové novinky

 Zima pomalu končí, tak by se mohlo zdát, že čajové období končí. Ale  třeba teď o víkendu ukázala, že umí vystrčit drápky a nějaký horký nápoj se ještě může  hodit.  A navíc o čaji platí "V zimě zahřeje, v létě osvěží" (můj muž to tedy tvrdí o pivu, ale já si myslím, že na čaj to platí rozhodně víc), takže vlastní není období, kdy by čaj nepřišel vhod. A díky spolupráci s firmou CGFOODS vám dneska představím nějaké čajové novinky, které firma uvedla na trh na začátku tohoto roku. A mohu vám slíbit, že se s těmito čaji setkáte na mých stránkách ještě znovu - až je postupně všechny ochutnám, určitě se objeví v některém z mých čajových okének.
 

 
Novinky v nabídce e-shopu CGFOODS, které jsem si vybrala, jsou od značek Curtis a Richard. Jejich čaje mi vyhovují svou chutí a mají i krásné přebaly, což je pro mne jako sběratelku  taky zajímavé.
 

 
Mezi novinkami značky  Curtis jsem jako po prvním sáhla bez váhání po čaji Perfect Brunch - jde totiž o černý čaj bez příchuti, který já piju asi nejraději. Druhým čajem je  čaj Tender Moments. Pod tímto názvem se skrývá černý čaj s příchutí severských bobulí (moruše, rakytník, zimolez) doplněný okvětními lístky  ibišku, kousky ostružin a borůvek.
 

 
Z produkce této značky  mne pak ještě  zaujala i malá kazetka  čajů Dream Tea Collection, která obsahuje čaje inspirované třemi známými koktejly. Najdeme v ní zelený čaj dochucený jako levandulový spritz nebo fresh mojito a černý čaj s příchutí pomerančového koktejlu.
 


Značka Richard rozšířila své, již tak poměrně široké, portfolio čajů s příchutí o dva černé ochucené čaje a jeden ochucený čaj zelený. Čaj  Royal Blackcurrant&Golden Apple kombinuje černý čaj s kousky černého rybízu a jablek, zatímco  černý čaj Royal Berries  Sellection má příchuť lesních plodů dochucených mátou. V zelené krabičce pak najdete čaj Royal Strawberry&Aloe Vera, který kombinuje zelený čaj, kousky jahod a aloe vera (což je poměrně neobvyklý doplněk čajů). Pokud netoužíte po novinkách, ale dávate třeba přednost sypanému čaji, tak u  této značky ale pochodíte také - budete si moci vybrat z celé řady druhů v krásných plechovkách. 
 


A jako vždy mi kromě čajů firma CGFOOD poskytla slevový kód pro mé čtenáře. Můžete si tak výhodně doplnit zásobů čajů nebo vyzkoušet aktuální  novinky, případně pořídit pro někoho zajímavý dárek - na e-shopu najdete i kazety s výběrem různých druhů čajů nebo plechovky s čaji v pyramidových sáčcích nebo čaji sypanými. A pokud vám čaje moc neříkají, tak na e-shopu lze koupit také kávu, a to jak zrnkovou tak mletou.
 Slevu 15 % získáte při objednávce na e-shopu CGFOODS po zadání kódu BREZEN, který je platný do 24. března 2023
Děkuji e-shopu CGFOODS jak za zaslané čaje, tak za slevový kód, který mi pro vás poskytli.
 

 

24 komentářů:

  1. Stáni, čaje mají moc krásné obaly. A asi jsou i moc dobré. Měj pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, Richardy mám ráda - ty s příchutí nejsou většinou chuťově přepálené a černé mají dobré.
      Hezký den

      Vymazat
  2. Stáňo, moc děkuji za info. Docela si mě navnadila, mrknu na eshop.
    Přeji pohodový den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, myslím, že na e-shopu se vybrat dá. Ty nejsi šílená sběratelka čajových přebalů, takže doporučuji spíš sypané čaje. Richard je má v moc pěkných plechovkách a Tealia má taky sypané čaje.
      Měj se fajn

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Třeba tě něco zaujme, myslím, že vybrat se tam dá.

      Vymazat
  4. Stáni, děkuji za seznámení s čaji, které neznám. Mají velice hezké obaly. 👍👍👍
    Měj hezké dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aleno, však taky obaly jsou důvod, proč jsem si je vybrala :)
      Měj se fajn

      Vymazat
  5. Já osobně mám čaje moc ráda a tuhle značku jsem neznala. :) Díky za tip. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že obě značky za vyzkoušení stojí. A e-shop mohu taky doporučit (já u nich i normálně nakupuji - i mimo spolupráci)

      Vymazat
  6. Ahoj Stáni, čaje vypadají super, hlavně mě zaujala ta kazetka s trojicí inspirovanou různými koktejly. Budu se těšit na nějaké bližší dojmy až ochutnáš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě z kazety už jsem ochutnávala dneska v práci a musím říci, že nej je mojito.

      Vymazat
  7. Já jsem dostala krabici čajů od Majestic. Už jsem je všechny spotřebovala a byly výborné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, Majestic má zajímavé příchutě. Mně od nich chutnala mandarinka se zázvorem.

      Vymazat
  8. Hezký krabičky, ale pro mě nic moc, nelákají mě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem čajová, ale musím říci, že mne lákají i ty přebaly (nebo hlavně ty přebaly ? :D), protože každý nový kousek do sbírky je fajn.

      Vymazat
  9. Dík za tip na eshop. Podívám se ráda. Přeji hezké dny s čajovým šálkem)))Eva

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Stáni,
    čajová spolupráce, to je to pravé pro tebe:-) Líbí se mi přebaly a už jsem taky doma nějaké měla a byla jsem s nimi spokojená.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, tenhle e-shop je fakt moje nejoblíbenější spolupráce :D. A ty značky, co jsem dostala tentokrát, mají čaje fakt dobré.

      Vymazat
  11. Vypadají velmi dobře a kvalitně, díky za tipy! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tyhle dvě značky ráda, měla jsem od nich už víc různých druhů

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)