sobota 9. července 2022

Červnové nákupy - narozeninové slevy

 V červnu jsem měla narozeniny a hned čtyři z obchodů, od kterých mám věrnostní kartičky nebo aplikace mi  poslaly kromě mailové gratulace i slevový kupon. To, jak jsem využila dva z těchto kuponů, vám představím v následujícím nákupní článku. 
 


Rossmann
Rossmann v měsíci narozenin nabízí slevu  10 % na celý nákup, výjimkou jsou už zlevněné produkty, na které se sleva nevztahuje. Já jsem slevu využila na takový větší nákup všeho možného do domácnosti a samozřejmě nechyběla i nějaká kosmetika.



Roll-on antiperspiranty Nivea Black&White jsou stálicí na mé kosmetické poličce, takže jsem si koupila do zásoby hned dva - jeden vyšel na  pouhých 39,90, protože byly zrovna v akci. Odličovač očí Isana zrovna dopotřeobovávám a protože jsem s ním spokojená, sáhla jsem po něm znovu a na vyzkoušení jsem příbrala ještě pleťovou vodu, taky jejich značky Isana. Po slevě vyšel odličovač na asi na 36 Kč a voda 41 Kč).



Doplnila jsem si taky zásobu pleťových masek -  všechny od jejich interní značky Isana. K už vyzkoušeným plántýnkovým maskám Hydrobooster a Collagenbooster (po 30,90) jsem přidala ještě plátýnkovou limitkovou masku s melounem (za 19,90)  a pytlíčkovou  masku Anti aging (10,90). Na pleťové masky Isana byla zrovna  slevá, díky které vyšla každá o 6 Kč levněji než je běžná cena.
 

 
Jako další skončily v nákupním košíku i dvě vonné svíčky Domol (což je také rossmanní brand) - jednak  moje asi nejoblíbenější vůně White cotton a pak na vyzkoušení vůně Black wood. Sice teď moc nepálím, ale až se přiblíží podzim, tak se budou hodit. Jedna vyšla (když započítám narozeninovou slevu) na velmi sympatických 53 Kč.


 
No a na poslední fotce vidítě zbytek mého nákupu - většinou už praktické věci do domácnosti (toaletní ubrousky, prostředek na nádobí, alobal, pytle na odpad, papírové kapesníčky, zubní pasty, sprcháče pro manžela). Ale přidala jsem i pár mlsků - moje oblíbené čočkové minirolky od Racia, čokolády z rossmannovské řady Das Exquisite (hořkou a hořkou s pomerančem pro sebe, mléčnou pro manžela) a tři tyčinky (které ovšem nejsou na fotce, protože jsem je přhodila do věcí přichystaných na dovolenou).
Celkem jsem díky narozeninové slevě  a dalším slevám na nákupu za tisíccovku ušetřila 150 Kč, což není sleva úplně marná.

Yves Rocher
E-shop Yves Rocher mi jako narozeninový dárek nabídl 50% slevu na výrobky neoznačené zeleným bodem  a speciální dárky k nákupu. Trochu nevýhodou je, že narozeninová sleva se poskytuje z původní ceny a k nákupu už nedostanete běžně nabízené dárky. Takže jsem do této narozeninové objednávky zařadila jen dva nezlevněné produkty, z čehož jeden byl pro mámu a druhý pro mne. 



Pro sebe jsem si objednala toaletní vodu Naturelle, kterou už doma mám a zrovna mi dochází. Její běžná cena, která  je 1190 Kč, mi přijde dost vysoká, ale z 50% slevou vyšla na  595 Kč a to už mi přišlo OK. K ní jsem ještě jako kosmetický dárek dostala tělový peeling s karité, jehož běžná cena je 249 Kč. 



A díky tomu, že jsem objednávala ještě sérum pro mámu, dosáhla jsem ještě na druhý narozeninový dárek, kterým je černá kabelka. Má velikost asi formátu A5, dvě vnější a dvě vnitřní kapsy. Dá se nosit budˇ přes rameno nebo jako psaníčko, protože řemínek přes rameno je odepínací. Myslím, že třeba do divadla bude docela fajn. 
Díky slevovému kuponu jsme s mámou každá ušetřily po pětistovce a já mám navíc ještě peeling a kabelku, takže od Y.R jsem dostala k narozeninám docela slušný dárek.



A to je ze slevových nákupů všechno. Kupon z DMka si schovávám na později, protože má delší platnost. S nákupy se pak pochlubím, bude-li s čím, protože plánuji samé potřebnosti do domácnosti (gely na praní, tablety do myčky apod.).  A kupon na  10% slevu v Bille jsem proměnila při víkendovém nákupu na chalupu, takže  nic zajímavého. 
Ještě vás ale čeká běžný nákupní článek, který nebude jen nákupní, protože tam budou i nějaké dárky a taky vyswapované věci. Ale ten až časem...

23 komentářů:

  1. Stáňo, já na tyhle slevy většinou zapomenu. Skvělé nákupy!
    Přeji hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, já taky nejsem úplný slevový přeborník, ale do Rossmanna chodím celkem pravidelně a na YR zas využívám právě ty slevy, protože jinak nejsou úplně nejlevnější (vlastně na YR nakupuju většinou jen v povánočních slevách a pak právě na narozeniny :D).
      Hezký den

      Vymazat
  2. Já na věrnostní kartičky moc nejsem, ale když pak vidím, co obchody nabízejí za výhody, tak je mi o celkem líto, že toho nevyužívám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nějaké věrnostní programy využívám, i když ne vždycky v plném rozsahu. Kromě tady zmiňovaných ještě třeba lékárnu Dr.Max, Albert nebo Marks&Spencer.

      Vymazat
  3. Stáni, hezky sis nakoupila. Měj pohodový nový týden.

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Stáňo, tak svíčky nyní taky pálím sporadicky, ale vůně by mne taky oslovily, na podzim, jako když se najdou. Chlebíky a odličovací produkty jsou taky moc fajn. Velmi, vydařené a zajímavé kousky, jsi ulovila. Krásný den přeji. ☺☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eriko, já jsem zvědavá na tu vůni Black wood. White cotton mám vyzkoušenou a ta je fajn, hodně výrazná a fakt je to přesně vůně vypraného prádla.
      Měj se fajn

      Vymazat
  5. Stáňo, taky na ně obvykle zapomenu. Zaujala mne ta vůně a kabelka je praktická, tu určitě užiješ.
    Pěkný nový týden. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, vůně je taková svěží, lehce květinová - mám takové ráda. A más pravdu - kabelka se bude hodit.
      Hezký den

      Vymazat
  6. Koukám plno kosmetiky, ale moc praktické věci! Nejvíce mě zaujala melounová maska od Isany. Já mám narozeniny teď v červenci, tak jsem zvědavá co pěkného dostanu :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Stáňo, nakoupila jsi samé dobré věci. Přeju dodatečně vše nejlepší k narozeninám, hodně zdraví ! Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Super úlovky :). Ono je fajn, že v dnešní době už chodí takové různé narozeninové kupóny :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem spokojená - doplnila jsem zásoby a ušetřila při tom pár korun :)

      Vymazat
  9. Stáňo, hezky se v těch akcích orientujes a skvěle jsi je využila. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcela Nordic Passion13. července 2022 v 21:25

      Tak už zase jsem zapomněla..to já M.

      Vymazat
    2. Ne vždycky se mi to tak pěkně povede :)

      Vymazat
  10. Ahoj Stáni, krásné nákup.y Já si od Isany oblíbila ten dvoufázový odličovač, musím si je příště nabrat do zásoby, vyjdou vážně na pěkný peníz. Já teď taky moc nepálím, svíčku tu mám na stole už tak čtvrt roku jednu a tu samou a ne a ne se dostat na dno, raději pálím v chladných podzimních a zimních měsících.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabčo, já před časem přestala dvoufázové odličováky používat, protože mi nedělaly dobře na oči. Ale teď jsem si z nouze na chatu koupila dvoufázový Cien a vypadá to, že dobrý... Tak možná zkusím i nějaký jiný..-

      Vymazat
  11. Ahoj Stáni,
    to jsou moc pěkné nákupy. Já jsem narozeninový kupon nevyužila, nikde jsem nebyla. Masky Isana mám moc ráda. Možná si během léta koupím nějaké svíčky, docela se mi zase daří pálit zásobičky:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, masky Isana jsou myslím většnou dost slušné a za dobré peníze. Svíčky jsem brala spíš na podzim, teď pálím v práci a tam používám olejíčky.

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)