neděle 21. listopadu 2021

Soutěž k 3. narozeninám na Bloggeru

 Začátkem listopadu to byly tři roky, co jsem utekla se svým blogem z platformy Blog. cz (která už je dávno "mrtvá") a zabydlela jsem se na Bloggeru. Trochu se zpožděním mne napadlo, že bych k tomuto výročí mohla uspořádat soutěž pro čtenářky (a čtenáře) o nějakou drobnou cenu.   Tak tady je ...
 


Pro výherce jsem přichystala malou čajovou ochutnávku -  budete se moci seznámit s čaji značek  Richard, Greenfield a Riston v nejrůznějších příchutích. Podzim a přicházející zima je obdobím, kdy se člověk rád zachumlá s hrnekm horkého čaje a s knížkou na gauči. Takže myslím, že teď se pár čajů bude určite hodit. Jako další malou výhru tu mám nachystáno pár vzorků krému CeraVe.
 


 
 
Soutěž nemá žádné zvláštní podmínky, jen je třeba mít doručovací adresu v České republice. Jinak stačí napsat do komentáře, že chcete soutěžit. A můžete připsat, jaké čaje pijete nejraději. Aby si mohli zasoutěžit i ti, kteří čaje nepijí  (z přechozích komentářů vím, že tu takoví jsou), tak pokud někdo do komentáře napíše, že čaje nechce, tak v případě, že bude vylosován,  zaměním čaje za vzorky krémů a vylosuji dalšího výherce, který dostane právě ty čaje.
Možnost soutěžit máte až do 30. listopadu.  Výherce pak vylosuji 1. prosince.



 


23 komentářů:

  1. Stáni, já většinou na výročí blogu zapomínám. Připravila jsi krásné dárky, ale já se nezúčastním, ponechám možnost jiným. Měj pohodový vstup do nového týdne.

    OdpovědětVymazat
  2. Stáňo, gratuluji k blogerským narozeninám! Výhra od čajové expertky se v tomto období opravdu hodí, ráda se zúčastním.
    Měj pohodové pondělí, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den,
    gratuluji k výročí. Jinak mám ráda všechny čaje kromě rooibosu, ty mají pro mě divnou pachuť.
    Přeji pěkný den
    Dana

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se přidávám ke gratulantům)))) My pijeme nejraději čaje černé, bílé a zelené :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ke třetím narozeninám přeji hodně spokojených čtenářů a čtenářek. Čaje máme moc rádi.
    Krásné podzimní dny.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
  6. Veverko, hezké blogové narozeniny. Já piju nejradši čaje ovocné a bylinkové. R.

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj,taky se přidávám ke gratulantům k výročí!chci si zasoutěžit.Čaje mám docela ráda,ale buď z bylinek,které si sama natrhám nebo kupované ovocné,nejlíp jahodové-je jedno,jaká značka...Zdena

    OdpovědětVymazat
  8. Stáni, gratuluji k výročí blogu a přeji hodně čtenářů. Čaje mám ráda, ale soutěže se nezúčastním. Děkuji Ti a měj se moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Stáni, gratuluji k výročí. :) Soutěže se ráda účastním, protože tyto čaje neznám, ale ráda bych je ochutnala. Mám nejraději černé čaje s ovocnou příchutí. Jsou příjemné silné a nejsou tak kyselé, jako čistě ovocné.
    Měj se pěkně, Sabi

    OdpovědětVymazat
  10. Soutěže se zúčastním ráda, z čajů mám oblíbenou značku Basilur, teď aktuálně mám doma krabičku Winter tea :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to moc gratuluji! To je krásný! Tři roky. Uteklo to, co? Ráda bych se zapojila, ale nebudu zbytečně brát místo a šance, jelikož čaje vůbec nepiji :-) Tak na další léta! :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Stáni,
    blahopřeji k blogovým narozeninám! Já piju jen černý čaj, do kterého si dávám hodně citronu a trošku medu, takže na mě je to trochu plýtvání, ty tvoje pěkné čaje. Asi bych více ocenila vzorečky kosmetiky, to je naopak moje vášeň:-D
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Stáňo, zdravím a gratuluji k výročí blogu ! Ráda se soutěže u Tebe zúčastním. Čaje piju pravidelně, hlavně bylinkové z rostlinek, co si nasbírám. Ale nevadí mi ani kupované, teď se těším, že si koupím nějaké vánoční. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Moc gratuluju k výročí a přeji spoustu spokojených čtenářů a spoustu nápadů na psaní :) já si ráda zasoutěžim, čaje mám moc ráda, nejradši se skořicí, jablkem, švestkami... :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  15. Gratuluji k blogovým narozeninám! Jak jde o čaje, tak se s dovolením taky připojím. Nejraději mám teď v zimě černé a hodně kořeněné čaje, v létě zase volím lehké zelené a bylinkové, ale vypiju asi všechno. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Stano, moc gratuluji k vyroci! At se i nadale dari. Caje mam rada, nejradeji zeleny jasmin:-). M.

    OdpovědětVymazat
  17. Ačkoliv jsem několik dní/ týdnů spala, ráda tě sleduji :) A gratuluji k výročí.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  18. Milá Stáňo, velká gratulace k výročí blogu. ☺♥ V zimě je čas na černý čaj s citronem a třeba trochu cukru. ☺ JInak já mám ráda zelené a bílé čaje. papa

    OdpovědětVymazat
  19. Nejraději mám ovocné a bylinkové čaje.

    OdpovědětVymazat
  20. Gratuluji a chci soutěžit :-)
    Mám ráda kořeněné, ovocné i bylinkové čaje.
    Přeji ti, ať blog vzkvétá a máš dost času a energie ho psát.

    OdpovědětVymazat
  21. Stáňo, gratuluji k výročí blogu. Do soutěže se také zapojím.
    Čaje mám ráda. Nejvíc popíjím heřmánkový a domácí rakytníkový.
    Přeji hodně zdraví a elánů při psaní blogu. M.

    OdpovědětVymazat
  22. Stáni, ráda si zasoutěžím. Čaje mám ráda ovocné a pak zelené, ale i černý si vypiju ráda. Jenom ten Roibos mi nechutná. :o)
    Moc gratuluji k třetímu výročí, a do dalších blogových let přeji hodně krásných zážitků. D.

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)