úterý 24. srpna 2021

Zase plakáty

 Spolupráci s e-shopem Poster Store, který nabízí plakáty ve skandinávském stylu,  jsem už jednu realizovala (mohli jste si o ní přečíst tady). Když jsem dostala nabídku na to, abych si ji zopakovala, tak jsem se nemusela dlouho rozmýšlet a věděla jsem, že řeknu znovu ano.  Shodou okolností totiž přítelkyně našeho syna pár dní předtím obdivovala naše plakáty v obýváku, které z Poster Store máme. A protože jsou se synem právě ve fázi zařizování společného bydlení, tak jsem se s ní domluvila, že tentokrát si plakáty vybere ona. A byla jsem zvědavá, jaké motivy zvolí…


 
 
Nakonec jsem objednala nejen plakáty  pro  syna a jeho přítelkyni, ale  i   plakáty pro nás, abychom nepřišli zkrátka. Ke všem plakátům jsem objednala i rámečky - opět dřevěné, ale tentokrát  bílé (v nabídce najdete kromě dřevěných i rámečky kovové, a to v několika barvách).
Objednávání na e-shopu je jednoduché a vyřízení objednávky velmi rychlé (ani ne týden od zaplacení jsem měla plakáty doma). Plakáty a rámečky jsou dodávány zvlášť, do rámečků si je musí každý instalovat sám. Ale nemusíte se obávat, je to  jednoduché, rychlé a nic dalšího k tomu nepotřebujete.
Velké rámečky jsou jen na zavěšení, malé rámečky mají i podpěru na postavení.
 
Právě jsme vybalili...


 
Do bytu k synovi a jeho přítelkyni zamířily dva velké plakáty s motivem přírody - na obou jsou hory a voda.  A menší plakát je svým  motivem bylinek jednoznačně určen do kuchyně.  S dovolením obyvatel bytu vám tu mohu i představit, jak se vybrané plakáty vyjímají v interiéru (i když sebekriticky musím přiznat, že s nafocení jednoho z nich v malé chodbě jsem se moc dobře nepopasovala).
 


 

 
 
 
 
 
 
Pro nás jsem vybrala tři malé plakáty do kuchyně. Původně jsem uvažovala také o plakátu s motivem bylinek, ale protože naše kuchyň je laděná do poměrně tlumených barev, vybrala jsem nakonec dva plakáty s výraznější barevností. A neodolala jsem plakátu s motivem eukalyptové větvičky. Tyto plakáty ovšem zatím pověšené neuvidíte. Neshodli jsme se s manželem, kam a jak přesně plakáty pověsit. Nakonec to vypadá, že do kuchyně využijeme jen plakáty s motivem citronu a pomeranče, ale ještě k nim jeden nebo dva další dokoupíme. 
 

 

 
Jestli hledáte nějaké oživení do interiéru, tak zkuste na stránky e-shopu Poster Store mrknout. Nabídka plakátů je tam opravdu široká a různorodá. A pokud budete váhat, jak obrázky uspořádat, tak vám může pomoci i "zeď inspirace", kde jsou návrhy, jak kombinovat různé velikosti a barvy rámečků i náměty plakátů a jak je na zdi uspořádat.
A kdybyste si něco vybrali, tak můžete  využít  slevový kód VEVE50, který mi e-shop poskytl pro své čtenáře. Sleva ve výši  50 % platí na všechny plakáty (s výjimkou kolekce umělců), a to  od středy 25.8. do středy 1.9. a nejde ji kombinovat s jinou slevou.

 A já e-shopu děkuji za příjemnou spolupráci.

22 komentářů:

  1. Parádní výběr, líbí se mi všechny! Nesmím se tam ano podívat, dokud mě nenapadne zeď kam bych chtěla něco pověsit...
    Stáňo, měj příjemný den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, já ještě chci doplnit ty do kuchyně a pak už tak dojdou zdi :). Jedno volné místo v předsíni tedy ještě šetřím pro turistické známky, které si vozíme z výletů...
      Měj se fajn

      Vymazat
  2. Stáňo, plakáty se mě moc líbí.Jen mít na to místo... Děkuju za ukázku. Ahoj Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, já už bych ty velké taky neměla moc kam pověsit, ale myslím, že k mladým do bytu docela pásly.
      Měj se fajn

      Vymazat
  3. I to je můj problém, chybí místo. Ale kdyby se našel vhodný prostor, určitě neváhám. Díky za tipy, zdravím 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, já se přiznám, že u toho eukalyptu ještě ani nevím, kam s ním (do kuchyně se mi k těm citronům a pomerančům moc nehodí). Ale líbil se mi, tak jsem si ho vzala. Třeba si o své místo ještě řekne.

      Vymazat
  4. Stáni, krásný výběr. Mně se nejvíc líbí plakáty z přírody, doma máme podobné. :o)
    Přeji fajn dny. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, já jsem hodně odolávala tomu s bylinkami, který si vybrala synova slečna. Nakonec jsem sáhla ale po těch pomerančích a citronech, které se mi zdály barevně výraznější.
      Ty přírodní k mladým myslím pěkně pasuji.
      Měj se fajn

      Vymazat
  5. Stáňo, líbí se mně pomerančovo - citronové plakáty. Jen místo nemám žádné. Taky přemýšlím o změně stávajících a tak se ráda mrknu.
    Pěkný den. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, my máme v kuchyni už ještě skroo prázdnou zeď nad jídlením stolem, tak ty citrusy přijdou tam, ještě k nimu budu asi dva plakáty dokupovat...
      Měj se fajn

      Vymazat
  6. Marcela Nordic Passion26. srpna 2021 v 12:44

    Skvělé, Stáňo, vím, jak vybrat tam je složité, protože nabídka je pestrá;-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, já to teď měla jednodušší, protože jsem vybírala jen z kuchyňských motivů, ale synova přítelkyně se prý u výbaru docela "zapotila". Ale myslím, že vybrala dobře.

      Vymazat
  7. Moc se mi líbí ten motiv citrusů, podobné vzory se mi na obrazech hodně líbí :) Já si plakáty ještě nikdy nekupovala, dávám pořád přednost obrazům :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s motivy citrusů taky spokojená, jen jsme dospěli k závěru, že by na poměrně velké zdi vypadaly ztraceně, tak jsem se rozhodla k nim ještě dva další v podobném stylu dokoupit. Udivíme, jak to dopadne.

      Vymazat
  8. Ty jsou krásné.. Hlavně se mi líbí ty dva.. Hory a voda.. ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, těch přírodních motivů mají na e-shopu spoustu. Vybrala bych si tam tolik, že by mi nestačily zdi :D

      Vymazat
  9. Ty plakáty jsou krásné. A množství na jejich stránkách je až neskutečný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsme vybírali k nám domů, tak jsme měli docela problém vybrat. Teď výběr nebyl celý na mně ;-).

      Vymazat
  10. Moc pěkný výběr! Hezky se to sešlo, taková milá spolupráce zrovna při zařizování bydlení. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla jsem ráda, že jsem díky spolupráci mohla udělat radost. A myslím, že do jejich pronájmu ty vybrané plakáty pásly velmi dobře.

      Vymazat
  11. Ty plakáty k synovi jsou naprosto dokonalé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi líbí a myslím, že se jim tam i hodí.

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)