čtvrtek 31. ledna 2019

Glanc box - benefiční limitka 2019

První letošní Glanc box měl označení "benefiční", a to díky tomu, že z každého prodaného boxu mělo putovat 50 Kč na pomoc nemocným dětem. Nabídka na objednání boxu mluvila o devíti plných produktech z oblasti kosmetiky a drogerie v celkové hodnotě přes 550 Kč a o dárku v hodnotě 240 Kč navíc. Já mám s Glanc boxy poměrně dobré zkušenosti, nevyužitelných výrobků tam bývá pomálu, takže jsem neodolala a objednala si i tuto limitku.
Když přišla zpráva, že box mi pošta doručí v pátek, tak jsem se zaradovala - zrovna v pátek jsem měla volno a plánovala jsem být celý den doma. Jenže to nějak nevyšlo (poště) a box nakonec skončil uložený a čekal až budu mít čas se pro něj stavit. Včera jsem si ho konečně vyzvedla a mohla jsem se kouknout, jaká překvapení obsahuje.


Savo Bez chloru 3 v 1 (17 dávek, doporučená cena 179,90)

Já se s kapslemi na praní seznámila vlastně díky jednomu z minulých boxů a docela mi vyhovovaly, takže ty to kapsle určené na bílé i barevné prádlo mne potěšily. A aspoň vyzkouším i jinou značku.

Silan Supréme Elegance (600 ml, doporučená cena  69,90)

 Aviváž používám poměrně málo, takže doma stále ještě mám nespotřebované dvě lahve z minulých boxů.  Aviváž s vůní kombinující ovoce a květiny mi tedy nijak velkou radost neudělala, byť aviváže Silan nebývají špatné.

Bref Parfume Switch (50 g, doporučená cena 59,90)

Kuličková vůně do WC, ze které by se měla v suchém stavu uvolňovat vůně jablek a po spláchnutí vůně leknínu, je opakováním z podzimního boxu. Voní docela příjemně, ale není to tak výrazná vůně, že bych její změnu vnímala. A navíc ani nemám potřebu, aby se mi vůně měnila během splachování. Ale  každopádně se tento výrobek hodí (cenu nekomentuji - tohle je zrovna věc, kterou domů kupuji, když ji zrovna mají někde v akci nebo alespoň ve vícenásobném balení, ve kterém je levnější)

Garnier Botanic Therapy Balm conditioner coco milk&macadamia 

(200 ml, cena kolem 70 Kč)

Balzám na vlasy s výtažky z kokosového mléka a makadamiového oleje je  myslím novinkou v řadě Botanic Therapy.  Udělal mi docela radost - aktuálně mi doma balzám na vlasy zrovna dochází, takže na tento produkt z boxu dojde řada asi velmi brzo.

Garnier Botanic Therapy Shampoo coco milk&macadamia (250 ml, cena kolem 70 Kč)

I v tomto případě jde myslím o novinku v v řadě Botanic Therapy a i zde by výtažky z kokosového mléka a makadamiového oleje měly vlasy vyživit a posílit. Protože momentálně bojuji se suchými a rozlítanými vlasy, tak budu na účinek používání šamponu opravdu zvědavá. Oceňuji, že v boxu byl komplet balzámu a šamponu se stejnými přísadami a vůní (i když já zas určitě balzám spotřebuji dřív).

Dámské menstruační vložky Carin ProBiotic (9 ks, doporučená cena 34,90)

Vložky jsou záležitost, která jde mimo mne, takže ani ty ultratenké s přídavkem čisté probiotické kultury neocením.

Somat Gold (10 ks, doporučená cena 69,90)

Já sice používám do myčky většinou  sólo prášek, leštidlo a sůl, ale s tabletami si nepochybně poradím taky, stejně jako naše myčka. Oceňuji, že se nemusí vybalovat.

Vadamecum Express white  (75 ml, cena kolem 30 Kč)

Zubní pasta s bělícím účinkem, která je vhodná i pro každodenní použití. Bělicí efekt by se měl projevit už po 10 dnech.. Uvidíme... Každopádně jsem pastu této značky ještě neměla, tak ráda vyzkouším.

Vadamecum Cavity protection  (75 ml, cena kolem 40 Kč)

Další zubní pasta - tato by měla zajistit ochranu před zubním kazem a zejména působením cukru na zubní sklovinu, a to až po dobu 12 hodin. I tu ráda vyzkouším.

Vlhčený toaletní papír Zewa - (2x tester po 10 ks)

Vzorky vlhčeného toaletního papíru byly v boxu ve dvou variantách - s heřmánkem a s mandlovým mlékem. Vlhčený toaletní papír normálně nepoužívám, ale tohle malé balení se může hodit na cesty.

Line Twistová - Duše peněz

Knížka s podtitulem "Získejme zpět bohatství našich vnitřních zdrojů" mi v boxu přišla úplně mimo. Zřejmě mělo jít o dárek navíc, ale musím se přiznat, že mne nenadchl a klidně bych se bez něj obešla - tento typ knížek nemám moc ráda.. Uvidím, jestli ji aspoň prolistuji (když už ji mám) nebo jestli ji pošlu rovnou dál...

Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu.
A celkové dojmy z boxu? Nebylo to na to, aby člověk po rozbalení řekl "wow", ale jinak to špatný box nebyl. Skutečně obsahoval 9 výrobků (jejich celková hodnota byla zhruba 620 Kč, což je opravdu dost) a navíc dva (ne úplně miniaturní) vzorky (a pak tedy taky kniha). Trochu mne zklamalo, že výrobky, které se dají považovat za kosmetiku, byly v boxu jen dva - šampon a kondicioner, zbytek byla drogerie.  Ale využiju v podstatě všechno, takže za mne spokojenost na 80%.

18 komentářů:

  1. Ahoj
    Tak jak to tak prohlížím jsem na tom tak nějak podobně....to SAVO je lákávé...šampón s kondicionérem bych také využila,mé vlasy si také dělají co chtějí...vlhčený toaletní papír se mě osvědčil...do myčky si převážně kupuji tekutý prostředek,ale dávám stejnak sůl a leštidlo.
    Ale je dobře se se ti převážná část boxu líbí.
    Měj se moc hezky a hezký den....u nás sluníčkový....hned je veseleji Marťula

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marťulo, já nevyužiju jen ty vložky a dál asi pošlu i ten Silan (nebo nějakou jinou aviváž, co už doma mám). Zbytek docela ráda testnu.

      Vymazat
  2. Stáni, jsem zvědavá na to Savo, ještě jsem ho nezkoušela. A celkově je to dobrý box, i když ani já bych některé věci nevyužila. Měj pěkný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já kapsle nikdy nekupovala, ale ty, co jsem měla v minulé boxu, byly fajn, takže ráda zkusím další. Uvidíme jaké budou

      Vymazat
  3. Já nevím, z tohoto obsahu mám trochu smíšené pocity. Asi bych moc spokojená nebyla, ale zase se přispělo na dobrou věc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, nadšení se nekonalo, to je fakt, ale v podstatě všechno je k využití.

      Vymazat
  4. Veverko, obsah boxu by mě tentokrát asi moc nenadchnul. Snad jen zubní pasta a vlhčené ubrousky na cesty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráďo, mně se špatný nezdál - slušná hodnota a využitelné věci... Já nevyužiju vložky a asi někomu dám ten Silan, protože mám větší zásobu než spotřebu. Ale zbytek za mne OK

      Vymazat
  5. Myslím, že bych využila i třeba jen zkoušku převážnou většinu věcí. Takže souhlasím, že je to celkem dobrý box.
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  6. Ale jo, myslím, že těch tvých 80% odpovídá! Drogerii by spotřeboval asi každý, ta kniha.... asi nic moc, že.
    Kapsle od Sava jsem neměla, mám pochybnosti o tom, zda barevné prádlo potřebuje to samé, co bílé...
    Stáni, měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, ke knize jsem se ještě nedostala, takže ji zatím neposoudím, zbytek většinou využiju. Na barevné prádlo kupuju normálně taky jiný přípravek než na bílé. Kapsle z minulého boxu jsem používala hlavně na bílé prádlo (trochu jsem měla strach o barvy).

      Vymazat
  7. Já bych využila asi vše, kromě těch kapslí do myčky, myčku nemám. Ikdyž, dala bych je mamce. :)) Hodnota Kč, a kolik box stál tebe?? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, box měl prodejní cenu 299 Kč, já ho měla ještě se slevou, takže se docela vyplatil.

      Vymazat
  8. Je dobre, ze vyuzijes, ja bych nevyuzila asi nic, mily je ale ten prispevek na pomoc potrebnym. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, asi jsem málo náročná, ale využít šampon, zubní pastu nebo kapsle na praní nemám problém ;-), i když je to třeba značka, kterou běžně nekupuju

      Vymazat
  9. Ahojky,
    já jsem se taky na box těšila, mám Glanc boxy ráda právě proto, že v ních bývá kosmetika. Docela mě zklamalo, že je tam jen šampon a kondicionér. Aspoň že je to jiná varianta, než byla v minulosti (to jsem měla nějakou žlutou verzi, která mi nesedla). Kromě tablet do myčky využiji asi vše, ale nic mě úplně nenadchlo...Celkový článek o bou najdeš u mě na blogu:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, máš pravdu, že kosmetiky tam mohlo být aspoň o jeden kousek víc. Garnier už jsem taky z nějakého předchozího boxu měla - s aragonovým olejem a příšel mi docela fajn. Na tvůj článek ráda kouknu.

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)