čtvrtek 26. prosince 2019

Vánoční střípky


Letošní Vánoce se pomalinku stávají minulostí... Vánoční dny byly příjemné a pohodové, jedinou jejich vadou bylo to, že  utekly jako voda. A i letos jsem ve víru dárků, setkávání, procházek, sledování filmů,  hraní her i povídání zapomínala fotit. 
Takže jako obvykle mám jen pár střípků 


Tradiční vánoční snídaně

Cukroví

Dárečky...

Doufám, že jste měli vánoční svátky měli  stejně pěkně jako já. Těm, kdo mají volno až do Nového roku přeju, ať si ho užijí podle svých představ.  Já zítra mířím do práce, ale o víkendu nás čeká ještě jedna vánoční (tedy vlastně povánoční 😉)



38 komentářů:

  1. Já myslím, že právě takovéto střípky jsou nejlépe vystihují celé Vánoce :) Měli jste je moc krásné :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vánoce byly fajn - byl tu syn, na Štědrý den i moje máma, tak jsme se navzájem užili. Došlo i na nějakou procházku a deskové hry... A taky na svíčkovou u mámy :)

      Vymazat
  2. Ahoj,
    já taky skoro žádné fotky z Vánoc nemám. Byla jsem s rodinou, povídali jsme si, s mamkou jsme hrály hry (a pořád hrajeme) a byla to prostě pohoda. A tak to podle mě má být. Jinak mě samozřejmě zaujaly tvoje knižní dárky a už se moc těším na recenze:-) Doufám, že zítřek bude v práci v pohodě a pak si užiješ zase pěkný víkend!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, my se taky užili s rodinou - byl tu (teda ještě je, domů se chystá až zítra) syn, na Štědrý den i moje máma, my zas dneska na obědě u ní. Na hry došlo taky (vyhrála jsem Kamionem po Evropě :D). V práci mne čeká tlustý spis s krátnkým termínem, takže budu muset máknout, abych stíhala (jsem tam sama - kolegové mají dovolenou)

      Vymazat
  3. Tak navrat do prace uz ted nezavidim, fakt by se mi nechtelo. At to jde co nejlepe. Vikend je prece jen blizko:-). A hůavne, ze jste si to dosyta uzili a mate se i nadale na co tesit. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, moc se mi fakt nechce, ale čeká tam na mne docela dost práce, tak nic jiného nezbývá. V sobotu ještě jedeme k manželově sestře, tak se budu těšit na návštěvu

      Vymazat
  4. Stáni moc děkuji za tvé střípky.. nádherný čas viď.
    Já letos byla hodná a tak za odměnu 24,25,26 v práci, tak volno až dneska.😊
    Tak ať ti to v práci uteče a krásný víkend ti přeji. Z💙

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, to ti to letos na Vánoce vyšlo fakt nešťastně. Doufám, že budeš mít nějaké pěkné souvislé volno teď a užiješ si pohodu domova.

      Vymazat
  5. Stáni, krásné střípky. Já co nenafotím před vánoci, to není. Ať ti to v práci uteče. Měj pěkné dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, letos jsem to nafotila opravdu abnormálně málo (a ještě část nebyla použitelná :))

      Vymazat
  6. Stáni, jsem ráda, že i ty si měla pohodové Vánoce! S tím focením to mám stejně - nějak se to nestíhá...
    Přeji klidný pracovní den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, člověk se chce spíš věnovat těm, se kterými Vánoce tráví a focení je až druhé v řadě (až na jednu jsou tady použité fotky focené ráno, kdy jsem vždycky první vzhůru, takže vlastně skoro jako "sama doma" ;-))

      Vymazat
  7. Ani já jsem moc Vánoce doma nenafotila. Hlavně, že byly pohodové !Že jsi dnes v práci Ti nezávidím, ale stávalo se mi to taky. Prostě bylo něco, co se udělat muselo. Ale pro mne je už toto minulost :-).
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, dneska to v práci skutečně stálo za to - začali s opravou stoupaček a měla jsme zprava i zleva koncert sbíječek... Snad aspoň to bourání přes víkend dodělají...

      Vymazat
  8. Není to o focení, to není důležité.
    Podstatný je pocit, teplo u srdce a krásné vzpomínky a ty tu
    evidentně nechybí !!!

    OdpovědětVymazat
  9. Stáni, měli jste hezké svátky. Důležité je, že jste byli všichni spolu. No a dnes v práci ti to moc nezávidím, ale já vyjíždím už 2.1. a docela se těším. :o)
    Tak ať ti to dnes uteče. Pa D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, já to tentokrát vzala na sebe - ostatní z oddělení mají dovolenou a někdo tam zůstat musel. V pondělí už budu mít parťačku - jedna kolegyně se z dovolené vrátí, většina přijde až 6.1. - letos byly svátky šikovně, že s pár dny dovolené vyšlo dlouhé volno.

      Vymazat
  10. užila sis krásných vánoc..Sv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Světlo, ty určitě taky - koukala jsem na tvůj blog a pohoda z fotek přímo čiší

      Vymazat
  11. Stáňo, hlavně když je klid a pohoda ;)

    OdpovědětVymazat
  12. .....☺ včera jsem dle tvého receptu připravila plněný hermelín, tak už se na něj moc těším. Přeji krásný páteční den a i poslední víkend v tomto roce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že bude chutnat. Hezký víkend i tobě

      Vymazat
  13. Moc pěkné pohodové fotky i dárky. Zaujal mě hlavně ten fitness náramek a koukám, že i ty jsi Stáni dostala něco s motivem kočiček :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cestovní tašku na toaletní potřeby už jsme potřebovali jako sůl, tak jsem si nějakou přála a Ježíšek (v podobě mámy) splnil. A design se mi líbí.

      Vymazat
  14. Na te poslední fotce u dárků je obraz? Vůbec mi nedošlo, že jsem si taky mohla nějaký přát! Jinak jsi dostala super dárky a stromeček je boží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to obraz - dostali jsme ho od mojí mámy (ale vybírali jsme si ho sami).
      Stromeček jsme měli letos hodně malinký, aby se vešel do volného kouta. Nakonec vypadá docela roztomile (a zatím neopadává)

      Vymazat
  15. Krásné Vánoce byly u vás)))
    Přeji poklidný zbytek roku❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  16. Pekný článok. Tie striepky sú super a veľmi krásne darčeky si dostala.

    HOW TO WEAR COWBOY BOOTS

    OdpovědětVymazat
  17. Já přes vánoční čas zanedbávání psaní na blogu dost fest. Bylo toho moc. Přemýšlím jestli taky sepsat takový článek s dárky...
    Přeji ti par klidných dnů než začne silvestrovský blázince.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, sepiš - já se docela ráda kouknu, co kdo dostal. Někdy je to i zajímavá inspirace (třeba na další Vánoce).
      Mně po víkendu čekají dva dny v práci, Silvestr doma neprožíváme, jen počkáme na půlnoc a připijeme si, takže ten budeme mít klidný (když nepočítám rachejtle za oknem) Uvidíme, jestli si na Nový rok někam vyšlápneme.

      Vymazat
  18. I u mě jsou Vánoce hlavně časem rodinné pospolitosti, návštěv vzdálenějších příbuzných a koukání na pohádky, takže taky moc nefotím a nepíšu. Máte hezký stromeček, líbí se mi ty sušené pomeranče.

    Snad udělaly dárky radosti a užili jste si hezkých pár dnů. Taky chodím přes svátky do práce, ale zvykla jsem si (letos teda jen pondělí a pátek, pak mám naštěstí až do Nového roku volno). V bývalé práci jsme kvůli roční uzávěrce chodili i na Štědrý den, to už ale bylo přes čáru, přeci jen, kancelář není pohotovost u lékaře...

    Do nového roku celé rodině jen to nejlepší! Doufám, že brzy zajdeme na čaj nebo kafe, až se to po svátcích trochu uklidní, a budeme si moct popřát i osobně. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sušené pomeranče mám už pár let, většinou jsem je dávala na větve ve váze, ale letos na nich máme korálkové ozdoby, tak pomeranče dali moji pánové (manžel se synem) na stromeček (protože ten letos zdobili oni).
      Hezký den

      Vymazat
  19. I když během Vánoc točím videa s fotím, myslím si, že o těch fotkách to ani tak není, ačkoliv je fajn mít i vzpomínku, na to co bylo vloni. :) Krásné fotky!

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nějaké fotky jsou fajn. Není špatné, když se člověk může vrátit v čase zpátky. Zrovna o svátcích jsme jeden večer probírali s mužem a se synem deset, patnáct let staré fotky a docela jsme se bavili

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)