čtvrtek 9. února 2023

Brand box - únor 2023

 Letošní preniérový box dorazil zrovna v den, kdy jsem pracovala z domova, takže jsem pro něj nemusela na poštu, ale ještě jsem  v polední pauze stihla nafotit jeho obsah. Což potěšilo, protože v tomhle ročním obdboí je pro mne focení v týdnu celkem problém - ráno chodím do práce v době, kdy pořádné světlo ještě není, a z práce se vracím buď za šera nebo rovnou za tmy.
Ale konec odbočky ke světelným podmínkám pro focení a pojďme se raději podívat, co ten letošní premiérový box s názvem "Zima 2023" přinesl.
 

Racio Minirolky cizrna&hrášek (44 g - 18,90)

Na tato pufovaná kolečka jsem zvědavá. Do těch čočkových, které jsem díky boxu ochutnala už před delším časem, jsem se docela zamilovala - vzdor tomu, že nemám ráda ani čočku ani pufované výrobky. Uvidím, jestli mne zaujme varianta z cirzny a hrášku.

Musli tyčinka Red fruits KetoDiet (175 g - 179 Kč)

Tyčinka obsahuje bezlepkové vločky a má chuť malin a rozinek. Má méně cukru než klasické musli tyčinky. V krabičce jsou tři tyčinky. Musím se přiznat, že mám k produktům KetoDiet poměrně odtažitý postoj a sama bych po jejich výrobcích asi nesáhla  ( nejsem příznivec diet z prefabrikovaných výrobků). Na druhou stranu tyčinky používám poměrně často jako svačinu na výlety, tak ráda vyzkouším nějakou další. Třeba mne příjemně překvapí.

Lentilky s bílou čokoládou (34 g - 19,90)

Lentilková novinka s bonbóny, které mají sice stejně barevný potah, ale uvnitř skrývají bílou čokoládu namísto tmavé. Já jsem jeden čas mívala lentilkové období a týdně padla minimálně jedna krabička, tak to pro mne byl tak trochu návrat do minulosti (minimálně v tom, že jsem tu tuhle krabičku dokázala sníst ještě ten den, co box dorazil).

Horalky Peanut Butter Sedita (50 g - 16,90)

Stará známá Horalka, která má tentokrát  náplň s jemně slaným arašidovým máslem, což jen novinka na trhu. Horalky nepatří úplně k mým oblibencům, takže u nás bude testovat manžel. Uvidím, co na tuhle inovaci řekne.

Pradědovy tyčinky Havlík (150 g - 22,90)

Novinka mezi tyčinkami od Havlíka má příchuť "selský výpek", tedy příchuť pečeného bůčku na cibulovém základě, a vyznačuje se extra dlouhými tyčinkami. Havlíkovy tyčinky nebývají většinou špatné, takže doufám, že mne tato varianta bude chutnat. A potěšilo mne, že vzdor přepravě s kilovkou mouky a plechovkou piva se nezdá, že by tyčinky byly nějak výrazně polámané.

Mouka na perníčky Babiččina volba (1 kg - 17,90)

Mouka na perníčky byla v boxu už někdy před rokem, takže je to takové opáčko - jen tenkrát byla myslím avizovaná na vánoční perníčky, tentokrát na velikonoční. Já na Velikonoce perníčky nepeču, ale mouku nebudu mít problém spotřebovat do klasického litého perníku na plech.

Bohemia Pop Chips (65  g - 49,90)

Snack, který je připravován pomocí tlaku a tepla, je ochucený zakysanou smetanou a cibulkou a měl by mít o 50 % méně tuku než klasické chipsy. Podle obrázku na obale mi trochu připomíná pufované kolečka od Racia. V tomto případě jde o novinku na trhu. A já ji ráda ochutnám - už proto, že vzhledem k doporučené ceně bych po nich v obchodě asi nesáhla.

Pomelo&Grep Birell (500 ml - 22,90)

Míchaný nápoj na bázi nealkoholického piva a doplněného sladkým pomelem a nahořklým grepem. Já ochucená ani nealko piva v podstatě   nepiju, takže tento kousek z boxu přenechám synovi nebo jeho přítelkyni.

Bonus

Jako bonusové produkty za hodnocení výrobků z boxu jsem dostala mléčnou čokoládu s karamelem a kousky sušenek a KitKat s karamelem. Vzhledem k tomu, že já karamel zrovna nemiluju, tak odměnu za má hodnocení zbaští někdo jiný. Třeba příště dostanu jako odměnu něco, co si dám já ...
 
Box jsem dostala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu

Celkově tu tedy máme 8 výrobků v hodnotě asi 345 Kč, což je spíš takový slabší průměr.   Pozitivně naopak  hodnotím to, že víc než polovina výrobků jsou novinky na trhu.  Zaměření obsahu mi zrovna zimní nepřišlo, ale nijak zásadně mi to nevadilo. Nejvíc jsem zvědavá na Minirolky a Pop chipsy, naopak horalku a nealkopivo "pošlu dál". A tentokrát si i docela ráda prolistuji přibalený časopis  555 skvělých výletů - třeba tam najdu nějakou inpiraci pro naše výlety.  Shrnula bych to tak, že obrovské nadšení z obsahu se nekonalo, ale zklamání to taky nebylo.
A pokud vás Brand box zaujal a chtěli byste ho vyzkoušet, tak s kódem 
získáte při první objednávce 10% slevu a navíc  dva bonusové produkty


37 komentářů:

  1. Stáni, já bych si tentokrát dala ten bonus, karamel mám ráda. Měj pohodový pátek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, tak u nás si na bonusu pochutná někdo jiný - na mne jsou věci s karamelem moc sladké :)
      Hezký víkend

      Vymazat
  2. Stáňo, ráda jsem se do krabice podívala. Taky bych ocenila, že tam jsou novinky.
    Měj klidný pátek. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, já ráda zkouším, takže novinky ocením, i když se pak ukáže, že nejsou zcela podle mé chuti. Ale už jsem díky boxu objevila pár věcí, které by mi nenapadlo samotnou koupit, a docela jsem si je oblíbila (třeba ajvar nebo čočkové minirolky)
      Hezký den

      Vymazat
  3. Ochutnala bych klidně všechno, jen nealko pivo bych tedy dala vnukovi- to já nemusím.
    Zdravím a měj pěkný víkend !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, tak ochucená piva posílám dál - my je s mužem ani jeden nepijeme.
      Měj se fajn

      Vymazat
  4. Stáňo, z dnašní nabídky znám jen tyčinky KitKat, ale snědly je děti :o) Ostatní vůbec nekupuji, ale i tak dík za rozšíření obzorů.
    Pěkný víkend. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, tak ono je tam docela dost novinek, takže jsem neznala ani já :).
      Měj se fajn

      Vymazat
  5. Stáňo, jdu hledat Lentilky s bílou čokoládou, to bude moje smrt. Birell určitě není novinka a Keto fit - jsem s díky odmítla spolupráci a věděla jsem proč. Naprosto s tebou souhlasím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eri, když jsem ty lentilky načínala, tak jsem si na tebe vzpomněla :). Od KetoDiet kdysi v boxu byl lískooříškový krém v kapsičce a ten mi chutnal. Uvidím, co tyčinky...

      Vymazat
  6. Díky za recenze. Já bych vyzkoušela perníkovou mouku. Pečeme s Lolou perníčky po celý rok. Přeji krásný víkend. Eva. http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, vy jste s Lolou takové perníkářky :). Já perníčky peču jen na Vánoce, ale litý perník docela často.
      Hezký víkend i tobě

      Vymazat
  7. Zajímavá ochutnávka. Ochutnala bych všechno. Z perníkové mouky jsem ještě nepekla. Některé drobnosti neznám ( napříkla ty müsli tyčinky ), ale už bych je ani nemohla ochutnat. protože na to nemám zuby...Děkuji za recenze a přeji Ti krásný víkend.

    OdpovědětVymazat
  8. tentokrát boxík vypadá vážně dobře a využila bych kromě piva všechno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Špatný boxu určitě není, jen tam nebyl produkt, který by mne vyloženě nadchl, ale taky využiju skoro všechno (nealko pivo mi tu zůstane pro syna v záloze, až někdy dorazí autem)

      Vymazat
  9. Odpovědi
    1. Tak ty padly první, i byť na mne jsou dost sladké.

      Vymazat
  10. Stáni, já loni vyzkoušela ten Birell. Měli jsme sraz se spolužáky a několik tento nápoj chválilo. Takže jsme nakoupili několik vzorků a postupně testovali. Žádná hitparáda to nebyla.
    Jinak mně zaujala mouka na perníky.
    Měj hezké dny.

    OdpovědětVymazat
  11. Se světlem bojuju také, přes pracovní dny vůbec nestíhám něco vyfotit na denním světle a o víkendu to taky nějak nestíhám, kéž by už byly delší slunečné dny :)
    Za mě se tento box povedl, jen mouku bych měla problém spotřebovat :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s moukou problém mít nebudu - do perníku na plech zmizí docela rychle.

      Vymazat
  12. Ahoj Stáňo, mě zaujala právě ta mouka na perníčky, to je pro mě novinka a docela bych ji zkusila. Měj hezký víkend, Lenka.
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, já z mouky na perníčky už pekla (byla v boxu i loni) a neměla jsem s ní problém.
      Měj se fajn

      Vymazat
  13. Marcela Nordic Passion11. února 2023 v 7:20

    Hezké, Stáňo, tady bych si hodně vybrala, protože mnoho věcí neznám. Tyčinky s příchutí bůčku znějí velmi zajímavě 😊. Hezký víkend. M.

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem spokojená a ty lentilky miluju. Musím si dojít pro další balení.

    OdpovědětVymazat
  15. Tak tenhle výběr se mi neskutečně líbí, brala bych hlavně tu čokoládu a Birell :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro, to bychom se o něj klidně mohly rozdělit - já ani birell ani čokoládu ochutnávat nehodlám :D
      Měj se fajn

      Vymazat
  16. Zaujala mě ty lentilky, ty by měl rád můj muž, miluje bílou čokoládu :D A pak ty Pradědovy tyčinky :).

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Stáni,
    mně se box tentokrát celkem líbil, hlavně sladká sekce mě láká. Už jsem snědla lentilky i horalky:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, u nás hodně sladkého "spase" manžel. Když to tedy nejsou nějaké musli nebo raw tyčinky - on má rád klasiku. Ale lentilky tentokrát "zahučely" do mne. Když box dorazil, pracovala jsem zrovna z domu, tak padly hned odpoledne u nějakého spisu :)
      Měj se fajn

      Vymazat
  18. Největší radost by mi udělal rozhodně časopis :D Co lepšího dělat v zimě, než připravovat výlety na léto!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mne potěšilo, že tam konečně byl časopis, který je pro mne zajímavý ...

      Vymazat
  19. Přiznám se, že mě moc tentokrát box nezaujal. Jediné, co vypadá velmi zajímavě je Horalka a lentilky. :) Zbytek věcí jde tak nějak mimo mě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem nebyla ani nadšená ani zklamaná. Mouku třeba využiju - litý perník promazaný marmeládou je u nás dost oblíbený.

      Vymazat
  20. No téda, tak ten box je opravdu povedený. Super.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)