středa 14. prosince 2022

Brand box - prosinec 2022

 Dneska dorazil poslední letošní Brand box, který měl podtitul "Vánoce 2022". Krabice byla poměrně lehká, tak jsem tipovala nálož chipsů a krekrů k silvestrovské oslavě. Co opravdu box obsahoval a jestli byl můj odhad správný, to se můžete dozvědět v dále v článku.
 


Ovesná kaše Belgická čokoláda Dr. Oetker (52 g - 21,90)

Instantní kaše  je novinka, která byla uvedena už v letáku minulého, říjnového boxu. Jenže se do všech boxů nedostala, takže  ji přídali i do boxu prosincového (což mi přijde fér přístup). Já jsem ji tedy měla i v minulém boxu, ale ještě jsem ji nestihla ochutnat.  Alea tahle příchuť mi myslím chutnat bude a  mezi svátky, kdy nám nevaří závodka, na ni konečně  dojde.

Snikers Creamy (36,5 g - 17,90)

Nová tyčinka z řady Snikers obsahuje kromě karamelu  a arašídů i arašídovou pomazánku. Plus za novinku, ale jinak to můj "šálek kávy" zrovna není - nemám karamelové příchutě ráda a tipuju, že to bude hodně sladké. Ale třeba si ji s  chutí dá manžel

Tchibo Barista Classic (250 g - 169,90)

Já kafe vůbec nepiju, takže pokud je nejdražší produkt v boxu právě káva, tak mne to prostě nepotěší. Ale  věřím tomu, že bude spousta lidí, kterým káva naopak radost udělá. Nakonec káva Tchibo myslím úplně špatnou pověst nemá. Já ji  věnuji někomu dál.

Low Sugar Bombus energy (40 g - 29,90)

Bezlepková ovesná tyčinka s nízkým obsahem cukru je novinkou na trhu. Vyrábí se ve třech příchutích  - kakao+čokoláda, vanilka+čokoláda a slaný karamel+čokoláda.  Já mám tyčinky Bombus docela ráda, sama si je kupuju na výlety, takže ji určitě využiju. A jsem ráda, že v mém boxu byla ta s kakaem - je to příchuť, kterou bych si vybrala i sama.

Mletý mák - Lagris (200g - 39,90)

Mletý mák je určený jak pro přípravu náplní do buchet či koláčů, tak pro okamžité použití na posypání třeba knedlíků - stačí smíchat s cukrem. Neobsahuje žádné konzervanty nebo jiné přidané látky.  Už vím, co z něj upeču  (tohle, protože mám ještě v mrazáku švestky) a v boxu mne vlastně potěšil,  byť nejde o žádnou novinku (byl už v loňském vánočním boxu).
 
Bon menu Rustica Bonduelle (425 ml - 61,90)

Jedno z řady zeleninových jídel připravených na olivovém oleji a ochucené bylinkami. Stačí obsah konzervy  jen krátce prohřát na pánvi a poté ho lze použít jako přílohu nebo samostatné jídlo. Varianta Rustica obsahuje brambory, zelené fazolky žampiony, mrkev a cibulku. Pro mne je to novinka a ráda ji zkusím třeba jako oběd na home office.
 
Vinea  Kumšt Moštu s moruší černou (330 ml - 34,90)

Jde o limitku limonády  vyrobené z hroznového moštu a sladkokyselé šťávy moruše černé, která neobsahuje přidaný cukr ani aromata. Mělo by jít o novinku na trhu. Přijde mi to jako zajímavá kombinace a ráda ji ochutnám.
 
Ochucené cukry Vitana (2x 20 g - 8,90/ks)

V boxu byl cukr s mandlovou příchutí a cukr s rumovou příchutí. Určitě je oba ještě využiji při přípravě nepečeného vánočního cukroví, i když tedy o žádnou novinku na trhu nejde.

Navíc

V boxu bývají navíc dárky za hodnocení výrobků z předchozích boxů. Já jsem tam tentokrát našla dvoje melounové žvýkačky  Mentos (ty mi docela chutnaly, takže je určitě využiju) a funkční čaj Ahmad Beauty (čajů mám  doma hodně, takže tenhle asi někomu věnuji - na pití mne tahle bylinková kombinace neláká a přebal z něj už ve sbírce mám).
 

Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu
 
Musím říci, že mne obsah boxu trochu zklamal tím, že  nebyl víc tematicky vánoční nebo novoroční. Vánoce a konec roku jsou podle mého docela inspirativní a přijde mi škoda to nevyužít (v tomto boxu s Vánocemi a koncem roku souvisely vlastně jen ty cukry a s přmhouřením oka možná ta Vinea). Mne samotnou asi nejvíc potěšila tyčinka Bombus, Vinea a mák. Radost mi moc naopak neudělala káva a tyčinka Snikers.
Pokud jde o hodnotu, tak na druhou stranu musím říci, že  v tomto směru box zase špatný nebyl -  bylo v něm  8 výrobků v celkové hodnotě asi 390 Kč (dárky za hodnocení nepočítám), takže celkově to zase úplné zklamání nebylo. Ostatně - objednala jsem si ho i na příští rok ...
A jak se líbil obsah boxu vám? Vybrali byste si?  



36 komentářů:

  1. Taky si myslím, že autoři boxu mohli být kreativnější. Kdy jindy, než před Vánocemi. Ale spotřebovat se dá skoro všechno, jak píšeš, zbytek rozdáš...
    Stáňo, měj příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, obsah určitě spotřebuju (kafe schovám pro mámu na chalupu, kde si ho dělá v klasickém kávovaru, doma má ona i my pro manžela Nespresso na kapsle), ale přišlo mi škoda, že chybělo to vánoční ladění.
      Měj se fajn

      Vymazat
  2. Stáňo, já bych byla celkem spokojená. Kafe užijeme dost, tyčinky by ochhutnaly děti, zelenina,Vinea i čaj by se taky hodil. Tématické to tedy moc nebylo, snad jen ty cukry, ale ty nepoužívám.
    Měj pěkný den. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, já cukry nasypu do kokosového salámu, tam se budou hodit. Jinak souhlasím, že box využitelný je, jen se promarnila ta příležitost ho ladit tematicky (pamatuju, že kdysi v prosincovém boxu byly nějaké slané pochutiny, malá lahvička sektu, čokoláda na vaření...)
      Měj se fajn

      Vymazat
  3. Co tak sleduju tvoje články, přijde mi, že boxy točí pořád ty stejné značky dokola, málokdy je tam něco opravdu nového... Snad jen ta Snickers, ale ta zrovna na úrodnou půdu nepadla. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro, občas se objeví i něco nového. A už jsem díky boxu objevila pár věcí, které si kupuju dál (třeba pufované čočkové minirolky od Racia, které bych si sama nikdy nekoupila, nebo Ajvar). Tady je kromě snikersky novinkou Bombuska a Vinea a na ty jsem zvědavá. Ale je fakt, že nějaká další nová značka by taky byla fajn. Hodně dobré bývaly Cool boxy, ve kterých byly jogurty, sýry ap.další chlazené věci, ale asi kvůli dopravě skončily. V klasických boxech bývá víc toho míň zdravého jídla ;-)

      Vymazat
  4. Je pravda, že to mohlo být vánočnější, ale myslím, že bych využila celkem vše. Něco jen tak a něco by se mi doslova hodilo - třeba káva :-))).
    Měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, já kafe právě vůbec nepiju a manžel má kávovar na kapsle. Ale na chalupě vaříme v klasickém kávovaru, tak ho schovám na začátek chalupářské sezóny - máma a návštěvy ho časem vypijí :)

      Vymazat
  5. Box se mi líbí, tentokrát bych využila úplně vše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně tam chybělo to vánoční ladění, jinak zs špatný nebyl

      Vymazat
  6. Tak to je za mě velká slabota na to, že to měl být vánoční box. Nejvíc mě zaujaly ochucené cukry, ten mandlový si nejspíš i pořídím, jestli ho uvidím v obchodě :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Je tak tentokrát bych si pár dobrot určitě dala....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já se na ochutnávání taky těším - třeba na tyčinku Bombus nebo na Vineu jsem zvědavá.

      Vymazat
  8. Vánoční teda není, ale i tak bych si něco vybrala. Docela by mě zajímala ta káva. Měj se hezky. Eva
    http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, tak mne zas káva nezaujala, protože ji nepiju (ale nechci tvrdit, že je to špatný produkt do boxu - určitě spoustu lidí potěšil, on se obsah všem do chuti 100% trefit nemůže)
      Měj se fajn

      Vymazat
  9. Ahoj Stáňo taky mě chybí to vánoční ladění, s tím si mohli dát víc práce. Já bych si u Tebe vybrala bezlepkovou tyčinku. Pozdravuju, Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, na Bombus tyčinku jsem taky zvědavá...
      Měj sefajn

      Vymazat
  10. Vija

    I mě chybí vánoční ladění, všechno jedlé je, ale trochu překvapení to chtělo. Já bych dneska měla chuť na tu zeleninu. J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zeleninu si schovám na nějaký home-office, to se hodí mít něco rychlého po ruce.

      Vymazat
  11. Též jsem zklamaná, čekala jsem více vánočních dobrot nebo chipsy na Silvestr či nějaké tyčinky. Já v boxu neměla mentosky :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mentosky možná byly dárek za hodnocení (hodnotím produkty na jejich stránkách poměrně často)

      Vymazat
  12. Určitě bych využila kávu, tyčinky a plechovku se zeleninou 😉
    Krásný advent 🎄

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilono, já zas kávu a snickers nerada. Ale jsem zvědavá na limonádu :)
      Měj se krásně

      Vymazat
  13. Ahoj Stáni,
    já teprve dneska budu článek připravovat, ale vůbec mi nepřišel prospekt a ani produkty za hodnocení... Tak letmo mi přijde, že se box ale celkem povedl.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, tak propadák to nebyl, ale nadšená jsem taky nebyla. Hlavně to složení mi přišlo bez nápadu...
      Hezký den

      Vymazat
  14. Ahoj Stáni, mě nejvíce zaujala ta nová Snickerska a Vinea.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabčo, tak já spíš bombusku (snickersky jsou na mne moc sladké). Na Vineu jsem taky zvědavá.

      Vymazat
  15. Karamelové příchutě taky nemám ráda :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, na mne je karamel moc sladký, takže se mu vyhýbám (včetně tolik oblíbeného karamelu slaného)

      Vymazat
  16. Podle tvého nadpisu bych ani nepoznala, že se jedná o vánoční box. Škoda, že více nevyužily jeho potenciál. Mě by teda také většina produktů radost zrovna neudělala :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, přesně tak - to vánoční ladění tomu chybělo. Nebyl to propadák, ale nadšená jsem nebyla.

      Vymazat
  17. Tenhle box mě velmi zaujal a využila bych takřka vše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já pro sebe nevyužiju kafe, což byla nejdražší položka v boxu. Ale jinak to byl box s využitelnými věcmi, to je fakt.

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)