čtvrtek 9. září 2021

Brandnooz box - září 2021

S novým školním rokem dorazil i nový Brandnooz  box, který měl podtitul "Zpátky do školy". A v doprovodném letáku avizoval i nový web (ten zatím trochu hapruje) a nové facebookové stránky. A protože poslední box  jsem dostala v červnu, docela jsem se těšila, co v něm najdu. A vy teď  můžete krabici se zeleným potiskem otvírat se mnou...
 

 
 
Rajčatový protlak Podravka (120 g - 19,90)

Rajčatový protlak  bez přidaných látek v praktickém balení v tubě, takže se hodí v případech, kdy potřebujete protlaku opravdu jen trochu. Už v boxu byl, takže žádná novinka, proto nijak nenadchl, ale určitě ho využiju, špatný není.
 
Coffizz Tchibo (0,5 l - 39,90)
 
Jemně sycená pramenitá voda chutná po ovoci, ale má funkční benefity kávy. Vyrábí se ve dvou příchutích - citron s mátou, který má snížený obsah cukru, nebo maracuja. Já měla v boxu tu první, což jsem docela ráda, protože preferuji spíš nakyslé příchutě. Pro mne je to úplná novinka, takže jsem na ochutnání zvědavá.

Zátkovy vaječné těstoviny Abeceda (500 g - 26,90)

Vaječné těstoviny vyrobené z kvalitních podestýlkových vajec a mouky umleté ve vlastním mlýně mají tvary drobných písmenek. Jsou vhodné jako zavářka do polévky. Nepochybně je využijeme, ale že by mne v boxu nadchly, to tedy zrovna ne.

Chlebíčky High Protein Racio (4x 22,5 g - 29,90)

Základem pufovaných chlebíčků s vysokým obsahem proteinu je čočka, která je doplněná kukuřicí nebo rýží.  I tohle je novinka, na jejíž ochutnání jsem zvědavá. Jen si myslím, že by v boxu na ochutnání stačilo jedno balení a místo dalších by v boxu mohl být nějaký jiný výrobek, aby byl box pestřejší.

Proteinový nápoj Ketodiet (1 porce - cca 56 Kč)

Prášek pro přípravu nápoje s 60% obsahem bílkovin a se sníženým obsahem cukru má čokoládovou příchuť. Běžně se prodává jako součást dietních programů v  balení se 7 porcemi, v boxu byl jeden sáček určený na jednu porci. Novinka to není, ale jsem ráda, že budu mít příležitost ji ochutnat, protože za tu cenu bych si ten nápoj sama nekoupila.

Proteinový toust Penam (240 g - cca 30 Kč)

Toust se zvýšeným obsahem bílkovin a vlákniny je taky novinka. Měl by dobře zasytit,  lze ho využít jak čerstvý, tak opečený a má "unikátní kulatý tvar". Musím se přiznat, že na kulatém tvaru neshledávám nic extra, ale proteinové tousty vyzkouším ráda (i když jinak se výrobkům z Penamu spíš vyhýbám). Oceńuji, že tentokrát má výrobek dostatečnou rezervu, pokud jde o datum spotřeby (k jejím konci zbývá ještě týden).

JOJO 1+1=3 Nestlé (80 g - 19,90)

Nová varianta  želatinových bonbónů, u kterých by spojením dvou příchutí měla vzniknout příchuť třetí. Nedokážu si to moc představit, takže tuhle novinku asi nakonec ochutnám, i když jinak bych bonbóny asi věnovala kolegyni pro děti.

Manner snack (25 g - 6,50)

Oplatka s mléčným a lískooříškovým krémem v šikovném malém svačinovém balení. V boxu už nějaké Manner oplatky kdysi byly a na mne byly příšerně sladké, takže tady přenechám ochutnávání manželovi, který je mnohem větší sladil než já.

Horalky Sedita (50 g - 10,90)

Tohle fakt není novinka, ale kousek, který pamatuju snad už ze svého dětství (jen tenkrát měl asi jiný obal). Nicméně přítomnost Horalky  v boxu udělala radost manželovi, protože oplatky s arašídovou náplní patří mezi jeho favority.

Žvýkačky Mentos s příchutí citronu (30 g - 25,90)

Ani tento výrobek není zrovna novinka, už jednou v boxu byl - mám je doma ještě neochutnané, protože žvýkám v podstatě jen občas v autě (prevence kinetózy 😉). Ale časem na ně určitě dojde.

Čaje Hannasaki (2x 25 g - cca 100 Kč)

V boxu byly ještě dva sáčky drceného čaje, které nebyly uvedeny v letáku. Jeden šálek čaje se připraví zalitím 0,5 čajové lžičky prášku, který lze zalít opakovaně (druhý nálev by měl být jemnější). Čaj jsem si našla na netu a musím říci, že mne překvapila jeho cena, byť jeden sáček o obsahu 25 g by měl vyjít asi na  50 šálků). Jeden sáček obsahuje ovocný čaj, druhý čaj z máty a mateřídoušky. Oba jsou pro mne novinkou (a to mám v čajích celkem přehled).
 


V boxu tedy bylo celkem 11 produktů v hodnotě zhruba 360 Kč (když započítám i v letáku neuvedené čajové směsi), což není úplně špatné. Ale i tak mne box trochu zklamal - novinek v něm tak úplně moc nebylo a některé výrobky už byly v boxu opakovaně. Mne nejvíc zaujaly proteinové tousty a čočkové chlebíčky Racio. Na ochutnání jsem zvědavá i u nápoje Coffizz a proteinového čokoládového koktejlu.
Celkově ho hodnotím 50 % - podle mne jde o nejslabší box v letošním roce. Tak třeba zas bude příště líp.

24 komentářů:

  1. Ten začátek školního roku mají evokovat asi ta písmenka 😀.
    No, byly už i lepší.
    Stáňo, měj hezký den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, tak spojení písmenka - školní rok mne nenapadlo :D. Jinak - ono pokaždé nemůže být posvícení...
      Měj se fajn

      Vymazat
  2. Stáni můžu se vyjádřit jen k protlaku v tubě. Já kupuju bio, buď v Globusu nebo DM. Je to fakt praktické. A ještě mám ráda z maďarské prodejny papriku v tubě. Chuťově výborná a fakt praktická záležitost. pod maso, těstoviny... Zdraví Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, já na protlak zas nijak moc nežehrám - určitě ho spotřebujeme, praktické to je. Akorát že v boxu už byl a já od boxu očekávám seznamování s novinkami.
      Měj se fajn

      Vymazat
  3. Také jsem byla trochu zklamaná. Na vodu od Tchiba jsem zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  4. Stáni, máš pravdu, že už jsi tady prezentovala lepší boxy. Zaujal mě rajčatový protlak v tubě, ten neznám. Měj pěknou sobotu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je docela fajn - akorát už v boxu byl. Raději bych něco, co neznám...
      Hezký nedělní podvečer

      Vymazat
  5. Souhlasím s tebou - jediné, co mě zaujalo, tak proteinové tousty. Aspoň, že rajčatový protlak a písmenka se nikdy neztratí.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já uvítala, že tentokrát jsem ty proteinové tousty nemusela sníst hned v den doručení - tentokrát měly dobu spotřeby skoro ještě týden.

      Vymazat
  6. Mně nejvíce zajímavé přijdou ty Jojo bonbony. Taky si to moc nedokážu představit. :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Nevěděla jsem, že si musím aktivovat předplatné, takže mám prd :-( Ale vlastně mi to ani nevadí, box mi přijde průměrný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony jim ty nové stránky ještě trochu haprují... A box byl fakt hodně průměrný, takže zas není až tolik čeho litovat.

      Vymazat
  8. Radost bych měla jen z toho sladkého, jinak mě tedy nenadchl :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zas moc to sladké nemusím, mně udělal radost chleba, ráda vyzkouším vodu a ten proetinový koktejl.

      Vymazat
  9. Na kofeinovou vodu jsem docela zvědavá, ale od Tchiba mi hodně chutná Mazagrande, které jsem si v létě kupovala docela často místo kávy - zvlášť na delší cesty autem to byla skvělá osvěžující alternativa klasického kafe.

    Nejvíc mě ale z boxu zaujaly čaje Hannasaki. Asi nová značka, také ji neznám...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, že jsi tady svou lásku k Mazagrande neprojevila dřív. Já těmhle kafo-limonádám nepřišla na chuť (ostatně já nepiju ani kafe) a před časem se v boxu několikrát opakovaly, takže jsem je přes FB udávala za odnos. Kdybych věděla, že ti chutnají, tak jsem je mohla dát tobě.

      Vymazat
  10. Tchibo nápoje mi nepřijdou nic moc, oproti jejich kávě, kterou nabízejí, kterou si můžete nechat třeba čerstvě umlít. JInak gumové bonbony máme doma, mega balení se nám válí doslova v kuchyni a je to zlo ti povím. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já kafe nepiju. Gumové bonbony mi nějka extra nenadchly (i když jsem je tedy zbodla všechny najednou

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)