čtvrtek 9. července 2020

Brandnooz box červenec 2020

Další tajemný box donesl pošťák hned na začátku července. A měl malinko změněný image - místo tradiční zelená krabice se "převlékla" do obyčejného hnědého kartonu. Změna byla zdůvodněna snahou o šetření životního prostředí  - odbourání používání chemických barem na potisk. Mně tato změna nevadí - u boxu pro mne není důležitý obal (většinou stejně skončil v tříděném odpadu), ale obsah. A na ten se teď můžete podívat se mnou...


Jim snack bar se švestkou (17 g - 39,90)

Tyčinka se sušeného hovězího masa se švestkami je vhodná jako malá svačina na cesty nebo do práce. Její předností je vysoký obsah bílkovin. Tu určitě ráda vyzkouším, aspoň to bude změna po všech tyčinkách na bázi datlí, které jsem měla v poslední době.

Borůvkové koláče Vitacelia (100 g - 44,90)

 Další bezlepkový výrobek zn. Vitacelia (v minulém boxu byl chléb). V balení jsou  dva koláčky, které obsahují 25 % borůvkové náplně.  Vyšší cena je daní za bezlepkovost. Já se lepku nijak nevyhýbám a určitě stejně nebudou lepší než koláče od mámy, takže i s ohledem na cenu si je nejspíš kupovat nebudu. Ale ochutnám je ráda. Dorazily na hraně spotřeby, nicméně doufám, že budou ještě OK.

Cool Višeň a limetka (500 ml - 19,90)

Novinka mezi pivními mixy, tentokrát s příchutí višně a limetky. Má nízký obsah alkoholu (2 %) a je bez konzervantů a umělých barviv. Já na pivní mixy nejsem, takže ho věnuji synovi.

Big Shock! original (65 g - 15,90)

Energetická sojová tyčinka  s obsahem kofeinu je určená jako rychlá svačinka pro doplnění energie. Je bezlepková a neobsahuje konzervanty. Váhám, jestli tuto tyčinku vyzkoušet, protože nemám ráda kafe (a vůně energetických nápojů je mi nepříjemná), ale asi to risknu a využiju ji jako svačinu na výletě.

Ondrášovka Exotic - liči (1,5 l - 13,90)

Nová příchuť minerální vody Ondrášovka - tentokrát s příchutí exotického liči. Nadchla především manžela, který má ochucené minerálky v oblibě, ale se zájmem ochutnám i já.

Březovka Zázvor&limetka Arax  (300 ml - 39,90)

Nápoj  vyrobený z březové mízy bez přidaného cukru je ochucený zázvorem a limetkou, což mi přijde jako dobrá chuťová kombinace. Vezmu si ji do práce, vychlazený v nějakém horkém dni určitě přijde vhod.

Hamé Vegie (2x 105 g - 29,90/ks)

Nová řadu zeleninových pomazánek zahrnuje čtyři příchutě. V boxu (aspoň v tom mém) byla pomazánka s rajčaty a oregáneme a tatarák ze zeleniny (dalšími druhy jsou fazolová pomazánka a pomazánka se žampiony). Obě pomazánky se budou hodit na studené obědy do práce - zrovna nám od příštího týdne nevaří závodka. Jsem zvědavá, jaké budou...

Bonduelle Mini Mix semínek (170 g - 46,90)

Bonduelle rozšířilo řadu šikovných minibalení,  o superpotraviny, a to o quinu a o mix semínek. Já jsem měla v boxu mix semínek, který lze využít třeba  jako doplněk salátů.  V balení jsou dvě konzervičky, každá o obsahu 85 g.  Tenhle výrobek vyzkouším taky rozhodně ráda. Jen cena se mi zdá poměrně vysoká...

Mazagrande Ginger Orange (250 ml - 29,90)

Limitovaná edice kávového nápoje s příchutí citrusů, zázvoru a pomeranče je kousek, který mne v boxu nepotěšil. Kafe nepiju a jeho doplnění o ovocnou složku mi přijde divné. Ani nevím, komu tento kousek poskytnu, nevybavuji si ve svém okolí nikoho, kdo by tohle pil.

Navíc...

Z věrnostního programu jsem si za body objednala Ajvar, pomazánku z lilků a paprik, kterou jsem objevila právě  díky Brandnooz boxu a která mi moc chutná. Tentokrát se "nákup" za body povedl.
Za pozdní zaslání minulého boxu pak bylo možné si objednat za symbolický 1 bod další výrobek do boxu. Byla to taková loterie - nevybíral se konkrétní výrobek, ale prostě jen "něco navíc". Na mne vyšel Mátový sirup NaturProdukt, což je výrobek poměrně hodnodný, ale momentálně máme na chalupě na zahradě dostatek máty čerstvé a já navíc na sirupy až tak moc nejsem. Takže moc velké nadšení nevzbudil. Možná ho někomu věnuji.
Tyto produkty nejsou započítány v celkové hodnotě boxu.

Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu.

V boxu bylo tentokrát 9 výrobků v celkové hodnotě 310 Kč, což je takový průměr. Navíc byl připojen ještě velký tlustý sešit křížovek. Na deštivé letní  dny nebo naopak na deku k vodě myslím řada lidí nějaké to luštění využije.
Kladně hodnotím ladění boxu, které je opravdu letní (nápoje, tyčinky a pomazánky vhodné na výlety, semínka do salátu) i to, že obsahoval tentokrát v podstatě samé novinky. Nejvíc jsem zvědavá na ochutnání Mixu semínek Bonduelle,  Jim snacku a zeleninových pomazánek Hamé. Naopak bych se obešla bez kávového nápoje Mazagrande. Za trochu nešťastnou  mám volbu termínu doručování (odesláno před třídenním volnem) v kombinaci s tím, že box obsahoval výrobek s krátkou dobou spotřeby (koláčky). Muselo být jasné, že doručení se protáhne minimálně o den (a to nemluvím o tom, že řada lidí si brala na zbytek týdne dovolenou a box na ně nejspíš ještě čeká na poště).
Spokojenost s boxem bych ohodnotila 70 %.

18 komentářů:

  1. Stáni, tak z tohohle boxu kromě sladkých nápojů bych ochutnala vše. Vypadá to chutně. Měj pěkný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, však já už taky testla koláčky a těším se i na další kousky :). Měj se pěkně

      Vymazat
  2. Koláče byly super, i když na hranici spotřeby, nic jim nebylo :-) Moc mi chutnaly.
    Jinak ta tyčinka nechutná jako kafe ani energetický nápoj. Chutná jako klasický sójový suk :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za info o tyčince - jestli chutná jako sojový suk, tak to jí příležitostně zbaštím.

      Vymazat
  3. Nejvíc mě zaujal věrnostní program ☺ a pak Bonduelle Mini Mix semínek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eri, ten Ajvar je moc dobrý. Už v boxu byl a docela jsem si ho oblíbila na toustech. Na semínka jsem zvědavá.

      Vymazat
  4. Krom Ajvaru a Mazagrande neznám nic. Ajvar milujeme, je to taková vzpomínka na Chorvatsko, limonáda mi stejně jako tobě přijde divná, ale své příznivce rozhodně má.
    Přeji hezký pátek, Stáňo!
    Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, mně ajvar taky zachutnal, takže možnost jeho objednání z věrnostního programu mi udělala radost. Pokud jde o kafovou limonádu, tak jsem zvědavá, jeslti najdu někoho, kdo si ji vezme ...
      Hezký víkend

      Vymazat
  5. Kromě coolu jsem nic z toho ještě nevyzkoušela, ale normálně mi děláš chutě! :D O Ajvaru už jsem slyšela od hodně lidí, že je opravdu dobrý.

    One Loving Girl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markéto, mně ajvar opravdu hodně chutná, mám ho ráda třeba na toustech nebo jako doplněk k masu...

      Vymazat
  6. Zaujaly mě zeleninové pomazánky, vůbec jsem si jich v obchodě zatím nevšimla, ale myslím, že by byly přesně pro mě :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ty zeleninové pomazánky taky ještě nikde neviděla. V tomhle boxu bylo tentokrát opravdu dost novinek.

      Vymazat
  7. Balení semínek vidím poprvé a nejvíce mě z boxu zaujaly. Škoda, že v boxu nebyl ajvar normálně, ten mám moc ráda :D Koláčky taky vypadají moc dobře, jen škoda té doby spotřeby...

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzdor tomu, že koláčky byly na hraně spotřeby, tak byly dobré - vláčné.

      Vymazat
  8. A mně box zase nepřišel. Asi se na takovou spolupráci vykašlu. V posledním roce jsou pořád nějaké problémy.
    Jinak box, až na ty stále se opakující nápoje, vcelku ok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, taky mám pocit, že ji to v poslední době trochu drhne. Ale zatím jsem s nimi nakonec bez větších problémů vždycky všechno vykomunikovala. Tentokrát bylo v boxu hodně novinek, které jsem neznala, takže jsem byla celkem spokojená, i když na wow to nebylo.

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)