pátek 15. května 2020

DM box

Moji oblibu v tajemných krabičkách už tu asi všichni znáte, takže je vám jasné, že když mi do mailu přišla informace, že na prodejnách DM bude od pondělka k dispozici nové vydání boxu, tak jsem moc neváhala. I proto, že DM boxy obvykle neobsahují jen kosmetiku, ale bývá tam i něco k jídlu a nějaká drogérie, takže je ro mne lépe využitelný (já extra velký "konzument" kosmetiky nejsem). 
A na to, co jsem v boxu našla, se teď můžete podívat, pokud vás to tedy zajímá...


Skin food Light Weleda (30 ml - 129 Kč)

Jemný krém se slunečnicovým olejem a s výtažky z měsíčku lékařského, heřmánku a violky trojbarevné, který dodává suché pokožce bohatou výživu a okamžitou hydrataci. Krém určitě využiju, přijde na řadu hned, jak vypotřebuji ten, co mi stojí v koupelně na poličce. A Weleda má jako značka dobrý zvuk, já zatím ale jejich produktů moc nevyzkoušela, budu tedy ráda za příležitost.

Clear fresh Dontodent (125 ml - 19,90)

Zubní pasta brandovaná přímo pro řetězec DM s antibakteriálním účinkem, která efektivně chrání zuby před vznikem kazu. Sice v DM nakupuji poměrně čast, ale jejich zubní pastu jsem ještě neměla žádnou. A je to věc, kterou využije snad každý.

Food mask Cica Neutrogena (1 pár - 119,90)

Intezivní maska na chodidla od známé značky. Je určena pro péči o suchá chodidla - vyživuje je a  pomáhá je regenerovat. Masku si schovámna léto, kdy při chození na boso bojuju zejména se suchými patami, a ráda ji vyzkouším. Jsem ráda, že jsem ji našla v boxu, protože za tu cenu bych si ji nejspíš nekoupíla.

Shower mousse Dove (200 ml - 89,90)

Hustá sprchová pěna s kokosovým olejem, která dokonale vyživí a zvláční pokožku a je vhodná i na holení. Sprchovou pěnu jsem ještě neměla, takže ráda vyzkouším a jsem zvědavá na kokosovou vůni...

Intimate wipes Chilly (12 ks - 54,90)

Praktické balení intimních ubrousků s antibakteriální přísadou a obsahem šalvěje lékařské a mateřídoušky. Není to výrobek, který bych používala běžně, ale využiju ho na chatě, kde máme poněkud polnější podmínky.

Fructis SOS repair Garnier  (400 ml - 109 Kč)

Krém na vlasy bez oplachování  s obsahem Amla oleje a s aminokeratinem je určený pro péči o poškozené vlasy. Zaceluje roztřepené konečky, dodává suchým a poškozeným vlasům bohatou výživu a zanechává vlasy vyhlazené a lesklé. Bezoplachovou péči na vlasy skoro nepoužívám, výrobek neznám, ale vyzkoušet se má všechno a zvlášť teď, po  domácím dobarování a velmi dlouhé době bez zastřižení, si moje vlasy o nějakou péči říkají. Uvidíme, jak bude krém  fungovat.

Deodorant Collision Axe (150 ml - 59,90)

Pánský deodorant sprej  s účinnou ochranou proti tělesnému pachu a nepříjemným pocitům. Vůní tohoto deodorantu dominují citrusy a máta s kořením, doplněné vůní vanilky, javorového sirupu a smetanového pižma. Tak to samozřejmě není moc přípravek pro mne, ale myslím, že některý z mých pánů ho určitě využije.

Falsies Lash Lift Maybelline (6 ml - 189,90)

Řasenka se mi určitě hodí - nemám momentálně v rezervě žádnou další, až mi dojde ta, co právě používám. Tato má kartáček ve tvaru přesýpacích hodin a měla by vytvářet efekt hustých a prodloužených řas.

Vzorky

Prvním vzorkem se dvojbalení a šamponu a kondicioner s malinovým octem od Nivea - na ten jsem hodně zvědavá, protože miluju vůni malin. A druhým vzorkem je denní hydratační krém Nae, což je značka, kterou vůbec neznám.


Celkem bylo v boxu 8 plných balení výrobků v hodnotě cca 770 Kč a 2 vzorky, což se za cenu  199 Kč určitě vyplatilo. Výběr produktů mi taky vyhovoval (i když bych uvítala i nějaký kousek k jídlu - DM má v sortimentu celou řadu zajímavých potravin) a myslím, že ho využije skoro každý, kdo je spotřebitelem běžné kosmetiky. Nejvíc mne potěšila řasenka, protože tu aktuálně potřebuju, ale užiju v podstatě všechno. Prima bonusem je i krabice, která má moc pěkný, jarně laděný design. Určitě ji doma ještě využiji.
Takže za mne tak 95% spokojenost.

Údaje o jednotlivých výrobcích i jejich ceny jsou převzaté z údajů na e-shopu DM drogerie, protože v boxu nebyl žádný leták s údaji o obsahu

35 komentářů:

  1. Ahoj Stáni, já ti tak závidím. V pondělí jsem byla v práci, od osmi jsem učila, takže do DM jsem se dostala asi ve 12 a samozřejmě už žádný box neměli. Zavolali i do naší druhé prodejny, ale ani tam už žádný nebyl. Mně se obsah moc líbí, využila bych téměř vše, takže je to fakt škoda. Nevím, proč těch boxů nedělají více...
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, tos měla smůlu. Já ho kupovala až cestou z práce - někdy mezi pátou a šestou... A měli jich tam ještě dost.

      Vymazat
  2. Stáňo, myslím že můžeš být spokojená! Já bych byla!
    Měj hezkou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Je super, že ti box kápl do noty.
    Já přiznávám, že neznám ani jeden výrobek :D
    Krásný víkend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilono, já z těch výrobků nemám vyzkoušený ani jeden. Jen Axe občas kupuju manželovi nebo synovi, ale myslím, že to nebyla tahle varianta.
      Měj se pěkně

      Vymazat
  4. Pekný boxik, pekné produkty. SKušala som Weledu a aj sprchové peny Dove milujem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já pěnu zatím vyzkoušenou nemá, tak jsem ani zvědavá. I na tu Weledu

      Vymazat
  5. Já si box taky koupila a vidím, že obsah mám jiný. Tvůj je mnohem lepší. Já ten můj ani nenafotila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, boxy prý byly ve třech variantách, aspoň co jsem viděla na netu. V jedné z těch dvou dalších variant byly dva pánské kousky, ale jinak mi nepřišel špatný ani jeden. Ale já jsem asi nenáročná, beru to tak trochu jako hru, na netu jsem četla i dost kritiky.

      Vymazat
  6. Tyhle krabičky a překvapení se mi vždycky líbily, ale dnes už si raději rovnou koupím, co zrovna potřebuji. Ale musím říct, že zrovna obsah této krabičky bych určitě využila a moc se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na krabičky s překvapením trochu ulítlá, ale zas třeba si neberu vyloženě beauty boxy, protože tam vím, že bych některé věci prostě nevyužila. DM box bývá takový praktičtější.. Byla jsem s obsahem spokojená i tentokrát

      Vymazat
  7. pěkné výrobky, i krabička,Sv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Světlo, DM boxy mívají krabičky moc pěkné, využívám je pak na ukládání různých drobností

      Vymazat
  8. Stáni, moc pěkný box, ten bych taky využila a ještě je to překvapení. Měj pěknou neděli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, byla jsem spokojená. Aspoň zas zkusím něco nového.
      Měj se pěkně

      Vymazat
  9. Když jsem uklízela koupelnu, vzpomněla jsem si na tebe.
    V rámci různých výročí dostávám kosmetiku a většinou jí rozdám.
    A proto všem již dopředu říkám, nekupovat kosmetiku, žádnou.
    Používám kosmetiku, kterou mám osahanou, vyhovuje mému tělu a díky citlivosti i pomáhá.
    Nemohla bych nijak moc koketovat s novinkami, i kdybych chtěla.
    Přeji ti, aby vše v boxu splnilo očekávání.
    Krásnou neděli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, já má tu kliku, že moje pleť unese skoro všechno :). Už ani nepamatuju, kdy bych něco odložila kvůli tomu, že by mi to dělalo problémy. Spíš mi občas nějaký výrobek nesedne parfemací.

      Vymazat
  10. Stáni, ač v DM pravidelně nakupuji, ten box mě docela mile překvapil. 😊 Při další návštěvě v DM se rozhodně podívám po té Foot masce od Neutrogeny. Používám krém této značky na ruce, které mám, zejména teď při zahradničení dost poničené.
    Měj hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aleno, na masku na nohy jsem taky zvědavá, Neutrogena má jako značka dobrou pověst...
      Měj se hezky

      Vymazat
  11. 👍😉🛁Milá Stáňo, DM boxík už jsem viděla na nějakých blozích, ale u tebe se mi líbí nejvíce. Já sama ho nemám, ani jsem nezaznamenala e-mail od DMka, že bude k dispozici..... Parádně kousky ukrýval. ☺♥ Přeji ti krásný a ničím nerušený den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já po boxech nijak extra nepídím, ale když zaznamenám, že bude, tak většinou neodolám. Vyloženě zklamaná jsem ještě nikdy nebyla :).
      Měj se hezky

      Vymazat
  12. Stáňo, Skin food od Weledy používám dlouho a jsem s ním moc spokojená. Dávám na noc.
    Krásný týden. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, díky za pozitivní recenzi na krém. Jsem na něj zvědavá - díky tobě příjmeně :)
      Hezký den

      Vymazat
  13. Taky mám ráda tyhle boxy. Jen na ně nemám velké štěstí. Obsah tohoto se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se po nich nějak speciálně nepídím, ale když narazím na nabídku, tak neodolám.

      Vymazat
  14. Pokaždé u tebe koukám co v boxech je a jak si spokojená, nikdy jsem žádný neměla. Hezké dny přeji. J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já boxy občas vyzkouším ráda - líbí se mi moment překvapení...

      Vymazat
  15. Stano, zahledla jsem v obchode, ale moc temto boxum neverim, takze nekoupila. Koukam ale, ze je to financne velmi vyhodne. Mnohe produkty bychom doma vyuzili. Dekuji za nahlednuti. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, finančně se určitě vyplatil a byly tam věci, které se u nás využijí...

      Vymazat
  16. Na Skin food slyším všude samo chválu, tak jsem zvědavá, jak budeš krém hodnotit. Mám tyto univerzální krémy z řad přírodní kosmetiky velmi ráda.

    Líbí se mi ta forma DM boxu a milého překvapení. Sama jsem jej ale nikdy koupit nezkoušela - kosmetiku už kupuji spíše jen konkrétní ověřenou a box bych celý nevyužila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě DM box občas risknu - bývají tam i nekosmetické věci (třeba ta zubní pasta) a bývá pro mne využitelý. Do ryze kosmetického boxu bych se "nepustila" - používám kosmetiky poměrně málo a tam by riziko nevyužitelnosti bylo podstatně vyšší

      Vymazat
  17. Zaujímavé produkty! DM boxy sa niekedy skutočne vydaria ♥ ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento box byl pro mne fajn - využiju v podstatě všechno

      Vymazat
  18. Mě by potěšila ta Weleda, s ní totiž nemám absolutně žádné zkušenosti :) a chilli mám moc ráda :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)