neděle 8. prosince 2019

Giving box

Moji oblibu krabiček a krabic s překvapením - tedy s neznámým obsahem myslím všichni, kdo čtete můj blog pravidelněji, znáte. Takže vás asi nepřekvapí, že jsem neodolala množnosti pořídit si speciální edici DM boxu - Giving box, který DM drogérie připravila v rámci dárcovského dne (kdy mj. věnovala 5 % z denního obratu na charitu).  Nešla jsem tedy speciálně pro něj, ale když už jsem ho u pokladny uviděla ... Sice už jsem nějaké boxy zahlédla na blozích, ale netušila jsem, co bude zrovna v tom mém, takže moment překvapení tu zůstal zachován





Rtěnka Rouge Signature L´Oreal (28 g - 249 Kč)

Rozhodně nejlepší kousek z celého boxu. Tekutá matná rtěnka L´Oreal Rouge Signature by měla mít intenzivní odstín a dlouhotrvající efekt.   Tekutou rtěnku jsem ještě nikdy nezkoušela, navíc jsem měla štěstí dostala jsem ji odstínu 105 Rule, který mi barevně vyhovuje. Takže tento produkt určitě využiju. Už jen jeho hodnota převýšila cenu boxu. 

Čistič Free&Clear Seventh generation (500 ml - 119,90)

Univerzální čistič ve spreji, který je biologicky rozložitelný. Doma mám tyto přípravky dva z Nature Glanz boxu - ještě jsem je nestihla spotřebovat, ale další balení vezmu na chalupu, kde se bude hodit. Ale nezastírám, že jiný kousek z oblasti uklízecích prostředků by mne asi potěšil víc.

Sprchový gel vanilla&kokos Balea (300 ml - 19,90)

Sprchový gel s vůní kokosu a vanilky by měl pokožku hydratovat a chránit ji před vysušením. Sprcháč Balea  už jsem dloho neměla, ale celkově nemají špatnou pověst, takže tuhle variantu klidně vyzkouším.

Ubrousky Profissimo (30 ks - 24,90)

Třívrstvé ubrousky v neutrální barvě (šampaň) se budou o svátcích určitě hodit - barevně hezky pasují k našemu vánočnímu ubrusu. 

Minibalení

Kromě plných balení box obsahoval ještě minibalení sprcháče Dove, malé balení koupelové soli s meduňkou Kneipp a vzorek aviváže Cocolino (který jsem zapomněla vyfotit).


Box tedy obsahoval 4 plná balení v hodnotě asi 415 Kč a 3 malá balení, resp. vzorky v hodnotě asi 35 Kč, takže jeho koupě se určitě vyplatila (cena boxu byla 199 Kč). Obsah podle mne nebyl taky úplně špatný - využiju vlastně všechno (jen koupelovou sůl dám mámě). Mě nejvíc potěšila tekutá rtěnka  - i kdybych z boxu nevyužila nic jiného, tak bych díky ní nákupu nelitovala.

Edit: Omlouvám se, že jsem původně publikovala článek nedodělaný - bez fotek. Chtěla jsem si ho uložit jako koncept a zřejmě jsem klikla na publikovat. Tak to teď napravuji...

16 komentářů:

  1. Stáňo, tohle jsme nějak nezaznamenala, děkuji za info. Cena i obsah hodně slušný!
    Měj klidný den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se toho tam zdálo původně docela málo, ale když jsem to prohlédla podrobněji, tak jsem spokojená.

      Vymazat
  2. Já tuto akci prošvihla, ale ani mi to nevadí. Přišel mi nová Look fantastic beauty box a poprvé jsem ho rozbalovala na kameru- na Instagramu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na kosmetické boxy zas až tak moc nejsem - vlastně si vystačím s Glanzboxem. Dmkový byl můj teprve druhý...
      Na IG kouknu, ale já nejsem moc konzument natočených věcí, přijde mi, že to "žere" víc času než blogy.

      Vymazat
  3. Dobré věcičky sis rozbalila.
    Měj se pěkně, Stáňo!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to se opravdu vyplatí. :) Mně by potěšila ta rtěnka a ta kokosová balea, miluji vůni kokosu a Balea je fajn značka.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi asi největší radost udělaly tyhle dvě věci.

      Vymazat
  5. Ahojky,
    taky mě nejvíce zajala rtěnka a líbí se mi i odstín. Já jsem si tento box koupit nemohla, protože byl k prodeji jen jeden den, a to jsem byla v tom Norimberku. Ale včera jsem objednala předplatné lookfantastic boxu, dneska na mě vykoukl Essence box, tak taky nějaké krabičky doma budou:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, já moc kosmetické boxy nekupuji (teda spíš skoro vůbec). U toho DM mi vyhovuje, že to většinou bývá mix kosmetiky a nějaké drogérie, popř. jídla ;-)

      Vymazat
  6. Vypadá to určitě zajímavě a za příjemnou cenu. Hezký večer, Stáni. M.

    OdpovědětVymazat
  7. Obsah je krásný, taky bych využila vše, kromě soli do koupele. Tyhle dm boxy se vždycky oplatí. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, souhlasím, že DM boxy mívají ndobrý obsah a za cenu, za kterou se prodávají, se určitě vyplatí. Sůl do koupele taky nepoužívám, ale ta myslím potěší mámu.

      Vymazat
  8. Stáni, já tyhle tvoje procházky kosmetikou a i dalšími produkty fakt miluju. Tekuté rtěnky občas používám, ale tuhle neznám. Díky za recenzi a měj pěkný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, díky :). Rtěnku už jsem vyzkoušela a je příjemná.

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)