pátek 27. září 2019

Brandnooz box - září 2019

V poslední době jsem na blogu malinko pauzírovala. Měli jsme v bytě poněkud zmatek díky malování obýváku a pokládání nového koberce, tak na články nebyl čas (a taky něktré dny ani nebylo moc kam položit noťas). Ale už je vymalováno, koberec leží, takže i když nás ještě nějaká práce čeká, je prostor i na napsání článku. A protože dneska pošťák zazvonil se známou zelenou krabicí, je téma článku jasné 😉
 Zářijový box měl podtitul  "Back to school" a byl překvapivě lehký. Pojďme se tedy podívat, co si pro školáky i nás, co se zpátky do školy už rozhodně nechystáme, připravil.


Cacaolat Noir (200 ml - 34,90)

Kakaový nápoj Cacaolat už v boxu byl - ve verzi Original, která mi přišla hodně sladká. Tentokrát v boxu byla verze Noir,  která kombinuje chuť kvalitního kakaa a nepražených kakaových bobů. Na ochutnání se těším a věřím, že tahle verze bude méně sladká. 

Jihlavanka Cafe Arabica (250 g - 99,90)

Nový druh kávy Jihlavanka - 100% arabica je určený zejména k alternativním přípravám kavý (filtr, french press...). Jde sice o novinku a současně i o nejdražší položku v boxu, mne ale tak úplně nenadchla - kávu totiž vůbec nepiju. Ale myslím, že ji využije máma na chalupě, kde si dělá kafe v kávovaru.

Mentos Pure fresh (16,5 g - 13,90 Kč)

Žvýkačky Mentos už v boxu byly (řekla bych, že už před poměrně dlouhou dobou, takže novinka to moc není), ale je fakt, že žvýkačky se doma neztratí. Toto je poměrně malé balení, které se hodí do kabelky. Jsou bez cukru a vyrábí ve variantách Buble fresh, Fresh mint a Spearmint (tu jsem měla v boxu já).

Bix to milk Bonavita (350 g- 39,90)

Pečené ovesné tyčinky slazené medem jsem v ještě nikde neviděla, podle letáku jde o novinku na trhu. Mají vysový obsah vlákniny  a jsou určené do mléka nebo jogurtu (ale asi půjdou jíst i "jen tak"). Vyrabí se ve třech příchutích - jen s medem, s kakaem a s chia a dýňovými semínky (ty jsem měla v boxu já). Tady palec nahoru - ráda ochutnám, třeba v práci na svačinu.

Blink bonbóny (15 g - 37 Kč )

Osvěžující malé bonbónky v plechové krabičce se vyrábí v celé řadě různých příchutí, já jsem měla v boxu příchuť růžového grepu. Krabička je  hezky řešená, má pěkný desing - prostě je taková roztomilá, ale tedy cena je za těch pár bonbónků docela palba. Jedině pak krabičku dosypávat jiným pastilkami. Nicméně bonbóny ráda ochutnám, protože za tu cenu bych si je sama určitě nekoupila.

Bombus Raw energy maracuja&coconut (50 g - 25 Kč)

 Tyčinku s touto příchutí jsem ochutnala už před časem, jen pod lidlovským brandem Alesto, od Bombusu jsem ji ještě neměla, ale nemyslím si, že v tom bude nějaký rozdíl. Každopádně v boxu pro mne zklamáním rozhodně nebyla - mám tento typ tyčinek v oblibě jak na výlety, tak jako rychlou svačinu do kabelky.

Frujty Superželé Pedro (2x 50 g - 14,90/ks)

Želé bonbóny s 30% obsahem ovocné šťávy neobsahují přidaná barviva ani palmový olej.  V boxu byly ve dvou variantách - ovoplátky se šťávou z jablka, rakytníku a grepu a ovobobule  se šťávou z černého rybízu, areroly, acai a limetky. Mám želé bonbóny docela ráda a tyto jsem ještě nikde neviděla, takže ráda ochutnám.

Granko Kakakové mléko (200 ml - cca 16 Kč)

Kakaové mléko se sníženým obsahem cukru v tetrapack krabičce s brčkem nebylo uvedeno v doprovodném informačním letáku.  Ale každopádně ho docela ráda využiju - vezmu si ho do práce, kde se bude v nouzi jako rychlá svačinka určitě hodit.

Bonduelle Celer strouhaný (2x 425 ml)

 I tentokrát  jsem si objednala dárek z věrnostního programu. Výběr nebyl nic moc - mouku jsem nechtěla, protože jsem ještě nespotřebovala tu z červencového boxu, sušenky už byly pryč, tak na mne zbyl ten celer. Měla jsem dostat tři balení, dorazily jen dvě, ale myslím, že mi stačí (chtěla jsem ho na salát v kombinaci se strouhanou mrkví z Boxu for men a ta tam byla jen jedna). Není započítaný v hodnotě boxu.

Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu.

V boxu tedy   8 výrobků v celkové hodnotě cca 295 Kč + dva vzorky čaje Ahmad a časopis o bylinkách. Nejvíc mne asi potěšily Bix to milk, protože je to pro mne novinka, nejmíň naopak nadchla  Jihlavanka Která navíc podle mne byla poněkud mimo motto boxu). Zbytek vyzkouším či využiji docela ráda. Malinko mne ale tentokrát box zklamal, pokud jde o  počet produktů, které obsahoval, a jejich hodnotu - především pokud jde o hodnotu, tak to ve srovnání s předchozími boxy byla trochu mizérie. Na druhou stranu výběr výrobků zas tak špatný nebyl (to, že nepiju kafe, je můj problém), byť tentokrát byl laděný hodně do sladka.
Moje celková spokojenost s boxem se "vyšplhala" tak na  65 %

27 komentářů:

  1. Z celého bych si vybrala zeler strúhaný, protože pomazánka z něho je luxusní, když se nechce loupat a strouhat čerstvý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, však proto jsem ho brala z věrnostního programu - když byl normálně v boxu, tak jsem z něj a z mrkve dělala jak salát, tak pomazánku. A chutnalo i manželovi, který na zeleninová jídla zas až tak moc není.

      Vymazat
  2. Když se tak dívám, tak bych asi využila celý box. Ne snad vše pro sebe, ale vnuk by se o to postaral. :-).
    Hezký sváteční den, Stáňo!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, je pravda, že kromě toho kafe je to vlastně všechno dobře použitelné pro děti

      Vymazat
  3. Tak zrovna Jihlavanka je v akci Zpátky do školy pro rodiče potřeba 😁😁😁
    Začátky školního roku bývají náročné 😁
    Krásný víkend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilono, můj "školák" v půlce září odpromoval, takže začátek školního roku už jde opravdu mimo mne :-). A dřív jsem se dopovala spíš čokoládou než kafem. To jsem se nikdy pít nenaučila.

      Vymazat
  4. Stáni, z tohohle boxu bych asi využila jen ten celer. Jihlavanku nemám ráda, kupuji si jinou kávu na french press a jakoukoliv kávu nevypiju. Měj pěknou sobotu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, kafe jde úplně mimo mne, ale ani já nechápu Jihlavanku jakou nějakou "lepší" značku ;-). Ale máma ji myslím vypije.

      Vymazat
  5. Celer jsem nestihla, tak jsem bohužel musela vzít za body tu mouku, protože mám přes 50 000 bodů a nevím, co s nimi :-D Nepeču, ale máma ji snad využije.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám bodů přes 60 tis. :-D (snažím se hodně hodnotit), takže jsem chtěla něco taky odmazat. On ten výběr nebývá velký a hlavně je tam ode všeho poměrně málo kusů (teď naposledy mi přišel mail, že je možné objednávat za body z věrnostního programu někdy v neděli před polednem a někdy kolem páté už byly oboje sušenky vybrané a celer jsem stihla tak tak)

      Vymazat
  6. Tedy napadlo mě to samé, jako Ilonku :o) Celer je určitě super, když ho člověku někdo oloupe a nastrouhá, je to k nezaplacení :o) Jinak myslím, že to je ten z lepších boxů...
    Stáňo, měj hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, já mám navíc na syrový celer trochu alergii, sterilovaný v pomazánce snážím líp, takže jsem se za bonusové body zásobila :-)

      Vymazat
  7. Já ještě článek nemám, moc se mi do něj nechce, chválit totiž moc nebudu. Mě box zklamal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, box působí poněkud chudě, protože většina hodnoty se vyplácala na kafe a drahé bonbonky a kakao. A navíc ta hodnota tentokrát nebyla nic moc... Takže ti docela rozumím. Na druhou stranu, kromě toho kafe celkem ráda ostatní věci vyzkouším (a některé bych si bez boxu ani nekoupila - třeba ty ddrahé pastilky ;-))

      Vymazat
    2. To máš pravdu.....po pořádném prozkoumání boxu ho hodnotím jako průměrný. Jsem prostě hodná :-))

      Vymazat
  8. Marcela - Nordic Passion29. září 2019 v 9:01

    Hmm, tak já bych si dala raw tyčinku, děti by si určitě vybraly bonbóny:). Hodně zajímavý mi přijde i celer. Zdravím, Stano. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, celer už je prověřený - byl v nějakém předchozím boxu a měli jsme z něj salát i pomazánku. Takže jsem ho ráda vzala i z věrnostního programu

      Vymazat
  9. Ahoj,
    já jsem ještě o boxu nestihla napsat článek, ale příští týden určitě vyjde:-) Mám taky sušenky se semínky a raději bych měla jinou variantu. Box mě úplně nezaujal, vypiju ty dva kakaové nápoje a určitě jsem ráda za gumové bonbony, ty mám ráda. No, víc o tom napíšu v článku, ale s hodnocením s tebou souhlasím:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, článek si ráda přečtu. Vždycky jsem zvědavá na reakci další ... Někdy jsou podobné, někdy úplně opačné - co pro mne bylo zklamáním, ostatní nadchne a naopak :-)

      Vymazat
  10. Tak já nevím. Je to tak 50 na 50. Něco by mě potěšilo a z něčeho bych byla zklamaná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, u mne to tak trochu "zabilo" to kafe, které nepiju, protože pak už tam byly spíš drobnosti...

      Vymazat
  11. Jé, zrovna tenhle balíček vypadá dost dobře. V obchodě určitě mrknu na ten nápoj od Granka, to by mohlo být vážně super! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Betty, Granko mlékou poputuje do práce jako nouzová zásoba, to se mi určitě bude hodit. A vykorespodnovala jsem s Brandnooz boxem, že to byla náhrada za jeden chybějící celer, ne součást boxu.

      Vymazat
  12. Co musím tentokrát pochválit, tak z většiny se vážně trefili do produktů, které bych si v takovém back to school boxu představovala :)

    OdpovědětVymazat
  13. Stejně tě obdivuju, že si je pořád objednáváš. Vždy kdy se dívám na produkty, tak mě vždy zaujme jenom pár :D nejvíce mě také zaujalo musli :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to taková hra. A většinou, co nesním já, sní manžel nebo si odnese syn či máma.

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)