pátek 12. dubna 2019

Brandnooz box - březen 2019

Tento týden jsem měla tak nabitý pracovně i dalšími akcemi, že jsem se vůbec nedostala k psaní článků. Takže i článkem, který je věnován  dalšímu Brandnooz boxu, přicházím až týden po tom, co box dorazil. Tedy dorazily dva, protože jsem si obnovovala předplatné a nastal nějaký zmatek s návazností končícího a nového předplatného
Jak už jsem zmínila v článku o posledním Cool boxu, dochází ke změně ve frekvenci rozesílání boxů - namísto jednou měsíčně teď bude Brandnooz box rozesílán jednou za dva měsíce (a tuto frekvenci by měly doplňovat limitky typu Cool boxu nebo Glanz boxu). Tato změna byla současně provázena příslibem zajímavějšího obsahu  boxů. Toto je vlastně první box po oznámení změny, takže jsem byla velmi zvědavá, jaký bude. Pokud už jste tedy do obsahu boxu nenahlédli na jiných blozích, tak se můžete pustit do dnešního článku.



Sirup Naturprodukt (250 ml - 139 Kč)

Domácí sirup, 100% přírodní produkt bez aromat, chemických konzervantů, barviv, sladidel a podobných vylepšovadel. V jednom boxu jsem měla bazalkový, ve druhém  fresh sirup (třetí varianta je sirup mátový). Pro mne je tento sirup novinkou, a i když běžně piju vodu bez příchuti, tak  ráda ochutnám oba druhy (nejraději bych měla mátový, ale třeba mne tyhle dva příjemně překvapí). Jako nevýhodu vidím dost vysokou cenu.

Holandská omáčka Thomy (250 ml - 24,90)

 Hotová krémová omáčka, kterou stačí jen ohřát a která je určená především na dochucení zeleniny.  Já zrovna nemiluju teplou zeleninu a holandskou omáčku mne nikdy nenapadlo dělat. Takže nevím, jestli je to úplně produkt pro mne. Ale oceňuji, že jde o novinku neznémé (aspoň pro mne) značky. Vyrábí se ve dvou variantách - klasická a na zeleninu, která by měla být jemnější (a právě tu jsem měla v obou boxech já).

Celozrnné čokoládové sušenky Rej (34 g - 8,90)

Sušenky z vysokým podílem celozrnné mouky, bez vajec a palnového tuku. Podle letáku by mělo jít o příchuť spojující  sušenku Oreo a brownies, podle vyobrazení na obale se sušenky podobají spíš kakaovým BeBe. Kdysi jsem sušenky této značky měla v jahodové verzi a přišly mi takové průměrné, tak uvidíme, jak zaujme tato čokoládová varianta.

Řepa strouhaná Vapeur Bonduelle (425 ml - 38,90)

Jemně strouhaná (podle fotky na obale předpokládám, že červená) řepa mírně  slazená a ochucená citronem. Červená řepa je u nás doma velmi v oblibě, nakládáme si ji i sami, Takže tuhle novinku z řady Vapeur ráda využiju (nejspíš do nějakého salátu) a ochutnám.

Podravka Natur (vzorek 18 g v hodnotě cca 6 Kč)

Dochucovací přípravek složený ze sušené zeleniny, kurkumy, libečku a mořské soli, bez obsahu "éček". Používám tento typ přípravků jen málo, ale vzorečkové balení určitě využiju (a oceňuji, že jde o výrobek složený jen z přírodních surovin).

Mazagrande Citrus (250 ml - 29,90)

Tahle limonáda s příchutí  citrusové šťávy a obsahem kávového extraktu je v boxu už potřetí. Kombinace kafe a citrusu mi přijde divná, navíc jsem nekafař, takže tuhle limonádu pošlu někomu dál. A boxu mne tedy rozhodně nepotěšila (hlavně pro to, že jde o opakující se výrobek).

Yes! Ořechová tyčinka s mandlemi a mořskou solí v hořské čokoládě (35 g - 29,90)

Tyčinka a obsahující madle a arašídy ochucená mořskou solí a doplněná hořkou čokoládou; neobsahuje barviva ani konzervanty. Různé tyčinky si kupuji docela často (hlavně jako svačinu na výlety), takže mne v boxu potěšila - navíc jde o pro mne neznámou značku, po které  bych  kvůli vyšší ceně  možná v obchodě ani nesáhla.

Yes! Ovocná tyčinka s jablkem  a červenou řepou(35 g - 29,90)

"Sestřička" předchozí tyčinky, tentokrát v ovocné variantě doplněná mandlemi, zcela bez přidaného cukru. Komibnace jablka a řepy mi přijde zajímavá, ráda ji vyzkouším. Jinak o ní platí to, co o ořechové varinatě. 
 

Tekutý bujon slepičí Maggi (160 g - 59,90)

Tekutý bujon bez barviv a konzervantů  se vyrábí ve variante hovězí a slepičí, já měla v obou boxech slepičí. I tady jde o novinku. Kupované bujony používám málo, většinou mám v mrazáku v rezervě vlastní vývar, ale v nouzi se může hodit. Oceňuji praktické balení, ze kterého půjde odebírat, i to že jde o novinku.
 

Vadamecum (75 ml - cca 40 Kč) 

Zubní pasta (v jednom boxu jsem měla variantu Pro fluoride, ve druhém Pro vitamin) byla bonusem, který byl do boxu přidán podle mne trochu neorganicky (hodil by se spíše do Glanz boxu). Ale zubní pastu určitě využiju.

Bombus raw energy coconut&cocoa (3x50 g)

Tyto tyčinky jsem měla v boxu navíc - dvě jsem si objednala jako bonus za věrnostní body, jedna byla ještě omluva za prošlá  čokoládová písmenka v minulém boxu. Tyčinkami jsem teď tedy zásobená poměrně dost. Nejsou započítány v hodnotě boxu.

Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu.

V boxu bylo tentokrát 10 výrobků v celkové hodnotě přes 370 Kč, což je velmi slušné. I tentokrát byl v boxu přidaný časopis - Epocha o českých hradech a zámcích (což spřed létem není špatná inspirace na výlety). Z obsahu jsem nejdřív nebyla úplně nadšená - možná proto, že jsem díky příslibu zajímavého obsahu čekala něco víc. Ale když o tom přemýšlím, tak ten box nebyl vlastně tak úplně špatný. Bylo  tam dost novinek, navíc i věci, které bych si asi kvůli vyšší ceně normálně nekoupila, takhle aspoň bud mít možnost je ochutnat. Nejvíc mne potěšily  tyčinky a strouhaná řepa, ráda ochutnám sirup. Naopak limonádu s kafem určitě pošlu dál a obešla bych se i bez holandské omáčky. Takže nakonec box (i díky zmatkům se zasláním, prtože taková pecka, že bych musela mít všechno dvakrát, to zas nebyla)  hodnotím na 75 % .

14 komentářů:

  1. Já na článek taky nemám čas ( ach ta rekonstrukce). Obsah mě nezklamal, ale čekala jsem víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, přesně tak - nezklamal, ale očekávání byla větší.

      Vymazat
  2. Stáni, díky za reportáž výrobků, které neznám. Bujón taky nepoužívám, ale tenhle bych si možná koupila. Měj hezkou sobotu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, mně se u toho bujónu líbí, že půjde odebírat postupně. Zrovna dneska jsem sama doma, chci si udělat kuskus, tak do toho trocha bujónu přijde vhod (a všechny vývary, co mám v mrazáku, jsou pro tento účel moc velké)

      Vymazat
  3. Myslím, že obsah je taký lepší priemer - nesklamal, ale ani nejak extrémne nenadchol :) Mne sa najviac zapáčili tie domáce sirupy :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na sirupy jsem taky zvědavá. Bazalkový trochu budí rozpaky,u toho fresh uvidím, jestli se popasuji s kořeněnou příchutí (moc je nemusím). A mátový, který bych brala nejvíc, na mne zrovna nevyšel, byť jsem měla tentokrát boxy nedopatřením dva.

      Vymazat
  4. Tak mne by potěšily ty tyčinky a sirup.
    Zubní pastu bych si asi nedala, ale byla bonus, takže darovanému ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, na ty tyčinky se docela těším. Já jsem tyčinková - tahám je s sebou na výlety i porady, protože já bez svačiny ani ránu :-)

      Vymazat
  5. Stano, ja bych byla spokojena dost. Libi se mi ty veci bez konzervantu apod., vyvar, tycinky i sirupy, i kdyz matovy ja bych jedine studeny, nevim, proc tepla mata mi nechutna. Za me pekny:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, můj druhý dojem byl lepší než ten první. Vyzkouším to všechno ráda.

      Vymazat
  6. Já bych jen přeci byla trošku zklamaná. Potěšil by mě asi jen ten sirup.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, já nakonec všechno zkusím ráda. Akorát to kafe ne. To půjde z domu

      Vymazat
  7. Děkuji za tu přehlídku, neznám vlastně ani jeden výrobek. Vlastně ano, ty poslední tyčinky...kupovala jsem je dětem, tak vlastně nevím, jak chutnají :o)
    Hezký večer, Stáňo!
    Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, já tyhle ještě taky neměla, ale měla jsem stejnou příchuť od jiných značek a tam mi chutnala, tak doufám v podobnou, ne-li stejnou.
      Hezký večer

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)