úterý 8. prosince 2020

Balíček z Bonami pro radost

 V září jsem  se na základě výzvy z webu Biano zapojila  svým článkem Křeslo v hlavní roli, který možná někteří z vás četli, zapojila  do soutěže o křeslo. Můj článek  tedy jako nejlepší vyhodnocen nebyl, takže jsem křeslo nevyhrála, ale všichni účastníci soutěže dostali za snahu voucher na e-shop Bonami. A já jsem se asi před třemi týdny rozhodla, že voucher  proměním za nějaké radůsky pro sebe... 
A jestli vás zajímá, co jsem si pořídila, tak pokračujte ve čtení. A asi  vám nemusím ani psát, že jsem nakonec utratila samozřejmě víc, než byla hodnota voucheru😉. 



Prvním kouskem, který jsem si objednala, byla stříbrná LED světýlka Best Season Toft. V rámci předvánoční výzdoby jsem je tedy ještě nestihla nikam nainstalovat, ale snad jsem nevybrala špatně a vytvoří hezkou atmosféru.
 

Už dlouho  jsem  chtěla vyzkoušet nějakou svíčku s dřevěným knotem, tak jsem si vybrala rovnou dvě. Svíčka Green tea je  od značky We Love Candless a je ze sojového vosku.  MáZelenou svíčku We Love Candless Green tea už mám skoro vypálenou a musím říci, že jsem z ní trochu na rozpacích.  Přijde mi, že její  vůně není příliš výrazná - obývák ovoněla jen náznakem a vlastně mi ani moc nepřipomínala zelený čaj. Praskající dřevěný knot je zajímavý efekt, ale po zapálení někdy zhasínal a trvalo mu než se rozhořel. Nezapálená svíčka měla docela hezkou světle zelenou barvu, po rozpuštění vosk ztmavl v podstatě do černa, což nebylo moc efektní. Pochválit ale lze balení  (hezká sklenička s dřevěným víčkem) a výdrž (určitě to bylo těch uváděných 21 hodin). Nicméně podruhé bych si tuhle svíčku nepořídila - přijde mi, že neodpovídá poměr cena - výkon (svíčka z Lidlu za desetinovou cenu hořela skoro stejně dlouho a vůně byla výraznější).
 

Druhá svíčka, kterou jsem si vybrala,  je od ikonické značky Wood Wick a má poetický název Levandulová lázeň. Má také dřevěný knot a obsahuje také sojový vosk. Je také v hezké skleničce s dřevěným víčkem. Tu jsem zatím vyzkoušet nestihla, takže uvidíme, jak z ní budu nadšená.
 

Pořídila jsem si i něco praktického - červeno-bílý provázek na pečení Westmark. Já s ním tedy nepočítám na pečení, ale na balení balíčků a připevňování visaček na mé domácí výrobky. Jsou ho rovnou dvě klubíčka, ale zatím jsem ho nepoužila.
 

Černého ptáčka PT Living Bird jsem měla zakomponovaného už do svého článku o křesle, kam jsem ho vybrala jako dekoraci do svého relaxačního koutku. A teď už ho mám doma na skříňce v obýváku...
 

A posledním kouskem, který jsem si vybrala je keramická váza Burly, stejně jako ptáček od značky PT Living.  Tenhle tvar váziček s ouškem se mi moc líbí a velikostně mi nějaká taková váza doma chyběla.


Jinak e-shop Bonami musím pochválit za rychlé vyřízení objednávky i velmi dobré zabalení zásilky, ve které byly poněkud tvarově nesourodé kousky.
 

A co vy - vybrali byste si některý z kousků, co jsem si objednala já? A máte nějakou zkušenost se svíčkami Wood Wick a We Love Candless?

(Článek není placená spolupráce)





44 komentářů:

  1. Stáni, krásně sis vybrala. Já jsem si za soutěž koupila nádobí, ale to už víš. Měj pěkné dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já ne ten voucher málem zapomněla :). Nádobí je prima a asi užitečnější než mé drobnosti...
      Hezký den

      Vymazat
  2. Ahoj Stáňo, Bonami znám, taky jsem dostala nabídku na článek, ale nevyužila jsem ji. Ty sis vybrala pěkné kousky. Ten ptáček mě zaujal asi nejvíc. Svíček se u nás doma spálí během roku nespočet a to opravdu. Při mé spotřebě vybírám trochu levnější a když se dostanu do Ikea, nakoupím většinou ve větším množství tam, do zásoby. Jejich vůně jsou mi příjemné :)
    Stáňo, měj prima dny, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro, já váhala, pak jsem to vzala trochu jako výzvu. Voucher byl prima bonus. Ptáčka jsem našla už při psaní článku a když jsem pak vybírala, co si objednám, tak skončil v košíku.
      Měj se fajn

      Vymazat
  3. Od Bonami je hezké, že poslali voucher každému účastníkovi. Taky bych si nějaké drobnosti vybrala. Zaujala mě svíčka s dřevěným knotem - škoda, že ta zelená úplně nesplnila očekávání. Využití provázku na balení dárků namísto pečení je super nápad!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro, jsem zvědavá na tu svíčku Wood Wick. Voní zatím hezky po levanduli, tak uvidíme při hoření. Asi si ji schovám po svátcích, teď využiju ty lidlovské - mají víc vánoční parfemaci. Na to balení by se mi ještě hodil obyčejný hnědý provázek (když volím trochu rustikálnější způsob), ale pro ten budu muset do papírnictví...

      Vymazat
  4. Vybrala sis hezké věcičky. Líbí se mi všechno :-)-
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  5. Krásnou nadílku jste si udělala, Stáničko! :) Hned bych brala ty svíčky - pálím teď každý den - skoro celý den. :) A také jsem ještě neměla žádné s dřevěným knotem. A ta světýlka i provázek bych tedy také dokázala upotřebit. :D
    Přeji pěkný den
    Sabi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, svíček není nikdy dost. Tyhle jsem chtěla vyzkoušet a bez toho voucheru bych se asi ke koupi neodhodlala.
      Hezký den

      Vymazat
  6. Stáňo, akce jsem se neúčastnila, ale na Bonami nakupuji celkem pravidelně. Vše probíhá vždycky na jedničku, nikdy nebyl problém. Svíčku s dřevěným knotem jsem ještě neměla, respektive mám doma jednu, co jsem dostala a ještě jsem ji nezapálila. Tvůj výběr se mi líbí, myslím, že až na ty svíčky jsi sama spokojená.
    Měj pohodový den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, určitě spokojená jsem. Jen u té zelené svíčky je to tak půl na půl - špatná nebyla, ale opravdu mi přišla předražená. Uvidím, co ta fialová...
      Měj se krásně

      Vymazat
  7. Krásné věci sis vybrala. Mě právě lákají svíčky od Woodwick. Hlavně kvůli tomu praskajícímu knotu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, ten praskající knot je zajímavý efekt. Manželovi lezl trochu na nervy, protože to byl najednou cizorodý neznámý zvuk, mně se líbí.

      Vymazat
  8. Stáňo, paráda. Moc se mně líbí ptáček. Na Bonami taky občas něco koupím. Naposled dózu a stojan na recepty.
    Měj pěkný adventní večer. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, ptáčkovi jsem prostě neodolala. Já na Bonami nakupovala poprvé
      Měj se pěkně

      Vymazat
  9. hezky sis vybrala, líbí se mi ten ptáček, Sv.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Stáni,
    škoda, že tvůj článek nevyhrál, mně se líbil. Líbí se mi ptáček a taky svíčka od Woodwicku, tu bych taky nějakou větší chtěla vyzkoušet. Líbí se mi ten praskací knot. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, ony byly pěkné všechny články, co jsem viděla. Některé byly pojaté hodně zajímavě.
      Na praskající knot si stěžoval manžel - co prý je to za divný zvuk :)

      Vymazat
  11. Krásný výběr.
    Přeju pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
  12. Krásně jsi nakoupila. Já mám zkušenosti se svíčkami WW. Líbí se mi jejich praskající zvuk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evo, na tu WW svíčku jsem taky zvědavá.
      Měj se fajn

      Vymazat
  13. Mně se moc líbí ten černý ptáček :) Myslím že ten poukaz jsi upotřebila na jedničku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až na to, že jsem utratila víc než jsem vlastně chtěla :D, tak spokojená jsem.

      Vymazat
  14. Stano, kousky jsou hezke, vazicka, ptacek i svicky. WS jsem mela a mam a trochu zlobil ten dreveny knot u takove vetsi - lodickove, za me voni vyrazne - dostatecne. Ted ale preferuji lokalni vyrpbce:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, já tyhle svíčky chtěla vyzkoušet a poukaz byla dobrá příležitost. Ale máš pravdu, že zvlášť teď by se lokální výrobci podporovat měli.
      Měj se fajn

      Vymazat
  15. Krásné kousky, jsem zvědavá, jak dopadne světelný drátek. Tu vázu bych brala hned, ta je skutečně skvostná.
    Jen bych nesrovnávala zdravější sójovou svíčku a parafínovou z Lidlu. Ta je sice levnější, ale taky horší pro naše zdraví, zvlášť pro toho, kdo pálí hodně. Akorát se o tom ještě moc neví, nebo to spousta lidí prostě neřeší. Taky máme z Ikea, jen na neděle a na chvilku, jinak pálím jednu sójovou svíčku :)
    Měj se hezky, Stáňo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, přiznám se, že o rozdílech mezi sojovými a parafínovými svíčkami skutečně moc nevím (kromě toho zaznamenaného cenového). Mohla bys to pojmout jako článek na blog a udělat osvětu...
      Hezký den

      Vymazat
  16. Také jsem dostala nabídku spolupráce z Bonami, ale nezúčastnila jsem se. Vybrala sis hezké drobnosti, ptáček a vázička se mi líbí moc. Tyto značky svíček neznám, já nekupuji drahé svíčky, snad jenom jednou jsem se nechala zlákat, voněla tedy moc hezky, byla to větší sklenička, dva knoty a když už se blížila dohoření, sklo prasklo, to jsem měla docela šok :-).Ala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, já svíčky pálím docela dost, ale většinou kvůli atmosféře, takže třeba čajovky ve svícínkách. Voňavé spíš výjimečně, jen teď jich mám doma víc (ty z Lidlu a teď ty z Bonami)
      Hezký den

      Vymazat
  17. Veľmi pekne vecičky. Najviac sa mi páčia tie svetielka a ten vtáčik keby bol zlatý tak by som ho hneď brala

    3 DAY CHALLEGE: NUDE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se líbí černý :). Já tu moc lesklých doplňků nemám

      Vymazat
  18. Stáňo taková výhra moc potěší. Já by jsem si určitě vybrala vánoční svícení a svíčku. Tyto věci u mne na vánoce nesmí chybět. Přeji ti krásné a pohodové dny. Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo, ladila jsem výběr docela dost vánočně - vlastně jen ta vázička a ptáček jsou "mimo"
      Měj se fajn

      Vymazat
  19. Vybrala sis krásné věcičky :) Moc se mi líbí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  20. Z těch svíček bych měla největší radost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se líbilo všechno, ale top je asi ta vázička.

      Vymazat
  21. Moc pěkně jsi vybrala! :) Svíčky jsou úžasné. Ty bych také hned brala. Ale i ostatní věci se vydařily. :) Hlavně, že udělaly radost!

    Listy snů I Listy pohybu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, jsem spokojená. Ptáček už u nás zdomácněl, jedna svíčka je už vypálená...

      Vymazat
  22. Moc pěkné věci, na Wood Wick mám také zálusk. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta levandulová svíčka WW je moc fajn. Bohužel manželovi vadí praskání knotu, takže si ji schovám na doby, kdy budu doma sama :)

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)