úterý 30. června 2020

Glanc box léto 2020

Skoro po roce představil Brandnooz další vydání boxu s kosmetickými výrobky  a drogérií - tedy Glanz box. Tentokrát dorazil velice rychle po zaplacení a překvapivě nikoliv v obvyklé zelené krabici, ale v krabici bílé. Navíc byl podezřele lehký... Tak jsem byla zvědavá, co se z něj vyklube
A vy se teď na jeho obsah můžete podívat se mnou




Rexona Maximum protection Clean Scent (100 ml - 179,90)
Antiperspirant pro ženy, který je 3x účinnější než běžné aniperspiranty a poskytuje dlouhodobou ochranu (až 96 hodin). Vůně je kombinací jasmínu s jemnými ovocnými tóny a měkkým pižmem. Jedná se o kompresovaný sprej, takže balení 100 ml by mělo odpovídat klasickým 200 ml. Tohle vyzkouším určitě moc ráda, Rexona nemá špatné výrobky.

Dove sprchová pěna s kokosovým olejem (200 ml - 139 Kč)
Tuto sprchovou pěnu jsem měla nedávno v DM boxu a ještě jsem ji nestihla vyzkoušet. Ale věřím tomu, že bude fajn a ruzhodněmi v boxu nevadí, spíš naopak (jen poznámka na okraj - DM nabízí tento výrobek skoro o třetinu levněji, než je zde uvedená doporučená cena).

Enzymatický peeling Ziaja kozí mléko (75 ml - 109 Kč)
Peeling od známé značky je určen na obličej a krk, jemně odstraňuje odumřelou svrchní vrstvu pokožky, obsahuje enzym papin a proteiny kozího mléka a měl by mít jemnou parfemaci.  Musím přiznat, že peeling jsem zatím nepoužívala, takže mi box dává příležitost ho vyzkoušet a udělat pro svou pleť zas o kousek víc.

Kofeinový šampon Revitalon (50 ml - 28,90)
Šampon obohacený o arganový olej, ceramidy a kofein je vhodný pro všechny typy vlasů a měl by napomáhat růstu vlasů, dodávat jim lesk  a zabrátnit vysoušení pokožky. V boxu byl vzorek, běžně se šampon prodává v balení 250 ml.  Sice mám zrovna šamponů doma dost, ale ráda ho časem vyzkouším.

Carin  Probiotic Ultra a Antiseptic Ultra (34,90/bal.)
Tyto dva kousky dámské utra tenkých  menstruačních vložek sfouknu najednou, protože jde o výrobky, které se od sebe liší jen v detailu. Varianta Probiotic (která už v boxu jednou byla) obsahuje čistou probiotickou kulturu Lactobacillus asidophilus, varianta Antiseptic obsahuje aktivní kyslík. V balení je vždy 9 ks. Já tyhle výrobky nevyužiju.

Sensitive Camomille odličovací krém Yves Roche
(125 ml - 249 Kč)
Odličovací krém  má z 98 % přírodní složení a je určený pro citlivou pokožku, kterou by měl nejen odlíčit, ale i vyživit. Jde o součást nové, stejnojmenné řady. Odličovací krém jsem ještě neměla - používám buď micelárku, pleťové mléko nebo odličovač očí, takže jsem zvědavá, jestli mi bude vyhovovat. S výrobky Y.R. mám převážně dobré zkušensoti, takže i tento ráda vyzkouším.

Signal White  Now Detox Charcoal (75 ml - 119,90)
Zubní pasta se doma hodí vždycky. Tato obsahuje kombinaci  jílu a aktivního uhlí by měla mít bělící efekt a odstraňovat skvrny ze zubů. Upřímně - sama bych si zubní pastu za víc než stovku asi nekoupila, takže box mi umožní ji vyzkoušet. A navíc - zubní pasta se doma hodí vždycky.

Bref  Exotic Maldives (2x50 g - cca 50 Kč)
Závěsné kuličkydo WC nebyly uvedeny v letáku. Podle popisku na obale jde o limitku. Poměrně výrazně voní i přes obal, takže WC určitě osvěží. Doma kuličky používáme běžně, takže využijeme i tyto.

Vzorky Dermacol
Vzorky od značky Dermacol byly v boxu hned tři - opalovací krém, regenerační tělové mléko a zpevňující tělový balzám. Ani jeden z těchto produktů jsem ještě neměla, takže mi vzorky umožní se s nimi seznámit.

Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu.

Celkem bylo v boxu 9 produktů v celkové hodnotě 945 Kč (+ 3 vzorečky). Tentokrát je box laděn víc do oblasti pečující kosmetiky než do oblasti úklidových prostředků. Podle mého je výrazně lepší než loňský letní box. Obsahuje zajímavé výrobky, které s výjimkou vložek všechny využiju, resp. ráda vyzkouším. A pozitivně překvapila i celková hodnota výrobků (byť asi některé doporučené ceny jsou nadsazené a v obchodech lze daný výrobek sehnat levněji). Takže můžu řící, že oč byl box lehčí, o to je zajímavější 😉
Celkově tento box hodnotím na 95%
A pokud vás snad box zaujal, tak je na stránkách Brandnooz ještě možnost si ho za 349 Kč objednat.

28 komentářů:

  1. Stáni, zajímavá nadílka. Využila bych asi všechno. Měj pěkný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, tentokrát byl box opravdu fajn.
      Měj se hezky

      Vymazat
  2. I mě se zdá dobrý! Vidím i kosmetiku s kozím mlékem - tu používá dcera a je moc spokojená.
    Stáňo, měj hezký den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, na ten peeling s kozím mlékem jsem zvědavá. Já mám teď na chalupě odličovací mléko od této značky a není špatné. A všeobecně má kozí kosmetika od Ziaji dobré reference
      Měj se pěkně

      Vymazat
  3. Asi žádný z produktů neznám, ale Rexonu, akorát tuhou, používám a je to opravdu nejlepší antiperspirant, jaký jsem kdy měla a to trpím na nadměrné pocení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuhá Rexona kdysi v boxu byla a nebyla špatná. Já tedy mám nejaději roll-ony, ale sprejem rozhodně nepohrdnu.

      Vymazat
  4. Marcela Nordic Passion1. července 2020 v 17:29

    Skvělá možnost pro zájemce nahlednout do obsahu. Poměr cena a skutečná cena výrobků velmi příjemný bonus!!! Já bych si vybrala hlavně produkt Yves Rocher. Hezký den, Stano. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, myslím, že tentokrát se Glanz box fakt povedl - jak složením, tak hodnotou.

      Vymazat
  5. Stáni, opravdu zajímavý box. Některé výrobky vůbec neznám, ale využila bych určitě všechny.
    Přeji fajn dny. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, já s ním byla tentokrát hodně spokojená. Jsou tam využitelné věcí, něcco jsou novinky a hodnota je taky prima.
      Měj se hezky

      Vymazat
  6. Já té kosmetice moc nedám)))) ale nějaké výrobky z balíčku bych využila.Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, já taky nejsem bůhví jak na kosmetiku, ale z tohoto balíčku využiju v podstatě všechno (kromě vložek)

      Vymazat
  7. Milá Stáňo, nejvíce mne asi zaujal Ziaja enzymatické peeling, po tom se podívám. Rexona je jistě taky skvělou novinkou, zvláště nyní v létě. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eri, taky jsem na ten peeling zvědavá a pak na sprchovou pěnu a Rexonu...

      Vymazat
  8. Když jsi napsala, že byl box docela lehký, už jsem začala mít obavy, že obsah bude nic moc. Ale překvapil. Taky bych byla spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, těžký obsah bývá obvykle znamením nějakého gelu na praní (ten by mi až tak moc nevadil) nebo aviváž (ta by mne moc nenadchla - používám ji zřídka a mám doma ještě dvě z předchozích boxů). Tentokrát převažovala kosmetika, která je logicky lehčí.

      Vymazat
  9. Ahoj Stáni,
    box mám taky doma, ale jen jsem do něj nahlédla, protože jsem měla málo času na nějaké delší zkoumání. Stejně jako tobě mi ale obsah přijde dobrý a využiji vše:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, já myslím, že box se tentokrát dost povedl.

      Vymazat
  10. Nevím, jestli by mě zrovna tenhle balíček zaujal. Každopádně některé produkty bych využila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já byla spokojená. Mám ráda překvapení při vybalování a když nenásleduje zklamání nad obsahem, tak je to o to víc fajn.

      Vymazat
  11. Wau, to tie boxíky ešte existujú? :-) Pamätám sa, že približne 10 rokov dozadu boli veľkým hitom! Pekný obsah ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám úchylku na krabičky s překvapením, tyhle boxy jsem objevila asi před 5 lety a zatím jim zůstávám věrná, i když pokaždé úplně nadšená z obsahu nejsem.

      Vymazat
  12. Páni, sama jsem překvapená obsahem boxu, tenhle by sedl i mě. Nejvíce mě zaujal odličovací krém a enzymatický peeling, protože peeling s maskou používám každé ráno na pleť :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Box byl podle mne opravdu dobrý. Kromě vložek využiju postupně všechno

      Vymazat
  13. Ta Dove pěna voní naprosto božsky. Používám ji teď moc ráda. A to vůně kokosu není jedna z mých top vůní, ale u této pěny je to právě naopak a tu vůni miluju! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tu pěnu se taky těším. Jen co dodělám otevřený sprcháč, přijde na řadu.

      Vymazat
  14. Box mi dorazil včera a jsem nadšená. Rexona je perfektní, pasta na zuby je skvělá a odličovací krém je zatím také suprový. Zatím asi nejlepší glac box :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)