pondělí 16. března 2020

Narozeninová soutěž aneb čajové překvapení

 Za pár dnů to už bude pět let, co jsem  si založila blog. Nebylo to tady, ale na jiné blogové platformě, odkud jsem asi před víc než dvěma lety odešla díky jejímu fungování/nefungování. Nicméně 28.března  to bude přesně 5 let, kdy jsem trochu s napětím publikovala své první články. Od té doby jsem jich v průběhu let napsala víc než 500. A kupodivu si postupně nacházely své čtenářky a čtenáře. A právě ty bych chtěla odměnit možností si trošku zasoutěžit. 


A cena  pro výherce je tentokrát inspirovaná mojí nejnovější rubrikou, kterou je Čajové okénko. Výherce bude mít  možnost ochutnávat z hromádky čajů, které mu pošlu. A možná bude v balíčku i nějaké další překvapení....
Soutěž je zcela bez podmínek - stačí jen, když mi tady  u článku zanecháte komentář.
Soutěž končí  první dubnový den - tj. 1. 4. 2020,
 pak vylosuji ze všech komentářů jednoho výherce, který ode mne dostane čajový balíček.





22 komentářů:

  1. Stáňo, moc gratuluji k blogovým narozeninám a ráda se soutěže zúčastním!
    Články u tebe čtu moc ráda, jak o výšlapech, tak o čajích!
    Měj se moc hezky, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Moc gratuluji k půlkulatému výročí existence Tvého blogování. Jse ráda, že jsem kdysi Tvůj blog objevila! Baví mne :-).
    Klidné dny, Stáni!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Stáni, mám radost, že jsem tě objevila. Prosím nelosuj mě. Já piju pouze sypaný černý čaj, takže by to případně pro mě byla škoda. A jiní to ocení, ale protože komentuju, myslím, všechny tvoje příspěvky a mám je ráda, tak dnes nemůžu vynechat. Měj pěkný den.

    OdpovědětVymazat
  4. Veveráčková,
    přeji další a další kouzelné články s turistickým zaměřením, osobními zkušenostmi s dobrůtkami, recenzemi knih a skvělými recepty. Předáváš nám kus sebe, svých poznatků, svých radostí a velice si toho vážím.
    I já nepíši gratulaci kvůli dárku, byť je atraktivní, piju jen ovocné a bylinkové, tudíž by to pro mne byla škoda.
    Stáni, mnoho a mnoho spokojených let na blogu.

    OdpovědětVymazat
  5. Také gratuluji k výročí a přeji hodně pěkných témat do dalších let.
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  6. Stano, moc gratuluji a preju hodne energie a napadu do dalsich let. Souteze se rada zucastnim, caje mam moc rada. At se dari. M.

    OdpovědětVymazat
  7. Stáni, moc gratuluji k 5. výročí blogu a přeji hodně krásných zážitků do dalšího blogování. Mezi tvojí sbírkou čajů jich pár poznávám, ale většina je pro mne neznámá.
    Měj klidné dny třeba právě u šálku lahodného čaje. D.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je súťaž presne pre mňa , som čajová, kávu nepijem vôbec :-)
    Rada sa zúčastním, často k vám nakuknem, mám rada rubriku "čajové okienko", nakoľko milujem skúšať nové čaje.
    Pekné dni prajem,
    A.

    OdpovědětVymazat
  9. To je skvělé, gratuluji k výročí. :) Alespoň víš, jak dlouho bloguješ, já si svoje začátky datově absolutně nepamatuji.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Velká gratulace k blogovým narozkám.
    Chodím k tobě na virtuální návštěvu moc ráda. Eva

    OdpovědětVymazat
  11. To by bylo, abych se nezúčastnil.
    Gratulace k pěti letům :), to už je pěkný věk na blog. Fakt mě mrzí, že já se k tomu nějak nemůžu dokopat, chtěl jsem to pojmout právě hlavně čajově, ale svý místo by si našly i jiné koníčky. Ale vlastně, asi je to dobře. Času stejně mám málo :)

    A blog máš zkrátka parádní. Od všeho trochu. Trochu čajů, trochu jídla, trochu receptů, trochu knížek a trochu cestování. Jediný, co mě nezajímá je ta kosmetika teda. Díky za všechny příspěvky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co na tom, že mám doma čajů - že to nestíhám pít :D

      Vymazat
  12. Gratuluji ke krásnému blogovému výročí! Ráda si sem chodím potěšit oko novými recepty, tipy na výlet i čajovou inspirací. :) Já začala psát v roce 2007 a přiznám se, že už si bez toho život pomalu nedokážu představit.

    OdpovědětVymazat
  13. Milá Stáňo, Tvůj blog sleduji sice jen poměrně krátkou dobu, ale líbí se mi jeho záběr. K pátému výročí blogu gratuluji. Sympatické je mi i to datum, protože je o kousek od mých narozenin....☺, jinak můj blog bude mít letos 4/10 6té narozeniny. At se ti jen a jen daří a čajíčky at udělají radost. ☺♥
    PS. hlavně se všichni v této době opatrujte a chovejme se k sobě hezky a slušně.

    OdpovědětVymazat
  14. Stáňo gratuluji k výročí blogu, chodím sem často, budu muset více komentovat.
    Přeji ti další blogové roky plné krásných a inspirativních příspěvků.
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  15. Gratuluji k výročí a přeji spoustu dalších nápadů na články. Čaje mám ráda, ale převážně jen zelené. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Stáni moc blahopřeji tvému blogu a do dalších let přeji mnoho krásných příspěvků a spokojených čtenářů.. Měj se moc krásně. Z💙

    OdpovědětVymazat
  17. Gratuluju k blížícím se blogovým narozeninám :)
    Já sama čaje miluju, ale za poslední týden jsem jich už vypila tolik, že už je nemůžu ani cítit :D Na druhou stranu by bylo fajn vyzkoušet nějaké nové :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  18. Přidávám se ke gratulacím a přeji, aby Veverkoviny měly stále své věrné čtenáře a Tebe blogování stále stejně bavilo :) Čajíčky vypadají zajímavě a rozhodně je to originální výhra :)

    OdpovědětVymazat
  19. I já Ti Stáni moc gratuluju! :) Já vlastně taky teď někdy budu slavit výročí, musím se podívat kdy přesně :D Ať se Ti s blogem pořád tak hezky daří, přeji mnoho nápadů na články a spokojených a pravidelných čtenářu ! :))

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Stáni,
    blahopřeji k blogovým narozeninám! Přiznám se, že ani nevím, kdy jsem přesně začínala já, ale je to už několik let:-) Těším se na všechny další články:-)
    hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Stáňo, gratuluji, i když dodatečně, k narozeninám tvého blogu.
    Já začala před více než deseti lety na blog.cz, letos v lednu jsem si konečně na "blogové narozeniny" vzpomněla, protože většinou jsem je nějak přešla a vzpomněla si ex post. A krátce na to jsem přešla sem na blogspot. Jsem totální nováček. Plavu v tom, občas se potopím (to když mi opakovaně z článku zmizely fotky) a pak se zase nadechnu a plavu dál.
    Měj hezké a hlavně zdravé dny A.

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)