pondělí 5. listopadu 2018

Brandnooz box - říjen 2018

Říjnový box dorazil v pátek, kdy jsem nebyla doma, takže jsem si ho vyzvedla až dneska na poště. Aspoň jsem díky tomu vyzkoušela nové zjednodušené vyzvedávání. Stačí k němu znát jméno adresáta a kód, který pošta zašle mailem (takže není nutná občanka ani přítomnost adresáta). Navíc balíky tímto systémem vydávají přednostně, takže jsem během pěti minut byla z pošty venku - i s balíkem v ruce. Což mne tedy jednoznačně potěšilo. Uvidíme, jak bude tato novinka fungovat v dalších měsících.
Ale konec poštovní okénka a pojďme se podívat, co jsem z docela těžké zelené krabice, která měla moto "Testování v barvách podzimu" vylovila tentokrát.



Penam Fit den - Večerní chlebík se sušeným ovocem (250 g - doporuč. cena 39,90)
Celozrnný chléb s vyšším podílem bílkovin a s přidaným sušeným ovocem vyzkouším určitě ráda. Je to přesně typ výrobků, kterých bych v boxu ráda viděla víc.  Jen škoda, že cena není trochu nižší.

Big shock! (2x 330 ml - doporučená cena 19,90/ks)
Dvě nejoblíbenější příchutě energetického nápoje - original a gold, tentokrát v menším balení. Novinkou je podle všeho jen to menší balení, ale jistá si nejsem, protože energeťáky vůbec nepiju a nemá v nich tedy přehled. Ale moji dva pánové se o ně rádi postarají, takže propadák to rozhodně není.

Royal Crown Cola (330 ml - doporučená cena  19,90)
Colový nápoj, jehož receptura pochází z amerického jihu, se vyrábí ve dvou variantách. Kromě varianty slazené třtinovým cukrem, která byla v boxu, se dělá ještě varianta s nižším obsahem kalorií slazená stévií. Ještě jsem tenhle druh coly neměla, takže ho klidně vyzkouším, i když pravidelným konzumentem se asi nestanu (cukrem slazeným nápojů se snažím spíš vyhýbat).

Ajvar Pikant Podravka (350 g - doporučená cena 46,90)
Zeleninová příloha z paprik a lilků je v boxu už po třetí. Loni na podzim a letos na jaře to byl Ajvar Jemný, tentokrát jsme dostali jeho pikantního "bratříčka". Doufám, že nebude pikatní moc - nemám jídla, po kterých mám pusu jako v ohni úplně v oblibě. Vzhledem k tomu, že je to jiná varianta, tak mi ani to třetí opakování nevadí (aspoň mi připomnělo, že jsem ještě nespotřebovala ty dvě předchozí).

Bonduele Strouhaná mrkev/celer (2x 425 ml - doporučená cena 38,90/ks)
Konzerovaná strouhaná zelenina je mírně ochucená šťávou z citronu a mírně oslazená, což ji podle mne předurčuje jako základ salátů, případně pomazánek.  Určitě ji ráda vyzkouším. Sice má vyšší cenu, ale někdy se polotovar pro lenochy může hodit - třeba k urychlení přípravy.

Schwartau Samt Erdbeere (270 ml - doporučená cena 69,90)
Džemy Schwartau myslím patří mezi ty kvalitnější. Tento by měl mít hladkou konzistenci bez zrníček a kousků. Po letošní úrodě ovoce sice džemy nejsou to, co by v naší domácnosti chybělo (protože jjá zavařila  všechno, co přede mnou nevzalo nohy na ramena), ale zrovna jahodový z vlastních zdrojů nemáme a poslední kupovaný došel. Radost udělá hlavně manželovi, který má jahodové nejraději.

Bonavita Ta PRAWá (50 g - doporučená cena 19,90)
Kdo pravidelně čte můj blog, ví že různé raw nebo proteinové tyčinky mám ráda. Takže tahle novinka mne v boxu rozhodně potěšila, zvlášť když je s kokosem a kešu. 

Ledové kaštany Orion s kapkou alkoholu (4x 45 g - doporučená cena 14,90/ks)
A poslední položkou  jsou  4 čokolády, které jsem měla v boxu navíc -  objednala jsem si je za body z věrnostního programu (takže nejsou v hodnotě boxu započítány). Možná je sním sama, možná je použiju do mikulášských balíčků. Ještě uvidím. Nejspíš  to skončí půl na půl, protože zatímco ty zelené s brandy mi chutnaly, bílé s irish krémem mne moc neoslnily.

 Box jem dostala v rámci blogerské spolupráce za zvýhodněnou cenu

Celkem bylo v boxu 7 produktů v celkové hodnotě přes 310 Kč (a dva dětské časopisy, které do hodnoty boxů jako obvykle nepočítám, i když tentokrát jeden z nich byl skoro aktuální). Na počet bylo výrobků spíš méně, ale hodnotou byl box velmi slušný. A navíc mne tentokrát příjemně překvapil výběr - v boxu byly skoro samé věci, které ráda vyzkouším. Jediné, bez čeho bych se obešla, jsou energeťáky, ale ty zas rád využije syn nebo manžel. Za mne tedy tentokrát palec nahoru - svou spokojenost bych ohodnotila jako  95% (protože třeba bude ještě nějaký lepší box, tak ať mám prostor ....)

Kvalita fotek je ovlivněná focením při umělém světle, které mi moc nejde. Ale teď to chvíli o moc lepší nebudu - prostě přichází období roku, kdy se doma za světla budu vyskytovat jen o víkendech

22 komentářů:

  1. Ahoj,
    doufám, že jsi spokojená na nové platformě, vzhled se mi opravdu líbí. Mně brandnooz box taky přišel, všechno jsem si poctivě nafotila, rozdělila s mamkou a část se už začala používat. Pak jsem zjistila, že mi všechny fotky zmizely, málem jsem měla mrtvici... Budu si muset prostě koupit nový foťák, tohle se mi stalo už podruhé... Jinak na první zkouknutí mě obsah moc neuchvátil, ale nakonec asi využijeme doma vše:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, jsem spokojená a zpětně lituji, že jsem to neudělala dřív :-)
      Pokud jde o ztracené fotky - to věřím, že naštve.

      Vymazat
  2. Bohužel tyhle boxy s jídlem pro mě moc nejsou. Mám alergii na ořechy a zrovna tady jsou v docela dost věcech... A energiťáky by dostal přítel, ale ten zase nerad Big Shock...:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Betty, já mám ráda překvapení ... Co nevyužiju já, to zkonzumuje manžel nebo si to odnese syn, takže jen výjimečně zbude něco, pro co nemám využití

      Vymazat
  3. Obsah boxu se mi tentokrát dost líbí, hlavně ten džem vypadá dobře :) A tu Royal Crown Colu jsem si nedávno koupila a byla jsem překvapená, že mi chutná a až pak jsem zjistila, že to je vlastně zkratka klasické RC Coly :D
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elle, na džem se u nás těší hlavně manžel, já preferuju meruňkový. Ale určitě ho vyzkouším taky. Tentokrát box potěšil

      Vymazat
  4. Stáňo, chleba se sušeným ovocem (fíky a brusinky) jsem ochutnala na dovolené na Krétě, byl moc dobrý. Nedávno jsem si našla recept, pokud se povede, vložím :o)
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, tak to budu zvědavě očekávat výslede :-)

      Vymazat
  5. Nic z toho jsem neochutnala, takže se těším na tvoje hodnocení. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, hodnocení určitě bude - už jsme načali Bonduelle a chlebík. Ale nebudu prozrazovat dopředu, nechám si to na začátek prosince :-)

      Vymazat
  6. Ten chlebík jsem nedávno zkoušela a nebyl špatný:) Ty kaštany v příchuti Irish cream mám moc ráda!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Terko, mně chutnají ty s brandy, irish cream někomu věnuji ...

    OdpovědětVymazat
  8. Kaštany můžu se všemi příchutěmi :D
    Jinak ten chleba je zajímavý, tento jsem u nás nikde neviděla a přiznávám, že bych ráda vyzkoušela.
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilono, chleba je fajn, měl jen jednu vadu - chytil plíseň dřív než mu prošla doporučená doba spotřeby, což by být nemělo. Ale podle hodnocení na stránkách Brandnooz boxu se to zřejmě nikomu jinému nestalo, takže jsem spíš měla smůlu. Ale mrzelo mne to, protože jsem stihla sníst jen 3 plátky a další bych si dala (kdyby byly bez plísně ;-)) fakt s chutí.

      Vymazat
  9. Stáni, téměř nic z toho jsem nikdy nechutnala. Předpokládám, že u nás v rodině bychom si to taky rozdělili.
    Např. energetický nápoj není nic pro mě, ale syn by ho bral ochotně ;)
    Měj se krásně, těším se na tvé hodnocení, hlavně ten chleba mě zajímá. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro, u nás je to podobné - energeťáky likvidují chlapi :-). Pokud jde o chleba - viz odpověď Iloně nad tebou. Psala jsem to na zákaznickou linku BB, tak uvidíme, jak se k tomu postaví (když jsem minule psala o rozbité piksle s ovocnou náplní, tak poslali novou)...

      Vymazat
  10. Tak ten chlebík jsem měla a klidně bych si ho dala znova.
    Ajvar jsem si přivezla z Chorvatska a ke grilovanému masíčku je to delikatesa.
    A ten zbytek neznám, i když tou colou se proléval synovec a moc si pochvaloval.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, na ajvar se taky těším. Colu předpokládám vypije syn, až se staví na návštěvu. Já spíš jen ucucnu,

      Vymazat
  11. Veverko,
    Nový blog, to je ale milé překvapení! Vzhledově je moc hezký a jsem zvědavá, jak budeš spokojená jako uživatel. Taky hledám novou platformu, protože blog.cz jsem používala v různých blogových obměnách asi 10 let a za tu dobu jsem neviděla žádný technický posun, štvalo mě, že na psaní článků jsem měla v podstatě k dispozici se všemi těmi postranními lištami k dispozici asi tak 40% obrazovky, což je na notebooku zoufale málo. A hodně mi vadilo řazení komentářů podle vložení a ne podle vláken, což mě odrazovalo od čtení rozsáhlejších diskuzí.
    Ať se Tvému blogu daří, těším se na nové články .
    R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráďo, chystala jsem se ti o změna blogu napsat a vidím, že jsi mne našla i tak ;-). Zatím mi služba Blogger vyhovuje, hlavně jsem se zbavila obtěžujících reklam. A myslím, že je tu i víc možností úprav článků. Pokud jde o komentáře, tak mi taky zdejší systm vyhovuje mnohem lépe. Uvidíme jak se s tím budu prát dál.

      Vymazat
  12. I já mám box doma. Casopisy mě doslova naštvaly, nechci je tam a dětské už vůbec ne. Jinak docela fajn. Ovšem ta raw tyčinka.....pardon, ale to je hnus velebnosti. Chutnala jako špinavé ponožky....brrrr. Hezký den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, já ty časopisy neberu jako součást boxu, ale spíš jako přidanou reklamu. Ale fakt je, že většinou je max. někomu věnuju, pokud neskončí rovnou ve sběru.
      To jsem zvědavá, co na tu tyčinku budá říkat já. Mám raw tyčinky docela ráda...

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)