čtvrtek 22. září 2022

Srpnové nákupy II

 Na chvíli přeruším články z dovolené a přidám avizované pokračování článku o mých srpnových nákupech. Zatímco v první části se objevily drobnosti do domácnosti a hromádka nových knih, v dnešním článku najdete hlavně kosmetiku a pak taky pár kousků oblečení.
 


Oblečení

 
V jednom parném sprnovém dni jsem se došla ochladit do nákupního centra a výsledkem byl nákup nových světlých džínů, které jsem už docela nutně potřebovala. Jsou světle modré a mají příměs elestanu, takže mi dobře sedí. A ve slevách jsem si ještě vybrala tmavomodré plátěné šortky. Oba kousky jsem pořídila v Mark&Spencer, džíny za 799 Kč a tmavě modré šortky za  399 Kč (jsou výrazně víc tmavě modré, než mi vyšly na fotce, a jsou určené zejména na chalupu).

Kosmetika 

Jako první tady mám taštičku se dvěma miniaturami kosmetiky Monoi de Tahiti doplněnými ještě gumičkami do vlasů, který jsem dostala jako dárek k nákupu knihv e-shopu Dobrovský. Jde o kosmetiku Yver Rocher a sada obsahovala jednak peelingový pleťový olej a jednak mléko po opalování. Taštičku nevyužiju, není to typ, co by mi vyhovoval, ale miniaturky vyzkouším ráda.


V DM drogérii jsem v srpnu nakupovala dvakrát, takže to vezmu po kouskách. Jako první tu máme hydrogelové polštářky pod oči Balea s magnolií (to stály ještě  39,90) a slupovací masku Neon Vibes od Dermacolu, kterou jsem objevila ve slevovém regálu za pouhých 19,90.


Na druhý nákup v DM drogérii jsem měla aktivovaný kupon na desetinásobek bodů do věrnsotního programu, takže byl obsažnější. Naplánovala jsem si hlavně nákup věcí do domácnosti (gely na praní, alobal a tak), ale brala jsem i nějakou kosmetiku. Jako první tu mám náhradní náplně tekutého mýdla Balea - tentokrát jsem brala novou oblíbenou vůni  mořského vánku, a to rovnou dvakrát. Jedno balení stojí 19,90 - baleácká tekutá mýdla se fakt vyplatí.


Doplnila jsem si i něco k  péči o vlasy, a to suchý šampon Balea pro tmavé vlasy (za  49,90), balzám na barvené vlasy  Balea s vůní brusinek (19,90)  a na vyzkoušení jsem si vzala dvě expresní kúry na vlasy Balea s keratinem  - jedna je doplněná olejem, druhá mikroproteinem (po 24,90). 


Pořídila jsem si i další polštářky pod oči Balea  - znovu z magnolií, pak další s dračím ovocem a s kaktusovou vodou - všechny byly po 19,90 (týden před tím jsem koupila ty magnoliové o  15 Kč dráž). Přidala jsem ještě nějaké pleťové masky, jejichž zásoba se mi doma ztenčila - vzala jsem si enzymatickou masku s okurkou od Ziaji za 24,90,  slupovací masku Black Head od pro mne zcela  neznámé značky Pilaten, která mne zaujala cenou 19,90, a plátýnkovou masku Balea s vitamínem C, která stála  příjemných 24,90.
 

A posledními dvěma kousky byl lak na nehty Miss sporty v lososově růžové barvě za 37,90  a krém na ruce Balea Olive za  19,90. 
Na  druhý nákup jsem  využila věrnostní slevu  50 Kč a vzhledem k aktivovanému kuponu a probíhající akci, kdy za nákup produktů Balea se získávalo 30x více bodů, jsem si  zákaznické konto hezky obohatila  a budu moci příště zas využít slušnou slevu.
 

A protože jsem si cestou na chatu vzpomněla, že mi tam  dochází krém na ruce, tak jsem k nákupu se stříbrském Lidlu přihodila i ten - vybrala jsem krém na ruce Cien  SOS. Stál tuším 29 Kč.  



A to je definitivní konec mých sprnových nákupů, které byly bohatší, než je u mne zvykem.


20 komentářů:

  1. Stáňo, prima nákupy. Mýdla Balea, polštářky pod oči a masky mám také ráda. Přeju hezký víkend, Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, díky za nakouknutí a hezký víkend i tobě.

      Vymazat
  2. Stáňo, nové džíny byl taky užila. Letos jsem moc kousků ve slevách neulovila, loni to bylo u Marks and Spencer lepší...
    Měj příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, já tentokrát do M&S nešla ani tak za slevami jako za klimatizací :D. Ale džíny už jsem potřebovala fakt docela nutně (tahám džíny fakt furt, takže s jedněmi nevystačím).
      Měj se fajn

      Vymazat
  3. Myslím, že jsi nakupovala dobře !
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné nákupy. Vlasovou péči o Balea můžu jedině doporučit. Aktuálně používám šampon a moc pěkný voní a za ty peníze, neskutečná paráda. Laky na nehty od Miss Sporty mám taky moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám šampnů ještě zásobu, ale až dojde, tak taky nějaký od Baley zkusím. Zatím jsem si vzala jen balzám, ty u mne mizí rychlostí světla.

      Vymazat
  5. Vydařené nákupy))) Hezký víkend. Eva

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Stáni, pěkné kousky. Ten balzám na vlasy Balea jsem měla a byl dobrý.
    Měj se pěkně, Sabča z Bláznivé mámy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, tak to jsem ráda za pozitivní referenci - aspoň vím, že jsem nesáhla vedla.
      Měj se fajn

      Vymazat
  7. Mýdla od Baley mám také moc ráda, sama si je domů kupuju :) Chvilku jsem v létě přemýšlela, že bych na e-shopu Dobrovský nakoupila, abych měla taštičku od YR, ale nakonec jsem odolala :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Stáni,
    ta mýdla Balea jsem si taky kupovala:-) Znám už en masku Pilaten na černé tečky na nose a mám doma koupenou masku Ziaja, ale ještě na ni nedošlo. Ostatní věci jsem nezkoušela:-D Já jsem včera sepsala nákupy za září, vyjdou za týden a je to extrémně dlouhý článek...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, na nákupní článek se těším. Mýdla jsem u tebe viděla, tys udělala ještě větší mýdlovou zásobu než já :D
      Pěkný den

      Vymazat
  9. Super nákupy, šortky se mi moc líbí :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I se příjemně nosí, jsem ráda, že jsem je koupila, i když vlastně na samém sklonku léta, takže letos jsem je zrovna moc nevynosila. Ale příští léto, jako když najdu :)

      Vymazat
  10. Ahoj Stáni, teda ty ses v sprnu pěkně rozšoupla. Budu se těšit na dojmy z nové kosmetiky. Já se teď jak se ochladilo taky úspěšně prokousávám krémy na ruce :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)