neděle 4. září 2022

Brand box - září 2022


 Loni měl zářijový Brand box podtitul "Zpátky do školy", letos "pro změnu" jeho podtitul zní "Back to school". Prostě září je se  začátkem školního roku neodmyslitelně spojené, takže to heslo není sice originální, ale výstižné. Jestli chcete, pojďte se se mnou podívat, jestli vystihuje nejen září, ale i obsah boxu...
 

 
Kečup Vegas ostrý (520 g - 39,90)

Kečup není žádná novinka, navíc obsahuje modifikovaný škrob, kterému se snažím ve výrobcích vyhybat - považuji ho za zbytečný přídavek a náhražku základní suroviny. Nicméně kečup se doma hodí, u nás ho spotřebuje manžel, já si na ostré chutě nepotrpím.

Minutové ovesné vločky Bonavita (350 g - 19,90)

Tak naopak tyto ovesné vločky novinkou jsou. Jde o extra tenké celozrnné vločky, které rychle nasáknou tekutinu a jsou během pár minut připravené ke konzumaci. Já snídám ovesné ovesné vločky docela často - ať už s jogurtem nebo s mlékem, takže tyhle vyzkouším ráda.

Hannasaki čaje - Jamasaki (vzorek 25 g - cca 40 Kč)

Hannasaki čaje už v boxu byly, ale tohle je nová varianta - drcený jasmínový čaj kombinovaný  s červeným čajem Pu-erh. Jeho pití by mělo podporovat pročištění organismu a odbourávání tukových buněk. Já tedy nedostatek čajů doma rozhodně nemám, ale tenhle zrovna neznám, tak ho asi vyzkouším.

Ajvar jemný Podravka (350 g - 49,90)

Ajvar - zeleninová příloha z lilků a paprik už byl v boxu několikrát, takže rozhodně se nedá označit jako novinka. Ale mně tahle směs z lilků a paprik chutná (asi nejvíc si ho dávám na tousty), takže mi v boxu nevadí a určitě se u nás spotřebuje.

Fidorka mléčná s kakaovou  náplní (30 g - 11,90)

Nová - už šestá příchuť oblíbené oplatky. Já mám tedy  nejraději fidorky s hořkou čokoládou, ale  novinku ráda vyzkouším a pokud na mne bude mléčná poleva moc sladká, tak jí bez problémů dorazí  manžel.

JOJO Jednorožci (80 g - 24,90)

Bonbóny z pěnového želé s broskvou, citronovou, grepovou  a malinovou příchutí jsou také novinkou. U nás si na tenhle typ bonbónů nikdo nepotrpí, takže jsem jimi udělala radost dětem mé kolegyně.

Bohemia čočkové chipsy paprika (65 g -  44,90)

Na tyhle chipsy jsem zahlédla reklamu a říkala jsem si, že byh je chtěla vyzkoušet. Takže budu mít díky boxu možnost... Jsou vyrobené z čočky, mají menší obsah tuku a vysoký obsah vlákniny, což jsou příjemné benefity. Jsem zvědavá na chuť.

Ovesná kaše Natural Dr. Oetker (54 g - 10,90)

Další novinkou v boxu je ovesná kaše s přidaným chia semínkem a lněným semínkem. Neobsahuje laktózu a je určená k rychlé přípravě - stačí zalití horkou vodou. Já mívám instantní kaše v rezervě v práci jako nouzovou svačinku, takže tam klidně vyzkouším i tuhle.
 
KitKat Chunky karamel (43,5 g - 16,90)

I toto je novinka - nová příchuť tyčinky KitKat. Tyčinka by měla mít tekutou karamelovu náplň. Já karamel moc nemiluju a KitKat je na mne obecně hodně sladká, takže tady přenechám ochutnávání manželovi.

Plundrový závin krémový s náplní malinovou (200 g - 34,90)

Letní novinka z pekáren Odkolek - závin z plunddrového těsta má kombinaci krémové a malinové náplně. Tyhle výrobky s  nepříliš dlouho dobou spotřeby už párkrát byly v boxu trochu problém s ohledem na rychlost doručení, ale tentokrát vše klaplo a závin dorazil v dobré kondici.

Vitamínové žvýkačky Mentos (13 ks -25,90 Kč)

Žvýkačky obohacené o vitamíny řady B mají tekuté jádro a citrusovou příchuť. Jsem zvědavá, jaké budou - vitamíny B dávají výrobkům někdy dost specifickou chuť, ale snad bude výraznější citrusová příchuť, kterou mám ráda.  Oceňuji praktické balení v krabičce, které se hodí do kabelky.

Navíc
Semtex street water (750 ml. - 29,90) a Joxty 22% protein (50 g - 34 Kč)

Navic jsem v boxu měla ještě chipsy  Joxty a funkční vodu Semtex - buď to byly produkty navíc nebo odměna za hodnocení produktů. Nevím... Ale oboje mi celkem chutnalo, takže nebudu mít problém oba výrobky spotřebovat.

Box jsem dostala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu
 
V boxu tedy bylo 11 výrobků v celkové hodnotě zhruba  320 Kč a dva výrobky navíc v hodnotě asi 65 Kč.  Kromě letáku s popisem výrobků byl jako obvykle připojen časopis - tentokrát Junior (zapomněla jsem ho vyfotit), který jsem dala spolu s jednorožčími bonbóny kolegyni pro děti.
Celkově jsem s boxem docela spokojená - bylo tam několik novinek, které ráda vyzkouším a zlepšíla se i hodnota boxu, kterou jsem u toho červnového kritizovala. Řekla bych, že i motto boxu - Back to school bylo trochu naplněno - našlo se tu  něco malého na svačinu nebo na  snídani (i když výživáři by nepochybně nejásali). Vyhovuje mi i koncept více věcí v nižších hodnotách, protože je větší pravděpodobnsot, že se aspoň část obsahu potká s mými chutěmi. Tentokrát jsem nejvíc zvědavá na čočkové chipsy, radost mi udělaly vločky od Bonavity, žvýkačky, závin a instatní kaše.
Celkově moje spokojenost je tak 80%.

28 komentářů:

  1. Zrovna mám doma Ajvar a tu kaši....a docela ráda bych ochutnala ty chipsy. Přeji krásný další týden. Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Stáňo, box jsem prohlížela u Haničky Ciculky. Bonbóny jednorožce by si vybraly vnučky, Fidorku a ostrý kečup určitě můj muž. Děkuju za představení boxu, Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co by sis vybrala ty? Já jsem tentokrát spokojená, využiju víceméně všechno.
      Hezký týden, Lenko

      Vymazat
  3. Stáni, děkuji za nahlédnutí do krabice. Jak píšeš, odborníci na výživu by pozvedli obočí. Ale kaše, vločky, ajvar je úplně v pohodě a tyhle alternativní chipsy jsou někdy docela dobré.
    Přeji klidné pondělí, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, na alternativní chipsy jsem zvědavá taky.
      Hezký den

      Vymazat
  4. Asi bych využila všechno. V balíčku není nic, co bych striktně odložila.
    Měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, u nás je to podobné (já tedy nemusím KitKat, ale ten sní manžel)
      Hezký den

      Vymazat
  5. Ajvar mám moc ráda, takže ten by mi udělal největší radost. Ale vločky se doma taky nikdy neztratí :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ajvar oblíbila díky boxu, samotnou by mi nenapadlo si ho koupit. Takže tenhle využiju taky.
      Hezký den

      Vymazat
  6. Marcela Nordic Passion5. září 2022 v 20:39

    Spoustu věcí jsem nejedla, asi bych je i ráda ochutnala:-), hezký večer, Stáňo. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jednak ráda ochutnávám a jednak už jsem díky boxu objevila pár věcí, které bych si sama nekoupila, ale chutnají mi a začala jsem je kupovat. Zrovna ten ajvar je toho příkladem

      Vymazat
  7. Ahoj Stáni,
    já jsem s boxem spokojená, i když osobně vše nevyužiji. Přijde mi lepší, když je zde více levnějších věcí, je totiž větší pravděpodobnost, že se strefí do chuti.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, taky mi box s více věcmi, které jsou levnější, přijde lepší, než když tam bylo velké drahé kafe (které nepiju) a pak už skoro nic... Tentokrát toho z boxu využijeme doma všechno...
      Hezký den

      Vymazat
  8. Stáni, některé věci z boxu bych určitě využila, takže díky za představení. Ovesné kaše jím často, jen si je dělám sama, tyhle instantní neznám. Ale mám víc času si je udělat než ty. Měj pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já si doma dělám ovesné kaše taky sama, ty instantní jsou ale fajn do kanceláře, kde mám akorát varnou konvici.

      Vymazat
  9. ty čočkové chipsy jsou výborné :) už jsem měla možnost vyzkoušet dříve a mile mne překvapily :) jinak celý box vypadá chutně, tento by mne velmi potěšil :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty minutové ovesné vločky Bonavita mě zaujaly :).

    OdpovědětVymazat
  11. Stáňo, já tyhle věci vůbec neznám a nekupuji. Snažím se, aby se rodina cpala chemií co nejméně.
    Ale díky za představení. Zdravím. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, já mám trochu slabost pro balíčky s překvapením :). A najdou se tam i věci zdravé nebo minimálně neproblematické. Tady třeba ty vločky nebo ajvar.
      Hezký den

      Vymazat
  12. Milá Stáňo, mě už z toho proteinového a low carb šílenství jde hlava kolem a občas mi to i nebaví. Naprosto tomu rozumím, plně respektuji, různých alergií a intolerancí se nyní rozmohlo moc, sama jsem alergik. ☺ Mě by asi nejvíce zaujal právě čaj a potom kečup, ale dávat do boxu ostrý kečup, když jde o téma školních lavic, mi přijde zvláštní. Asi jsem moc kritická. Měj krásný víkend. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eriko, u nás ostrý kečup rád manžel, takže mi nevadil, ale máš pravdu, že ke školnímu boxu tak úplně nepasuje.
      Hezký den

      Vymazat
  13. Myslím si, že se box povedl, vypadá všechno suprově.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Box nebyl špatný, vlastně všechno doma nějak využijeme...

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)