středa 22. června 2022

Glanz box léto 2022

 Když jsem objevila oznámení, že mám na poště zásilku, myslela jsem si že dorazil po dvou měsících další Brand box. Ale na dobroty k ochutnávání si budu muset ještě počkat, protože krabice, která na mne na poště čekala, nesla název Glanz box a doma jsem tedy vybalovala produkty z oblasti kosmetiky a drogérie. Kdo jste zvědaví, můžete se mnou nakouknout do útrob krabice...
 


 
Ariel gel Revita black+ (16 dávek - cca 125 Kč)

Tekutý prací prostředek na černé a tmavé prádlo, který by měl obnovovat zářovist jeho barev pomocí technologie oživení vláken. Určitě ho doma využiju, protože tmavého prádla peru poměrně hodně. 
 
Frosh Zero% (760 ml - 109,90)

Aviváž z řady Zero%, která byla v boxu je určena pro citlivou pokožku. je bez parfémů, barviv, konzervantů a alergenů, takže je vhodná pro alergiky a osoby s citlivou pokožkou. Neobsahuje mikroplasty a není testovaná na zvířatech a prádlu by měla dodat měkkost a svěží vůni. Já aviváž používám hrozně málo, takže mám doma zásobu ještě z minulého boxu, ale zrovna tuhle ráda vyzkouším, protože od značky Frosh jsem ještě žádný produkt neměla.
(Etiketu trochu opatlal Larin, kterého trocha vytekla kolem závěru, a při pokusu o otření šla dolů i barva)
 
Lenor Spring Awakening ( 140 g - cca  90 Kč)

S vonnými perličkami, které se sypou do bubnu pračky, jsem se seznámila díky minulému boxu - a vzala jsem je docela na milost. Prádlo totiž skutečně příjemně provoní a vůně je patrná docela dlouho. Tentokrát  jsou s vůní květin, pačuli a bílého cedru. Sice perličky provažuji za takový zbytný produkt, který bych si sama asi nekoupila, ale balení z boxu ráda využiju.

Larin Rez a vodní kámen (500 ml - cca 60  Kč)

Prostředek, který odstraňuje vodní kámen, rez a vápenaté a mýdlové usazeniny, je určený především na čištění koupelen. V boxu měl být prostředek ve spreji s vůní, já jsem v tom svém ale našla variantu "extra silný" v klasické plastové lahvi bez spreje, což mi moc radost neudělalo - samotná lahev je na aplikaci nešikovná, zvlášť ve variantě "extra silný", u které si člověk v přípravku fakt nechce máchat ruce. 

Bistrol Extra péče (750 ml - 98 Kč)

Bristol je prostředek na ošetřování podlah, který se vyrábí v několika variantách - na mne vyšla varianta Laminátové a plovoucí podlahy (další jsou Dlažba a leštěný kámen, Dřevo a parkety a Lino a PVC). Měl by mít protiskluzový účinek, rychle schnout a nezanechávat stopy. Přiznejme si, že prostředek na podlahu je v boxu dost nuda, ale využiju ho (měla jsem štěstí, že jsem nedostala variantu na parkety, protože ty doma nemáme).

A od praní a úklidu přejdeme ke kosmetice

Ziaja Ananas - mlhovina na tělo (200 ml - 99,90)

Pro mne zcela neznámý typ produktu - žádnou mlhovinu jsem ještě neměla. Tato mlhovina obsahuje extrakt z ananasu a kofein a měla by pokožku hydratovat a osvěžovat. Lze ji pro osvěžení nastříkat na tělo i na vlasy. Vypadá to jako fajn produkt pro osvěžení v nadcházejících horkých dnech. Jsem zvědavá...
 
Waumt Water Burst Oriflame (50 ml - 379 Kč)

Gelový krém, který by měl pleť intenzivně hydratovat, vyhladit   a poskytnout jí svěží vzhled. Což nezní špatně a ráda tento produkt vyzkouším.

Tesori d´Oriente Forest ritual (250 ml - 89,90)

Sprchový gel inspirovaný  japonskou relaxační technikou Shinrin-Yoku  v sobě kombinuje vůni bílého leknínu, citrusů a dřeva Hinoki. Sice v minulém boxu sprcháč Tesori byl taky (ale s jinou vůní), ale já mám citrucové vůně docela ráda a tento mi na první "očuchání" voní celkem příjemně, takže mi tento přírůstek do mé "sbírky" sprcháčů, které čekají na použití, rozhodně nevadí. Je mi sympatické i balení v tubě na zavěšení.

Gliss 7 sec Schwarzkopf (3x 20 ml - cca 60 Kč)

Přípravek regenerační péče o vlasy, který je určený na suché a poškozené vlasy a aplikuje se na pouhých  7 vteřin. Měl by vlasy vyživit , rozzářit a po jeho použití by měly být hebké.  Běžně se prodává v balení o obsahu 200 ml, ale v  boxu  byly tři vzorky na jednorázové použití. Tento přípravek neznám a ráda ho vyzkouším - tenhle produkt mne v boxu potěšil (asi bych brala i celé balení).

Box  jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu
 
V boxu tedy bylo 8 plných balení a jeden produktu v podobě vzorečků , to vše v celkové hodnotě asi 1140 Kč (což s ohledem na to, že box je možné objednat za 499 Kč, považuji za velmi slušné). Pokud jde o složení boxu, jsem tentokrát trochu na rozpacích - díky tomu, že obsahoval tentokrát poměrně dost prostředků na úklid a praní, tak to byla taková trochu nuda.  Nicméně kosmetické produkty mne zaujaly vlastně všechny. Nejmíň mne nadchl přípravek na podlahy a  Larin (ten hlavně díky balení).
Mé celkové hodnocení boxu je asi stejné jako minule - tedy 75 %.


24 komentářů:

  1. Chápu, Stáňo, ale spotřebovat se dá v pohodě asi všechno.
    “Mlhovinu”, i když od jiného výrobce používám v létě už roky, je to moc příjemné…
    Měj hezký den. Helena
    https://sincerehelena.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, mlhovinu teď v těch horkách taky asi vyzkouším. A máš pravdu, že nakonec využiju v podstatě všechno.
      Hzeký den

      Vymazat
  2. Stáni, já bych taky využila všechno asi až na tu aviváž, tu nepoužívám léta. Měj pohodový den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já aviváž používám, ale hrozně málo - v podstatě jen na své svetříky a na záclony, jinak taky peru bez ní.
      Měj se fajn

      Vymazat
  3. Určitě by se dalo vyzkoušet všechno. Mlhovina je pro mne zcela neznámá.
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, tak vyloženě nevyužitelné není nic. Mlhovinu chci teď vyzkoušet v těch vedrech
      Hezký den

      Vymazat
  4. Ahoj Stáni, já jsem ráda, že jsem si nakonec box nekoupila, já ve svém jednopokojovém bydlení bych takové množství čisticích prostředků stěží využila. Vlastně ani ta ostatní kosmetika mě příliš nezaujala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabčo, já se nechám ráda překvapovat, tak to beru jako hru. A časem se určitě vypořádám i s těmi úklidovými prostředky.

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Prostě doma uklízí každý, tak se úklidové prostředky hodí. A s kosmetikou se popasuju taky...

      Vymazat
  6. Tak z tohoto boxu bych měla ohromnou radost!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro, já taky využiju v podstatě všechno, takže zklamání to rozhodně nebylo.

      Vymazat
  7. Tak jsem neodolala a koukla se, i když box ještě nemám doma :-) Mně se docela líbí, upotřebí se všechno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, mně tam chyběl takový ten "wow" moment, kdy mne nějaký produkt vyloženě nadchne, ale zklamaná rozhodně nejsem, špatný box to není.

      Vymazat
  8. Ahoj Stáni,
    já jsem s boxem moc spokojená, nejméně mě zaujal ten krém z Oriflame, nemám gelové konzistence vůbec ráda. Věci na úklid se mi hodí, ty moje šelmy nadělají děsný bordel:-D
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, mně gelové konzistence v zásadě nevadí, takže ráda zkusím. Úklidové prostředky nakonec využiju taky, ale nadšení z nich ze sebe doluju trochu hůř ;-) - uklízím nerada :(
      Měj se fajn

      Vymazat
  9. Vonné perličky do bubnu pračky vůbec neznám :). Ani teda mlhovinu na tělo, stejně jako ty :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty vonné perličky taky měla z boxu (byly už minule) poprvé. Byla jsem k ním docela skeptická, ale nakonec nejsou špatné.

      Vymazat
  10. Odpovědi
    1. Já taky využiju všechno. Mrzelo mne ale, že Larin není v rozprašovači, mám to raději.

      Vymazat
  11. Ty vonící perle do pračky jsem dostala asi před půl rokem jako vzorek a stále mi doma leží, vždycky je zapomenu použít. Povzbuzená tvou recenzí se jich snad konečně zbavím. :)

    Toho Larinu je škoda, ten mě zaujal, ale absenci rozprašovače hodnotím u takhle tvrdé chemie úplně stejně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi mne pobavila - já je do toho praní taky přidávám jen někdy. Dost často zapomenu :).

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)